Naslovni baner
Home Dugme
Meni

Otkačene Vesti - No 23

    Najotkačenije i najobrnutije vesti na svetu ! Budite informisani, jer mi izmišljamo informacije i vesti koje će vam izmamiti osmeh na lice. Uživajte i nasmejte se najnovijim obrnutim vestima iz sveta i zemlje. Smejte se i uživajte jer smeh donosi odlično zdravlje i dug život!

Osmeh gore Osmeh na lice:  
NOVOGODIŠNJA RASPRODAJA U ZVEZDI

    Fudbalski klub Crvena Zvezda nalazi se u nezavidnoj poziciji, kako finansijski, tako i takmičarski zbog velikog zaostatka za Partizanom.
Trener je vrlo nezadovoljan i skoro je ceo tim stavio na transfer listu, a pošto se bliži Nova godina odlučio je da organizuje novogodišnji popust za kupovinu njegovih igrača.
    Tako, za kupljena dva Brazilca dobijate jednog našeg zadžabe, a ako kupite trojicu naših i platite ih u kešu, tada dobijate gratis još dva crnogorska igrača. U Zvezdi kažu da nikad nisu bili ovako povoljni popusti i da je ovo šansa da se drugi timovi dokopaju vrlo kvalitetnih igrača.

POTERA ZA PSOM

    Srbija je ove godine izmislila komunalnu policiju koja treba da očuva čistoću gradova širom Srbije. Pred strogim komunalnim policajcima niko nije pošteđen, pa ni psi koji se ne pridržavaju strogih pravila.
    Komunalna policija u Beogradu pokušala je da privede psa koji je pred tržnim centrom ostavio iza sebe 'nedozvoljenu' gomilu sumnjivog mirisa. U toku privođenja, pas je drsko pobegao, a revnosni komunalni policajci uzeli su uzorak gomilice i odneli u policiju na DNK analizu, koja treba da pomogne da se nađe nevaspitani pas. Ni policija nije čekala ni časa, odmah je raspisana poternica za bezobraznim psom i mole se svi koji su videli psa sa slike da jave najbližoj stanici milicije.

NOVOGODIŠNJI POKLON NARODU

    Vlast u Srbiji razmišlja kako da obraduje svoj voljeni narod, a i narod je zaintrigiran šta bi mu to njegova voljena vlast mogla pokloniti za novogodišnje praznike. S obzirom da ovaj narod niko nije 'karao' kao što to radi ova demokratska vlast i da zbog toga ovaj narod neviđeno trpi, Vlada Srbije pokazala je još jednom koliko brine o svom narodu i odlučila da svako za Novu godinu na poklon dobije - pakovanje vazelina. Vlast naglašava da će ovaj velikodušni poklon rešiti narod mnogih muka i da će mnogo lakše izaći na glasanje sledeće godine i ponovo dati glas voljenoj nam demokratiji.

VLAST POMAŽE SIROMAŠNIMA

    Kriza drma celu Evropsku Uniju, a pogotovo njen finansijski simbol - euro. Veliko je pitanje šta će biti sa eurom i da li će uopšte opstati. Zbog svega toga vlast u Srbiji pokazala je veliku zabrinutost i ogromnu želju da na neki način pomogne narodu.
    Zbog toga je zbog moguće propasti evra vlast u Srbiji savetovala sve svoje ministre, poslanike, druge političare i 100-tinjak bogatijih građana koji poseduju eure, da ih pretvore što pre u neku drugu valutu. Takođe je, za svih ostalih 7.5 milona građana Srbije, poslala vrlo umirujuću poruku, da nisu ni svesni koliko su srećni jer nemaju ovakvih briga kao oni, oko peripetija sa eurima.

ANTIKORUPCIJSKE POGODNOSTI

    Korupcija je veliki problem u svetu, a pogotovo ovde u Srbiji. Korumpirani su i najniži slojevi društva, a o korupcija onih 'gore' već je ušla u legendu. Malo je čudna činjenica da ova vlast priča da se niko nije ovako borio protiv korupcije, a da u stvari nikad nije bilo više korupcije nego s njima na vlasti. Zbog toga je poštena vlast odlučila da zamoli i narod za pomoć - Građanima koji prijave bilo koji oblik korupcije država će pružiti zaštitu ukoliko to bude potrebno.
    A najbolja stvar u svemu je, da će tim istim građanima država ukazati i prvu pomoć ako bude trebala, kao i dati popust od 50% na eventualno potrebno lečenje zbog posledica antikorupcijske borbe.

FEJSBUK POLITIČARI

    Političari u Srbiji su vrlo tajanstveni ljudi i malo se stvari zna o njima. Njihov privatni život je velika tajna, a pravo finansijsko stanje njihovih računa ne mogu da dokuče ni CSI Istražitelji iz Las Vegasa, Majamija i Njujorka zajedno. Međutim, u zadnje vreme sve više političara se otvara i počinje da sa narodom komunicira i to isključivo preko Fejsbuka.
    Zbog toga je i izvršena anketa među političarima: 'Zašto komunicirate samo preko Facebook-a?' Odgovor političara bio je jednoglasan: 'Tamo nam je dovoljan samo profil. Niko nam ne traži obraz, poštenje, čast, moral...' Što je istina, istina je.
NOVO ZANIMANJE

    Školstvo u Srbiji je vrlo komplikovano i đaci u osnovnoj školi jednostavno ne znaju šta da izaberu nakon završenih 8 razreda. Zbog toga ministarstvo vrši razne ankete među učenicima da bi ispitalo koja su to zanimanja koja su im najprivlačnija za buduće školovanje. Tako je po najnovijoj anketi, posao koji bi osnovci najradije izabrali da se njime bave - Spavač u Skupštini Srbije.
    Naglasili su da je to vrlo lepo i lako zanimanje, dobro plaćeno, u pauzi između spavanja jedete i pijete zadžabe i stalno ste na televiziji. Ministarstvo rada i obrazovanja odmah je upozorilo sve buduće 'Spavače u Skupštini' da ako žele time da se bave, ne smeju pre toga ništa raditi niti smeju da imaju ijedan dan radnog staža.

KAKAV ILEGALNI PRELAZAK

    Ilegalne izbeglice iz Palestine uhvatile su na granici između Srbije i Mađarske graničnog policajca koji je pokušavao da prebegne u Mađarsku. Zbog, po njemu nemogućih uslova rada na granici, policajac iz Srbije pokušao je da prebegne u Mađarsku i tamo se zaposli na njihovoj carini.
    Bio je razočaran što ima malo posla i još manju platu, ali su mu palestinske izbeglice objasnile da nigde nema toliko kriminala koliko u Srbiji i da će za njega uvek biti ovde posla. A što se tiče male plate, i to su mu objasnili da u Srbiji niko ne radi za platu i niko nema novaca, pa da tako ni on nije izuzetak. Policajac se posle razgovora sa izbeglicama sav srećan vratio na svoju graničnu karaulu, rekao da je Srbija pravi raj i da više nikada neće pokušati ništa slično.



¦ Klik Gore na Sliku - Prikaz; ¦ Ponovni Klik - Brisanje

Najbolja Zabava Na SvetuNajbolja Zabava Na Svetu - Ostali Tekstovi
Ponuda TemaPogledajte i ostale super zanimljive rubrike na sajtu
Vic Ovog Dana
Verovali ili ne
Jeste li znali ovo?
Ludi svet
MoLitva dana