Naslovni baner
Ponuda Tema

Lude Vesti Iz Sveta - No 15

   Bežanje od žene, doček za novog psa, ravnopravnost polova, nesrećni lopov, čudni kradljivac meda, ženidba preko Interneta... Ovaj svet je stvarno pun svega i svačega. Toliko gluposti i otkačenih stvari se dešava, da se čovek nekada mora zapitati da li ovde uopšte ima neko ko je normalan. Pročitajte najluđe i najotkačenije vesti iz celog sveta i pogledajte šta su sve ljudi u stanju da urade kada im pamet odluta i mozak ode na 'rezervu'. Stvarno, ima nas svakavih, ali jedino je dobro što će vam ovo izmamiti osmeh na lice i nasmejati vas do suza...  
ITALIJA

    45-godišnji Italijan iz Napulja, koji je bio u kućnom pritvoru, vratio se u zatvor da bi pobegao od žene koja mu je neprestano nešto prigovarala. On je došao usred noći i zakucao na vrata zatvora moleći stražare da ga puste nazad u ćeliju jer, ne može više da podnese ženine kritike !!!

KINA

    Gospođa Vang, kineska bogatašica organizovala je doček za svog novog psa, što ju je sve koštalo čak četiri miliona juana - više do 400.000 evra). Ona je nakon dugotrajne potrage kupila skupocenog tibetskog mastifa, vrstu koja je posebno cenjena u Kini. Na aerodromu grada Hsian ona je svog ljubimca dočekala u društvu prijatelja, a za tu prigodu angažovala je 30 mercedesovih limuzina. Kako ona kaže: 'Sve ima svoju cenu, ali ne i tibetski mastif' !!!

ŠVEDSKA

    Švedska je poznata po visokom standardu kada je ravnopravnost polova u pitanju. Međutim, Šveđanke - vojnici žale se kako moraju same da kupuju grudnjake, i to u običnim radnjama gde takvi artikli nisu nimalo prilagođeni borbenim aktivnostima, jer nisu otporni na vatru a i lako se otkopčavaju !!!

NEMAČKA

    Jedan 36-godišnji nemački lopov, pošto je ukrao vrlo retku kolekciju novčića, dneo je plen u banku radi čuvanja i uručio ga, ni manje ni više, čoveku od kojeg ga je i ukrao. Nedugo nakon što je ostavio zbirku u banci, radnik zadužen za kovani novac prepoznao je 50.000 evra vrednu kolekciju koja je ukradena iz njegove kuće. Policija je ubrzo pronašla muškarca i uhapsila ga, uz oduzimanje veće količine robe koja je bila ukradena na drugim mestima !!!

MAKEDONIJA

    Medved je proglašen krivim za krađu meda pčelaru Zoranu Kiseloskom iz sela Cerovo. Ovako je odlučio sud u Bitolju. Kako medved nema vlasnika, ali je pod zaštitom države, Republici Makedoniji naređeno je da pčelaru Kiseloskom zbog oštećenih košnica i pojedenog meda plati odštetu od 3.500 evra. Pčelar je čuo da se medvedi plaše glasne muzike pa je odlučio da u pčelinjak postavi radio i pušta turbo-muziku. Kako pčelar Zoran kaže: 'Sproveo sam kabl od najbliže kuće i instalirao dve sijalice i dva radija, a namestio sam ih na stanicu koja non-stop pušta turbo-muziku'. Njegov plan je uspeo i medved dve-tri nedelje nije dolazio u pčelinjak. Ali onda je u selu nestala struja, pa se medved vratio i uništio pčelinjak !!!

NEMAČKA

    55 - godišnji farmer iz Nemačke, Volfgang Cober, oženio se sa ženom koju je upoznao preko interneta, međutim sada traži poništenje braka jer se ispostavilo da je u pitanju - muškarac. On sam kaže da se oduševio kad je upoznao Rendi Viktoriju, koja je i uživo izgledala lepo kao na slikama koje je video preko interneta. Kaže da su se pre venčanja samo ljubili, ali da mu je 'supruga' prve bračne noći otkrila da ima muški alat !!!

