Naslovni baner
Home Dugme
Meni

Crtani Filmovi Online

Tviti Ptičica

     Crtani filmovi o simpatičnoj ptičici i njenim avanturama. Tveeti je animirani žuti kanarinac nastao u studiu Varner Brosa, Loonei Tunes i Merrie Melodies animiranih crtanih filmova. Originalno ga je kreirao Bob Clampett dok ga je Friz Freleng redizajnirao. Tviti ima jednog najljćeg neprijatelja, a to je mačak Silvester koji stalno pokušava da je ulovi, ali neuspešno. Na kraju uvek Tviti kaže 'Jadna maca'. 

Osmeh gore Osmeh na lice:  
   Ovi crtani filmovi koji su ovde su primarno za vašu decu, ali isto tako iza vas koji ste ih gledali kao deca i koji vas danas vraćaju u vaše detinjstvo kada ste uživali da ih gledate, ali niste imali ovoliko mogućnosti. Sigurno je da ćete u ovoj bogatoj ponudi crtanih filmova naći one koje najviše volite, kao i one na koje ste zaboravili.




¦ Klik Gore na Sliku - Prikaz; ¦ Ponovni Klik - Brisanje

Najbolji Crtani FilmoviNajbolji Crtani Filmovi - Ostali Crtani
Ponuda TemaPogledajte i ostale super zanimljive rubrike na sajtu

NAPOMENA: Nijedan video snimak koji možete videti ovde nije u vlasnistvu sajta www.conopljanews.net i nijedan od ponuđenih crtanih filmova nije hostovan na našem serveru. Radi se o preuzetim kodovima (embed code) koje je Google i Youtube ponudio webmasterima za postavljanje na sopstvenim sajtovima. Zbog toga sajt www.conopljanews.net nije odgovoran za kršenje autorskih prava. Ukoliko naiđete na snimak za koji mislite da krši vaše ili nečije autorsko pravo molimo vas da se prvo obratite sajtovima na kojima su hostovani ti snimci i prijavite ih kako bi ih Youtube uklonio. Kada ih oni uklone više neće moći ni ovde da se prikazuju.
Vic Ovog Dana
Verovali ili ne
Jeste li znali ovo?
Ludi svet
MoLitva dana