Naslovni baner
Najnovije vesti -Vesti -NAJNOVIJE VESTI IZ SRBIJENAJNOVIJE VESTI IZ
CRNE GORENAJNOVIJE VESTI IZ BOSNE I
HERCEGOVINENAJNOVIJE VESTI IZ HRVATSKENAJNOVIJE VESTI IZ
MAKEDONIJENOVICE IZ SLOVENIJE IN TUJINE
Meni

Vanzemaljci Na Zemlji

   Oni su među nama, alieni su naša realnost! - Ovu rečenicu svojevremeno je izrekao američki pukovnik James Bo Grotz za vreme svog susreta sa predsednikom SAD Ronaldom Reganom u tajnoj bazi Fort Carson u Koloradu! Ova fantastična tvrdnja još koliko juče mogla se pročitati samo u naučnofantastičnoj literaturi.

   Danas je ona, međutim, tvrdnja iza ko je punim imenom i prezimenom stoji sve više uglednih američkih kosmičkih stručnjaka, astronauta i istraživača fenomena NLO. Među njima je najglasniji dr. Ričard J. Bovlan, ugledni američki psiholog, autor dve zanimljive knjige - 'Pozitivna iskustva sa misterioznim posetiteljima' i 'Vanzemaljski kontakti i ljudsko ponašanje'.
Njegovu izjavu da će 'vlade SAD i Rusije uskoro prekinuti ćutanje koje traje već više od 50 godina i reći nam istinu o postojanju Vanzemaljaca i NLO-a na našoj planeti', prenela je celokupna svetska štampa.

ISTINA KOJA ŠOKIRA

    Pripremajući se za to šokantno sučeljavanje sa istinom, smatra dr. Bovlan, američki su zvaničnici 18. marta 1995. godine već testirali i javnost. Tog dana je Disney Corporation prikazala je dokumentarac o pojavama NLO-a. Bez ikakve najave, namerno, htele su se videti reakcije gledaoca u državama Konektikat, Tenesi, Alabama, Florida i Kalifornia, jer je TV-stanica koja je bila odabrana za prikazivanje autentičnog dokumentarnog filma imala vidljivost samo u tim državama. Zapanjujući film, nikada do tada prikazan, komentirao je Majkl Ejzner, izvršni producent Disney Corporation, a mnoge njegove tvrdnje izrečene te večeri više su nego šokantne:
Čovjecanstvo se nalazi u središtu najvećeg događaja u svojoj istoriji, kontakt sa inteligentnim bićima sa drugih planeta je uspostavljen!
Inteligentna bića nas pozivaju da pristupimo galaktičkom savezu. Taj je poziv istovremeno i veličanstven i zastrašujuć!
Vanzemaijski brodovi na našu planetu dolaze u talasima i možemo reći da smo preplavljeni gostima iz svemira!
Nama još uvek nezamisliva tehnologija omogućuje Vanzemaljcima da putuju svemirom i neverovatnom brzinom uđu u našu atmosferu!
Više od jedne vanzemaljske letelice palo je na Zemlju i bilo otkriveno od strane američke vojske. Obavljena su tajna ispitivanja, daleko od očiju javnosti!
U mestu Roswell, New Mexico, jedan NLO doživeo je nesreću. U njemu su pronađena tri mrtva Vanzemaljca. Ostaci letelice i tela došljaka podvrgnuta su naučnom ispitivanju u projektu koji se vodio pod imenom Majestic Twelve - Mažestik 12. Grupu je osnovao američki predsednik Truman, a u javnosti je njeno postojanje decenijama demantovano!
Kada je američki predsednik Džomi Karter na početku preuzimanja dužnosti predsednika oformio Ured odmah je dao instrukcije da se osnuje Komisija za kontakte sa vanzemaljcima!
U novembru 1975. godine Zapovedništvo američkih vojnih vazdušnih snaga uspostavilo je kontakt sa Vanzemaljcima, koji su ih posetili u nekoliko NLO-a.
Postoje naznake da će američka vlada uskoro prekinuti ćutanje dugo više od pola veka i da će definitivno priznati da su Vanzemaljci – naša realnost!.
    Pomoću ovog testa, Vlada je htela videti reakciju javnosti na mogući susret sa Vanzemaljcima. Te večeri, telefonska služba u navedenim državama doživela je kolaps, a služba hitne pomoći uvidela je koliko je njihova dosadašnja efikasnost relativna stvar.

