Naslovni baner
Ponuda Tema

SMS Zabava - No 2

Obaveštenje Lovačkog saveza:
Obaveštavamo Vas da je
sezona lova na 'Divlje svinje' gotova
i da se možete slobodno kretati
Obecao je da ce biti nezan, bolelo je viknula sam kad sam videla krv! Izvadio ga je i pokazao mi ga. bio je VELIK-moj prvi ZUB

Zasto zene ne vole da se udaju. Zato sto zbog jedne kobasice uzimaju citavu svinju

Samo da znas kakav mi je prije upotrebe suv, dugacak i krut a posle mlitav, mokar i kaplje... MOJ KISOBRAN

Ujutru ga osjetis, usnama ga dodirnes, rukama ga drzis i pogledom ga ljubis, volis ga vrelog, uzimas ga celog i kad neznas gdje ti je kraj pomoci ceti tvoj CAJ

Kad bih te imao, polizao bih te cijelu. Stavio bih ti jezik u tvoju malu usku rupicu i shvatio da te volim vise od bilo koje druge, moja voljena boco Piva.

Znate li sto je Bog rekao dobrim ljubavnicima ? Pa, naravno da ne znate !!!

Kad me imas, dobro ti je. Kad me liznes, vlazim se. Kad me palis, ja se zarim. Kad me sisas, ja se gubim. Kad se izgubim, ti me gasis... tvoja... CIGARETA!

Jedva cekam da te vidim, da osjetim tvoju kozu, da udjes u mene, da osjetis moj svilenkasti dodir i ja tvojeg tijela drazi. Tvoja PIDZAMA! Volim kad me diras njezno svojim prstima, volim kad mi sapuces na donju rupicu, volim kad me napunis do kraja, voli te tvoj MOBILNI APARAT!
Promonte vas obavjestava da ste preglupi za mobilno telefonitanje te Vas moli da se ostavite mobilnog i uhvatite lopate i krampa.Hvala na razumjevanju!

Osjecam se tako napeto, vrlo vlazno u ovim trenucima kada ti se priblizavam. skidam svoje napete gacice i sami pogledi na tebe donose mi olaksanje! ..OH MOJ WC!

 Volim kada udjes u mene, malu i vlaznu. Kada udjes prvo se najezis a poslije ti je toplo. Volis strcati po meni i u mene. Voli te tvoja tus kabina.

Kad te zasvrbe jaja, pocesi se. Ako napipas dva sve je u redu, ako napipas tri medicinski si fenomen, a ako napipas cetiri neprijatelj ti je duboko u pozadini.

Kada ga uzmes u svoju njeznu ruku,povuci samo preko vrha,stavi ga u usta pa pocni lizat,kruzi jezikom po vrhu i kad ti usta budu puna,nasmijesi se to je SLADOLED

Moja lijeva noga je Bozic a desna Nova Godina. Navrati malo izmedju praznika!

Idemo malo da vjezbamo MATEMATIKU! Mene i tebe Saberemo,odjecu ODUZMEMO, noge DIJELIMO pa se MNOZIMO!

Cuda od zene: 1.vlaze, a da se ne skvase; 2.krvare, a da se ne porezu; 3.daju mlijeko, a ne pasu; 4.seru i kad ih niko nista ne pita...

Tako lijepo lice, te njezne ruke, te tajnovite oci, zanosan pogled, izazovan govor, poljubac ko u bajci, ma dosta o meni, kako si mi ti???

Nesto ti moram reci! Vjeruj nije mi lako jer te ne zelim povrijediti, potrudit cu se i reci ti na najbolji moguci nacin: DJEDA MRAZ uopste ne postoji.

Ne mogu doruckovati jer mislim na tebe, ne mogu rucati jer mislim na tebe, ne mogu vecerati jer mislim na tebe ... ne mogu spavati jer sam gladan!!!

OOoo ooOo ooo OoOo ooo OOO oo ooO oOOo OOoo oooO oo OO oO O OOooo O oo oO O ooo oOO OOO O ooo OO ooO ooOOOO OOOOO oo Mislim da ti je u mobilni usla mineralna.

Ti si prezent mojih misli, budi predikat mog zivota, jer infinitivna cula superlativno mi nalazuda cu sa tobom imati dobar futur!

Ja te volim, ja te obozavam, ja bih s tobom da se razmnozavam!

  Ako zaspim, sanjacu te. Ako se probudim, videcu te. Ako te vidim, zaljubicu se. Kazi mi molim te, sta da radim sa tobom?!

  Zarazne klice tvoje lepote inficirale su srce moje. I posle kratke anestezije na operacionom stolu tvojih osecanja ja cekam da mi das injekciju nade!

  CAO u policickoj sam stanici! Uhvatili su me i imaju slucaj protiv mene: POSEDOVANJE SLATKOG LICA! Unistena sam. Treba mi neko ruzan da me izbavi. MOLIM TE pomoz mi!

Prica se da trosis plavusu bujnih grudi, plavih ociju, dugih nogu i lica rumena... samo steta sta je GUMENA.

  Veceras ce se dogoditi zlocin iz strasti. VREME: oko ponoci; MESTO: tvoj krevet; ZRTVA: ti; POCINITELJ: ja; MOTIV: strast. CUVAJ LEDJA TVOJ OBOZAVATELJ!

  Uzmi me, topla sam, perem se cesto, ali ipak smrdim, no nisam kriva. Bio si mi prvi koji me je nategnuo i razvalio svojom velicinom. Zauvek tvoja CARAPA!


Twiter dugme Facebook dugme Linkedin Dugme RSS FEED-OVI ZA VAŠ SAJT NAJBOLJA WEB SKOLA NAJBOLJI SAJT SA BESPLATNIM SLIKAMA