Naslovni baner
Home Dugme
Meni
Novo na sajtu
Omiljeno na sajtu

Senzacionalne Vesti Iz Sveta - No 15

   Bežanje od žene, doček za novog psa, ravnopravnost polova, nesrećni lopov, čudni kradljivac meda, ženidba preko Interneta... 

Osmeh gore Osmeh na lice:  
ITALIJA
    45-godišnji Italijan iz Napulja, koji je bio u kućnom pritvoru, vratio se u zatvor da bi pobegao od žene koja mu je neprestano nešto prigovarala. On je došao usred noći i zakucao na vrata zatvora moleći stražare da ga puste nazad u ćeliju jer, ne može više da podnese ženine kritike !!!

KINA
    Gospođa Vang, kineska bogatašica organizovala je doček za svog novog psa, što ju je sve koštalo čak četiri miliona juana - više do 400.000 evra). Ona je nakon dugotrajne potrage kupila skupocenog tibetskog mastifa, vrstu koja je posebno cenjena u Kini. Na aerodromu grada Hsian ona je svog ljubimca dočekala u društvu prijatelja, a za tu prigodu angažovala je 30 mercedesovih limuzina. Kako ona kaže: 'Sve ima svoju cenu, ali ne i tibetski mastif' !!!

  SAD
   Pljačkaš je, prema rečima detektiva Toma Bisia, ušao u poslovnicu Chase banke obučen u sportsku majicu s kapuljačom, noseći sunčane naočare i zimske rukavice na rukama. Bankovnoj službenici je pružio papirić na kojem je pisalo 'Daj mi novac!'. Rekao je službenici 'neka požuri', no kad ga je upitala gde mu je vreća u koju će staviti novac, pljačkaš se zbunio te je praznih ruku pobegao iz banke. Policija istog pljačkaša sumnjiči i za pljačku banke koja se dogodila u okrugu Macomb te za još tri pljačke koje su se ranije dogodile u Oaklandu !!!

 TAJLAND
   Jedna po jedna kobra puštana je na pozornicu, a krotitelj Kum Čaibude poljubio bi jednu, a onda prešao na drugu zmiju. Tajlandski krotitelj zmija poljubio je tako 19 izrazito otrovnih kraljevskih kobri u pokušaju postavljanja novog svetskog rekorda. Mere sigurnosti su bile jake, a obuhvaćale su još četiri krotitelja zmija koji su bili raspoređeni po pozornici i medicinsku ekipu koja je stajala sa strane s protivotrovom u slučaju da neka zmija ugrize Kuma. Kum, koji je krotitelj već 12 godina, pozvao je gledaoce i decu da ne pokušavaju sami ljubiti zmije !!!

  LITVANIJA
   Jedanaestogodišnji dečak iz Litvanije nazvao je nekoliko puta vatrogasce i uputio im pretnje bombom kako bi isprobao novi mobilni telefon koji mu je dao otac. 'Dečak nas je nazvao tri puta i rekao je da je u zgradi bomba' - izjavila je portparol vatrogasaca Rita Seleznjova. Zgrada je evakuirana i zatvoreno je okolno područje dok se sprovodila pretraga zgrade. Nakon što bomba nije pronađena vatrogasci su izvestili policiju koja je ubrzo ušla u trag 'malom teroristi' !!!

  NEVADA
   Studentkinje na Univerzitetu Nevada u Las Vegasu mogu za izborne predmete da uzmu kurseve striptiza. Odelenje ženskih studija na pomenutom Univerzitetu nudi niz neobičnih predmeta vezanih za polnost i feminizam. Glavna im je svrha da se studentkinje osećaju sigurnije u svom telu, barem tako kaže voditeljica striptiz kursa, profesorica Anita Revila. Najpopularniji je kurs 'Sex Toys 101', koji pohađaju studenti oba pola i na njemu mogu naučiti više o seksualnim pomagalima i zagonetki ženskog orgazma !!!

  KINA
   Originalni pokušaj Kineskinje da nauči psa voziti davši mu volan 'pravo u šape' neslavno je propao jer je njen verni pratitelj odmah uzrokovao sudar s drugim vozilom. Stanovnica Hohhota, u unutarnjoj Mongoliji, branila se objašnjavajući policiji da je njezin pas inteligentan i voleo je da se igra sa volanom i gleda gazdaricu dok vozi. Tako je i ona odlučila ukazati poverenje svom psu, dala mu da vozi, dok se ona brinula za papučice gasa i kočnice. Ali, vozilo je udarilo u drugi auto pri čemu, na sreću, niko nije povređen !!!

