Naslovni baner
Home Dugme
Meni
Novo na sajtu
Omiljeno na sajtu

Znaci i Simboli Upravljaju Svetom

   'Znaci i simboli upravljaju svetom, a ne reč i ne zakon' - Konfučije. Osnovno značenje grčke reči 'simbol' – to je znak, znamenje, cilj, nebeska pojava. Sve religije posvećuju kolosalni značaj simbolici. A zašto? Zato što je simbol – način veze čoveka sa odgovarajućim egregorom i dalje, preko egregora, izlazak na odgovarajuće bele ili crne kosmičke sile. Pod egregorom se podrazumeva informaciono-energetska suština, koj objedinjuje opšte ideje i misli. Egregor – to je sredina, u kojoj se odvija uzajamno dejstvo čoveka sa Bogovima.

Osmeh gore Osmeh na lice:  
    Simbol drži u zamci i zatvoru čoveka koji je u njega dospeo. Simbol – to je sredstvo uzimanja čoveka u oblast uticaja odgovarajućih Bogova.
    Simboli – to je jedna od metoda veze čoveka sa kosmičkim silama. Zato su simboli – jedna od metoda upravljanja ljudima.
    Moskva je nakljukana jevrejskom i masonskom simbolikom. O masonskoj petougaonoj zvezdi - pentagramu, nije potrebno ni govoriti, ona se nalazi svuda, počev od epoleta vojnih lica do kula u Kremlju. Evo odmah jedan manje poznati primer skrivene simbolike: još u sovjetsko vreme, kada je sagrađen Kalinjinski prospekt, obični Rusi nisu razmišljali o tome, šta označavaju tih pet visokih zgrada u vidu otvorenih knjiga.
    A smisao, koji su jevrejske arhitekte, u saglasnosti sa GlavAPU (Rukovodilac glavne kancelarije za arhitekturu i planiranje), ugradili u tu simboliku, je mističan. Tih pet zgrada u vidu otvorenih knjiga – to su simbolične knjige Mojsija (Bitisanje, Izlazak, Levit, Brojevi, Drugi zakon).
    A uzdizanje tih zgrada iznad Moskve – to je simbol vlasti jevrejskog judohrišćanstva nad Rusijom. Svaka od tih zgrada ima 22 sprata, ne računajući crni 'podmetač' kojij čine 2 trgovinska sprata. A šta to sve znači: 22 – to je broj slova u jevrejskoj azbuci, kojom su napisane knjige Starog Zaveta. 22 – broj knjiga Starog Zaveta na ivritu. Svaka strana zgrade ima po 12 prozora po širini. 12 – broj kolena Izraelovih. I sve to je građeno pre svakih 'perestrojki'. Tako da ne treba graditi iluzije povodom toga, da pre 'perestrojke' navodno nije bilo židokratije. Menjaju se samo njen stepen i oblici.
    Otkrijmo smisao jevrejske šestougaone davidove zvezde. Prvobitno šestougaona zvezda je svoje magično značenje pozajmila iz egipatskih hijeroglifa, u kojima se ogroman značaj pridaje peto- i šesto- krakim zvezdama. Okultisti-kabalisti, uzevši za osnovu šestokraku zvezdu, napravili su od nje Davidovu zvezdu i ugradili u taj simbol satanistički smisao. I upravo u tom satanističkom smislu šestokraka Davidova zvezda je postala oficijelni simbol države Izrael. Prema judejskoj Kabali, magičan simbol ima 77 značenja, od kojih je 76 lažnih i samo jedno – istinito.
    Ali i ta lažna značenja u jednom ili drugom stepenu rade za međunarodni Cion. Završni 77. smisao Davidove zvezde daje se u tumačenju Talmuda koji je zatvoren za Goje (nejevreji). Za ruske ljude o tom tumačenju je pisao J.N.Lukin i naučnik-arabist, kandidat nauka Valerij Nikolajevič Jemeljanov u svojoj čuvenoj knjizi 'Decionizacija', za koju je on odležao u specijalnoj ludnici 6,5 godina. U 77. značenju Davidove zvezde ugrađena je ideja svetskog gospodarstva Judeja nad svim nejevrejima (Gojima) sveta.
