Naslovni baner
Home Dugme
Meni
Novo na sajtu
Omiljeno na sajtu

Brojevi i Ljubav

    Otkrivamo vam kako brojke mogu pomoći u ljubavi. Uz njihovu pomoć saznajte sve što vam treba o partneru i svemu o vašoj ljubavnoj vezi! Ovde ćemo vam objasniti ljubavnu numerologiju koja se zasniva na životnom broju koji se dobija preko datuma rođenja, za razliku od ljubavne numerologije koja se zasniva na broju koji se dobija preko vašeg imena i prezimena.

        Kada odredite vaš životni broj i životni broj vašeg partnera možete da saznate kako se slažete sa njima. Pitajte njega ili nju kada su se rodili, odredite njihov životni broj i pratite ovaj vodič.
    Životni broje se određuje vrlo lako. Na primer, ako je neko rođen 15.02.1974. godine, sabirate sve cifre u datumu, dok ih ne svedete na jednu cifru, to jest, ovako: 1+5+2+1+9+7+4 = 29 = 2+9 = 11 = 1+1 = 2
    Prema tome, životni broj osobe rođene gore navedenog datuma jeste 2.

OSOBINE BROJEVA

Srce broja JEDAN voli duboko - romansa traje sve dok je ljubav uzvraćena i dok voljeni živi prema standardima šarma, pameti i individualnosti, svemu  onom što je tako važno broju Jedan. Pa ipak, ponos, dinitet i rezervisanost možda neće dozvoliti Jedinici da se ponaša zaljubljeno ili da prizna svoju romantičnost. Pošto je hladnokrvnost i uzdržanost veoma jaka kod broja jedan, može se hladno ophoditi prema svima, pa čak i prema voljenoj osobi. Bez obzira koliko duboko voli, broj Jedan očekuje da bude glava familoije.

Broj DVA ima nežno i ljubazno srce. U pitanju je ljubavnik pun razumevanja, koji ponekad pruža previše iz straha da ne uvredi ili da ne zadovolji svoju voljenu osobu. To srce u mnogome zavisi od poštovanja i ohrabrivanja onih koje voli i lako da je povrediti kritikama. Broj Dva zna da uzgubi živce i svašta kaže kada ga uvrede. Vrlo je društvena osoba i nikada nije zadovoljan kada ostane sam. Neophodna mu je ljubav.

Sve u broju TRI odiše romantizmom, uvek je zaljubljen i pruža sve od sebe, ljubav je duboka i kompletna. Šarmantan je kompanjon, ali se može okrenuti i otići kada mu previše povlađuju ili titraju. Samopouzdanje gradi na osnovu podrške suprotnog pola ili pouzdanih prijatelja. Trojka dugo pamti bol i prekinute veze.

Osoba u znaku broja ČETIRI je ozbiljan ljubavnik, iskren i pouzdan. Dom i porodica pružaju osećaj sigurnosti, koja mu je neophodna. Četvorka ne uživa u romantičnim vezama i ne interesuju je tuđe veze i vezice. O svojim vezama razmišlja kao o najozbiljnijim vezama na svetu. Broj Četiri zahteva da voljena osoba sa njim deli sve, do najsitnijih dnevnih pitanja. Neugodna mu je velika sentimentalnost.

Srce broja PET uživa u suprotnom polu, želi ljubav i prijateljstvo, ali nije baš po prirodi gostoljubiv. Petica neumorno traži promenu, slobodu i nezavisnost u vezama. Ne prija joj društveni život po strogim pravilima, čak ni onda kada to propisuje voljena osoba. U pitanju je bolji prijatelj nego ljubavnik, bez obzira da li je u pitanju brak ili vanbračna veza.

Kod broja ŠEST imamo idealističko srce, bilo da je u pitanju flert ili prava ljubav. To su osobe koje su naglašeno pouzdane, skoro posesivne i uvek gnjave svoje voljene preteranom pažnjom, poklonima i drugim iskazivanjem ljubavi. Uvek traže da pruže najbolji život svojim najmilijima, ali zahtevaju jasno pokazivanje ljubavi i adekvatno uzvraćanje. Šestica zahteva da bude voljena i poštovana. Sviđa joj se sentimentalnost.