POČETAK SVEGA

    'Tokom godina koje su usledile nakon II. svetskog rata, Vlada SAD-a bila je suočena sa serijom slučajeva koji će promeniti tok istorije i uticati na budućnost celog čovečanstva'- smatra Ričard J. Bojlan u tekstu kojeg prenosimo. Ti događaji bili su toliko neverovatni, da se tadašnji predsjednik Truman sa svojim vojnim vrhom osetio potpuno bespomoćnim, iako je upravo kao pobednik izašao iz Drugog svetskog rata. U to vreme, SAD su jedine posedovale atomsku bombu, imale su naprednu tehnologiju i najjaču ekonomiju, najviši standard i najjaču vojsku. Možemo samo zamisliti kako se vrh američke vlade i vojske osećao kada su saznali za leteći tanjir koji je pao u New Mexicu. Između januara 1947. i decembra 1952. godine pronađeno je 16 NLO-a, neki od njih razbijeni u sudaru sa tlom, a neki prizemljeni (otvaranjem vatre) od strane američkog ratnog vazduhoplovstva. Pronađeno je 65 tela, a jedan preživeli Vanzemaljac odvežen je u vojnu bazu. Trinaest letelica palo je u SAD-u, jedna u Norveškoj, dve u Meksiku. U New Mexicu, kod mesta Aztec, 13. februara 1948. godine pronađen je NLO. Mesec dana kasnije, 25. marta, pala je još jedna letelica u blizini mesta White Sands Proving Ground. Bila je ovalnog oblika s prečnikom od 30 metara.
    To što je pronađeno 17 mrtvih tela vanzemaljskih bića nije izazvalo toliki šok koliko činjenica da su u obe letelice pronađeni delovi ljudskih tela, i to vrlo velik broj – ljudskih glava! Svi delovi ljudskih tela bili su pohranjeni u neku vrstu hranjive tečnosti. To otkriće bilo je jedno od najvažnijih i najšokantnijih u našoj istoriji od praistorije do danas. U povodu tog otkrića u tajnosti je oformljena posebna komisija sačinjena od najuglednijih američkih naučnika. Projekt je nazvan SIGN.
    Slučaj 'Roswell' javnosti je već dobro poznat. Ali, 'zahvaljujući' famoznoj CIA-e, jedna činjenica nikada nije objelodanjena - 1949. godine zarobljen je jedan ŽIVI Vanzemaljac, koji je nazvan imenom Ebe. To ime (skracenica od Extraterrestrial Biological Entity) predložio dr. Vanevar Buš. Na početku svog 'robovanje', prilikom ispitivanja, Ebe je pokazao sklonost 'iznošenju činjenica po svom nahodenju'. Drugim rečima, voleo je lagati. Ipak, nakon dve godine, postupno se počeo otvarati. Njegove izjave kompilirane su u 'Žutoj knjizi', a njegove snimke su sastavni deo dokumentacije 'Projekta Grudge'.
    U jesen 1951. godine Ebe se razbolio, ali vrhunski američki doktori nisu uspeli odrediti poreklo bolesti. Jedino što su ustanovili bila je slicnost Ebeovog organizma sa biljnim. Botaničar Guillermo Mendoza napokon je odustao nakon mnogobrojnih pokušaja da pomogne sirotom Vanzemaljcu. Drugog maja 1952. Ebe je, nažalost, umro. Verziju tog slučaja, pomalo romantiziranu, mogli smo videti u Spilbergovom filmu E.T.!
    U uzaludnom pokušaju da spasi Ebea, američka Vlada je odlučila emitirati u svemir poziv za pomoć. Odgovora nije bilo, ali projekt nazvan 'Sigma' nastavljen je sa punim entuzijazmom.