   Svojevrsni apstraktni simbol jahača (Judeja), koji sedi na konju (Goji), upravlja konjem (Gojima) i jaše na leđima tog konja (na leđima Goja). Razradu simbola svoje šestougaone zvezde kabalisti su počeli, ukravši od mnogobožaca simbol trojedinstvenog boga (Triglava), koji je simbolično prikazivan u vidu trougla sa vrhom gore. Trougao sa vrhom dole – to je simbol đavola-satane. Ako otvorite neku od jevrejskih knjiga, tamo ćete se nagledati tih trouglova.
    Naprimer, 1992. godine. u Moskvi je izašla knjiga 'Poznati Jevreji', i na kraju opisa svakog Jevreja stoje satanski trouglovi vrhom dole. Ali đavo voli igru 'obrnuto', voli da sebe naziva bogom, a boga – đavolom. Zato nastoji da promeni pravac vrha svog trougla prema gore, a Boga dole. U mnogoboštvu čovek je sličan bogu i prikazivan je u vidu trougla i njegove tri strane su označavale delove čoveka: materiju – 'm', energiju (razum, svest) – 'e' i duh (volju) – 'd'. Judejska šestougaona Davidova zvezda (Magen – David) nastaje kao zbir dva trougla. Jedan označava Judeje, drugi označava Goje.
    Smisao Davidove zvezde je sledeći. Arijevaca ima više, i kod Arijevaca (Goja) genetski potencijal je viši nego kod Jevreja. Ali čovek bez razvijenog duha (volje) – to nije čovek, već polučovek. Da bi se duh Arijca oborio dole, treba od Arijca oduzeti arijsku mnogobožačku religiju, koja formira njegov duh, oduzeti mu znanja i pomoću hrišćanstva uniziti i oboriti njegov duh. Napraviti od Arijca (Goja) svoju suprotnost – Goja – čoveka roba. Odigrati omiljenu satanističku igru 'obrnuto'. Prevrnuti trougao Arijevaca dole i napraviti od njega trougao Goja.
    Kod Judeja situacija je suprotna. Judeja je manje i njihov genetski potencijal je niži, ali njihova religija – judeizam podiže njihov duh, njihovu volju do neba. Na račun toga Judeji treba da pobede Goje. Na račun te prevare đavo će pobediti Boga i sam će postati bog i njegov vrh trougla će promeniti svoj pravac obrnuto prema gore, a boga dole. I to je sav smisao, cilj i metodika cionizma. Sve je ugrađeno u jednom satanističkom simbolu – Davidovoj zvezdi. Masonska petougaona zvezda – to je samo urezana varijanta Davidove zvezde. Njoj odsecaju poslednji donji ugao – duh Goja.
    Uopšte lišavaju Goje samostalne volje i samostalnog duha. Goji masoni dobrovoljno predaju svoj duh, svoju volju Jevrejima i idu ka njima da bi služili kao sluge, koje su prodale interese svoga naroda. Te petougaone zvezde omogućuju satani da sisa iz čoveka energiju i duše, i tela, i razuma.
     Jevreji vole da govore Gojima da sva ta igra simbolima nema naročit značaj. Ali zašto su onda oni išarali čitavu Moskvu petougaonim zvazdama uzduž i popreko, kad to nema nikakvog značaja? Pokušajte da im pokažete kukasti krst. Videćete kakav će zverski urlik podići Jevreji, ta satanska deca. I odmah će se odnos prema simbolima promeniti do suprotnosti. I nećete ni moći da im ispričate o smislu kukastog krsta i o tome da on potiče sa Istoka. I da je on – simbol sunca. Jevreji Vas neće slušati. Oni sve i tako znaju odlično. Satanistima simbol sunca ne samo da nije potreban, on im je strašan. Simboli – to je način veze sa Bogovima. Pokaži mi svoje simbole i ja ću ti reći kojim Bogovima (crnim ili belim) ti predaješ sile svoje duše.
