Naslovni baner
Home Dugme
Meni
Novo na sajtu
Omiljeno na sajtu

Najneverovatnije Vesti Iz Sveta - No 16

   Misteriozna striptizeta, lopovi sa ženskim tangama, najotkačenije ime, prirodne kosilice, nesrećni ljubavnik... Ovaj svet je stvarno pun svega i svačega. 

Osmeh gore Osmeh na lice:  
RUMUNIJA
    Policija u Bukureštu traga za misterioznom striptizetom koja oduševljava putnike po vagonima gradskog metroa. Srećni putnici koji su imali priliku da prisustvuju njenoj predstavi oko šipke, opisali su je policiji kao 'lepo odevenu, atraktivnu i zgodnu mladu ženu'. Svoju tačku nepoznata striptizeta izvodi samo kada voz putuje između udaljenijih stanica u glavnom gradu Rumunije. Njen nastup se sastoji od striptiza i izazovnog plesa oko šipke gok sa kasetofona koji nosi sa sobom ide pesma Toma Džonsa 'You can leave your heart on'. Posle svoje tačke, sakuplja dobrotvorne priloge od iznenađenih putnika !!!

KOLORADO
    U gradu Arvada, američka država Kolorado, desila se pljačka gde su lopovi na glavi nosili maske, i to - ženske tanga gaćice. Na snimku koji je načinjen bezbednosnom kamerom vide se dvojica nenaoružanih muškaraca kako kradu novac i cigarete u jednom supermarketu. Da bi sakrili lice, jedan od lopova na glavu je navukao tange zelene boje, a drugi se opredelio za plave tange. Tange su ima jedva pokrivale nos, usta i bradu, ostavljajući vidnim ostali deo lica. Jedan od dvojice lopova nosio je i roze ruksak u kome su odneli plen !!!

  INDIJA
   Jedan indijski par razmenio je svoje bračne zavete preko telefona pošto mladoženja nije mogao doći na venčanje zbog sukoba između muslimana i hindusa u gradu Vadodaru na zapadu Indije u kojem živi mlada. Mladoženja je rekao da su najbolje iskoristili komunikacijsku mrežu, venčanju su prisustvovali i svatovi na obe strane budući da su na telefonima bili uključeni zvučnici. Nakon sklapanja venčanja bračni par se još nije uspeo sastati !!!

VELIKA BRITANIJA
   Evropski sud pravde u Luksemburgu presudio je da će se Sari Ričards, britanskom transseksualcu penzija isplaćivati od njenog 60. rođendana, a ne od 65. kao u slučaju muškaraca. Sud je presudio u njenu korist, jer joj je u Britaniji odbijen zahtev da u penziju ode sa 60 godina starosti, jer Britanija ne dopušta promenu pola u krštenici. Ričards je bio rođen 1942. godine kao muško, no pol je promenio 2001. godine nakon što mu je dijagnostifikovana urođena 'dysphoria' - stanje koje doktori i psiholozi definišu kao trajnu odbojnost osobe prema vlastitom polu !!!

RUSIJA
   Alyona Gabitova iz mesta Uljanovsk u Rusiji odlučila je tužiti prognozere vremena jer su joj, kako sama kaže, uništili godišnji odmor svojim netačnim vremenskim prognozama. Ona je na sudu u gradiću Ulajnovsk izjavila kako joj je pre odlaska na godišnji odmor 'obećana' temperatura od 28 stepeni i sunčano vreme. Otišla je na odmor u obližnji park prirode, ali umesto sunca tamo ju je dočekala kiša. I tako je bilo za vreme celog odmora. Dodala je kako je se sa odmora vratila s prehladom i sada od lokalnih meteorologa traži povrat sredstava koja je uložila u propalo putovanje !!!

AUSTRALIJA
   Australijanac Džejms Kiniburg koji se iz grada preselio na tropski sever kontinenta ostao je šokiran kada je utvrdio da su mu cimeri šestmetarski piton i njegova tri metra duga životna saputnica. On je otkrio da pitoni podvrste Amethystine žive u krovu njegove kuće u Cairnsu. Ali, tu nije bio kraj lošim vestima. Rendžeri su mu rekli da, budući da u krovu nema rupe kroz koju bi se čovek mogao uvući, nema druge nego da se navikne na svoje 'cimere' jer ne postoji način da se izvuku napolje. Budući da zajedno teže oko 150 kilograma, Kiniburg sada strahuje da bi pitoni mogli kroz krov pasti u njegov dnevni boravak. Osim toga, brine ga i saznanje da su njegovi 'cimeri' tek mladi pitoni koji se još razvijaju budući da ta vrsta pitona može da dostigne dužinu od čak osam metara. Ali, rendžeri ga uveravaju kako nema razloga za strah, jer se pitoni strašno boje ljudi i čine sve da ih izbegnu. Dok ne izgledne !!!

