vrh
Meni


Totalno Otkačene Slike

PRIČA O HRABROSTI

■ HRABAR - Kada dođeš usred noći pijan kući, žena je već u krevetu, ali još ne spava. Uzmeš stolicu i sedneš isped njenog kreveta i na njeno pitanje:
- Šta radiš?- a ti odgovoriš:
- Želim da sedim u prvom redu kada počne cirkus.
■ HRABRIJI - Kada dođeš kući usred noći dobro pijan, žena te čeka sa metlom u ruci, a ti je upitaš:
- Čistiš li, ili se spremaš da nekud odletiš?
■ NAJHRABRIJI  - Kada dođeš kući usred noći, mirišeš na parfem i imaš šminku na košulji. Udariš ženu po dupetu i kažeš:- Ti si sledeća!
■ HRABAR U MATERINU - Kada dođeš kući usred noći sa ljubavnicom i kažeš ženi:
- Pravi se da si mi sestra.

No 53

 
  


BANKE RADE SVOJ POSAO

    Mladi Chuck se odselio u Texas i za 100 dolara kupio magarca od farmera. Farmer je obečao isporuku iduči dan. Taj dan je farmer došao i rekao:
- Žao mi je momče, magarac je crknuo.
Chuck je rekao:
- Dobro, vratite mi novac.
- Žao mi je, ne mogu, već sam to potrošio.
Chuck onda kaže:
- Onda mi donesite crknutog magarca.
- Zašto?
- Raspisaću lutriju.
- Ne možete to uraditi.
- Mogu, samo gledajte i nemojte nikome reči da je crkao.
    Mesec dana kasnije farmer sretne Chucka i pita ga što je bilo, a Chuck mu reče:
- Raspisao sam lutriju. Tiket je bio 2 dolara, prodao sam ih 500 i zaradio 998 dolara.
- Zar se niko nije žalio?
- Samo tip koji je dobio. Vratio sam mu 2 dolara.
    Chuck sada radi u banci. Problem uvek krene od nekog magarca, a banke samo rade svoj posao....i eto krize...

KAD DEDA DOĐE NA NUDISTIČKU PLAŽU

    Jedan deda prvi put u nudističkoj koloniji. Šeta po kampu, malo razgleda i odjednom vidi predivnu sisatu plavušu. Ne naviknutom na golotinju takvog kalibra, digne mu se u sekundi. Plavuša priđe i pita:
- Zvao si me?
    Njemu je neugodno i odgovara da nije. Ona nastavlja:
- Kad se nekome digne to znači da me zvao; zatim ga odvede do ležaljki, divlje ga poševi i ode.
    Sretan, on nastavi sa svojim razgledanjem, vidi saunu i uđe. Uživa, ali se previše opustio i sočno prdne. Čuvši to obrati mu se ogromni dlakavi lik:
- Zvao si me?
    On mu zbunjeno odgovari da ga nije zvao, ali gorila nastavlja:
- Ovde imamo pravilo da kad neko prdne to znači da me zvao. Zgrabi zbunjenog dedicu, okrenu ga i pošteno opali odpozadi.
    Ovaj zaključi da mu je bilo dosta, ode na recepciju i kaže da otkazuje odmor te da odmah želi svoj novac natrag. Začuđena recepcionarka ga upita:
- Ovde ste samo jedan dan, zar vam se naš kamp toliko ne sviđa?
    A, deda odgovara:
- Gospođice, ja imam 67 godina. Digne mi se jednom u tri meseca, ali zato prdnem barem petnaestak puta dnevno. Ovo mesto definitivno nije za mene!


Klikom na malu sliku dobićete na sredini ekrana uvećanu sliku. Da bi veliku sliku smaknuli sa ekrana, ponovo kliknite na nju ili na znak X u gornje desnom uglu.


IZREKE I OBJAŠNJENJA


■ BEMTI DUPE KOJE U ŠAKU STANE - Moja omiljena, a verujem i parola dobrog dela ovdašnjih muškaraca, koji znaju kako se vrednuje žensko telo. Sve ja to poštujem... atraktivne devojčice sa nogama do srca, pregorela tela namazana uljem, ful ispeglane frizure na ravno, cvidže preko pola lica, plitke farmerke na pola guze, jagodice na licu da se posečeš, uvučeni obrazi i tako dalje.... Ali, ipak, ruku na srce, ne volim da mi ista ta manekenka sedne u krilo i ostavi masnicu na butini, jer je toliko mršava i 'zgodna' da mi se njena kičma - rep zariva u nogu. Možda sam staromodan i AUT, ali neka sam, jednostavno bemti dupe koje u šaku stane ili što reče moja tetka 'Žensko bez dupeta isto je što i selo bez škole'!

■ ISKLJUČI MEŠALICU, DA NE UKLJUČIM BUŠILICU - Rečenica na koju pomislite u sebi (ili je u ekstremnijim varijantama i izgovorite) kada vidite zanosnu pripadnicu lepšeg pola koja veoma bezobrazno i provokativno vrcka dok hoda.

■ KO TE KREŠE - Vrlo kratka prosto-proširena rečenica. Još jedan jezički paradoks, jer je to jedna naizgled upitna rečenica, ali u realnosti to je prosto-odjebativna rečenica.

■ DŽARANA VIŠE NEGO DEDINA FURUNA - Deskriptivni izraz za promiskuitetnu devojku/ženu. Na primer:
- Simpatična ona mala preko.
- Jeste, jeste, ali bolje je se mani. Ta je džarana više neg' dedina furuna.

■ ŽENSKA INTUICIJA - Veoma mistično žensko šesto čulo.
Kada, recimo, dovedete poželjno žensko stvorenje u svoj stan u sred noći, poprilično naliveni alkoholom, ugasite svetlo, pustite laganu muziku, bacite je na krevet i počnete da je grozničavo svlačite, njena ženska intuicija će tada da proradi i da joj nepogrešivo signalizira da vi možda imate čak i odnos na pameti.

■ LJUBAV - Izgleda šašavo, ali mene ruka više ne boli.

■ KAKO ZNAŠ DA SI SRBIN? - Popneš se na Ajfelovu kulu, i ako je prva stvar koja ti padne na pamet da pljuneš sa vrha - onda si sigurno Srbin!
×


     RSS FEED-OVI ZA VAŠ SAJT
Povratak Na Vrh Strane