    Da li neko od hrišćana razmišlja o smislu hrišćanskog krsta sa raspetim Isusom? Svaki simbol ima svoj smisao. Šta taj krst označava? Kad bi se hrišćani umesto tupe vere makar malo zamislili, njima bi postao jasan istinski smisao toga krsta. Na krstu je ubijen hrišćanski bog – Hrist. Krst sa raspetim Hristom – to je simbol ubistva Boga. Kako se može voleti taj simbol? To je isto što voleti ubistvo boga. Hrišćanski krst je – simbol krvave žrtve. Gde kao žrtva nije prineto jagnje, već čovek. Onaj ko nosi krst sa raspetim Hristom ne voli živog Hrista, već voli proces ubistva boga. Takve krstove mogu da nose samo ludaci i mračnjaci. Kult smrti i ubistva – to je satanizam. Da je Hrist ubijen u Americi na električnoj stolici, zar bi onda trebalo nositi oko vrata ne krst, već elektrčnu stolicu? A da su Hrista ubili u francuskoj na giljotini, onda svi hrišćani ne bi nosili krstove sa raspetim Hristom oko svojih vratova, već male giljotine.
    Kao simboli ne služe samo znaci, već i muzički oblici. Komunizam, kao i hrišćanstvo, jeste religija smrti, zato su veoma karakteristične i simbolične komunističke himne. U jednoj od omiljenih komunističkih himni se peva: 'Smelo ćemo poći u boj za vlast sovjeta i kao jedan ćemo umreti u borbi za to'. Obratite pažnju, za šta se predlaže vojevati u toj himni. Ne za slobodu, ne za Domovinu, ne za ruski narod, ne za samog sebe. Za vlast nekakvih sovjeta, u kojima sede Židovi. I najvažnije – ne predlaže se da se preživi i pobedi, već umreti kao jedan. Eto tako religije smrti zombiraju svest ljudi.
    Vi ćete danas reći, da su ti pozivi – čisto bunilo. Da, bunilo, ali to bunilo je mnogo godina pevala jedna šestina kopna. Čitav sovjetski narod je pevao tu himnu. A onim 'zapadnjacima', koji budu okrivljavali sovjetski narod zbog 'sovkovosti' (sovjetskog komunizma), zbog idiotizma, bilo bi dobro napomenuti, da čitav Zapad, svi do jednog nose oko svog vrata masonski simbol smrti – omču za davljenje u vidu muške kravate. I ne samo da nosi tu gadost, već je i ukrašava na svakojake načine. Kravata je – jedan od glavnih oficijelnih ukrasa muškarca. I svi nose taj protivprirodni elemenat u odeći. I niko i ne razmišlja, šta ta kravata označava? Zašto je nose svi? Ko je izmislio tu modu? Niko ništa ne razume.
    Svetom je moguće upravljati. Svetom je veoma moguće upravljati. I, na žalost, većinom ljudi ne samo da je moguće upravljati, nego oni nisu ni svesni da njima upravljaju. Žive i ne samo da ne shvataju simbole, već ih i ne vide. Međutim, u okultizmu nema ničeg zatvorenog. Sve je, apsolutno sve, dostupno za pregled, ali nije dostupno razumu neposvećenih. Posle 'perestrojke' u Moskvi, umesto da radi nešto korisno, židokratija je obnovila hram Hrista-spasitelja (HHS), koji su u svoje vreme komunisti digli u vazduh. Koliko je desetina miliona dolara bilo ukradeno na toj gradnji – to je posebna tema. Ali, šta je interesantno? Pogledajte krstove na kupolama HHS. Kakve se to zvezde nalaze tamo? Na svakom krstu je smešteno po 12 šestougaonih Davidovih zvezda, zvezda tuđe države – države Izraela. Broj 12 je – broj kolena izraelovih. I to u Moskvi, u prestonici Rusije, na glavnoh hrišćanskom hramu. To je simbol vlasti Jevreja u Rusiji, simbol toga da su Rusiju pretvorili u koloniju Izraela. Nikada ranije na hrišćanskim hramovima u Rusiji nije bilo šestokrakih Davidovih zvezda. Nikada. Jedina zvezda u pravoslavnom hrišćanstvu koja je dozvoljena to je osmokraka zvezda Andreja Pervozvanog. Drskost Židova, polužidova patrijarha čitave Rusije Aleksija drugog (Ridigera) i čitavog najvišeg ruskog hrišćanskog rukovodstva, izdajnika ruskog naroda, jednostavno zapanjuje. Ne začuđuje, već zapanjuje. Začuđuje potpuna tišina ruskih ljudi. Niko ni da pisne. Čak se ni šum ne čuje. Ništa ne shvataju, šta se dešava. Ništa. Kao da je umro ruski narod. Kakva sramota! Koji stepen nacionalnog poniženja! Koje pljuvanje u lice ruskom narodu. I niko ništa ne shvata.