ŠVEDSKA
    Švedska je poznata po visokom standardu kada je ravnopravnost polova u pitanju. Međutim, Šveđanke - vojnici žale se kako moraju same da kupuju grudnjake, i to u običnim radnjama gde takvi artikli nisu nimalo prilagođeni borbenim aktivnostima, jer nisu otporni na vatru a i lako se otkopčavaju !!!

NEMAČKA
    Jedan 36-godišnji nemački lopov, pošto je ukrao vrlo retku kolekciju novčića, dneo je plen u banku radi čuvanja i uručio ga, ni manje ni više, čoveku od kojeg ga je i ukrao. Nedugo nakon što je ostavio zbirku u banci, radnik zadužen za kovani novac prepoznao je 50.000 evra vrednu kolekciju koja je ukradena iz njegove kuće. Policija je ubrzo pronašla muškarca i uhapsila ga, uz oduzimanje veće količine robe koja je bila ukradena na drugim mestima !!!

MAKEDONIJA
    Medved je proglašen krivim za krađu meda pčelaru Zoranu Kiseloskom iz sela Cerovo. Ovako je odlučio sud u Bitolju. Kako medved nema vlasnika, ali je pod zaštitom države, Republici Makedoniji naređeno je da pčelaru Kiseloskom zbog oštećenih košnica i pojedenog meda plati odštetu od 3.500 evra. Pčelar je čuo da se medvedi plaše glasne muzike pa je odlučio da u pčelinjak postavi radio i pušta turbo-muziku. Kako pčelar Zoran kaže: 'Sproveo sam kabl od najbliže kuće i instalirao dve sijalice i dva radija, a namestio sam ih na stanicu koja non-stop pušta turbo-muziku'. Njegov plan je uspeo i medved dve-tri nedelje nije dolazio u pčelinjak. Ali onda je u selu nestala struja, pa se medved vratio i uništio pčelinjak !!!

NEMAČKA
    55 - godišnji farmer iz Nemačke, Volfgang Cober, oženio se sa ženom koju je upoznao preko interneta, međutim sada traži poništenje braka jer se ispostavilo da je u pitanju - muškarac. On sam kaže da se oduševio kad je upoznao Rendi Viktoriju, koja je i uživo izgledala lepo kao na slikama koje je video preko interneta. Kaže da su se pre venčanja samo ljubili, ali da mu je 'supruga' prve bračne noći otkrila da ima muški alat !!!

FLORIDA
   Fabio Miranda rođen je u automobilu u Majamiju jer je njegov otac krivo skrenuo vozeći majku u porodilište. Džerardo Miranda vozio je svoju suprugu Liliam u porodilište kad je prvo upao u gužvu. Jedva se izvukao iz kolone vozila da bi zatim - promašio skretanje. Vremena više nije bilo jer je supruga signalizirala da će njihovo treće dete doći na svet pre nego što njegov otac nađe pravi put do bolnice. Pozvali su 911 i dežurni dispečer je davao uputstva Džerardu kako da pomogne pri rođenju deteta. Medicinska služba došla je na vreme da dečaka i majku, oboje u dobrom stanju, prebace u porodilište radi dalje nege !!!

JUŽNOAFRIČKA REPUBLIKA
   35-godišnji južnoafrički padobranac Beno Jakobs, pao je sa visine od 1.000 metara bez padobrana koji se u ključnom trenutku nije otvorio i prošao je nepovređen. On je pao u polje u blizini grada Bloemfonteina, ugruvao se i otekla su mu usne, ali u svemu je najbolja njegova izjava posle svega: 'Budući da je to bio moj prvi skok, mislio sam da sam samo loše doskočio' !!!

SAD
   58-godišnji amerikanac Džefri Kulen bio je besan na vatrogasce koji su odbili spasiti njegovu mačku sa drveta, pa je počeo da puca na njih. Tri vatrogasca su došla do njegove kuće nakon što je prijavio da se zapalilo drvo, ali nisu pronašli požar. Umesto toga Kulen im je rekao da želi da mu spase mačku i da im je lagao jer je znao da će reagovati samo na dojavu o požaru. Šef vatrogasaca kazao je Kulenu da pozove kontrolu za životinje ili da pričeka da mačka ogladni i sama siđe s drveta. Njemu se odgovor očigledno nije svido, otišao je u kuću, uzeo pištolj i otvorio vatru na vatrogasce. Na sreću niko nije povređen !!!