NORVEŠKA
   46-godišnji Norvežanin Jarle Torgeir Kjoerren, koji je 'vozio' cela dva metra u pijanom stanju kažnjen je uvetno sa 15 dana zatvora, godinu dana zabrane upravljanja vozilom i 2.500 eura novčane kazne. On je potpuno pijan,  sa 1.8 promila alkohola, ušao u svoj BMW, bez ikakve namere da ga vozi, ali je zakratko pokrenuo motor jer je hteo da upali svetlo u kabini kako bi mogao pronaći cigarete. U tom je trenutku slučajno otpustio ručnu kočnicu i auto se pomaknuo dva metra. Za norvešku policiju i sudije to je bilo više nego dovoljno. Njegovu su 'vožnju', istina, proglasili slučajnom, ali i 'opasnom i rizičnom' !!!

KANZAS
    35-godišnja žena iz Nes sitija u Kanzasu bila je zaglavljena na WC šolji u kupatilu svog dečka dve godine. Noge su joj bile potpuno obamrle i koža joj je srasla uz dasku wc šolje. Njen dečko joj je donosio hranu i vodu svaki dan i kad god bi je upitao da li izlazi iz kupatila ona bi mu odgovorila: 'Možda sutra'. On je napokon odlučio da pozove policiju. Ona je u početku odbijala da izađe, ali je pristala posle ubeđivanja policije. Daska wc šolje je bila i dalje Policija bi mogla da podigne optižbu protiv njenog tridesetšestogodišnjeg dečka zbog maltretiranja ali on tvrdi da ona jednostavno nije htela da izađe. Međutim, moraće da objasni policiji zašto je čekao tako dugo dok je pozvao policiju !!!

BRITANIJA
    U Britaniji možete da kladite na sve što poželite. Tako je jedan Britanac, očaran bacanjem lopte njegovog šestomjesečnog unuka, odlučio da se da će beba jednog dana postati profesionalni ragbista. 51 - godišnji Les Hejho uložio je u jednoj kladionici 100 funti, uz kvotu od 1.000 prema jedan, na ovu opkladu. Ako mali Džordž Braun sa 25 godina bude u engleskoj ragbi reprezentaciji, njegov djed dobiće 100.000 funti !!!

SINGAPUR
   Jedan tinejdžer iz Singapura ne razlikuje se baš mnogo od svojih vršnjaka. Ide u školu, provodi se sa svojim društvom i devojkom, ali ipak jedna stvar ga čini posebnim, a to je - on je superheroj, barem imenom. Betmen bin Supermen, kako se zove naš junak, može da zahvali svojim roditeljima na maltretiranju i ponižavanju u školi, kao i činjenici da se nalazi u svim medijima na planeti zbog svog, više nego neobičnog imena. On je na dan svog rođenja 'podaren' ovim imenima, jer njegovi roditelji nisu mogli da se dogovore koji junak im je draži. Kako je rekla njegova mama: 'Suprug voli Betmena, a ja sam tradicionalista, pa je Supermen bio logičan izbor za mene. Kad smo videli da ni jedno ni drugo ne želi da odustane od svog izbora uradili smo logičnu stvar i dali mu dva imena !!!

KINA
   Čang Sjinjan iz pokrajine Henan popio je četiri piva u restoranu u blizini zoološkog vrta pre nego što je posetio pandu imena Gu Gu. Odjednom je osetio želju da rukom dodirne pandu i da je zagrli, pa joj je skočio u kavez dok je spavala. Usnula panda prenula se iz sna i ugrizla ga za desnu nogu. Čang se razljutio i udario pandu, nakon čega su se počeli rvati. Novinarima je izjavio da ju je ugrizao za leđa, da joj je koža debela 33 centimetra i da se zbog piva baš i ne seća svega šta se dešavalo !!!

RUMUNIJA
   Petoricu rumunskih farmera ispitala je policija nakon što je otkrila da svoje krave hrane kanabisom. Farmeri su mišljenja da su njihove krave - sretne krave i izjavili su na policiji kako kanabis pomaže njihovim kravama da proizvode više mleka. Kunu se da nisu znali da rade nešto ilegalno. Policajcima nije ništa bilo jasno !!!

SAD
   Amerikanac Paul Levis tvrdi da je pretrpio srčani udar nakon što je utvrdio da je perika koju su za njega napravili u prodavnici u Milfordu premalena i neodgovarajuće boje. On kaže da su mu u prodavnici prodali periku u prostoriji koja je slabo osvetljena, pa tako nije odmah uočio nedostatke. Kad je došao kući, otkrio je problem i nazvao banku da obustavi isplatu čeka kojim je platio.
Sada traži odštetu u visini od 15.000 dolara. Vlasnica trgovine Paula Vud ga je tužila, tražeći isplatu 1.200 dolara. Ona kaže da je Levis bio toliko zadovoljan perikom da ju je nakon kupovine zagrlio i zahvalio joj !!!