SEDMICA je neka vrsta stoika - to su osobe koje mogu da žive bez ljubavi. Veoma su selektivne kod izbora prijatelja i ljubavnika i poseduju visok stepen perfekcije. Kada nađe odgovarajućeg partnera i pokloni mu ljubav, tada je to dublje i jače osećanje i traje mnogo duže nego što sama priroda (mirna, rezervisana i hladna) to dozvoljava.

Broj OSAM pripada celom svetu. U ljubavi mu je potrebna snažna i sposobna veza, a pogotovo mu je važno da voljena osoba ima jednake ambicije. Ne podnosi slabosti i nedostatak karaktera ni kod sebe ni kod drugih. Poseduje toplu prirodu, ali je suviše zauzet da bi dugo bio romantik.

Srce broja DEVET je strastveno i romantično. Na njega može lako uticati dobra volja drugih ili sama dobra dela. Uživa da ga poštuju voljene osobe i prijatelji. Zna da bude vrlo neugodan partner i da voljenu osobu maltretira sve dok veza ne dođe u opasnost.

VAŠ BROJ I DRUGI BROJEVI

■ Ako ste Vi broj 1, a druga osoba ima životni broj:

1 - Oboje imate inicijativu i možete da posećujete mnogo mesta zajedno. Može se postići perfektna koordinacija ako oboje vodite računa o savetima druge strane. Umesto da se takmičite između sebe, možete jedno drugom mnogo pomoći. Neće biti dobro ako stalno držite dizgine u svojim rukama - ponekad treba partneru dozvoliti da Vas savetuje, pa i vodi. Od toga ćete imati velike koristi.

2 - Ova vezadonosi obostranu korist. Vi posedujete inicijativu i originalne ideje, a Dvojka ima sposobnost da vaše planove i ideje ostvari. Kao ljubavni par, partneri ili saradnici, vi ste par dobitnika, jer se dopunjujete u sposobnostima, pa ni sukoba među vama ne može biti.

3 - U ovakvoj kombinaciji Vi posedujete lidersku moć i originalnost, a Trojka ima šarm i magnetsku privlačnost, pa će se uspeh sam od sebe ostvarivati. Kao tim, slagaćete se dobro, razumete jedno drugo i odlično se dopunjujete.

4 - Kod ove veze Vi morate da držite kormilo - tada će se sve dobro završiti. Vaš doprinos toj vezi je inventivnost, a Četvorka u vezu unosi svoju sposobnost da realizuje Vaše zamisli. Brzina će karakteristati sve što zajedno radite - bez obzira što ćete Vi želeti, i to često, da menjate sopstvene planove.

5 - Ako dopustite Petici da govori, onda postoji mogućnost da Vaš odnos bude dobar. Oboje ćete postići uspeh u porodičnim i obrazovnim projektima sve dotle dok se ne umešate sa svojim javnim nastupima. Bolje pustite svog partnera ili prijatelja da to obavi na svoj način.

6 - Budite mirni - to je najbolji savet koji Vam možemo dati ukoliko stvarno želite da izađete na kraj sa Šesticom. Ako bilo šta pokušate na svoj način, sigurno će doći do sukoba. Najbolji način da se družite je da studirate kulturne predmete ili da uživate zajedno u umetnosti. Nikada ne forsirajte svoje ideje.

7 - Morate biti umereni sa svojim zahtevima prema Sedmici. Možete uspeti u projektima sa novcem, ali to ne mora da vas oboje zadovolji. Zajedno, možete predstavljati popriličnu moć. To treba koristiti u dobre svrhe, pa ćete zaista uživati.

8 - Ne dozvolite da zbog veze odustanete od svojih snova i ideala. Izbegnite ili otklonite sukobe tako što ćete odustati od međusobnog nadmetanja. Raspravite sve nesuglasice pre nego što svako od vas pođe svojim putem. Vaša družba može trajati, ali samo ako vezu gradite polako i izbegavate lomove.

9 - Vi bi trebalo da budete stimulativni član ovog odnosa. U vezu ćete uneti svoj talenat i invenciju, a Devetka će doneti simpatičnost i prestiž. Ono što morate stalno imati na umu je da Vas drug, ljubavnik ili partner ne sme nikada obeshrabriti, odnosno to mu nemojte dozvoliti.

