Dnevni ljubavni horoskop za Ovnove    OVAN ( 21.3.- 20.4.) ARIES

Nemate način da rešite ljubavnu dilemu na jednostavan način. Trebalo bi da budete mnogo iskreniji prema onima koji pokazuju emocije prema vama, čak iako ste u dužoj vezi ili u braku. Moguć je susret negde na putu sa mladolikom osobom.
Detaljni Horoskop i Osobine Ovna

Dnevni ljubavni horoskop za Bikove    BIK ( 21.4.-21.5.) TAURUS

Neko želi da vam učini uslugu i da na taj način u svari pokaže svoju lojalnost. Ne bi terbalo da odustajete od svojih planova u vezi sa nečim što vam je bitno a tiče se partnerskog odnosa, posebno sa jednom Škorpijom ili nekim Jarcem.
Detaljni Horoskop i Osobine Bika

Dnevni ljubavni horoskop za Blizance    BLIZANCI (22.5.- 21.6.) GEMINI

Želite da se dopadnete osobi koja je poslovno vezana za inostransvo i koja često putuje, možda i vi sa njom. Planirate zajednčki život sa nekim ko vam je veoma privržen i daje na znanje da možete da na njega računate, bez obzira da li je veza duga ili ne.
Detaljni Horoskop i Osobine Blizanca

Dnevni ljubavni horoskop za Rakove    RAK (22.6.- 22.7.) CANCER

Postoji mogućnost da se sretnete sa Rakom ili Bikom koji vas čine nestrpljivim jer niste sigurni kako treba da se ponšata. Znate kako da rešite problem sa sadašnjim partnerom, naročtio ako pokazuje ljubomoru. Jarca možete smatrati veoma interesantnim.
Detaljni Horoskop i Osobine Raka

Dnevni ljubavni horoskop za Lavove    LAV (23.7.- 22.8.) LEO

Menjate raspoloženje svaki čas. Pokušajte da se priviknete na neke nove okolnosti kada je u pitanju veza sa osobom koja vam je veoma simpatična. Znate dobro kome se dopadate i ako se radi o dami koja je veoma samostalna, daćete joj na znanje da je izuzetno zbog toga cenite.
Detaljni Horoskop i Osobine Lava

Dnevni ljubavni horoskop za Device    DEVICA (23.8.- 22.9.) VIRGO

Možete osetiti kajanje ili žaljenje ako se niste ponašali fer, posebno ako je partner očekivao mnogo od vas. Mnogo ste više okupirani sobom nego partnerom koji vas je pomalo razočarao.
Detaljni Horoskop i Osobine Device

Dnevni ljubavni horoskop za Vage    VAGA (23.9.- 04.11.) LIBRA

Dobićete poziv da se sretnete sa nekim koga dugo niste videli, moguće na nekom većem skupu, najverovatnije gde se okupljaju umetnici. Imate više načna kako da saznate ono što vas interesuje o osobi koja vam je draga. Moguća romansa sa Vodolijom.
Detaljni Horoskop i Osobine Vage