Naslovni baner
Home Dugme
Meni
Novo na sajtu
Omiljeno na sajtu

Tibetansko Proročanstvo

   Tibetanski proroci prorokovali su da će vanzemaljci sačuvati svet i našu planetu od destrukcije! Monasi sa Tibeta su videli da se svetske sile kreću u pravcu ubrzanog razaranja sveta i međusobne destrukcije, kao i samodestrukcije.

Osmeh gore Osmeh na lice:  
   Svet će se ratnički polarizovati i kad zapreti opasnost od totalnog, pretežno nuklearnog rata, vanzemaljske sile koje nas posmatraju i nadziru na svakom koraku i stepenu našeg razvoja, intervenisaće i sačuvati svet od samouništenja!
    Upitani u vezi brojnih viđenja NLO-a u Indiji i Kini, monasi su uz tajanstveni osmeh, izbegavajući konkretan odgovor, samo kratko odgovarali - da božanska sila sve nas posmatra i nadgleda i da čovečanstvo ne može, i neće mu biti dozvoljeno da izmeni budućnost u velikom stepenu, u većem nego što mu je dozvoljeno. Monasi su istakli da će naša sadašnja civilizacija shvatiti da konačna granica nauke i tehnologije nije u materijalnom svetu, fizičkom i biohemijskom, već u spiritualnom. I ljudi će napokon početi da spoznaju suštinu duhovnsti, vezu između tela i duše, zakon i princip reinkarnacije, kao i činjenicu da smo svi međusobno povezani kao delići Boga.
    Još su rekli - nama, ljudima svakako je predodređeno da vidimo svoju svemirsku braću, da postanemo svesni njihovog postojanja i čak da sasvim prirodno komuniciramo i sadejstvujemo sa njima, i oni nam se još ne bi otkrili, čekali bi dok mi sami, svojom voljom, ispravnim ukupnim razvojem sazremo za kontaktiranje sa 'rođacima sa zvezda' - ali pošto neće biti tako, već ćemo sami sebi zapretiti samouništenjem, onda će oni morati da interventno nastupe i to pokazujući se javno čitavom čovečanstvu.
    Zanimljivo je, kako to vide monasi, da naša današnja nauka i tehnologija, iako u mnogome upregnute i u destruktivne ciljeve, ipak se razvijaju u pozitivnom, to jest, spiritualnom pravcu, mada toga nisu svesni njihovi protagonisti. To ć nam olakšati i ubrzati sveukupan razvoj posle nihove intervencije. Još su naglasili - Zelja jeste u prošlosti doživljavala dramatične promene, podstaknute ponekad i razarajućim aktivnostima ljudi, ali nikada nije niti će biti kao planeta razorena. I jesu prilikom tih promena gotovo zatirane čitave generacije čovečanstva, ali to se nikada nije potpuno desilo, jer uvek je za 'seme' preostajalo dovoljno ljudskih bića da nastave život na Zemlji, odnosno da se - što se od nas presudno i očekuje - usmerimo ka duhovnom i otkrijemo u sebi božansku suštinu i po njoj počnemo da živimo i bivstvujemo!
    Mnogi u Indiji znaju za ovo proročanstvo i veruju u njega, a da će nešto sudbonosno zadesiti čovečanstvo i planetu, veruju i brojni drugi širom sveta, shodno i sličnim proročanstvima starih Maja i Acteka, kao i predskazanjima drevnih Egipćana i Kineza. Podsetimo i na više misterioznih krugova u žitu, a koji takođe, prema validnim tumačenjima, svojim slikovnim znacima upozoravaju na vrlo skoru globalnu promenu od sudbonosnog značaja.
    Da su Indiju i druga područja Zemlje, još davno posećivali vanzemaljci, ako ne i naseljavali, zasnovavši u njoj veoma naprednu kosmičko-zemaljsku civilizaciju - između ostalog svedoče i drevni indijski spisi poput 'Mahabharate' i 'Ramajane'. U toj mitskoj literaturi ne mali broj savremenih naučnika sasvim jasno su identifivali i letelice još nedostupne zemaljskoj tehnologiji, a koje u mnogo čemu podsećaju na NLO-e koji se danas viđaju. Reč je o takozvanim 'vimanama'. To su 'aparati koji sopstvenom snagom mogu ići - leteti iz jednog mesta u drugo ili sa plenete na planetu', zatim se kaže još 'to su veličanstvena božanska kola koja dolaze blistajući svetlošću i munjevito prolaze kroz vazduh', pa onda 'leteće mašine koje zalaze u velike visine pogonjene živom i velikim vihorom, čudesne plamene kočije koje se iz oblaka spuštaju prema planini uz strahovitu buku' -  Mahabharata. U istom spisu čitamo i sledeće: 'Bhima je leteo svojom vinamom na ogromnom zraku koji je bleštao poput sunca, praveći buku sličnu olujnoj grmljavini'.