NOVI ZELAND
    Policija u svom izveštaju tvrdi da je 27-godišnji Vilijam Singalar iz Vakatana na severu Novog Zelanda, bacio ježa na 15-godišnjeg dečaka, i zbog toga ga je uhapsila nedugo posle incidenta i optužila ga za napad izvršen oružjem - ježom. Po rečima policije on je: 'Pogodio je žrtvu u nogu, prouzrokujući veliku, crvenu masnicu i nekoliko uboda. Ipak, dečaku nije bila potrebna lekarska pomoć'. Ako bude osuđen, Singalar bi mogao da provede pet godina u zatvoru, rekao je Dženkins. Ne zna se još da li će li Vilijam Singalar biti optužen i za surovo postupanje prema životinjama. Novine pišu da je jež bio uginuo kada je uzet kao dokaz, ali nije poznato da li je takav bio i kada je upotrebljen kao oružje !!!

ITALIJA
    Gradske vlasti Torina odlučile su da, umesto standardnih kosilica, koriste ovce za uređivanje javnih zelenih površina. Dva stada ovaca koji su angažovani za ovu radnju će uštedeti novac poreskih obveznika, jer će ovce jednostavno popasti travu u lokalnim parkovima. Ovo je već druga godina da Torino sređuju ovaj problem sa svojim 'alternativnim kosilicama'. Prošli put, 3 stada ovaca i krave marljivo su popasle višak trave u 3 parka. Ovaj put, jedno stado biće pušteno u park Meisino, a drugo u Sangone. Gradske vlasti ipak neće ponovo koristiti krave, jer proizvode više đubriva tokom 'posla', pa prave problem oko skupljanja. Ova metoda uštedeće čak 30.000 evra iz gradskog budžeta !!!

ENGLESKA
   Policija u Engleskoj uhapsila je dve žene stare 41 i 66 godina, koje su na aerodormu Džon Lenon u Liverpoolu na let za Berlin pokušavale ukrcati svog 91 godišnjeg rođaka, koji je preminuo dok je bio u poseti u Engleskoj te su ga na jeftiniji način htele vratiti natrag u Nemačku, pošto transport pokojnika košta i do 3000 funti. Stavile su ga u invalidska kolica i stavile mu sunčane naočale te kontrolu pokušale uveriti da muškarac spava. Ali, kontrola se nije dala prevariti !!!

BRITANIJA
   27-godišnja Britanka Kleir Smedli zamalo pa je ugušila svog ljubavnika Stevena svojim velikim sisama, od kojih svaka teži po sedam kilograma. Ona je preuzela inicijativu u ljubavnoj igri, a kako je bila uzbuđena, mislila je da njen dečko lupa po krevetu takođe jer je uzbuđen. Tek na krjau primetila je da joj dečko ne diše. Pozvala je hitnu pomoć, no Steven se osvestio pre nego što su oni stigli. Steven je preživio napad velikih sisa, ali odlučio je prekinuti vezu jer ga je strah da mu se nešto slično opet ne ponovi !!!

SAD
   Amerikanac, težak 273 kilograma, George Jolicur optužen je zbog toga što je po restoranima naručivao hranu, pojeo većinu onoga što se nalazi na tanjiru, a zatim bi se žalio na hranu i vraćao je. Uvek bi otišao iz restorana a da ne plati ono što je prethodno pojeo. Jednom je popio pet milk-šejka, a onda se posle petog žalio da u prvom, nije bilo mleka. Kada je u jednom restoranu naručio jelo od preko 30 eura i kada se požalio šefu kuhinje nakon jela, vlasnik restorana je otišao u policiju i prijavio ga. Policija ga nema nameru zatvoriti jer bi suviše novca bilo potrošeno za medicinsku negu !!!

BUGARSKA
   Ni jednu punu minutu nije trajala fudbalska utakmica bugarskih trećeligaša Balkan Belogradčika i Giganta iz Belene. Gigant je na teren istrčao sa sedmoricom igrača, a to je najmanje što pravila dopuštaju, a već im se nakon nekoliko sekundi igre povredio Momčil Vraikov što je dovelo do prekida utakmice. Slična se stvar već jednom dogodila Gigantu ove sezone. U domaćoj utakmici protiv Čavdar Byala Slatine izdržali su četiri minute do prve povrede. Zanimljivo je da je Momčil Vraikov bivši sudija kojem je licenca oduzeta 2007. godine zbog primanja mita i nameštanja rezultata na prvoligaškim utakmicama. Navike su, navike !!!

BRITANIJA
   Nedavno istraživanje u Britaniji pokazalo je da bi gotovo trećina Britanaca prihvatila bi vrlo nepristojnu ponudu - odnos sa potpunim strancem, u zamenu za milion funti, a pet odsto ispitanika bi se čak upustilo u tu avanturu u zamenu za kartu za Svetsko fudbalsko prvenstvo !!!



¦ Klik Gore na Sliku - Prikaz; ¦ Ponovni Klik - Brisanje

Najbolja Zabava Na SvetuNajbolja Zabava Na Svetu - Ostali Tekstovi
Ponuda TemaPogledajte i ostale super zanimljive rubrike na sajtu
Vic Ovog Dana
Verovali ili ne
Jeste li znali ovo?
Ludi svet
MoLitva dana