TAJNA SVETSKA VLADA

    Nekako u isto vreme, predsednik Truman dogovorio je sa vladom SSSR-a saradnju u slučaju eventualne opasnosti od strane Vanzemaljaca. Napravljeni su i razrađeni planovi obrane u slučaju napada na našu planetu. Osnovana je nezavisna komisija stručnjaka, 'Grupa Bilderberg', koja je imala zadatak koordinirati američko-sovjetsku saradnju. Grupa se prvi puta sastala 1952. godine u Hotelu Bilderberg, a glavni štab je smešten u Ženevi u Švajcarskoj. S vremenom je ova grupa izrasla u TAJNU SVETSKU VLADU, koja danas kontroliše najvažnije svetske događaje i manipulira predsednicima i dužnosnicima svih država. Najveći uticaj ima američki bivši predsednik Džorž Buš, koji je dugogodišnji pripadnik samog vrha svetske masonske lože.
    Početkom 1953. godine novi predsednik ušao je u Belu kuću. Bio je to general Dvajt Ajzenhauer. Postao je poznat po svom načinu donošenja odluka: kada se savetinici nisu mogli međusobno složiti, nakon što bi saslušao sve alternative, odluku je donosio on sam.
    Tokom 1953. godine, pronačđeno je deset oštećenih NLO-a, sa 26 mrtvih i 4 živa Vanzemaljca. Četiri NLO-a pala su u Arizoni, dva u Teksasu, jedan u New Mexicu, jedan u Luizijani, jedan u Montani i jedan u Južnoj Africi. Stotine očevidaca videlo je padove tih letelica. Ajzenhauer je bio svestan da tajnu vezanu za leteće tanjire ne može javno otkriti, niti je otkriti samom Kongresu. Početkom 1953. obratio se svom prijatelju Nelsonu Rokfeleru i njih su dvojica osnovali su grupu 'MJ-12' - Mažestik 12. Međutim, vreme je pokazalo da je odluka da traži pomoć od Rokfelera bila najveća greška predsednika Ajzenhaure, kako za Ameriku, tako i za celi svet. Rokfeler je, naime, najodgovornija osoba za skrivanje istine od javnosti.
    Godine 1953. astronomi su otkrili velike objekte u svemiru kako se približavaju Zemlji. Isprva, mislili su da su to asteroidi. Međutim, ubrzo su ustanovili da bi to mogla da bude eskadrila kosmičkih brodova. Projekat 'Sigma' to je i dokazao, budući da su uhvaćeni radio-signali sa tih vanzemaljskih letelica.
    Kada su NLO-i došli u blizinu Zemlje, zauzeli su vrlo visoku geosinkroniziranu orbitu iznad samog ekvatora. Bilo je nekoliko ogromnih letelica čija namera nije bila poznata. Pomoću projekta 'Sigma' i novoosnovanog projekta 'Plato', koristeći se kompjutorskim 'binarnim' jezikom bilo je moguce dešifrovati radio-signale Vanzemaljaca i odrediti mesto njihovog spuštanja.
    Pod stogo kontrolisanim okolnostima, daleko od očiju svetske javnosti, ostvaren je kontakt licem u lice sa bićima iz drugih svetova, tvrdi Ričard J. Bojlan! Mesto spuštanja bilo je u pustinji, a poznati film 'Bliski susreti treće vrste' romantizirana je verzija stvarnog događaja. Cilj projekta 'Plato' bio je samo jedan - uspostaviti diplomatske odnose sa Vanzemaljcima, a to je i postignuto. Da bi dokazali svoje dobre namere, došljaci su na Zemlji ostavili nekoliko svojih pripadnika, a nekoliko Zemljana otišlo je njihovom letelicom.