JAPAN

   Kod Japanaca uvek nešto novo. Sada je kod njih veoma popularna igrica za mobilni telefon nazvana 'Ippon Zuri', što znači 'pecanje štapom i klasičnom udicom'. O ovoj igrici korisnici pecaju ribu, a ukoliko nešto i upecaju, lokalni distributer im na kućna vrata isporuči stvarnu ribu. Igrači plaćaju 1.000 jena - oko 10 dolara za tri igre, u kojima mogu da love sve moguće morske životinje, a ukoliko i uspeju da ih upecaju na kraju ih dobijaju u originalu !!!

TEKSAS

    Jedna šoferka, ostavila je autobus pun bivših osuđenika duž autoputa, zato što joj je isteklo radno vreme! U autobusu je bilo 40 putnika, od kojih su svi bili pušteni ili na uslovnu slobodu ili su završili izdržavanje kazne u državnom zatvoru u Hantsvilu. Autobus je trebalo da ih preveze do Dalasa, ali se putovanje okončalo 60 kilometara pre cilja, jer je gospođa koja je prevozila prestupnike rekla da se njeno radno vreme završava tačno u16.00. Zatvorenicima je rekla da je drugi vozač krenuo da preuzme smenu, poručila im je da budu strpljivi a potom je otišla. Za to vreme zatvorenici su šetali oko autobusa. Tri sata kasnije došao je drugi autobus sa tri vozača, među kojima je bila i šoferka koja je prethodno ostavila vozilo. Policija je navela je da je ponašanje putnika bilo veoma 'uzorno' !!!
ČEŠKA

    U vreme krize krade se svašta, ali mostovi... Tako je četiri tone težak most preko železničke pruge u Češkoj misteriozno 'nestao' sa lica zemlje. Most su najverovatnije ukrali lopovi zbog njegovih metalnih delova, i najverovatnije su koristili neku tešku mehanizaciju, rekli su u policiji. Da 'most više nije na svom mestu', prvi je primetio jedan građanin koji je odmah o tome obavestio policiju !!!

TURSKA

    Uprava jednog hotela na turskom primorju otpustila je svo muško osoblje zato što su redovno imali ljubavne odnose sa strankinjama koje su tu odsele. Pelin Jidžel, menadžerka hotela 'Imidž' u Marmarisu, rekla je da njen hotel sa 27 soba od sada zapošljava isključivo žensko osoblje i da je kap koja je prelila času bila je kada je videla njenog konobara, inače veoma pristojnog čoveka, kako izlazi iz toaleta sa britanskom turistkinjom' !!!

AUSTRALIJA

   Pab 'Saint Hotel' iz Melburna organizuje zanimljivu akciju i obećava da tokom akcije 'Bez donjeg veša nedeljom', sve žene koje skinu donje rublje narednog vikenda i okače ga nad šankom, dobiće besplatna pića u vrednosti od 50 australijskih dolara, oko 28 evra. Besplatna pića dobiće i žene koje osoblju budu na blic pokazale svoj donji veš. Odmah je reagovalo Udruženja za zaštitu žena i ocenilo da se ovde 'gotovo radi o pozivu na ljubavni napad' !!!

NEMAČKA

    Jedna od najvećih banaka u Nemačkoj, Komercbank AG, ima u svojoj ponudi i mirišljave kreditne kartice. Ona svojim klijentima nudi izbor kartica sa četiri vrste mirisa - kafe, cimeta, mente i pomorandže. Mirišljave su Viza i Masterkard koje su, osim toga, dostupne u 44 dezena !!!

ITALIJA

    Italijanski sveštenik Antonio Runđi imao je ideju da organizuje online takmičenje za izbor najlepše časne sestre, međutim to je izazvalo proteste među vernicima i lokalnim verskim vlastima. On je mislio da će takmičenja lepotica 'proširiti vidike' časnim sestrama u Katoličkoj crkvi i da će pomoći u borbi protiv stereotipa da su sve one stare i stroge. Međutim, otac Antonio se predomislio nakon što je video medijske izveštaje koji su spekulisali o tome da li će se časne sestre pojaviti na pisti. On je rekao da ono što je imao na umu nije bilo samo prikazivanje spoljašnje lepote već i onoga što je on nazvao 'ukupnom lepotom' i dodao je da ne prima telefonske pozive i elektronsku poštu koji imaju bilo kakve veze s ovom njegovom idejom !!!


Twiter dugme Facebook dugme Linkedin Dugme RSS FEED-OVI ZA VAŠ SAJT NAJBOLJA WEB SKOLA NAJBOLJI SAJT SA BESPLATNIM SLIKAMA