Naslovni baner
Home Dugme
Meni
Novo na sajtu
Omiljeno na sajtu

Otkačene Vesti - No 22

    Najotkačenije i najobrnutije vesti na svetu ! Budite informisani, jer mi izmišljamo informacije i vesti koje će vam izmamiti osmeh na lice. Uživajte i nasmejte se najnovijim obrnutim vestima iz sveta i zemlje. Smejte se i uživajte jer smeh donosi odlično zdravlje i dug život!

Osmeh gore Osmeh na lice:  
POTRAGA ZA VOĐOM

    Policija Srbije napokon je na tragu vođi beogradskih pasa koji se već godinama vešto krije negde po Beogradu.
Ovaj trag omogućilo je hvatanje jataka koji su poznati po pseudonimima kalemegdanski čistač pekara i voždovački gonič poštara.
     Identitet vođe još se drži u tajnosti, a kako saznajemo i sud u Hagu je pokazao interesovanje za ovaj slučaj, jer ni spbski psi ne smeju da se ponašaju onako kako to ne dolikuje vrloj nam Evropskoj zajednici.

USVOJEN BUDŽET

    Danas u svetu teško da se može naći privreda koja može finansijski podmiriti naše političare. Za njih para MORA biti, a za ostale šta preostane. Kao i uvek, tek na samom kraju godine usvaja se u Skupštini budžet za sledeću godinu.
    Posle dugo rasprave napokon je skinut teret zbog kojeg ministri i političari u Vladi nisu mogli da spavaju i na njihovu veliku radost raspoređeno je koliko će koji ministar i član Vlade zaraditi u 2012. Primedbu su imali Naprednjaci koji su sa svojim šefom uvređeni jer u budžetu nije odvojeno za sledeći štrajk glađu njihovog vođe ukoliko ne pobedi na sledećim izborima.

PROVOCORANJE JADNOG KFOR-a

   Na severu Kosova srbski narod je na barikadama i tom prilikom predsednik Srbije obratio se Kfor-u gde apeluje na vojnike Kfora da nikako ne nasedaju na provokacije golorukog srbskog stanovništva koje namerno želi da bude ubijeno i da se pred celim svetom predstave kao žrtve.
    Vojnici Kfora izjavili su da će na narod pucati isključivo gumenim mecima, tako da nema potrebe da zadžabe krvare. Demokratska vlast u Srbiji poručila je Srbima na Kosovu da znaju da će Srbija sačuvati državni suverenitet i integritet i da neće dozvoliti formiranje nove srbske države na svojoj teritoriji.

BRZE PRUGE SRBIJE

   Nekada je železnički saobraćaj bio ponos Srbije i obeležili su ga krcati vagoni putnika i jeftine karte. Bilo je nekad uživanje putovati našom železnicom. Danas, u divno nam demokratsko doba, železnica propada, krade se pruga, eletrične žice oko pruge, vagoni a očekuje se i krađa prve lokomotive.
    U mnogim delovima Srbije železnica više ne saobraća, pa je zbog toga ministarstvo prosvete organizovalo đačke ekskurzije do Beograda, Novog Sada i drugih većih gradova da bi deca prvi put u životu videla voz, vagone i naročito legendarni šinobus. Deca su oduševljena neverovatnim napravama koje su videli, a u ministarstvu su ponosni što su ovo omogućili deci, kažu da deca treba da su im beskrajno zahvalna za ovo, a da se provozaju u ovim stvarima ima vremena.

STIGOŠE NAS KINEZI

   Danas je Kina izuzetno razvijena zemlja kojoj svi mogu da zavide u napretku, a pogotovo mi. Međutim Srbi su uvek bili uzor raznim narodima širom sveta, a pa tako i Kinezima koji obožavaju da žive ovde, hiljadama kilometara od svoje kuće. Tako su nedavno Kinezi napokon stigli Srbe u jednoj stvari, a to su psovke.
    Najnoviji statistički podaci govore da su Kinezi uspeli da svoj ukupan broj dnevno izgovorenih psovki izjednače sa brojem psovki izgovorenih u Srbiji. Kako su sami Kinezi rekli povodom ovoga: 'Još ćemo vredno raditi i učiti, pa da u ovoj disciplini i prestignemo naše uzore Srbe' !!!

GDE ĆE AMERIKANCI

   Film Pobesneli Maks 2 više nije fikcija i naučna fantastika. Rat za sve oblike energije odavno je već počeo samo što ga običan narod ne zapaža pritisnut nekim drugim problemima. Potragu za raznim oblicima energije vrše sve zemlje u nadi da će naići na neki veliki izvor, pogotovo nafte i uglja.
    Tako je objavljena vest da je u Aleksincu pronađena nafta i čim se vest proširila po svetu odmah je počelo povlačenje Amerikanaca iz Iraka! Tamo su već postavili svoje 'cevovode' i sad se samo postavlja pitanje šta će izmisliti, ne bi li se 'doselili' kod nas i ogrebali se za 'malo' nafte. Brižna Vlada Srbije se nada da će se negde u svetu pronaći neko mnogo veće nalazište nafte koje će tako skrenuti pažnju Amerikanaca od nas.

SPAS NATALITETA

   Prošao je popis stanovništva u Srbiji i pokazao je poražavajuće podatke u vezi nataliteta u Srbiji. Naroda je sve manje i manje i ne zna se dokle će to da traje. Ali, za to je tu Vlada Srbije koja otkad je došla na vlast neprestano pomaže srbskom narodu.
    Tako je i sada preuzela sve u svoje ruke i rešila da poveća natalitet i to tako što je svim fabrikama koje proizvode prezervative poslala dopis u kojim ih obaveštava da će otkupiti sve njihove proizvode sa greškom, to jest, probušene prezervative! Fabrike su ovo dočekale sa oduševljenjem i dale Vladi Srbije popust od 98% samo da im očiste skladišta od probušenih prezervativa. Vlast u Srbiji je takođe oduševljena, dobila je robu skoro džabe, prodavaće je po redovnoj ceni i omogućiti ministrima i političarima milione, a povećaće i natalitet naroda.

REHABILITACIJA

   Mnogo se polemike diže u zadnje vreme oko četničkog vođe Draže Mihajlovića i njegove rehabilitacije. U Skupštini Srbije je previ 'rat' oko toga, gde su jedni 'protiv', a drugi 'za'. Pristalice Draže Mihajlovića traže od suda hitno priznavanje rehabilitacije. Ali, i sud traži svoje.
    Pošto nigde ne mogu da se nađu posmrtni ostaci čiča Draže, sud traži da mu se dostave dokazi o njegovoj smrti. Zbog toga su pristalice unajmile detektivsku agenciju koja treba da dokaže da je Draža mrtav, a ne, kao što to tvrde protivnici, da se negde krije zajedno sa Džimijem Hendriksem, Brus Lijem, Elvisom Prislijem i Džimom Morisonom.



¦ Klik Gore na Sliku - Prikaz; ¦ Ponovni Klik - Brisanje

Najbolja Zabava Na SvetuNajbolja Zabava Na Svetu - Ostali Tekstovi
Ponuda TemaPogledajte i ostale super zanimljive rubrike na sajtu
Vic Ovog Dana
Verovali ili ne
Jeste li znali ovo?
Ludi svet
MoLitva dana