SUSRETI SA VANZEMALJCIMA

    U međuvremenu, rasa humanoidnih vanzemaljaca spustila se u vojnu bazu na Floridi i uspostavila neposredni kontakt sa američkom vladom. Od Amerkanaca su zahtevali samo jedno – da smesta prekinu sa nuklearnim eksperimentima i unište svo nuklearno oružje. Na zahtev američke vlade za razmenom tehnologije Vanzemaljci su odgovorili negativno! Duhovno nismo još spremni niti za tehnologiju koju već imamo, a još razvijenija tehnologija u rukama naših naučnika i političara potpuno bi uništila planetu Zemlju. Do definitivnog dogovora nije došlo jer su predstavnici američke vlade smatrali da bi razoružavanje u ovom trenutku predstavljalo veliku opasnost za celi svet. Nisu verovali Vanzemaljcima! Da li su doneli pogrešnu odluku?
    Treći susret sa Vanzemaljcima odigrao se 1954. godine u poznatoj vojnoj bazi Edwards Air Force. Baza je bila zatvorena tri dana, niko nije mogao ući niti izaći. Istorijski događaj bio je unapred planiran. Svedoci su potvrdili da su videli tri NLO-a kako lete iznad vojne baze, i na njih je čak otvorena vatra. Srećom, bez pogodaka. Predsednik Ajzenhauer susreo se sa Vanzemaljcima 20. februara 1954., a jevnosti je saopšteno da je otišao zubaru u Palm Springs. Tom prilikom potpisan je formalni ugovor izmedu Vanzemaljaca i SAD. Štaviše, planeta Zemlja dobila je prvog vanzemaljskog ambasadora, koji je bio u bazi još od drugog interplanetarnog susreta. Njegov naziv i titula bili su 'Njegovo Svemoćno Visočanstvo Crill (Kril)'. U uskim vojnim krugovima, posprdno je nazivan 'taoc Kril'.
Ubrzo nakon ovog susreta, predsednik Ajzenhauer doživeo je srčani udar! Osim predsednika, susretu su još prisustvovali Franklin Allen (novinar), Edwin Nourse (fizičar), Gerald Light (sa Instituta za metafizička istraživanja) i katolički biskup Maclntyre iz Los Anđelesa. Njihova reakcija na ovaj susret trebala je biti pokazatelj moguće reakcije javnosti celog čovečanstva. Odlučeno je da javnost još uvek ne bi smela saznati za ove kontakte, a kasnija ispitivanja pokazala su da je takva odluka bila ispravna.
    Ugovor koji je postignut sadržava i tačku koja obe strane obvezuje na ćutanje. Vanzemaljci su se obavezali na pružanje pomoći u obliku novih tehnologija koje ne mogu naneti nikakvu štetu ako dođe u krive ruke. Sa svoje strane, američka vlada je dozvolila Vanzemaljcima da u naučne svrhe vrše ispitivanja na ljudima, ali pod uslovom da se osoba vrati na mesto otkuda je odvežena, da joj se ne sme naneti nikakve ozlede i da joj se izbriše sećanje na dođadaj. Takode, Vanzemaljci su se obavezali da će obaveštavati Komisiju Majesty Twelve (MJ-12) o svakom svom kontaktu sa ljudima i svakom obavljenom eksperimentu. Isto tako, dogovorena je razmena diplomata na ambasadorskom nivou.
    Vanzemaljci su ostali na Zemlji, a Zemljani su otišli na njihov maticni planet, i dogovoreno je vreme povratka. Taj događaj prikazan je u filmu 'Bliski susreti treće vrste'. Zanimljivo, tehnički savetnik u filmskom projektu bio je niko drugi do pokojni dr. J. Allen Hynek, čovek koji je pedestih godina pobijao postojanje NLO-a da bi kasnije predvodio grupu istraživača i naučnika koji su javno priznavali da su leteći tanjiri nepobitna činjenica!
    Autor ovog teksta Ričard J. Bojlan, za vreme svoje službe u američkoj mornarici, u okviru projekta 'Grudge' pročitao je tajni izveštaj o kontaktima sa alienima. Autori tog izveštaja bili su pukovnik Friend i dr. J. Allen Hynek, postavljeni na to mesto od strane ClA-e! Dr. Hynek je bio taj koji je nebrojeno puta opovrgavao prisutnost NLO-a i štampi davao objašnjenja poput 'to je samo plin iz močvare koji isparava' ili 'to je bio roj insekata', 'jato divljih ptica', 'meteorološki baloni', 'optički fenomeni'... Dr. Hynek je zvanično bio član glasovitog projekta 'Plava knjiga' - 'Blue book', a tajno je bio odgovoran za izgradnju nekoliko podzemnih baza za Vanzemaljce i za razmenu novih tehnologija.
    Podzemne baze u kojima borave Vanzemaljci izgrađene su ispod indijanskog rezervata Four Corners, na granicama država Juta, Kolorado, New Mexico i Arizona, te u području pod nazivom Dreamland. Dreamland je sagrađen u pustinji Mojave, u mestu Yucca, gde se danas leteći tanjiri viđaju gotovo svakodnevno!
    U novooformljenom projektu 'Redlight', grupa naučnika i vojnih eksperata dobila je zadatak da istraže način leta NLO-a. U tu svrhu sagrađena je super tajna podzemna baza u mestu Groom Lake u Nevadi, na poljima gde su se inače testirala nova oružja. Tako je nastala famozna AREA 51, čije su postojanje američka vlada i CIA dugo vremena osporavali. Za ulazak u nju danas je potrebna posebna, takozvana Q dozvola. Iznad površine tla, područje je nazvano Dreamland, a ispod površine The Dark Side of the Moon.
    Prema informacijama i dokumentaciji koju poseduje autor ovog teksta Ričard J.Bojlan, danas najmanje 600 Vanzemaljaca ssrađuje sa američkim naučnicima i osobljem CIA-e. Zbog straha od implantacije, samo odabranim pojedincima dozvoljeno je kontaktirati sa Vanzemaljcima, a njihove su aktivnosti pod neprekidnom kontrolom.