■ Ako ste Vi broj 2, a druga osoba ima životni broj:

1 - To je izvrsna kombinacija za uspeh u svim zajedničkim projektima. Vaša je sudbina da sprovodite planove drugih ljudi - imate sposobnost izvršavanja, odnosno završetka posla, a druga osoba ima talenat da planove i posao započne. Vi ste inspiracija za Jedinicu, pa je to prosto idealno za koordinirane, zajedničke korake u životu.
2 - U vašem odnosu je neophodna potpuna ravnopravnost - svako od vas mora da razume onog drugog, treba da radite zajedno. Rezultat ovakve veze biće korist za oboje.

3 - Ako želite da ovo partnerstvo uspe, morate dozvoliti da Trojka preuzme vođstvo. Vaša će uloga biti da unesete u vezu društvenu ljupkost i šarm - samo tako ćete oboje uživati ogromnu popularnost. Treba da ostanete mirni - nikada ne smete da pokažete ljubomoru. Nemojte se ni braniti ako do pregovaranja dođe. Tek tako će ova koordinacija trajati dugo.

4 - Vi ćete, obostrano, dati snagu drugoj osobi. Vi ste graditelj, a partner Vam je arhitekta. Zajedno ćete dostići uspehe i sreću. Najbolje ćete se snalaziti u obrazovnim procesima, ali i u porodičnim odnosima.

5 - Morate uneti celog sebe u ovaj odnos. Dopustite Petici da priča, da pokaže kako je duhovita, briljantna i pametna. Odlično ćete se slagati ako zauzmete stražnje sedište - izuzev ukoliko se Vaša snaga i aktivnost bude izričito zahtevala. Ne smete ništa učiniti što može da pomuti vaš odnos, a pogotovo ne smete stvarati nikakve konflikte.

6 - Ovo je odlična kombinacija za materijalne uspehe, za zarađivanje novca, za rad na humanitarnim poslovima, te u stvaranju velike korporacije. Dopustite Šestici da vodi stvar - njene ideje su dobre i Vaš će posao biti da ih sprovedete u delo. Vaš će partner dobrovoljno prihvatiti mnoge obaveze - dopustite da On ili Ona to učine.

7 - U pitanju je izvanredna veza, posebno na polju psihičkih istraživanja, numerologije i izučavanja misticizma. Moraćete podupirati moral Sedmice jako često. Ma koliko Vam se taj zadatak činio teškim, prihvatite ga i ispunjavajte ga neumorno. Nemojte smetati partneru kada želi da bude sam.

8 - Konstatujmo da je ovde kombinacija koja miriše na novac - možete dogurati daleko u zajedničkom sticanju finansijskih sredstava. Moraćete da ostvarujete lukave planove kako bi uvećali svoj prestiž i zaokružili svoju reputaciju. Efikasnost postaje ključna reč u svemu što zajedno radite - to uključuje i dobar provod i uživanje u društvu voljene osobe.

9 - Vi činite moćnu kombinaciju. Svako dodaje onom drugome snagu i moć. Vi možete da vodite i određujete bilo šta, ali zapamtite: morate dozvoliti Devetki da upotrebljava svoju imaginaciju. Tom bistrom umu Vi možete dodati svoju praktičnost - to je tim koji čuda stvara.

■ Ako ste Vi broj 3, a druga osoba ima životni broj:

1 -  Vaša energija i vitalnost, dodata liderstvu druge osobe, čine ovu kombinaciju prilično vitalnom. Možete postati graditelj sudbine i slave kao i velike lične sreće - ova veza je garancija za to. Pa ipak, morate biti oprezni da se ne širite u mnogim projektima - zajednički biste morali da se koncentrišete samo na jednu nameru.

2 - Istraživanje i književni rad čine odlično polje gde biste se mogli udružiti. Vi možete da uložite talenat i magnetizam, dok će Dvojka istaći sebe u praktičnim ostvarivanjima Vaših ideja. Nemojte činiti svoj stav rastegljivim da biste održali ravnotežu.

