Naslovni baner
Home Dugme
Meni

Najvažniji Deo Ženskih Leđa

  Vekovima je ženska moda bila podređena isticanju određenih delova tela. Setite se samo srednjevekovnih haljina za koje su gospođe morale da uzmu mali godišnji odmor da bi ih navukle, pa njihovih zanosnih dekoltiranih izreza koji su služili isticanju njihovih napuderisanih grudi.

Ljubav To malo ljubavi:  
    Međutim, sve od struka pa nadole je vekovima bilo u senci poprsja o kojem su pesnici pisali hvalospeve, slikari ga prenosili na platno, a i same žene su se zbog toga međusobno zavidno gledale.
    Tek u poslednjih pedeset godina ženska pozadina je postala predmet obožavanja kakav je bila još samo u kultovima paganskih naroda koji su ženu smatrali važnijim od svega.
    Danas imamo i tange, koje su više od donjeg rublja. One su oda ženskoj zadnjici koja u ovom dobu konačno dobija pažnju koju zaslužuje.
    Kako rekoše dvojica penzionera u parku, kada su videli devojku u tangama: 'E, nekad je trebalo raširiti gađe da se vidi guzica, a danas treba raširiti guzicu da se vidi kakve su boje gaće'.
    Dve polutke ženske guze su danas atribut koji se gleda sa istom strašću i pohotom kao i grudi ili noge.

GLAVNI TIPOVI ŽENSKIH GUZA

DŽENIFERASTA
   
 Ovo je prema svim kriterijumima, vanserijski model, vredan obožavanja, ponižavanja i slavljenja. Dženifer Lopez je afirmisala žensku guzu kao vanredno dostojan pažnje seksualni objekat i spasla je od ideologije modernih medija, koji su decenijama ove pozadinske kugle sistematski zanemarivali i ugnjetavali na račun one druge dve polulopte, pozicionirane sa prednje strane ženskog tela.  
   Dženiferina guza je božanstvene lepote (kao i sama Dženifer) i ima sve što dobra ženska pozadina mora da ima: obim, volumen i strukturu, višak masnog tkiva i manjak upitanosti nad smislom postojanja. Ona svojom lepotom u samom startu eliminiše svaku upitanost.
    Zaključak: to je tako lepa, dobra, ugodna, zanosna i planetarno popularna zadnjica da žene širom sveta masovno odlaze kod plastičnih hirurga sa samo jednim zahtevom - da im ultimativno naprave logistiku potpuno istu kao Dženiferina.

    KRATAK OPIS: Impozantna, kompaktna, dostojanstvena.
    OCENA: Ale, luja.

RENESANSNA

  Ima guza koje svojom raskošnom formom, svojom prefinjenom punoćom i predivnim prelivima prosto pozivaju na aktivnu povredu ljudskih prava: da ih klepite, štipnete, potapšete, nežno stisnete, mazno opalite ili bar netremice gledate.
   One su najbolja antistres - terapija. Ako nekad u životu naiđete na predmet obožavanja koji odgovara gornjem opisu, znajte da ste naleteli na pravi primerak renesansne guze. Veća je od Dženiferine, ali opet nije prevelika. Ali ako ni nakon ovoga niste u stanju da razlikujete model 'Dženifer' od renesansnog tipa, evo dodatnih pojašnjenja: obla je, respektabilna i masivna. I pri tome nijednog trenutka ne prelazi u neukus. Renesansni model se od masivnog razlikuje po tome što svojoj vlasnici stoji - kao saliven. Tajna se dakle nalazi - u proporciji.
    Iako velika, ova divna guza ne ugrožava dimenzijama ni struk, ni bokove, ni grudi. Poznato je iz istorije da je renesansa najvitalnije i najkreativnije razdoblje čovečanstva, posebno u umetnosti. Kada neka guza dobije ovakav kraljevski atribut 'renesansna', onda se od nje očekuje da u svim segmentima svoga postojanja bude na nivou slavnog istorijskog uzora.

    KRATAK OPIS: Respektabilna, proporcionalna, animalna.
    OCENA: Golemo, a dobro.