ZAVERA ZVANA MJ - 12
   
    Ultra tajnim memorandumom NSC5510, američki je predsednik Ajzenhauer osnovao komisiju Majesty Twelve (MJ-12), koja je imala za cilj da koordinira i kontroliše sve u vezi sa kontaktima sa Vanzemaljcima. U to vreme nastao je i memorandum NSC5412/1, kojim bi se američkom Kongresu objasnila namera tajnih sastanaka, ukoliko bi Kongres saznao za to. Grupe MJ-12 brojala je 19 članova, a njeno osnovno pravilo glasilo je da se nikakva akcija ne može preduzeti bez saglasnosti najmanje 12 članova.
    Pripadnici te grupe bili su redom birani iz američkog Veća za vanjske poslove, a kasnije iz tzv. Trilateralne komisije. Gordon Din, Džorž Buš i Zbignnjev Bržežinski bili su među njima. Većina pripadnika MJ-12 regrutovana je iz tajnih udruženja 'Skull and Bones' i 'Scroll and Key', koje egzistiraju u sklopu Univerziteta Harvard i Yale!
    Trilateralna komisija, koja je svoje ime dobila je po znaku nazvanom 'Trilateral insignia', amblemu koji su svemirski brodovi imali prilikom istorijskih susreta, radila je u tajnosti sve do 1973. godine. Za vrijeme Ajzenhauera i Keedija, komisija je lažno nazvana Komitet 5412, odnosno Special Group. Za vreme predsednika Džonsona korišteno je ime Komitet 303, budući je u knjizi 'Tajna vlada' kompromitirano ime Komitet 5412. Za vreme Niksona, Forda i Kartera upotrebljeno je ime Komitet 40, a za vreme Regana, Komitet PI40. Svih tih godina menjano je samo ime, dok su ciljevi i aktivnosti ostale iste.
    Godine 1995. postalo je jasno da su Vanzemaljci prevarili Ajzenhaura i prekršili ugovor. Osakaćeni ljudi i stoka pronalaženi su u velikom broju, širom SAD. Sumnjalo se da grupi MJ-12 Vanzemaljci nisu prikazali tačne liste i broj ispitivanih Zemljana. Takode je osumnjičena i Rusija za saradnju sa Vanzemaljcima, što se pokazalo tačnim. Došljaci su tvrdili da su ljudskom rasom manipulisali, a to čine još i danas pomoću tajnih društava, te uz pomoć magije i okultizma. Međutim, treba imati na umu da bi i takve tvrdnje mogle biti pokušaj manipulacije!
    Nakon nekoliko vazdušnih sukoba između vazdušnih snaga SAD i NLO-a, koji su se odigrali pre nego što je stupljeno u kontakt sa Vanzemaljcima, postalo je očigledno da se naše oružje ne može meriti sa njihovim. Zbog toga je u novembru 1955. godine sačinjen Memorandum NSC-5412/2 koji je predviđao osnivanje komisije koja bi 'ispitala razvoj i primenu nuklearnog oružja'. Pravi razlog je, međutim, bio razvoj oružja kojim bi se Zemljani mogli obraniti u slučaju da vanzemaljci postanu ozbiljna pretnja.
    Henri Kisindžer, član te Komisije, napisao je tada rad 'Nuklearno oružje i vanjska politika', koji je objavilo Veće za inostrane odnose, a izdavač je bio Harper and Brothers iz Njujorka. Bilo je to 1957. godine.  Posle saznanja da se naše oružje ne može meriti sa oružjem Vanzemljaca, usledilo je još jedno šokantno otkriće: Vanzemaljci koriste ljudska bića kako bi dobili izlučevine žlezda, enzime, hormone i krvnu plazmu. Uz to vrše i genetske eksperimente! Budući da tehnička razina naoružavanja nije garantovala efikasnu odbranu protiv visokorazvijenih Vanzemaljaca, MJ-12 su odlučili održavati diplomatske odnose sve dok Zemljani ne razviju adekvatna oružja.