3 - Uzajamna privlačnost će vas magijski spojiti. Uspećete u učenju jedno od drugog i istaći ćete se u obrazovnim planovima. Uspeh je garantovan i u poslovnim investicijama kao i u svemu što je vezano za kuće.

4 - Ovde sve miriše na sukob - zbog Vaše imaginacije i Četvorkine osobine da stoji čvrsto na zemlji. Bilo bi dobro da svog partnera dobro slušate i uradite kako Vam savetuje. Nemojte prigovarati. Kombinujte svoje mogućnosti kako biste mogli da pomognete drugima - tako ćete uspeti da sami sebi pomognete - odnosno jedno drugom.

5 - Možete 'zaraditi' veliku snagu od Petice, zato što će On ili Ona dodati elemente brzine i filozofije 'uradi to sada' Vašim idejama. Mislite konstruktivno i ne lutajte suviše kroz maštu. Vas dvoje imate predispozicije da efikasno sprovedete projekte humanitarne prirode.

6 - Reč genijalnost odlično opisuje potencijale ove veze. Pošto vi imate tendenciju da se malo poigravate, Šestica Vam pomaže tako što Vas balansira. Obavezno prihvatite taj uticaj - tako ćete najbolje stići do samog neba, a ako treba i nazad.

7 - Ovo udruživanje će voditi produktivnom iskazivanju talenata obe osobe. Svako od vas može da stimuliše onog drugog, pa će Vaša lična inventivnost i originalnost začiniti uspešne projekte koje ćete zajednički ostvariti.

8 - Ispunjenje Vaših najvećih i najtajnijih nada može biti rezultat ove veze ukoliko vodite računa o savetima Osmice. Vi ćete uložiti trud, a druga osoba intelektualnu i finansijsku briljantnost - te osobine zajedno doneće uspeh u gotovo svakom poduhvatu. Pazite, u ovoj vezi Vi ste osoba koja prati, jer nikako ne možete voditi.

9 - U ovoj vezi može biti mnogo priče, pri čemu, verovatno, neće biti nikakvih pozitivnih rezultata. Ukoliko ste voljni da prihvatite napredne stavove Devetke postoje neke šanse za ovakve kombinacije. Naš savet je - jednom u životu budite publika, a ne zvezda.

■ Ako ste Vi broj 4, a druga osoba ima životni broj:

1 - Vi obezbeđujete solidnu bazu za ovakav odnos, a druga strana (Jedinica) unosi originalnost i inicijativu. Ova veza bi morala biti stvarana postepeno i morala bi biti permanentna. Verovatno će Vas iritirati vodeća uloga Jedinice ali, zapamtite, to je za Vaše dobro.

2 - Lako ćete razumeti drugu osobu, ali će i ona razumeti Vas - vaše su vibracije kompatibilne. Mada će biti uzajamne konkurencije, neće biti sukoba među vama. Vi ćete uspeti da izvučete maksimum od Dvojke, a za uzvrat ćete dobiti spremnost za idealnu kooperaciju.

3 - Divna i dugovečna veza među vama može biti formirana jedino ako dozvolite da Trojka preuzme lidersku funkciju. Vebracije koje posedujete biće od velike koristi na polju istraživanja, medicine, misticizma i numerologije. Praktikujte što više strpljenja i takta.

4 - Ovu vezu svet obično naziva 'čista sreća'. To je rezultat dve snažne sile koje, kombinovane, uzrokuju finansijski uspeh, moć i zadovoljstvo. Vi i Četvorka, zajedno, možete pomoći čitavom svetu kroz svoje planove, filantropiju i dobre projekte.

5 - Vaša uloga u ovakvoj kombinaciji se sastoji od toga da budete element ravnoteže zato što je Petica često pregovorljiva, u oblacima i pomalo 'kratkog fitilja'. Slušajte što više, ali budite uvereni da ćete samo Vaše ideje moći zajednički da ostvarite. Uzajamni interes u okultnim stvarima ili proučavanje graničnih područja nauke velika su pomoć za oboje.

6 - Pomoći ćete sebi ako radite sa Šesticom, a ne protiv nje. Zajedno ste u stanju da formirate odnos gde će inventivnost i originalnost dovesti do materijalne dobiti i društvenog položaja.