    Nacija bez sopstvene nacionalne religije postaje apsolutno slepa i apsolutno bespomoćna. Niko od Rusa ni da se zamisli, pod kakvim simbolima živi, odakle su se pojavili ti simboli? Šta sve ti simboli označavaju? Koja imena nose ulice i gradovi? Ko stanuje u mauzoleju na Crvenom trgu? Čiji spomenici stoje na trgovima? Rusi su izgubili nacionalnu svest i dok se ona ne obnovi, ništa se i ne može obnoviti. Pogledajte kako su u Pribaltici posle otcepljenja od SSSR u jednom trenu srušili sve spomenike Lenjinu. Bravo, momci! Mi Rusi treba od njih da naučimo. Jevreji su u sredstvima masovne informacije podigli buku – vandalizam, varvarstvo. To nije vandalizam, to je sasvim prirodna težnja da se očiste od komunističke zaraze. Ne može normalno da se razvija zemlja, u kojoj na trgovima stoje spomenici Lenjinu i drugim komunjarama iz njegove bande. U takvoj zemlji odsustvuje razlika između dobra i zla, uopšte odsustvuju bilo kakvi moralni principi. Dok ti jevrejski simboli ne budu uništeni, u Rusiji ništa neće biti dobro.
    Rusija i njeni narodi će se stalno nalaziti u zoni dejstva neprijateljskih simbola, pa prema tome, i neprijateljskih bogova. Uništiti te satanističke simbole – je najvažniji zadatak! Uništavajući satanistički simbol, Vi smanjujete prostor delovanja satanskih sila. Nakon što je židomasonska svetska mafija preotela vlast u SAD 1930.godin, po inicijativi tadašnjeg vice-prezidenta, poznatog masona Henri Volesa, bio je prihvaćen novi crtež novčanice od jednog dolara – simbola novca i finansijske moći SAD. I odjednom se na poleđini dolara pojavila egipatska piramida. A iznad nje trougao sa svevidećim okom judeističkog boga. Iznad oka natpis od 13 slova 'ANNUIT COEPTIS' (on je pokrovitelj naše zavere). Primetite, nije pokrovitelj Bog, već on. Ko je to on? Setimo se da je judeistički bog Lucifer-satana. Eto ko je on. Kakve veze ima egipatska piramida sa SAD? Šta ona tamo radi na novčanici? Poštovani čitaoče, da li ste se nekada zamislili nad tim pitanjem? Na poleđini novčanice od jednog dolara svuda dominira mističan masonski satanski broj 13. 13 stepenica na egipatskoj piramidi. Američki orao drži štit sa 13 pruga. U njegovoj desnoj kandži – simbol masonstva – bagremova grančica sa 13 listova i 13 cvetova. U levoj – simbol rata – vezica od 13 strela. U kljunu orla – traka sa masonskom parolom 'jedinstvo u raznolikosti'. Nad orlom caruje šestokraka Davidova zvezda od 13 masonskih pentagrama (petokrakih zvezda). Te iste 1930.godine egipatska piramida se pojavila i u Moskvi u vidu novog kamenog mauzoleja za crvenog faraona Lenjina po projektu A.V.Ščuseva. To, da iza svih tih simboličnih postupaka stoje potomci okultnih egipatskih sveštenika, lako se vidi. U svojoj više puta izdavanoj knjizi 'Lenjinov mauzolej' glavni balsamista Lenjina B.I.Zbarski sa ponosom piše: 'Kod Egipćana balsamovanjem su se bavili posebni ljudi, koji su predstavljali kastu i držali u tajnosti svoje načine balsamovanja'. U čitavoj istoriji Rusije, naravno, nikada nije ni bilo takve prakse balsamovanja, ni takvih tajnih znanja o toj tajnoj tehnologiji, ni takvih okultnih kadrova.