PROROČANSTVA IZ FATIME
   
    Događaji u Fatimi, početkom ovog veka, bili su takođe pažljivo proučavani od strane američke vlade. Amerika je u Vatikan ubacila svoje krtice i uskoro je napravljena tajna studija koja je uključivala i proročanstva iz Fatime.
    Ako je verovati američkim tajnim izvorima, proročanstva iz Fatime nagoveštavaju mogućnosti samouništenja ljudskog roda. Događaji koje opisuje Knjiga otkrivenja, zaista će se dogoditi. Proročanstvo kaže da će se roditi dete koje će u svojim zrelim godinama, doneti zaraćenim narodima mir, a svet ujediniti lažnom religijom. Pošto zavede celokupno čovečanstvo, biće prepoznat kao Antihrist. Treći svetski rat buknut će na Bliskom istoku invazijom Izraela na Ujedinjene Arapske Narode (sadašnje arapske zemlje pre toga će se ujediniti), a kulminiraće nuklearnim holokaustom...
    Godine 1957. – tvrdi Ričard J.Bojlan - održan je tajni simpozijum na kojem su učestvovali tada najveći naučni umovi. Zajednički zaključak bio je zastrašujući: 2000 godine, odnosno odmah po prelazu u treći milenijum moglo bi doći do samouništenja ljudske rase! Zbog toga je predsednik Ajzenhauer zatražio od tajnog društva JASON, sastavljenog od najvećih mozgova i najuticajnijih ljudi, da iznesu moguće alternative opstanka. Tako su nastale:
ALTERNATIVA 1 - Nuklearnim bojevim glavama stvoriti ogromne rupe u stratosferi gde bi toplina i radioaktivne čestice mogle izaći iz zemljine atmosfere. No, taj način stvorio bi dodatnu radijaciju. Velike ozonske rupe koje danas postoje mogle bi biti rezultat sprovođenja Alternative 1, no to je samo moguća pretpostavka.
ALTERNATIVA 2 - Izgraditi podzemne gradove i tunele, gde bi odabrani pripadnici svih kultura našli utočište u nastupajućoj opštoj katastrofi. Ostatak čovečanstva bio bi prepušten samom sebi na površini zagađene planete. Danas znamo da su podzemni gradovi sa svim pripadajućim sadržajima već spremni za prihvat većeg broja ljudi.
ALTERNATIVA 3 - Iskoristiti vanzemaljsku tehnologiju, kombinirati je sa već postojećom i odobriti određen broj ljudi koji bi osnovali kolonije u svemiru. Mesec, kodnim imenom ADAM, već je odavno odabran. Slede, Mars koji nosi kodno ime EVA. Autor ovog teksta R.J.Bojlan poseduje fotografije baza na Mesecu i vrlo lako se može dokazati da su kolonije na Mesecu realnost - fotografije je snimila NASA i 'procurile' su tek nedavno kada su digitalizirane i pohranjene u kompjutor.
Osim ove tri alternative, napravljen je i jedan čudovišan plan. Uz kontrolu rađanja potrebno je uvesti sterilizaciju i uvesti smrtonosne mikrobe kako bi se smanjio broj ljudi na celom planetu. AIDS je samo jedan od rezultata tog plana, a slede ebola, sars, ptičija i svinjska gripa, a ostalo tek treba da dođe... Gospodari sveta su odlučili redukovati broj crnaca, hispanjolaca, a danas i pripadnika žute rase. U zajedničkom dogovoru, istovremeno kad i američka, i ruska vlada je počela ostvarivati Alternativu 1 i Alternativu 2. Zajedno rade i danas. Sve ove godine, antagonizam izmedu Rusije i Amerike bio je maska kako bi se prevarile mase i opravdali projekti, tobože potrebni radi obrane zemlje. Vlade SAD i Rusije su najbolji saveznici!
    Dok je bio u Beloj kući, predsednik Kenedi je postavio ultimatum grupi MJ-12 da smisli način kako da se američka i svetska javnost upozna sa postojanjem Vanzemaljaca. Bio je spreman to otkriti u 1964. godini. Također je bio na najboljem putu da otkrije sadržaje tajnih planova koji se vode pod imenima Alternativa 1, 2 i 3. Budući da je postao opasan za ljude iz 'Tajne vlade', odlučeno je da mora biti ubijen. To je bio stvarni razlog atentata na JFK!