7 - Morate dati sve od sebe kada je ova veza u pitanju. Vama odgovara težak rad, ali ne i obrazovanje dece - zbog imaginacije, Sedmica je za decu mnogo pogodnija. Kombinacija može iznedriti divne rezultate. Autoritet i moć možete zadobiti zajedničkim radom i uzajamnim poverenjem.

8 - Ovaj odnos garantuje i odnos i zabavu.Razumevanje, simpatije i osećaj za humor su zajedničke osobine, a to će podstaći dobre vibracije i samim tim obezbediti dugu i trajnu  vezu. Nemojte biti ekstravagantni.

9 - Posedujete praktičnost koja će, uz široke vidite Devetke, obezbediti ovoj vezi (pre svega prijateljstvu) garantovani uspeh. Slušajte i učite. Dodajte svoje dnevne ideje imaginaciji druge osobe, pa će doći do punog zadovoljstva i materijalne koristi.

■ Ako ste Vi broj 5, a druga osoba ima životni broj:

1 - Oznaka ovog odnosa je energičnost i vitalnost - vi ste oboje divni ljudi i možete se lepo slagati. Brzina i originalnost će pratiti svaki vaš zajednički obavljen posao, a kroz druženje ćete mnogo naučiti jedno od drugoga. Pokušajte da slušate, a naročito nemojte pokušavati da stalno vodite glavnu reč.

2 - Iz ovog partnerstva može svašta da proizađe - i divna veza i rogovi u vreći. Moraćete sve da preuzmete u svoje ruke, jer će druga Dvojka biti tiha, nenametljiva i spremna da sluša sve što joj budete rekli. Morate zajedno da učite ako želite napredak. Pred Vama je zadatak da budete što interesantniji i inventivniji, ali i veoma direktni.

3 - Sve što budete pokušali sa drugom osobom biće lakoo urađeno - Vaše će vibracije učiniti uspeh potpunim. Ako vas dvoje radite zajedno, predlaženo finansijske poslove, organizacione zahvate i poslove velikih korporacija - tu ćete najbolje iskazati svoje kvalitete. Vaše su osobine komplementarne.

4 - Budite sigurni da ćete za Četvorku biti više nego atraktivni, jer posedujete sve ono što On ili Ona želi ili im nedostaje. Dodajte svoju brzinu njenoj praktičnosti, pa ćete postati pobednički par.

5 - Temperamentno reagovanje može brzo okončati ovakvu kombinaciju. Oboje ste, po prirodi 'kratkog fitilja'. Oboje morate da budete manje napadni, da se manje ubeđujete i da previše ne maštate - jedino tako ćete ostvariti pravu vrednost ovakve veze. Druga Petica ima velike stimulativne, originalne i više nego korisne potencijale.

6 - Mogli biste postati pravi stimulator svojoj Šestici - upravo su Vaše osobine ono što će izazvati intelektualnu snagu i umeće druge osobe. Zajedno formirate lepu uniju i uzajamno ćete sebi izgrađivati intelektualnu moć i inicijativu.

7 - Zauzdajte svoju urođenu govorljivost - samo tako ćete nekako opstati u ovoj vezi. Morate biti mirni i poštovati Sedmicu i njeno prijateljstvo - ona je tako tiha i lako uvredljiva. Možete se lepo zajedno provoditi, ali ćete najveći deo trajanja ovog odnosa biti ozbiljni, a i bolje je da budete.

8 - Od veze sa tom Osmicom možete lepo zaraditi. On ili Ona imaju veliki uticaj i praktično gledanje na stvari, a to je ono što je Vama potrebno. Pridržavajte se primera i saveta koje od nje ili njega dobijate. Zajedno možete od svega napraviti avanturu.

9 - Odnos ovakve vrste će izvući sve najbolje iz Vas. Široki vidici i ravnoteža su prednost druge osobe - Vi ćete ovom odnosu podariti ličnost i aktivan mentalitet. Posedujete pamet, dovitljivost i smisao za humor, a od Devetke ćete biti uvučeni u svet vizija.

