Naslovni baner
Najnovije vesti -Vesti -NAJNOVIJE VESTI IZ SRBIJENAJNOVIJE VESTI IZ
CRNE GORENAJNOVIJE VESTI IZ BOSNE I
HERCEGOVINENAJNOVIJE VESTI IZ HRVATSKENAJNOVIJE VESTI IZ
MAKEDONIJENOVICE IZ SLOVENIJE IN TUJINE
Meni

Otkačeni Tekstovi - No 2

    E, šta sve ima na ovoj planeti! Volite li da se smejete? Otkačeni, čudni, zanimljivi i do bola smešni tekstovi. Najtanje knjige na svetu, nadgrobni govor Cigi, Amerikanci protiv svetionika, tipovi karaktera... Pogledajte ove smešne tekstove koji će vam izmamiti osmeh na licu. Smejte se što više, jer smeh je zdravlje...!

NAJTANJE KNJIGE NA SVETU

 'Titovo Školovanje' - izdanje Komunističke Partije Jugoslavije
'Turistički vodič kroz Vukovar' - izdanje Turističkog saveza Hrvatske
'Spisak ženskih vrlina i muških mana' - izdanje 'Praktične Žene'
'Putovanja Franca Ferdinanda' - izdanje Habzburške monarhije
'Istorija Srba' - izdanje školske knjige Zagreb
'Uradi sam za Crnogorce' - izdanje književne zadruge 'Djetic'
'Ljubavni život časne sestre' - izdanje katoličke crkve
'Etiopski narodni kuvar' - izdanje edicije 'Kuhinje sveta'
'Svi nenaoružani Hrvati danas' - izdanje Evropske Zajednice
'Dobra dela Franje Tuđmana' - izdanje sabora Hrvatske
'Zbirka bosanskih mudrosti' - izdanje Akademije Nauka Bosne i Hercegovine
'Građanska prava u komunizmu' - izdanje Jugoslovenske Udružene Levice
'Ikarova škola letenja' - izdanje grčke akademije nauka
'O hranljivosti Coca-Cole' - izdanje Pepsi - Cole
'Spisak crnogorskih udarnika' - izdanje sindikata udruženih crnogorskih radnika
'Nekorumpirani srpski političari' - izdanje Skupštine Srbije
'Pametni policajci Balkana' - zajedničko izdanje MUP-a Srbije, Hrvatske i BiH


NADGROBNI GOVOR CIGANINU MIKI UMRLOM
     Tužni zbore dragi Miko, kao što vidiš evo se tvoji cigani sastadesmo pred tvoju rupu, da te ispratimo sa ovaj svet. Ne sećaš se Miko bre, kada si bio živ, bio si bre sila, bio si bre autoritet na nas cigani. Bio si bre kmet opštine i naj-laf.
    Ne sećaš se Miko bre kada se dohvatimo ja sos Peru, Pera sos Jovu, a Jova sos Gile, ti dođes bre Miko i rasteraš sve u p**ku materinu. Ti si Miko jedini bio laf, jer si ti jedini smeo da prdneš pred Žiku pandur bez strah. Ne sećaš se Miko bre kada si bio primat na našu cigansku kapelu.
    Svirao si Miko bre kao poganin u usta te j**em. Druže Miko ti si bio veliki vrtoguz na violinu. E tužni zbore, što je svirao Miko, da mu je*em tetku cigansku, akda sa svoje cemene uvati visoko CE pa kad zasvira 'Kosku' pa 'Madam, j**em te fraj', a publika skiči u sav glas i nas ima da nas nema.
    Lele, lel kurafti bila sudbina bre Miko, kad te vidim na tu mrtvu dasku sas pruženi papci i zatvoreni kapci, kako ležiš mlad i krut, ko moj k**ac, dođe mi bre Miko da idem u p**ku materinu. Dosta bre Miko, u du*e te j**em, od silne žalbe će mi srce napukne, tresnem ti ga tetki u čarapu, kad si umrel tako mlad i zelen ko finansijska bluza. Ti si bre Miko otišo na onaj svet, a evo ti moj k**ac što ćeš se vratiti na ovaj. Laka ti bre bila naša ciganska zemlja.

    Zdravo da si bre Miko, živeo.

AMERIKANCI PROTIV ...
...kako su oni pametni


   Ovo je originalna zabeleška o razgovoru preko radija u noći između 9. i 10. oktobra 1995. koja se odigrala između admirala na nosaču aviona 'Linkoln' i kanadskih vlasti sa obale ostrva Njufaundlend.Razgovor je objavilo ministarstvo mornarice Kanade 10. oktobra 1995.