    U veoma interesantnom članku V.Avdejeva 'Tajna mumije Lenjina', autor otvara mističnu tajnu Lenjinovog mauzoleja. Ukratko smisao je sledeći. Kult leševa – to je jedan od okultnih rituala satanističke religije smrti. Boravak Lenjinovog leša (uzgred, bez mozga, mozak se čuva odvojeno) u centru Moskve – to nimalo nije bezazlena stvar. Taj leš ne leži jednostavno u mauzoleju, on tamo živi. Kada je komunistička propaganda saopštavala, da je Lenjin i sada življi od svih živih, to nije alegorija. To treba shvatati doslovno. To je obična crna magija. Lenjinova mumija, napravljena prema specijalnoj egipatskoj okultnoj tehnologiji – to je energetski vampir, koji sisa i pamet, i energiju, i volju, i duhovne snage iz naroda Rusije i truje životne sile Rusa svojim lešinarskim izmetinama. Taj leš živi na račun naših životnih sila. Ta najprostija znanja metode crne magije bila su poznata još u primitivnim društvima. I samo materijalisti, naivni u svojoj 'progresivnosti', ne shvataju takve očigledne stvari. U krugovima ruske pravoslavne društvene javnosti krajnje je popularna priča o tome da, kada su kopali prvu jamu za mauzolej, bile su pokidane kanalizacione cevi i mesto za buduču posmrtnu salu Lenjina bilo je potopljeno fekalijama.
    Patrijarh čitave Rusije Tihon povodom tog simboličnog događaja mudro je izrekao: 'Prema moštima i jelej' (balzam). Ni kod jednog naroda, ni u jednoj religiji svetinje se nisu podizale na kanalizacionoj magistrali. Mesto za mauzolej je birao Jevrejin V.D.Bonč-Brujevič. Poštovani čitaoci, oni od vas koji  su bili u Lenjinovom mauzoleju, setite se svojih osećanja. Da li ste osećali duhovno uzdizanje posle opštenja sa 'svetim moštima' Lenjina? Ili obrnuto, posle toga 'opštenja' Vam je padalo raspoloženje i ostajala teška i mučna osećanja? Ako se toga setite, shvatićete da je ta satanistička mumija sisala iz Vas energiju. A kroz tu mumiju je propušteno preko 70 miliona ljudi. Zamislite, koliko su životnih sokova kroz tu mumiju satanisti isisali iz Rusa. Eto kako radi nestrukturno upravljanje. Redovi ispred Lenjinovog mauzoleja – to nisu redovi za prisilno davanje krvi. To su redovi za 'dobrovoljno' davanje energije svoje duše. A ništa se ne odvija pred cevima automata. Potrebna informacija, usađena u mase pomoću SMI, nestrukturno i nevidljivo upravlja tim procesom davanja energije satanističkim vampirima. Današnji hrišćanski popovi, osećajući da Lenjinovoj mumiji nije ostalo dugo da živi, nastoje da joj nađu dostojnu zamenu. U svojstvu zamene istupaju mošti Nikolaja II. Bez kulta leševa i mrtvih moštiju hrišćanstvo ne može da preživi. Mi, Rusi, treba da spalimo vampirsku mumiju Lenjina i njen pepeo da rasejemo dalje od Rusije, najbolje iznad vode. Voda će sprati tu zarazu. Mauzolej i svo stočno groblje neprijatelja Rusije, koje se nalazi pored njega, treba iskrčiti i očistiti Crveni trg od te nečisti.
    Masonske petougaone zvezde sa Kremlja treba skinuti i razbiti. Židomasonsku simboliku uništiti i zabraniti. Tek posle toga će početi procvat Rusije. Srp i čekić – su takođe masonski simboli. Srp – simbol smrti, ubistva, neminovne pogibije. Ne prikazuje se slučajno smrt sa kosom ili sa srpom. Čekić – to je znak vlasti nad kamenom, nad čovekom (kamen – simbol čoveka), koga treba otesati i dati mu potreban način mišljenja. Svaka religija, zuzimajući neku teritoriju, akumulira u sebi ideje i simbole srušenih nacionalnih religija. Hrišćanstvo je u Rusiji postupilo isto tako.