TAJNI PLANOVI

    Poslednjih godina u sprovođenju je tajni plan (posebno u SAD), kojim bi se trebala pripremiti javnost za konačnu istinu o postojanju kontakata sa Vanzemaljcima. Zbog toga se u SAD javnost svakodnevno bombardira raznim filmovima, radijskim programima, reklamama i ostalim sadržajima koji vanzemaljce predstavljaju čas kao loša, čas kao dobra bića.
    U poslednjih nekoliko godina jako puno je povećan i broj videnja NLO-a u celom svetu i stoga je za očekivati da će istina o Vanzemaljcima biti obelodanjena vrlo brzo!
    Ali vratimo se čudovišnim zamislima članova komisije M-12 o kontroli stanovništva na Zemlji...
    Decenijama 'Tajna vlada' organizuje nabavku raznih narkotika i distribuira ih uglavnom siromašnima kao i manjinama (Meksikanci, Kubanci i dr.) u Americi. Socijalnim programima nastoji se stvoriti što veći broj nezaposlenih i ovisnih ljudi. Podstiče se upotraba oružja do kojeg se lako dolazi, a sve u nameri da se stvori klima opšte nesigurnosti. Najnovije vesti potvrđuju kako su uvek u takvim zakulisanim igrama umešani političari na najvišim položajima. Opravdano se sumnja da je kralj jeftine droge 'cracka' Džorž Buš Senior! Direktor CIA-e Džon Deutč naredio je istragu kako bi se razbila sumnja u to kako je CIA-e, a to znači americka vlada, omogućila nikaragvanskim kontrašima da prodaju drogu u Los Anđelesu i Sjedinjenim Državama kako bi došli do novca za borbu protiv Ievičarskih sandinista, a usput unštili i američku crnačku sirotinju. Budući da se takvim službenim istragama ne veruje, posebno kad je reč o istragama CIA-i, smatra se daj e optužba preozbiljna da bi bila poverena samo toj obaveštajnoj službi. Govori se i o tvrdnjama da su pilići koje najčešće kupuju crnci, zaraženi hemikalijom za sterilisanje.
    Optužbe u vezu CIA-e s prodavacima droga objavljene su u ozbiljnim novinama iz San Josea. Napisao ih je i dokazima potkrepio beli novinar posle obimnog istraživanja. Prema njegovim tekstovima kontraši su 80-tih godina goleme količine 'cracka' plasirali najpre u siromašne, crnačke delove Los Anđelesa, a potom i celim SAD. CIA je, iako i nije direktno u tome sudelovala, morala to znati. Glasine se brzo šire, a osobito su naelektrisani afroamerikanci. Neki od njihovih najpoznatijih predstavnika izjavili su, javno, kako poseduju dokaze da je Džordž Buš Senior bio 'kralj cracka'.
    Vlada SAD vrlo uspešno podgrijava klimu sveopšte nesigurnosti. Projekat 'ORTON', koji je i danas aktuelan, ima zadatak da pomoću jeftinih droga i hipnoze izazove želju u mentalno obolelih osoba za ubijanjem. Brojni su primeri pucanja u školskim dvorištima i sličnim mestima. Tim postupcima stvara se građanski lobi koji zatim traži zabranu prodaje vatrenog oružja. Plan odlično funkcioniše, a srednja klasa u Americi traži od vlade da stane na kraj slobodnoj prodaji oružja.