■ Ako ste Vi broj 6, a druga osoba ima životni broj:

1 - Ovo je vredna veza i može samo jačati ako joj Vi poklonite ozbiljnu stranu, a Jedinica onu tananu iskru originalnosti. Na Vama je da uradite - i da naučite kako - osnovu koja je neophodna za uspeh zajedničkih projekata. Pustite da Vas druga strana vodi.

2 - Ovakav odnos označava uspeh upravo zato što Vi ulažete dobre ideje, koje će Dvojka lako ostvariti. Sva novčana ulaganja biće od koristi. Svi projekti koji počivaju na organizaciji, a naročito klupske aktivnosti, idealni su za Vaš zajednički rad.

3 - Između Vas će postojati perfektno razumevanje. Imate mnoge zajedničke osobine, Ali ste Vi, verovatno puno mirniji od druge osobe. Pošto ovo može biti dugotrajna veza (partnerstvo ili brak), biće dobro da odmah stvarate dugoročne planove. Vi ste oboje prilično nadareni za učenje i praktikovanje okultnih znanja i veština.

4 - Iz ove veze će proizići mnogi novi i kreativni projekti. Oboje ste ozbiljni tipovi, pa zajedno možete ostvariti briljantne planove. Saradnja može biti dobra osnovica i za pravu ljubav. Između vas neće biti ni nadmetanja ni sukoba.

5 - Ova kombinacija stvara moćan broj 11 i svakako omogućava snažne vibracije svega čega se dotaknete. Vi ćete u odnos uneti učenje i iskustvo, a druga osoba će ga obogatiti brzinom, bistrinom i originalnošću. Poslušajte, i to uvek, savete koje Vam druga osoba upućuje.

6 - Pošto je poznato da oboje po pritodi težite ozbiljnom, ovo udruživanje će i jednoj i drugoj Šestici podariti mnogo zadovoljstva. Vi ćete obasjati prirodu i temperament jedno drugom. Uostalom, koliko god Vaši duboki nemiri zrače konstruktivizmom toliko, ako ne i više, Vaši damari svetle radošću života.

7 - Postoje mnogi snažni sukobi između Vas i ličnosti druge osobe - Vaši su interesi potpuno drugačiji. Svako od vas mora otvoreno da izrazi svoje želje, da shvati i ispoštuje želje drugoga i tak kada se stvori široko razumevanje, postoji mogućnost saradnje. Ako Vam je do toga stalo, počnite da izgrađujete odnos, kamen po kamen.

8 - Priznajemo, ovo može biti samo odnos u kome se samo priča i gde ne postoji prisnost, naročito ako osmici ne dozvoljavate da prikaže svoje visoke mogućnosti. Prepustite drugoj strani razmišljanje i liderstvo u zajedničnim projektima, a Vi tu možete dodati elemente Vaše beskrajne obazrivosti, to će delovati kao kočnica.

9 - Obostrano razumevanje može načiniti ovaj odnos dugovečnim - bilo da je u pitanju prijateljstvo, partnerstvo, brak ili samo kolegijalna veza. Zajedno možete daleko dogurati, puno naučiti i poboljšati lične kvalitete uzajamnim uticajem.

■ Ako ste Vi broj 7, a druga osoba ima životni broj:

1 - To je dobra kombinacija, bilo da tragate za materijalnim dobrima, odnosno profitom, bilo da žudite za svim zadovoljstvima koje život može da pruži. Pratite uputstva druge osobe, Vaša je uloga da usporite entuzijazam Jedinice, te da dodate svoju sposobnost analiziranja stvari.

2 - Vi ste oboje vedri po prirodi, pa će teško doći do bilo kakvih sukoba između Vas. Zajedno možete da uspešno učite ili da se bavite filozofskim disciplinama. Uzajamno ćete se zabavljati i umirivati.

3 - Ovaj odnos će karakterisati visoki stepen aktivnosti. Vi ćete ipak biti malo mirnija strana i dobrovoljno prihvatiti da budete druga violina. To je zato što cenite prijatne osobine Trojke. Vi u ovom odnosu obezbeđujete potrebno razumevanje, a druga strana unosi potrebnu energiju.