    Navešću jedan izrazit primer iz oblasti simbola. Šta mislite, koji simbol imaju pravoslavne kupole – osnovni arhitektonski simbol ruskih crkava? Šta te kupole označavaju i izražavaju? Ne znate? Zar Vam nije čudno, poštovani čitaoče, što je ta tema zatvorena za razmatranje? Ustvari, odgovor je veoma prost. Ruske pravoslavne kupole – to je arhitektonski oblik izražavanja muškog falosa. Falistički simbol. Simbol muške snage, osećajnosti, ljubavi, naslađivanja, plodnosti, produžetka ljudskog roda. Upravo zbog toga lepotu pravoslavnih hramova svi doživlavaju na nivou podsvesti. Ako pogledate u Moskvi, na Crvenom trgu, hram Vasilija Blaženog, videćete sasvim jasno da ti falosi nisu obrezani, ispod glavica stoje simbolični nabori kože. To isto ćete videti na zvoniku Ivana Velikog u Kremlju, crkvama Kiži i t.d. Pa šta, muški falos, koji ponosno para nebo, nije najgori poklon hrišćanima od mnogobožaca. Još jedan falistički simbol hrišćani su pozajmili od mnogobožaca – venčani prsten. Sam prsten oličava žensku vaginu, prst – oličava muški falos. Stavljen na prst, prsten označava da su muškarac i žena našli jedno drugog i od sada žive zajedno u jednoj porodici. Prelep simbol. Dvoglavi orao je - takođe drevni simbol, koji označava ujedinjenje dve grane vlasti – duhovne i svetovne. U srednjevekovnim hrišćanskim predanjima – to je Kralj-Sveštenik. U Indiji – Šakra, ili 'Vaseljenski pravitelj'. U Starom Egiptu – Faraon, koji istovremeno predstavlja i svetovnu i duhovnu vlast.
    Ako su za religiju simboli – ključna informacija, onda simboli nisu nimalo manje važni za nacionalnu samosvest. Pogledajte sa kakvom ljubavlju i sa kakvim izazovom Jevreji nose svoju satanističku Davidovu zvezdu. A šta nose Rusi? Ništa nacionalno ne nose, žive pod tuđim simbolima. A mi smo imali i imamo nacionalne simbole. Najrođeniji simbol za ruske ljude jeste drevni mnogobožački simbol 'SVASTI ASTA' koji se u svakodnevnom životu naziva 'svastika' (kukasti krst). Svastika je - veoma stari simbol, koji je bio zajednički simbol za različite zemlje. Svastiku, naravno, nije izmislio Hitler. Svastika je starija od Hitlera mnogo desetina i stotina hiljada godina. Smatra se da su svastiku ljudima poklonili Bogovi i da je na Zemlju doneta sa Neba. Drevne religije je opisuju kao 'gomilu znakova uspeha', koja ima desetak hiljada blagotvornih osobina. U najčešćem smislu Svastika – to je simbol sunca, znak svetlosti i darežljivosti. Najraniji opis koji je došao do nas dat je na sanskritu. 'Svasti Asta' na sanskritu – 'Naka bude blago svima'. Sunce svetli svima. Klanjanje svastiki prvobitno je označavalo klanjanje suncu – izvoru čitavog života na zemlji. U Rusiji takođe svastika ima drevnu istoriju. Nju su u Rusiji nazivali 'KOLOVRAT' (solsticij), sunce se takođe kreće u pravcu kretanja kazaljke na satu UDESNO, ili 'POSOLONJ' (sejanje, zasejavanje polja vrši se bacanjem ruke UDESNO). Veoma lep i predivan simbol.