SPORTSKA

    Evo jedne specifične guze. Unutar ovoga tipa moguća su najrazličitija estetska i formalna odstupanja. Sportska guza tako može biti i glomazna i mala, i okrugla i kuškasta, i konveksna i konkavna. Ali samo jedno nemože nikako biti - mekana i mlitava.
  Osnovna karakteristika spotrskog modela guze je vanserijska čvrstina. Čučnjevi, pregibi, nagibi, izvijanja i uvijanja, hiljade i hiljade pretrčanih kilometara uz brdi i niz brdo, sve to garantuje da će ovaj model prosto da kipi od čvrstoće.
    Umesto od masnog, sportska zadnjica je sačinjena isključivo od mišićnog tkiva. U stvari, to i nije nikakvo tkivo, nego kao kamen čvrsta - smeša vitamina, minerala, proteina, ugljenih hidrata, mikroorganizama, vretenastih i mikrobiolopkih vlakana.
    Znate li šta bi vam se desilo da kojim slučajem, onako, iz šale lupite, na primer neku Jamajčansku atletičarku na 100 metara, u neku od njenih guznih polutki? Pa, otpala bi vam šaka istog momenta! To je isto kao da ste udarili u zid, pa i još gore od toga. A, istovremeno i naravoučenije: guza se ne udara - ona se miluje.

    KRATAK OPIS: Tvrda i čvrsta.
    OCENA: Ko voli nek izvoli.

MANEKENSKA

    Karen Karpenter je bila prelepa žena, vlasnica jednog od njalepših glasova popularne muzike. Živela je srećno i zadovoljno sve do onog trenutka kada joj je prišla neka budala, idiot bez morala i trunke ukusa, i rekao joj da ima preveliku guzu koja se ne uklapa u anoreksični model.
    Toj plavokosoj lepotici je nametnut ideal male, manekenske zadnjice kojom je u to vreme po svetskim pistama vrckala ona daskasta Tvigi. Pevačica je počela da drži najstroće dijete, ali bez nekog velikog uspeha - njenoj širokoj karlici nisu mogla da naude nikakva izgladnjivanja. Stavila je katance na frižider, ali ništa.
    Sve što je uspela bilo je rapidno napredovanje anoreksije koja ju je na kraju preselila u anđeoski hor na nebu. Poklekla je pred idealom manekenske zadnjice, veličine zrna kafe, za koju mnoge žene misle da je muškarci obožavaju. Takva guza jeste lepa, jeste slatka, ali nipošto nije prototip lepote svakog muškarca.

    KRATAK OPIS: Malo i mršavo.
    OCENA: Ponovo, ko voli nek izvoli.

VOĆNA

    U besmislene svetske podele mora se ubrojati i ona koju su uveli obožavaoci fetiša ženske zadnjice. Oni su svoj objekat obožavanja sveli na dva osnovna tipa - oblik kruške i oblik jabuke - pa stvorili i podeljene tabore koji vrlo argumentovano i žučno brane svako svoje stavove.
   Prema ovoj voćnoj podeli, kruškolika ženska zadnjica divno podseća na violinu, a u najektremnijim slučajevima na violončelo, dok se njena jabukolika varijanta poistovećuje sa oblikom gitare, a u najoblijoj varijanti sa kaubojskim bendžom.
   Nakon instrumentalne, pobornici imaju i svoju modnu podelu. Prema njoj, vlasnice kruškolike zadnjice najbolje izgledaju u 'Levis' džinsu, a jabukolike su najslađe kada se utegnu u 'Wrangler' pantalonice. Ide se još i dalje, pa se smatra da janukolikima bolje stoje kratka kosa, dok kruškolike treba da zamahuju svojom grivom koja pokriva veliki deo leđa - osim onog naravno najbitnijeg koji je i tema ovog teksta.
    Postoje i čitave rasprave koja od ove dve vrste bolje leži u rukama. Na ovakve i slične načine fanatici pokušavaju da odgovore na izuzetno teško pitanje: koja zakrivljenost obline zadnjice je najprivlačnija? U vreme kada svet teži ujedinjenju i kada se sa velikim naporima pokušavaju prevazići razlike, zagovornicima voćne podele preporučujemo - kompot - uzbudljivu mešavinu ukusa. A ekstremni poklonici ovo voćne forme kažu da će doći na svoje tek kad model tikve iz upotrebe potpuno izbaci zastarelu krušku.

    KRATAK OPIS: Violine i gitare, svirajte nam pesme stare.
    OCENA: Prekrasno, praznik za oči.

BUNTOVNA

    O buntovnoj, neukrotivoj štrčećoj zadnjici napisano je bezbroj pesama, snimljeni kilometri filma, skicirane gomile blokova modnih kreatora. Rokeri su pokušavali da ritam dvanaestice usklade sa njenim kretanjem, režiseri su je u radnju uvodili sa dugačkim kadrom krupnog plana, sapinjala je gaćice, trgala tange, izvirivala ispod mini suknji ...
    Ona je drska, provokativna i iznad svega mrzi dosadu. Ne može da miruje dok joj neki obožavalac iznosi svoje životne planove i raspravlja o dugoročnim kreditima. Ne trpi dugačke ljubavne izlive strasti, posvete ispod pesamai suze na rastanku. Videćete je na spotovima sa Ibice i drugih mondenskih letovališta, na klizavim klupskim podijumima, u kabrioletu...
    Videćete i nikada nećete zaboraviti da dva para polutki. Kao najlepša avantura u životu.