4 - U ovu asocijaciju ćete i Vi i druga strana uneti moćne vibracije koje oblikuju 'master' broj - veliku jedanaesticu. Rezultat obostranog truda je snažna kombinacija. Morali biste da se dobro slažete. Vi ćete svakodnevno opskrbljivati ovu vezu idejama, ali bi bilo dobro da ostavite Četvorci da ih ona razradi i sprovede.

5 - Vi kao da ste balast na ovom brodu prijateljstva - druga osoba može lako da skrene sa kursa ako Vi čvrsto ne držite kormilo. Budite mirni sve vreme, čak i kada Vas prekinu u govoru ili Vas nervira ponašanje Petice - to je neophodno ako želite da ostanete prijatelji.

6 - Harmonija ovde ne dolazi u obzir, odnosno, može nastati privid ako se Vi prihvatite zadnjeg sedišta i dozvolite da Vas druga strana 'jaše'. Biće potrebno mnogo teškog rada i truda da ova kombinacija uspe. Razmislite dobro o tome koliko stvarno želite da u ovu vezu uložite, pa se adekvatno odlučite - u svakom slučaju pre nego što se u to duboko zaglibite. Tada je već kasno, zar ne?

7 - Miroljubivost je reč koju bismo mogli upotrebiti radi opisa ovako formiranog odnosa. Oboje ste odrasli prema Vašem stanovištu, pa nema detinjastih svađa - dok god postoji međusobno uvažavanje neće biti ni sitnih nadmudrivanja. Pisanje i rad na radio-stanici su odličan izazov za zajednički napor - to obavezno treba da probate.

8 - Ova se kombinacija sastoji od Vašeg vizionarstva i senzibiliteta i veštine upravljanja i smisla za praktičnost druge osobe. Treba da pružite staloženo i mirno ohrabrenje šemama i snovima Osmice. To će Vas, na neki način, primorati da putujete i obilazite razna mesta.

9 - Veliko razumevanje i simpatije će zasigurno postojati između Vas. Svako od Vas poseduje prefinjenu prirodu i unutrašnje shvatanje univerzalnih zakona. Upravo to čini nju ili njega velikom osobom.

■ Ako ste Vi broj 8, a druga osoba ima životni broj:

1 - Oboje ste snažni i agresivni tipovi, pa ćete se ili jako dobro slagati ili ćete postati rivali do smrti. Jedno drugom možete, u zajednici, uvećati hrabrost i sjaj. Ako ste odvojeni, verovatno ćete uništavati jedno drugo. Sve je, u stvari, pitanje Vašeg ličnog izbora.

2 - Vi možete učiniti ovu vezu prilično lepom i korisnom, samo ako ste dovoljno za to zainteresovani. U slučaju da jeste, morate pružiti svu svoju energiju i vitalnost, a jedino što možete dobiti od druge strane je spremnost na saradnju, jer od Dvojke se ne nadajte vatri i briljantnom ponašanju.

3 - Imamo kombinaciju u kojoj su obe strane pune života, magnetizma i snage karaktera. Morate se uzajamno pomagati, jer i jedno i drugo imate iste ciljeve i ideale, pa bi zajednički život i rad mogao biti i veliko zadovoljstvo.

4 - Imate toliko zajedničkih osobina da je ovo gotovo idealna kombinacija. Između Vas nije potrebno ni govoriti o ciljevima i željama u životu, Pa ni o tome šta ko od Vas traži od onog drugoga. Sve se samo po sebi podrazumeva. Vi imate više personalnosti nego Četvorka, pa je jasno da morate da preuzmete lidersku ulogu u partnerstvu ili prijateljstvu.

5 - Mnogo će se elektriciteta stvoriti i izgubiti u ovoj vezi punoj vibracija. Munje i gromovi mogu žestoko udarati, jer ste oboje poprilično nabijeni električnim i magnetnim energetskim potencijalom. Ukoliko stvarno želite da se složite sa drugom osobom, morate slušati njeno ili njegovo čavrljanje i zagušiti, što je više moguće, sopstvenu snagu i moć.

6 -  Možete dobiti inspiraciju i veoma mnogo naučiti od ovog druženja. To bi trebalo da donese napredak svakom od Vas. Vi posedujete više snage i magnetizma, ali morate biti obazrivi i nemojte prenaglašavati svoju moć ni plašiti Šesticu svojom snagom.