- LEVOSTRANA SVASTIKA – TO JE SIMBOL ŽETVE. Posle februarske revolucije privremena vlada je nastojala da kultiviše svastiku i čak je štampala na novcu, koji je bio u opticaju do 1918.g. Komunisti su zabranili svastiku i skinuli je sa novca. Principijenlo su različiti egregori kod komunista i mnogobožaca. Svastika je prisutna i u drevnim jevrejskim sinagogama, naprimer u sinagogi Ajn Žedi u Izraelu. Tamo je svastika savijena ulevo.
- DESNOSTRANA SVASTIKA – TO JE SIMBOL ŽIVOTA I STVARANJA. Desnostranih svastika kod Jevreja nema. Njima se više sviđa da ne stvaraju, već da žanju plodove, posebno tuđe. I uopšte Jevreji su – uvek politička levica, levaci. Povodom toga koju svastiku je ispravnije smatrati desnom, a koju levom, vode se sporovi. Na kraju krajeva, desna – leva, zavisi od toga, sa koje strane se gleda. Svastika nije jedini ruski simbol, njih je mnogo. Jednostavno svastika je – najglavniji simbol. Postoji runski alfabet (pismo starih germana), gde svaka Runa ima svoj filozofski smisao. Naprimer: Ideolozi namačkog nacizma takođe nisu bili nimalo glupi ljudi i nisu tek tako uzeli mnogobožačku svastiku. Oni su rano shvatili jevrejske igre i judeizam, hrišćanstvo i komunizam i, nastojeći da obnove svoju arijsku religiju, otišli su na Istok i za osnovu uzeli najstarije mnogobožačke religije: Induizam, Zoroastrizam, Budizam, Bon, rusko mnogoboštvo. Odatle su Nemci i pozajmili svastiku, i mnoge mistične ideje i principe. Odatle su oni uzeli sistem samomobilizacije, energetske dopune, koncentracije volje i energije.
    Kroz te mnogobožačke religije oni su umeli da obnove snagu arijskih Bogova, a ti paganski Bogovi su podigli duhovne snage namačkog naroda do neviđene visine. Da nije bilo Hitlerovih grešaka, svetska istorija bi pošla sasvim drugim putem. Sovjetska vojska prilikom zauzimanja Berlina 1945.g., na svoje veliko iznenađenje, videla je veliki broj leševa Tibetanaca u uniformi SS. To, što je Hitler koristio svastiku, nezavisno od odnosa prema njemu, ne može izmeni predivan smisao tog znaka. Ne govoreći o tome da je svastika starija od Hitlera mnogo desetina hiljada godina. Svastika će se još mnogo puta podići i zasijati nad zemljom. Takvi simboli ne umiru! Svastika ima kolosalnu energetiku.
    U ideologijama današnjih nacionalnih i patriotskih organizacija Rusije caruje strašan haos. I to nije čudno, odvija se najteži proces preosmišljavanja vrednosti života. Ipak naziru se znaci rasvetljavanja. Naprimer, RNE (Rusko nacionalno jedinstvo) je poniklo iz društva 'Pamćenje' i za sad nije umelo da izađe iz okvira hrišćanske klopke, ali je kao svoj simbol uzelo svastiku. To je veoma jak iskorak u ispravnom pravcu. To je pogodak u desetku. Što se tiče one jevrejske sinagoge u Moskvi pod nazivom hram Hrista-spasitelja, njena sudbina neće biti zavidna. Pre ili posle opet će je ili dići u vazduh, ili će je preraditi u nešto korisno. Druga varijanta je bolja. Ipak ako, ne daj Bože, komunari ponovo dođu na vlast u Rusiji, onda će ili dići u vazduh tu bogomolju, ili će je preraditi u nešto što je po njihovom viđenju korisno za proletarijat, naprimer, u neko treznilište sa crvenom zastavom koje nosi ime Klare Cetkin i Roze Luksemburg.



¦ Klik Gore na Sliku - Prikaz; ¦ Ponovni Klik - Brisanje

Novi Svetski PoredakNovi Svetski Poredak - Ostali Tekstovi
Ponuda TemaPogledajte i ostale super zanimljive rubrike na sajtu
Vic Ovog Dana
Verovali ili ne
Jeste li znali ovo?
Ludi svet
MoLitva dana