    U spisu Samarangana Sutradhara piše sledeće: 'Letaća kočija, zahvaljujući živi, razvija snagu groma, i ona se odmah pretvara u zrno bisera na nebu'. Slično nalazimo i u tibetanskim svetim spisima koji takođe govore o letećim aparatima, opisujući ih kao 'zrno bisera ne nebu'. U jednom drevnoindijskom tekstu nalazimo: 'Posredstvom tih aparata žitelji Zemlje mogu da se podignu u vazduh, a žitelji neba da se spuste na Zemlju' i 'vazdušne kočije mogu leteti kako po Sunčevoj oblasti, tako i dalje, po zvezdanoj oblasti'. A, da li Zemlji i čovečanstvu, iz bilo kog razloga, zaista preti bliski pogubni scenario, pa nam treba hitna spasilačka intervencija, slična onoj o kakvoj govore tibetanski monasi?
    Prema nekim kompjuterskim stručnjacima koji rade sa grupom geofizičara i astrofizičara, i Zemlju i Sunce zahvatio je izgleda nezaustavljiv proces obrtanja magnetnih polova. Tako nešto poslednji put se dogodilo pre više od milion godina, što je za posledicu imalo i nagli nestanak dinosaurusa. Na to ukazuju i analize jedne kompanije u Hajderabadu, gradu u Indiji, odnosno kopmpjuterski model koji su napravili tamošnji stručnjaci. Taj model prognozira i brojne posledice izazvane ubrzanim procesom obrtanja magnetnih polova, uključujući i one uzrokovane definitivnim obrtanjem. Evo spiska tih mogućih posledica.
    Kvarovi i anomalije u radu elektronskih aparata, migracije ptica koje su izgubile moć orijentacije, bitno smanjenje imunosistema svih životinja i čoveka. Zemljinu koru zadesiće brojne vulkanske erupcije, tektonski pokreti, zemljotresi i odroni. Zemljina magnetosfera će oslabiti i kosmička radijacija sa Sunca izazvaće mnoge anomalije, između ostalog masovno obolevanje od raka i drugih opakih bolesti. Veliki asteroidi krenuće ka Zemlji, a Zemljino gravitaciono polje doživeće veliku promenu.
    Ako saberemo sve ove i druge slične posledice, sasvim je jasno da bi one onemogućile dalji opstanak čovečanstva. Preživeli bi samo organizmi koji žive duboko pod zemljom, i moglo bi se desiti da - kako kažu stručnjaci - milion godina kasnije, kao rezultat novog evolutivnog procesa, ovde na zemljinoj kori dominiraju neke druge razvijene forme života i inteligencije, možda čak dosad nam nepoznate, a da ljudskog soja, kakav je dana, uopšte više i ne bude. Pojavljivanje sve većeg broja vanzemaljskih letelica širom sveta, prema mnogim ufolozima, verovatno ima veze sa očuvanjem ljudske civilizacije. Odnosno, moguće je da nam naša kosmička braća tako daju do znanja da uz kritičnom času možemo računati na njihovu spasonosnu pomoć.
    Ufolozi kažu da ako se ispune prognoze Hajederabadovog modela, možda će jedini način da preživimo biti da se preselimo negde pod zemlju, ili čak na neku drugu planetu - što se izgleda već jednom dogodilo, kad smo se morali preseliti na Mars pre više miliona godina, odakle smo se vratili na Zemlju kad su se ponovo stekli uslovi za život. Za obe ove hipoteze ufolozi uporište nalaze u drevnim mitovima, u kojima se zaista govori da je ljudski rod jednom morao da se povuče pod zemlju, a drugi put da se preseli na drugu planetu. Ako zaista budemo primorani na  to, i to uskoro, jasno je da to sa sadašnjim znanjem i tehnologijom ne bismo mogli sami, već bi nam trebala pomoć. U tome bi nam pomogli vanzemaljci, koji su već tu, samo čekaju kritični čas.
    Ali, videli smo, tibetanski monasi uopšte ne pominju takav super-dramatični scenario, već poručuju svetu, da će, uprkos izuzetno kritičnom času, izazvanom po njima, ljudskom destuktivnošću, naša svemirska braća ipak uspeti da na zemaljskoj kori održe ljudsku civilizaciju i čak je osetno poguraju napred.

