Naslovni baner
Home Dugme
Meni
Novo na sajtu
Omiljeno na sajtu

Žena i Muškarac Kao Hemijski Elementi

   Kako izgleda hemijska analiza muškarca iz ugla žena, kao i obrnuto? Koje su im fizičke, a koje hemijske osobine? Koja je najčešća upotreba, a koje su opasnosti...

Osmeh gore Osmeh na lice:  
HEMIJSKI ELEMENT ŽENA

SIMBOL: Ze

PRONAŠAO: Adam

ATOMSKA TEŽINA: Optimalno 54 kg (ali varira od 40-200 kg)

UČESTALOST: Veće kolicine se mogu naći u urbanim sredinama

FIZIČKE OSOBINE: Površina obično presvučena premazom u boji. Proključa odjednom, mrzne se bez razloga, topi se ako se primeni odgovarajuci postupak, neukusna je ako se pogrešno proba. Element se retko nalazi u devičanski čistom stanju. Viče ako se primeni pritisak na pravo mesto.

HEMIJSKE OSOBINE: Lako se jedini sa zlatom, srebrom i drugim plemenitim metalima i kamenjem. Apsorbuje velike količine skupih metala, može da eksplodira iznenada bez prethodnog upozorenja i bez poznatog razloga. Ne rastvara se u vodi, ali joj se aktivnost znatno uveća ako se natopi alkoholom. Najefikasniji poznat element za smanjivanje količine novca koji čovek ima.

NAJČEŠĆA UPOTREBA: Pre svega kao ukras, naročito u skupim sportskim automobilima. Odličan medikament za relaksaciju. Vrlo efikasno sredstvo za čišćenje.

IZVRŠENI OPITI: Pocrveni kad se zatekne bez ambalaže. Pozeleni kad se stavi pored boljeg uzorka.

OPASNOSTI: Veoma opasan element osim u rukama stručnjaka. Ilegalno je imati više od jedne, mada se može posedovati i više pod uslovom da se drže na različitim lokacijama, sve dotle dok elementi ne dodju u direktan kontakt jedan sa drugim.

HEMIJSKA ANALIZA MUSKARCA  (IZ UGLA ŽENA, NARAVNO)
 
ELEMENT muškarac

SIMBOL: Mu(uuuuuuuu)

PRONAŠAO: Nastao greškom prirode, prilikom nastajanja elementa Ze, koji je kao što se zna nastao u čistom, savršenom stanju. Elemenat Mu bio je pun nečistoća, pa je najpre smatran izotopom elementa Ze, ali su nečistoće kasnije toliko preovladale i degenerisale ga, da je nastao potpuno nov element.

ATOMSKA TEŽINA: Optimalna 75kg, ali ali je u prirodi veoma retka, i uglavnom varira (do beskonačnosti) u dva slučaja: 1) pri jedinjenju sa elementima poznatim kao steroidi i 2) pri jedinjenju sa mastima, uglavnom životinjskog porekla; u svakom slučaju, kvalitetna A.T. ne prelazi 10% ukupne.

UČESTALOST ELEMENTA: Veće količine mogu se naći u urbanim sredinama, obično kao prateći elementi elementa Ze, pokušavajući (uglavnom bezuspešno) da ostvare jedinjenje sa istim.

FIZIČKE OSOBINE:

• Površina obično presvučena različitim nečistoćama neprijatnog mirisa, osim kada je u fazi pripreme za reakciju jedinjenja sa elementom Ze.
• Obično je u stalnom stanju kljucanja, sa izuzetkom onih valenci koje su neophodne za uspostavljanje reakcije jedinjenja sa elementom Ze; važno je napomenuti da ove valence veoma retko i uz veliki napor postižu čvrsto agregatno stanje, a ako se to i desi, ono traje zanemarljivo kratko.
• Topi se ako se primeni odgovarajući postupak.
• Element se retko nalazi u higijenski čistom stanju.
• Ostaje bez glasa i boje ako se primeni pritisak na pravo mesto.

HEMIJSKE OSOBINE:
• Za razliku od elementa Ze, koji sa zlatom, srebrom i drugim plemenitim metalima i mineralima (a ne kamenjem!) daje rafinirana i fina jedinjenja, element Mu sa istima daje nezgrapne legure, koje imaju štetan uticaj na čulo vida i Centralni Nervni Sistem.
• Apsorbuje velike količine skupih materijala, ali džaba mu!
• Može da eksplodira iznenada i bez prethodnog upozorenja, i bez ikakve veze s mozgom.
• Ne zna se da li je rastvorljiv u ! vodi, jer istu izbegava, ali kada se natopi alkoholom (što je česta pojava u prirodi) oslobadja velike količine (negativne) energije.
• Najneefikasniji poznat element.

NAJČEŠĆA UPOTREBA:
• ???????? (i pored dugogodišnjih, ogromnih napora eksperata, još nijeutvrdjena bilo kakva svrsishodna namena ovog elementa)

IZVRŠENI OPITI:
• Pocrveni kada element Ze zatekne bez ambalaže.
• Pozeleni kada se stavi pored boljeg uzorka.
• Poplavi kada dodje u direktni kontakt s istim

OPASNOSTI:
• Element je prilično bezopasan, mada voli da se hvali da nije.¦ Klik Gore na Sliku - Prikaz; ¦ Ponovni Klik - Brisanje

Najbolja Zabava Na SvetuNajbolja Zabava Na Svetu - Ostali Tekstovi
Ponuda TemaPogledajte i ostale super zanimljive rubrike na sajtu
Vic Ovog Dana
Verovali ili ne
Jeste li znali ovo?
Ludi svet
MoLitva dana
Testiranje Refleksa
Testirajte Reflekse