Amerikanac: Molim vas da skrenete sa našeg kursa za 15 stepeni na sever, da bi ste izbegli sudar sa nama.
Kanađanin: Mi Vam odlučno preporučujemo da skrenete sa našeg kursa za 15 stepeni na jug, da bi ste izbegli sudar sa nama.
Amerikanac: Govori Vam lično admiral sa ratnog broda mornarice SAD. Ponavljam, skrenite sa vašeg sadašnjeg kursa, odmah.
Kanađanin: NE! Ponovo Vam kažem, skrenite sa vašeg sadašnjeg kursa! Hitno.
Amerikanac: Govorim Vam sa nosača aviona ratne mornarice SAD 'Linkoln' drugog ratnog broda po veličini u Atlantiku. U našoj pratnji nalaze se tri razarača, tri krstarice i veći broj ratnih brodova koji nas štite na zadatku. Zahtevam ultimativno da odmah skrenete sa sadašnjeg vašeg kursa plovljenja za 15 stepeni severno. Ukoliko to ne učinite bićemo prinuđeni da preduzmemo određene kontra-mere protiv vašeg broda da bismo obezbedili sigurnost naše flote na cijem je čelu nosač aviona 'Linkoln' sa kojeg vam govori lično admiral flote O'Bredi.
Kanađanin: Nismo u mogućnosti da udovoljimo vašem ultimativnom zahtevu, pošto se nalazimo na svetioniku ostrva Njufaundlend i nismo u pokretu. Molimo da nam odgovorite da li ste razumeli našu poruku!
(Sledi pauza od dva minuta)
Amerikanac: Admiral flote O'Bredi nema vremena da vam odgovori pošto skreće čitavu flotu za 45' stepeni na jug i to hitno!
TIPOVI PRDEŽA

Klasični - prdež vulgaris - Prdež za svaku priliku, ne naročito smrdljiv i posebno primenljiv tokom lakih šetnji. Ne treba ga ispuštati u ljutini ili u prevelikom oduševljenju jer bi mogao i da prevari.
Treba ga nesebično deliti sa prijateljima i bližim rođacima.

Salonski poetizirani prdež (Salonis Phoetida) - 
Tipičan za zatvorene prostore i izazvan nedostatkom želje da se ustane i izađe napolje radi pražnjenja na kakvom pogodnijem mestu: dovoljno je složiti facu nevinašceta, malo podići nogu i gledati sagovornika sa fingiranim gađenjem kako bi se sa sebe otklonila svaka sumnja.

Prdež uz simulirani kašalj - Prdež prikriven napadom simuliranog kašlja: spada u riskantne vrste jer od izvođača zahteva odmereno dozirani potisak i dobru koordinaciju. Najčešće se primenjuje u kancelarijama, kafanama, bioskopima, ukratko na dobro posećenim mestima gde miomiris za čas može biti asimiliran: jedan udisaj po glavi stanovnika i nema ga više.

Prdež vlažnih mrlja (Humidis Maculatae) - 
Jedan od najnezgodnijih. Naziv mu potiče od karakterističnih tragova koje ostavlja na gaćama. U stanju je da u trenu užasno iskomplikuje život jer zahteva hitnu upotrebu bidea radi uklanjanja viškova i pranja jadnih ostataka. Odlično se prikriva tamnim gaćama.
Prdež zornjak (Matutinis Albae) - Ima li boljeg načina da se započne novi dan od ispuštanja jednog jetkog jutarnjeg prdeža pod toplim pokrivačem u trenutku kad po prvi put otvorimo oči? Primetićete sa zadovoljstvom kako vaš(a) partner(ka) izleće iz kreveta brzinom koja se nikako ne bi mogla očekivati od nekoga ko se upravo probudio. Zovu ga još i samoživim jer je teško pronaći nekoga ko je spreman da ga podeli sa vama.

Prdež vlažnog prstena - 
Tipičan je za škole, kancelarije i ostale ambijente u kojima je stražnjica primorana na blizak kontakt sa stolicom. Na gaćama ostavlja prsten čija je veličina upravno srazmerna mekoći stolice.

Progorevajući, vulkanski prdež (Deflagrantae Vulcanica) - 
Koliko zastrašujući - toliko i omražen. Dok se ispaljuje ima se osećaj koji je veoma nalik depilaciji: kao da se dlake na dupetu čupaju ispod flastera. Počuj ga kako zvuči pa ga nazovi kako ti drago.

Nečujni otrovni prdeži

    Dele se na tri vrste:

Puvanjak – još uvek ali jedva čujan za ljudsko uho, ali zato veoma snažno prisutan u nozdrvama. Zovu ga još i đavolskim prdežom što zbog mirisa sumpora što zbog pripadajućeg mu pitanja koje glasi: kog si to đavola jeo, za boga miloga!?

Čuma – potpuno bezvučan prdež koji neminovno izaziva buru prezrivog negodovanja okoline. Primenljiv je u prenatrpanim tramvajima, autobusima, vozovima, metroima. Dovoljna su samo dva pražnjenja da bi se došlo do slobodnog mesta za sedenje.

Pomor – najtiši, ali zato ekstremno vruć što veoma doprinosi njegovom brzom rasprostiranju. Efekti su užasni. Najčešće ni sam autor nije u stanju da ih podnese.
Najbolja Zabava Na SvetuNajbolja Zabava Na Svetu - Ostali Tekstovi
Ponuda TemaPogledajte i ostale super zanimljive rubrike na sajtu