GDE SU NLO BAZE?

    Indijski naučnici i tehnolozi tajno proučavaju karakteristike NLO-a koji se učestalo viđaju iznad Indije i Kine, a posebno na himalajskoj granici između njih. Ovaj projekat obuhvata praćenje i snimanje letelica, njihovih neverovatnih manevarskih sposobnosti, kao i kompjutersku obradu dobijenih podataka, kojom bi se, simulacijom, eventualno otkrio model letačkih principa NLO-a, komandnih, navigacionih i pogonskih. Ove podatke je obznanio inženjer koji je uključen u tajni projekat, koji je još dodao da je krajnji cilj pokušaj replikacije tog modela.
    Međutim, da li je to samo bacanje prašine u oči javnosti, to jest, da li indijski naučnici - oni u službi Vlade i vojske, već znaju kako to leti NLO, pa čak možda i rade na njegovoj relplikaciji - pravljenju zemaljskog letećeg tanjira. I nesamo oni, već i naučnici iz bar još pet zemalja sveta, onih najmoćnijih. Jer, postoje ozbiljne indikacije da su te vlade već uspostavile kontakt, pa čak i sklopile sporazum sa došljacima iz svemira. Međutim, naglašena je i mogućnost da su vanzemaljci već tu, da imaj usvoje podzemne baze širom sveta, a jedna ili dve su izgleda u području himalajske granice između Indije i Kine, na šta ukazuje izuzetna NLO aktivnost u toj oblasti. Da li su oni tu po nekakvom sporazumu sa vladom Indije i Kine, ili su ko zna otkada, ne može se tačno znati.
    Jedna indikativna vest, koja bi mogla potvrditi da je indijska vlada, i ne samo ona, u kontaktu sa vanzemaljcima: - Prema M.Nairu, vođi Indijskog svemirskog programa 'G' i šefu Indijske organizacije za svemirska istraživanja - ISRO, Indija ipak ne planira da pošalje vasionsku letelicu sa ljudsom posadom na Mesec. Ovo je u direktnoj kontradikciji sa onim što su ISRO i Indijska vlada do sada zvanično govorile. Prema mišljenju mnogih svetskih istraživača svemira, na to - da ne bi trebalo da šalju ljude na Mesec, Amerrikance i Ruse, pa i Indijce upozorili su došljaci iz svemira. Najbolji dokaz za sve ovo je nagli prekid odlazaka na Mesec. Nekada su u lećeim 'konzervama' dolazili do Meseca, a danas sa ovakvom tehnologijom, ne idu više na Mesec. Ili nikada i nisu bili na Mesecu, ili im je neko 'dao po ušima' pa više ne smeju tamo da se pojave!
    Jedna teorija, oslonjena na mišljenje i nekih geologa, kaža da bi se NLO baze najpre mogle nalaziti duž spojeva sedam velikih i više manih tektonskih ploča, tamo gde se one dotiču, odnosno nasedaju jedna na drugu. A idealna lokacija za to, na primer, jeste i područje gde se duž Himalaja, sudaraju Indijska i Evroazijska ploča. Na takvim mestima, duboko ispod zemlje, između ostalog, vanzemaljska vozila imaju najbolje elektromagnetno okruženje, koje im je potrebno za održavanje i snabdevanje gorivom.
    Ako je ovo tačno, to jest, da su vanzemaljci već tu i da imaju svoje baze u podzemlju Indije, koje im služe i kao boravišne stanice, onda, nema sumnje da za to znaju i tobetanski monasi. Ali, zašto i o tome nisu progovorili? Da li zato što to nisu 'oni' - spasiteljski vanzemaljci koje su oni najavili, već možda neka porobljivačka rasa, kojoj su njeni sateliti - najmoćnije svetske vlade, za šaku dolara, iznajmili čovečanstvo za ko zna kakvu zloupotrebu? Ili, ako jesu oni spasiteljski, možda monasi misle da je bolje da ostanu skriveni od globalne javnosti, sve do Zemljinog kritičnog časa.



¦ Klik Gore na Sliku - Prikaz; ¦ Ponovni Klik - Brisanje

ProrociProroci i Proročanstva - Ostali Tekstovi
Ponuda TemaPogledajte i ostale super zanimljive rubrike na sajtu
Vic Ovog Dana
Verovali ili ne
Jeste li znali ovo?
Ludi svet
MoLitva dana