7 - U ovoj kombinaciji Vi ste vatra, snaga, sila, a druga je osoba svetlo, hladno i intelektualno, ali briljantno. Pošto su za perfektnu vezu i odnose potrebni kvaliteti ove osobe, potrebno je da budete diplomata, što će reći, veoma taktični.

8 - Ovo bi mogla da bude solidna družba ili čak idealna revolucija. Oboje ste toliko moćni da bi uzajamno mogli da sagorite sami sebe. S druge strane, svako od Vas može obnoviti snagu onog drugog, a zajedno predstavljate ujedinjeni front, ako treba i protiv čitavog sveta.

9 - Unesite deo svoje energije u ovaj odnos, pa ćete ubrzo videti kako koristan on može biti. U pitanju je zahvalna kombinacija, pogotovo ako se zajedno bavite dobrotvornim radom, društvenim aktivnostima i naučnim delatnostima.

■ Ako ste Vi broj 9, a druga osoba ima životni broj:

1 - Ovo je stimulativna veza za obe stane. Vi možete dodati inspiraciju toj vezi, a druga će osoba uneti originalne ideje i inventivnost na ivici genijalnosti. Ikoliko zajedno živite ili radite, Vaše će delovanje sjati mnogim originalnim bojama i odblescima. Sve će biti 'glamur'. Obavezno prepustite Jedinici da u ovoj vezi igra dominantnu ulogu.

2 - Očekuje Vas idealna saradnja sa Dvojkom. Vaš doprinos će biti iskrenost, široki vidici i dalekosežne vizije. Neće biti nikakve prepirke ili sukoba pošto oboje posedujete mirnu i ljubaznu narav.

3 - Može Vam se učiniti da je druga osoba previše pametna za Vas, pa ćete to  teško podnositi. Potrebne su neke atraktivne radnje ili događaji da zadrže Vaš interes. Možete da postignete uzajamno razumevanje i sve će biti dobro, sve dok ne budete želeli da budete dominantni. Pomalo komplikovana veza, zar ne?

4 - To je vredan tim ukoliko se stvarno udružite. Vi pružate snagu, imaginaciju i briljantnu spoljašnjost, a Četvorka daje prizemnost i praktičnu umešnost. Ova veza predstavlja i finu ravnotežu - Vi težite visini, a Vaš partner skromnoj nizini.

5 - Ovo je kombinacija mašte i brzine. Sve što delite je poput prirodnog leta kroz prostor, pomalo i preterano lepršavo. Ukoliko želite da stvari iole kontrolišete, moraćete da preuzmete inicijativu, da iskoristite svoj dugi korak i da, usput, omogućite da se ovaj odnos nastavi.

6 - Vi ste oboje prilično prefinjeni ljudi. Tu neće biti detinjastih trikova ili nadmetanja razmaženih osoba. Svako od Vas može drugome pokloniti dragocenu pomoć, pa će, kao rezultat toga, nastati i dugo trajati dragoceno prijateljstvo.

7 - Ovo je zaista snažna veza, prepuna pozitivnih vibracija. Svako od Vas može pomoći drugoj strani da razvije širinu srca, dubinu duše i oštrinu uma. Među Vama će carevati tolerancija i međusobno uvažavanje i pomaganje.

8 - Čini nam se da bi iz ovog odnosa mogli mnogo da dobijete od druge osobe. Vama je neophodan praktičan pogled na stvari, koje Osmica može tako efikasno da ponudi. Zauzvrat, od Vas se očekuje da toj vezi poklonite svoje snove, imaginaciju i vizionalizaciju (sve ono duhovno u Vama), a pogotovo magijske moći koje posedujete a da toga, možda, niste ni svesni.

9 - Ovo je vrsta veze za koju se može reći da ju je sudbina odredila. Oboje ste veliki mislioci, širokih vidika i dubokih osećanja. Prefinjeni maniri i spiritualna snaga vezuju Vas nevidljivim i neraskidivim nitima - vaši će zajednički napori biti zadovoljstvo za Vas, a i velika sreća za mnoge druge ljude.
Vic Ovog Dana
Verovali ili ne
Jeste li znali ovo?
Ludi svet
MoLitva dana