JAPAN
   Kod Japanaca uvek nešto novo. Sada je kod njih veoma popularna igrica za mobilni telefon nazvana 'Ippon Zuri', što znači 'pecanje štapom i klasičnom udicom'. O ovoj igrici korisnici pecaju ribu, a ukoliko nešto i upecaju, lokalni distributer im na kućna vrata isporuči stvarnu ribu. Igrači plaćaju 1.000 jena - oko 10 dolara za tri igre, u kojima mogu da love sve moguće morske životinje, a ukoliko i uspeju da ih upecaju na kraju ih dobijaju u originalu !!!

TEKSAS
    Jedna šoferka, ostavila je autobus pun bivših osuđenika duž autoputa, zato što joj je isteklo radno vreme! U autobusu je bilo 40 putnika, od kojih su svi bili pušteni ili na uslovnu slobodu ili su završili izdržavanje kazne u državnom zatvoru u Hantsvilu. Autobus je trebalo da ih preveze do Dalasa, ali se putovanje okončalo 60 kilometara pre cilja, jer je gospođa koja je prevozila prestupnike rekla da se njeno radno vreme završava tačno u16.00. Zatvorenicima je rekla da je drugi vozač krenuo da preuzme smenu, poručila im je da budu strpljivi a potom je otišla. Za to vreme zatvorenici su šetali oko autobusa. Tri sata kasnije došao je drugi autobus sa tri vozača, među kojima je bila i šoferka koja je prethodno ostavila vozilo. Policija je navela je da je ponašanje putnika bilo veoma 'uzorno' !!!

ČEŠKA
    U vreme krize krade se svašta, ali mostovi... Tako je četiri tone težak most preko železničke pruge u Češkoj misteriozno 'nestao' sa lica zemlje. Most su najverovatnije ukrali lopovi zbog njegovih metalnih delova, i najverovatnije su koristili neku tešku mehanizaciju, rekli su u policiji. Da 'most više nije na svom mestu', prvi je primetio jedan građanin koji je odmah o tome obavestio policiju !!!

TURSKA
    Uprava jednog hotela na turskom primorju otpustila je svo muško osoblje zato što su redovno imali ljubavne odnose sa strankinjama koje su tu odsele. Pelin Jidžel, menadžerka hotela 'Imidž' u Marmarisu, rekla je da njen hotel sa 27 soba od sada zapošljava isključivo žensko osoblje i da je kap koja je prelila času bila je kada je videla njenog konobara, inače veoma pristojnog čoveka, kako izlazi iz toaleta sa britanskom turistkinjom' !!!

AUSTRALIJA
   Pab 'Saint Hotel' iz Melburna organizuje zanimljivu akciju i obećava da tokom akcije 'Bez donjeg veša nedeljom', sve žene koje skinu donje rublje narednog vikenda i okače ga nad šankom, dobiće besplatna pića u vrednosti od 50 australijskih dolara, oko 28 evra. Besplatna pića dobiće i žene koje osoblju budu na blic pokazale svoj donji veš. Odmah je reagovalo Udruženja za zaštitu žena i ocenilo da se ovde 'gotovo radi o pozivu na ljubavni napad' !!!

NEMAČKA
    Jedna od najvećih banaka u Nemačkoj, Komercbank AG, ima u svojoj ponudi i mirišljave kreditne kartice. Ona svojim klijentima nudi izbor kartica sa četiri vrste mirisa - kafe, cimeta, mente i pomorandže. Mirišljave su Viza i Masterkard koje su, osim toga, dostupne u 44 dezena !!!

ITALIJA
    Italijanski sveštenik Antonio Runđi imao je ideju da organizuje online takmičenje za izbor najlepše časne sestre, međutim to je izazvalo proteste među vernicima i lokalnim verskim vlastima. On je mislio da će takmičenja lepotica 'proširiti vidike' časnim sestrama u Katoličkoj crkvi i da će pomoći u borbi protiv stereotipa da su sve one stare i stroge. Međutim, otac Antonio se predomislio nakon što je video medijske izveštaje koji su spekulisali o tome da li će se časne sestre pojaviti na pisti. On je rekao da ono što je imao na umu nije bilo samo prikazivanje spoljašnje lepote već i onoga što je on nazvao 'ukupnom lepotom' i dodao je da ne prima telefonske pozive i elektronsku poštu koji imaju bilo kakve veze s ovom njegovom idejom !!!



¦ Klik Gore na Sliku - Prikaz; ¦ Ponovni Klik - Brisanje

Najbolja Zabava Na SvetuNajbolja Zabava Na Svetu - Ostali Tekstovi
Ponuda TemaPogledajte i ostale super zanimljive rubrike na sajtu
Vic Ovog Dana
Verovali ili ne
Jeste li znali ovo?
Ludi svet
MoLitva dana