Mesečni horoskop za Ovna    OVAN ( 21.3.- 20.4.) ARIES

Posao - Početkom meseca se smanjuje šanse u vezi sa uspehom ili će on biti nešto manji od očekivanog. Ipak, moguć je novac preko kraćih putovanja, kao i nova poslovna ponuda od strane osobe koja je prisutna u medijima ili koja se bavi marketingom.
Mesečni horoskop za Bika    BIK ( 21.4.-21.5.) TAURUS

Posao - Ovaj period vam donosi mogućnost povećanja prihoda preko nekog Lava, u radu sa Škorpijom. Ipak, preporučuje se oprez ako direktno sklapate ugovor, nešto može promaći što će biti na vašu, ili obostranu štetu.
Mesečni horoskop za Blizanca    BLIZANCI (22.5.- 21.6.) GEMINI

Posao - Interesantan period za one koji budu bili spremni da se maksimalno uključe u neke nove poslove, da pokažu smisao za toleranciju i da ako treba nekome nešto oproste. Sa Strelcem nećete moći da tako lako sarađujete kao ni sa jednim Jarcem, Škorpijom ako ne budete maksimalno kooperativni.
Mesečni horoskop za Raka    RAK (22.6.- 22.7.) CANCER

Posao - Ovo je naporan period za one koji maštaju o velikom biznisu jer ćete verovarno imati dva paralalna posla u vidu. Oni koji se bave umetnošću mogu imati dosta dobre dobitke u saradnji sa Blizancima, Strelcem ili Ovnom.
Mesečni horoskop za Lava   LAV (23.7.- 22.8.) LEO

Posao - Najverovatnije da ćete pomalo lutati u ovim sferama života. Pokušaćete da izbegnete društvo onih od kojiih vam u stvari ide mnogo toga dobrog, uključujući i mogućnost neke nove zarade ili mogućnost uključenja na neki nov projekat da biste nakon toga shvatili da ste jedino prihvatljivi sami sebi kada ste maksimalno angažovani i kada uspevate da se organizujete tako da stignete i da radite i da uživate.