    Slučajevi masovnih ubistava događaju se širom Amerike, škola u Kanadi, shopping centara, ubistva u gradu Stoktonu u Kaliforniji i mnoga druga - ubice su redom bili na psihijatrijskom lečenju, a svima je davana droga, to jest sredstvo za umirenje 'prozac'.
Ta droga, uzimana u određenim količinama, uzrokuje kod čoveka ekstremno nasilje. Tako se proizvode masovne ubice, a takođe su vršena ispitivanja ugradnjom čipa u pacijentov mozak, takozvani 'implant'. I još nešto, takvi napadi redovito završavaju pacijentovim samoubistvom i tragovi se brišu!
    Kada se talas nasilja proširi do očekivane mere, a to će biti uskoro, počinje predviđena opšta medijska kampanja, koja je već u toku. Stvara se opšte uverenje kako u velikim američkim gradovima vlada anarhija, a to i nije daleko od istine. Svakodnevno, u novinama, a i na televiziji potencira se klima sveopšteg nezadovoljstva, nasilja i nesigurnosti.
    Sve ovo je deo plana koji nosi tajni kodni naziv REX-84A! Američka vlada je, zajedno sa vojskom, već 1984. godine uvežbavala sprovođenje tog plana, i to vrlo uspešno. Tajna vlada preuzeće vlast u Americi, a samim tim i u svetu koji je vec podeljen i dezorijentisan, posebno zadnjih desetak godina. Tajna Vlada usko saraduje sa Vanzemaljcima, što je potvrdio i Philip Klass, agent CIA-e, u svojim dokumentima pisanim od 1970. do 1973. godine.  
    Američka vlada još nije spremna javnosti otkriti najčuvaniju tajnu - postojanje Vanzemaljaca na Zemlji. Sve dok to ONA ne odluči, i dalje će postojati agenti zaduženi za dezinformacije, zataškavanja, pretnje, ucene itd.
    Ljudi ne znaju koliko su izmanipulisani i kako se njima vlada pomoću raznih tajnih društava, religija, magije, okultizma... Ajzenhauer je bio poslednji predsednik koji je bio u potpunosti upoznat sa strogo čuvanim tajnama. Predsjednici koji su došli posle njega dobivali su informacije od grupe MJ-12, i to informacije koje nisu bile potpune.
    Svi predsednici progutali su servirane priče o alienima koji su dobili utočište na našoj planeti i koji nam za uzvrat daju nove tehnologije. U međuvremenu, nevini ljudi stradaju kao žrtve Vanzemaljaca i naših naučnika. Na njima se vrše jezivi eksperimenti. Javnost se i dalje obmanjuje.
    Od 27. do 29 maja 1996. godine u hotelu Sheraton u Washingtonu održan je Okrugli sto pod nazivom 'Kada se kosmicke kulture sretnu'. Daleko od očiju javnosti o toj temi raspravljali su vrhunski naučnici, akademici, predstavnici američke i ruske vlade, vojni službenici i predstavnici glavnih religija. Unatoč neobično jakom osiguranju, delovi nekih izlaganja tajno su snimljeni i predstavljaju nepobitan dokaz da su ONI MEÐU NAMA!
    Vreme za njihovo javno pojavljivanje je došlo!
NLO i Vanzemaljski SvetNLO i Vanzemaljski Svet - Ostali Tekstovi
Ponuda TemaPogledajte i ostale super zanimljive rubrike na sajtu