    KRATAK OPIS: Trese, lupa i udara na sve strane. pesme stare.
    OCENA: Uzbudljivo, jako uzbudljivo. 

MASIVNA

    Ovo cene Italijani. Od svih ljudi na svetu, oni najviše vole velike, debele, masne, 100% 'celulitizovane' guze. One što izgledaju kao jastučić za igle, gde na mestima uboda trajno ostaju rupice - kao krateri na beloj površini punog meseca.
    Provokativni režiser Felini pljusnuo je svojim zemljacima njihovu opsesiju u lice. Ko god je gledao njegov film 'Amarkord', setiće se velike debele guzice preko celog ekrana: Tražili ste - dobili ste!
   Psiholozi smatraju da je to Edipov kompleks, a Italijani se samo smeškaju i govore: Mama mia, molto bene! Sa masom nema nikakvih kalkulacija - samo gabarit. Dobro je samo ako između prstiju kipi želatinasto testo obilnih ženskih guzova. Bela masa koja se nikada ne izlaže suncu (ne važi za nudiste), a kvarcne kapsule u solarijumima još ne postoje za takve gabarite.
    Za stvarne ljubitelje obilnih pozadina ne postoje podvrste i oblici: bitna je samo veličina.

    KRATAK OPIS: Ogromno, nesavladivo i nepregledno.
    OCENA: Mama mia.

BRAZILSKA

    Brazil - asocijacija za predivne plaže, fudbal i nežne, fine, negovane i do savršenstva izvajane ženske guze koje su lagano kvarcovane na blagom suncu Južne Amerike. Kada su konkvistadori iskrcali na obale Južne Amerike, nisu ni slutili gde se krije neprijatelj. Predivne domorotke, razgolićenih zadnjica, totalno su demoralisale španske osvajače i uništili im svaku želju za povratkom nazad.
    Raspamećeni vojnici mislili su da je to kraj sveta. Prema mornarskoj legendi, na kraju sveta žive prelepe sirene koje svojim savršenim oblinama omađijaju mornare i oni više nikada ne dođu pameti. Racionalnijeg objašnjenja za njih nije bilo. Latinoamerikanke nisu žene sa ovog sveta, a Brazilke pogotovu.
     Njihove guze postale su nacionalni simbol. Festival u Rio de Žaneiru, koji je smišljen da slavi žensku lepotu, digao je žensku guzu na nivo legende. Da opiše savršenstvo, čoveku uvek nedostaju reči, a Brazilci imaju i tu reč, a to je - Samba!

    KRATAK OPIS: Zavodljive, legendarne, bombastične.
    OCENA: Opasne za sve sa slabim srcem. 

TAMNOPUTA

    Crni panter, crna zver i ostale životinjske etikete, bez obzira na to koliko bile glupe, savršeno odgovaraju tamnoputim, afričkim guzovima. Antropolozi su još davno potvrdili da su crnci fizički superiorniji od belaca. Kako muškarci, tako i žene.
    A crnopute afričke lepotice svoju prepotenciju mogu braniti svojom pozadinom. Anabolički oblikovane, tamnopute guze ne trpe druge prefikse osim 'panterske, afričke, pomamne'. One su tajanstvene i izazovne baš kao i safari u Africi. Taman da čovek izgubi glavu zbog njih.

    KRATAK OPIS: Panterske, divlje i životinjske.
    OCENA: Jednom reči - zanosno.

DOMAĆA
   
    Patriote će na ovo reći samo jedno: domaće je domaće i - najbolje. Svaka čast našim damama, jer one u konkurenciji svih ovih fantastičnih tipova ženskih guza prolaze - fenomenalno.
    A njihova najveća prednost je to što su najdostupnije, nalaze se svuda oko nas i ulepšavaju nam svaki dan života.

    KRATAK OPIS: Autohtone, prepoznatljive i uvek pri ruci.
    OCENA: Navali narode.



¦ Klik Gore na Sliku - Prikaz; ¦ Ponovni Klik - Brisanje

Ljubav i Sve Oko NjeLjubav i Sve Oko Nje - Ostali Tekstovi
Ponuda TemaPogledajte i ostale super zanimljive rubrike na sajtu
Vic Ovog Dana
Verovali ili ne
Jeste li znali ovo?
Ludi svet
MoLitva dana