Dnevni horoskop za Ovnove    OVAN ( 21.3.- 20.4.) ARIES

Dobićete poziv od osobe koju dugo niste čuli a sa kojom ste svojevremeno imali nekakve planove u vezi sa poslom. Osećate se sposobnim da krenete u novu akciju po pitanju promocije vaših ideja, talenata ili nekog grupnog projekta u okviru koga ste vi vodeća ličnost. Danas nemojte uzimati kredite i nemojte pozjamljivati novac.
Detaljni Horoskop i Osobine Ovna

Dnevni horoskop za Bikove    BIK ( 21.4.-21.5.) TAURUS

Veoma lep dan, posebno sa one koji imaju podznak u nekom zamljanom znaku, naročito u Devici. Možete biti uspešni i ako vam je podznak u Raku. Dobićete poziv da se sretnete sa nekim ko će moći da vam ostvari neku od želja koje se odnose na inostranstvo. Dobijate vest o novcu. Imate poverenja od jednog Jarca.
Detaljni Horoskop i Osobine Bika

Dnevni horoskop za Blizance    BLIZANCI (22.5.- 21.6.) GEMINI

Očekujete povoljne vesti od Raka ili Device ali će oni verovatno kasniti zbog jednog Bika ili Raka koji ne žele da budu kooperativni, nameću vam. Ne ulazite u raspravu sa Škorpijom. Verujete u mogućnost postizanja sporazuma se nakim koga dovoljno dugo poznajete da verujete da će biti razspoložen za kompromis.
Detaljni Horoskop i Osobine Blizanca

Dnevni horoskop za Rakove    RAK (22.6.- 22.7.) CANCER

Budite što je moguće racionalniji, ekspeditivniji, makar napravite neki dogovor sa poslovnim partnerom jer će vam to doneti mogućnost da u narednim danima razrađujete temu o kojoj ste već počeli da vodite razgovore. Sa Rakom ili Ribama možete ostvariti dobar poslovni odnos, naročito ako se radi o poslu u medijima. Moguća je ponuda od jednog Bika ili Raka.
Detaljni Horoskop i Osobine Raka

Dnevni horoskop za Lavove    LAV (23.7.- 22.8.) LEO

Postajete veoma racionalni u rešavanju problema. Dan je pogodan za rešavanje pitanja nekretnina. Nekome je veoma stalo da bude sa vama u dobrim odnosima. Dobijate poziv od Jarca koji je u poslednje vreme često u inostranstvu. Pokušavate da dogovorite sa Rakom oko novog posla.
Detaljni Horoskop i Osobine Lava

Dnevni horoskop za Device    DEVICA (23.8.- 22.9.) VIRGO

Ribe vam mogu biti od velike koristi. Dobro se slažete da Jarcem i Bikom. Trudite se da se pokažete u najboljem izdanju na poslu, naročito ako ste mladi i od nedavno na novom radnom mestu. Ako niste regulisali pitanje honorara, učinite to što pre. Verujete da možete da uspostavite kontakt sa jednim Rakom.
Detaljni Horoskop i Osobine Device

Dnevni horoskop za Vage    VAGA (23.9.- 04.11.) LIBRA

Spremate se da napravite neki nov posao ili da predložite pretpostavljenom ideju o novom projektu. Nemojte sebe preterano opterećivati nečim na šta ne možete da utičete. Pokušavate da u radu sa Škorpijom ili Jarcem nađete neku dodirnu tačku. Želite da se sretnete sa bivšim saradnikom koji dolazi iz inostranstva.
Detaljni Horoskop i Osobine Vage