Naslovni baner
Home Dugme
Meni
Novo na sajtu
Omiljeno na sajtu

Numerologija i Brak

     Ljubav je nešto najlepše što nam se može dogoditi u životu, a kruna te ljubavi su venčanje i sretan brak. Međutim, ljubav je teško definisati.

    Oblici se međusobno razlikuju, te u njima prepoznajemo raznovrsne motive za sklapanje braka, a svi se podvode pod magičnu reč ljubav. Bilo kakav da je motiv sklapanja braka, numerologija nam može nepogrešivo otkriti njegovu suštinu i kvalitet.
    Ako ste već u braku, čarobna formula pomoći će vam da sagledate brak u drugom svetlu kako biste ga eventualno poboljšali. Za ovu analizu jedino što nam je potrebno je samo datum venčanja na osnovu kog se izračunava broj braka.
    Ako je datum venčanja, na primer, 7.7.2010. godine, onda računamo

7+7+2+0+1+0=17=1+7=8

    U ovom slučaju broj braka je 8.

Nemeroloski brojevi i numeroloski horoskop
  DAN VENČANJA U BROJU 1

    Ovim brojem vlada Sunce koje određuje brak u kojem su najvažniji optimizam i međusobno poverenje supružnika. Brak pod ovim brojem prati mnogo ljubavi, romantike i težnja za partnerskom zajednicom u kojoj se partneri nadopunjuju. U vam postoji velika želja da vam zajednički život bude zaista uspešan. Negativna strana braka može biti prevelika posesivnost i dominacija jednog od supružnika, najčešće muškarca.

Nemeroloski brojevi i numeroloski horoskop
    DAN VENČANJA U BROJU 2


    Ovim brakom globalno vlada Mesec. Venčanje pod ovim brojem biće ekstremno javno i bogato, ili vrlo skromno s veoma malim brojem prisutnih zvanica. Uticaj majki supružnika biće vrlo jak, a moguće je da će i dominacija supruge predstavljati istinski problem u tom braku.
    Za sam opstanak zajednice najvažnija je emotivna zrelost supružnika, želja za porodicom, decom i toplinom doma. U ovakvim brakovima često su prisutna i deca iz bivših zajednica supružnika.

Nemeroloski brojevi i numeroloski horoskop
    DAN VENČANJA U BROJU 3


    Ovim brakom vlada laneta Jupiter, pa će najviše pažnje biti posvećeno pre svega materijalnim vrednostima, što znači da će se supružnici truditi da postignu dobar društveni status. Venčanje je često bogato i glamurozno. U kući će biti uvek dosta hrane, a jedan od supružnika je sklon debljanju ili će bar imati pojačan apetit. Brak je plodan, obično s mnogo dece, porodičnih skupova, ali i pomalo dosadan.
    Ako očekujete u njemu produženu romantičnu ljubav, broj tri će vas u tome uglavnom razočarati. Zbog toga je dobro na vreme se pripremiti na rutinu u emocijama.

Nemeroloski brojevi i numeroloski horoskop
    DAN VENČANJA U BROJU 4


    Ovim brakom vlada planeta Uran. Ukoliko ste prilikom odluke mnogo razmišljali, odmeravali stvari, dvoumili se između 'za' i 'protiv', ako vas je bilo pomalo strah od tako velike odgovornosti, sigurno je daste se venčali pod uticajem broja četiri.
    Suština ovog broja u braku je 'vernost zauvek'. Ovakva zajednica supružnicima omogućava da sve stvari rade zajedno, imaju zajednički biznis i da silno uživaju u svemu.
    Najvažnije za ovaj brak je pažljivo planiranje svega, pa potreba za sigurnošću često postaje njegova glavna motivacija i cilj.

Nemeroloski brojevi i numeroloski horoskop
    DAN VENČANJA U BROJU 5


    Ovim brakom vlada pametan i nestašan Merkur. Ako ste se venčali po njegovim brojem pet, vama je pre svega bitan kvalitet međusobne komunikacije. U braku postoji opasnost od dosade i rutine, pa samim tim i od nemira i preljube jednog ili oba bračna partnera.
    Brak će obilovati promenom mesta boravka, kratkim ili dugim putovanjima, kao i promenama posla. Broj pet često predstavlja i brakove vrlo mladih supružnika ili onih koji su se upoznali na studijama, pa jedan nastavlja da studira, dok je drugi odavno završio svoje školovanje.
    U ovom braku posebno treba negovati upornost i kulturu porodičnog života.

Nemeroloski brojevi i numeroloski horoskop
    DAN VENČANJA U BROJU 5


    Vladalac ovog braka je planeta Venera, koja je simbol i zaptitnica ljubavi. nežnost, ljubav, pažnja i mir obeležavaju ovaj brak, za koga je najvažnije da ga bračni partneri dobro čuvaju jer je on često meta pravih zlobnika.
    Zbog toga je ovaj brak uvek u opasnosti. Ali, na ruku mu ide Venera, koja supružnicima omogućava pomirenje i poverenje gotovo u svim situacijama. U ovom braku pre svega treba negovati ljubav i visoke ideale o njoj.

Nemeroloski brojevi i numeroloski horoskop
    DAN VENČANJA U BROJU 7


    Brakom vlada Neptun i broj sedam, koji dovodi do promena u poslednjem času. Brak je pod konstantnim uticajem različitih iznenađenja, neplaniranih situacija i njegovog spašavanja u poslednji čas.
    U takvom braku često srećemo supružnike različitih vera, rasa, nacionalnosti i stepena obrazovanja. Zbog svega toga, u braku broja sedam, neophodno je negovati veliki stepen tolerancije, fleksibilnost, slobode i poverenje kako bi opstao i bio dobar.

Nemeroloski brojevi i numeroloski horoskop
    DAN VENČANJA U BROJU 8


    Ovim brakom vlada planeta Saturn i broj osam. Oni ukazuju na pojačanu želju supružnikada se slažu apsolutno u svemu.
    U ovom braku često nailazimo na ljubav na prvi pogled, gde su osobe prosto stvorene jedna za drugu. Osim toga, stepen ljubavnog slaganja supružnika igra ogromnu ulogu. Suština ovog braka jeste 'jedna duša u dva tela'.

Nemeroloski brojevi i numeroloski horoskop
    DAN VENČANJA U BROJU 9


    Ovim brakom dominira planeta Mars i broj devet, zbog čega je on često tajna ili pak deluje magično na okolinu ili same supružnike. Brak obeležava izuzetno jaka duhovna veza koje supružnici često nisu svesni. Pošto je sklopljen u broju devet, pravi je sudbinski, to jest, karmički brak, koji unapređuje oba supružnika na mnogim nivoima njihove egzistencije. U njemu često nailazimo nasmetnje, koje supružnici uspešno prevazilaze pomoću iskrene i duboke ljubavi.
    Sklapanju ovog braka obično se protivi neko ili mu okolnosti ne idu u prilog. međutim, u njemu uvek pobeđuje ljubav i humanost.

Vic Ovog Dana
Verovali ili ne
Jeste li znali ovo?
Ludi svet
MoLitva dana