Naslovni baner
Home Dugme
Meni
Novo na sajtu
Omiljeno na sajtu

Opičeni Tekstovi - No 11

    Volite li da se smejete? Otkačeni, čudni, zanimljivi i do bola smešni tekstovi. E, baš svašta ima na ovom svetu! Uputstvo u slučaju ponovnog NATO napada,  što manje pameti to više novca, turistički vodič, rase beogradskih pasa...

Osmeh gore Osmeh na lice:  
SIMPATIČNO GRČKO VENČANJE

    Ovaj je priča o tipu koji će se mnogima sigurno dopasti. Radi se istinitoj priči o grčkom venčanju koje je održano u Americi, gradu Astoria, država Njujork. O njemu su pisale i lokalne novine, a čak ga je i Džej Leno spomenuo u svom talk showu.
    Bilo je to veliko venčanje s oko 600 zvanica. Na prijemu, nakon samog čina venčanja, mladoženja je izašao na pozornicu i na mikrofon se obratio gostima. Rekao je da se želi svima zahvaliti na dolasku - a mnogi su doputovali čak iz Grčke - i pruženoj podršci na početku nihova zajedničkog života.
    Posebno se želio zahvaliti svojoj i mladenkinoj obitelji, kao i svome tastu što im je omogućio tako veličenstven prijem. U znak zahvalnosti svima, za sve je pripremio poseban poklon. S donje strane stolice svih uzvanika, uključujući i mladence, nalazila se zalepljena koverta.
    Rekao je da je to poklon od njega i pozvao ih da je otvore. U svakoj luksuznoj omotnici (izrađenoj od debelog papira oker boje od manila vlakana) nalazila se fotografija na sjajnom papiru dimenzija 20 x 25 cm njegove novovenčane supruge kako se ševi s kumom.
    Mladoženja je u njih počeo sumnjati još pre nekoliko nedelja i unajmio je privatnog detektiva da ih prati. Nakon što je neko vreme stajao u tišini i nekoliko minuta gledao reakcije uzvanika, obratio se zaprepaštenoj gomili rekavši im: 'Odoh ja, a vi nastavite slaviti s tom kurvetinom.'
    Sutradan ujutro raskinuo je brak. Većina ljudi otkazala bi venčanje istog trena nakon što bi doznali da ih je partner prevario, ali ovaj frajer je nastavio šaradu kao da je sve u najboljem redu.

EKSTRA SAVETI SA KOKA-KOLOM

■ Zagorelu tavu za pečenje možete očistiti ako u nju ulijete Coca-Colu i kratko prokuvate. Neće ostati nijedna jedina mrlja.
■ Moderna fotografija u boji može požuteti (postati kao stara slika) ako je lagano premažete Coca-Colom i brzo osušite. Nemojte ju previše navlažiti jer će se početi uvijati. Crno-bele fotografije izgledaće starinski ako ih tretirate na isti način.
■ Ako ste obojili kosu a dobili ste preintenzivnu boju, ispiranje Coca-Colom će vam pomoći da posvetlite kosu i ublažite boju.
■ Namočite stare novčiće u Coca-Coli. Zasjat će novim sjajem.
■ Uspite coca colu u čajnik i ostavite da stoji jedan dan. Očistiće ga od kamenca i ostalih mrlja.
■ WC školjka biće čista ako ju polijete Coca-Colom. Kiselina će učiniti svoje.
■ Kombinacijom Coca Cole i kečapa dobit ćete izvrstan umak za roštilj, u razmeri pola-pola. Marinirajte meso u umaku pre pečenja. Osvežavajuće je.
■ Obična Coca Cola dobar je omekšivač za kosu. Polijte kosu njome, isperite i osušite.
■ Stavite Coca Colu u plitke široke posude u vrtu. Pomoći će vam da se rešite puževa. Privuče ih slatki miris i kad upadnu u posudu, ne mogu van.
■ Zarđali šrafovi mogu se olabaviti ako krpu namočite Coca-Colom, omotate ju oko šrafa i ostavite tako nekoliko sati.
■ Očistite nakit u čaši Coca-Cole. Izribajte ga četkicom za zube i isperite. (Ne preporučuje se za vredan nakit ili drago kamenje.)
■ Coca-Cola vam može pomoći pri želučanim tegobama. Ne koristite penušavu, svežu Colu jer bi mogla pogoršati stanje. (Coca Cola će izlapiti ako u nju dodate malo šećera)
    Njegova osveta:
    Mladenkini roditelji platili su 92.000 dolara za venčanje i prijem oko 600 gostiju, a najbolje od svega, ukaljao je ugled mladenke i kuma pred 600 prijatelja i članova porodice. Ovaj tip stvarno ima jaja !

SRETAN ROĐENDAN DRAGA

    Jednog dana upoznala sam jednog divnog gospodina i zaljubila se. Kada je postalo jasno da ćemo se uzeti, odlučila sam prestati jesti pasulj. Nekoliko meseci kasnije, na moj rođendan, pokvario mi se auto dok sam se vraćala kući s posla. S obzirom da sam živela na selu, pozvala sam muža i rekla mu da ću kasniti, jer sam morala ići peške kući.
    Idući tako, uz put sam naišla na jednu malu krčmu iz koje se širio miris pasulja i ja jednostavno nisam mogla odoliti. Pošto sam imala pred sobom još kilometre i kilometre, pretpostavila sam da ću se putem osloboditi svih nuspojava dok ne stignem kući.
    Ušla sam u krčmu i za čas posla sam sredila tri porcije pasulja. Kada sam nastavila s pešačenjem, potrudila sam se osloboditi sav gas. Kada sam stigla, moj muž je bio radostan što me vidi i veselo je rekao:
- Draga, imam iznenađenje za večeru!
    Zatim mi je stavio povez preko očiju i odveo me do stolice za sto gde je večera. Sela sam i baš kad je hteo da skine povez, zazvonio je telefon. Naterao me da mu obećam da neću dirati povez dok se ne vrati i otišao se javiti na telefon.
    Pasulj koji sam pojela je još uvek radio i pritisak je postao nepodnošljiv, tako da sam iskoristila priliku dok se moj muž ne vrati, nagla se na jednu stranu i 'pustila' jedan. Ne samo da je bio glasan, nego je i smrdio kao kada kamion s đubretom, pregazi tvora. Uzela sam salvetu s krila i žustro oduvala smrad. Zatim sam se nagnula na drugu stranu i odvalila još tri rafala. Smrad je bio gori od kuvanja kupusa. Načulivši uši na telefonski razgovor u susednoj sobi, nastavila sam ovako da nižem narednih nekoliko minuta. Zadovoljstvo je bilo neopisivo.
    Kada je pozdravljanje preko telefona označilo kraj moje slobode, učinila sam još nekoliko brzih kružnih pokreta salvetom da oduvam sve, vratila salvetu na krilo i uz osećaj zadovoljstva i olakšanja, spustila ruke na krilo. Lice mi je sigurno odavalo najneviniji moguć izraz kada se moj muž vratio i ispričao što se tako dugo zadržao. Pitao me jesam li virila, a ja sam ga uverila da nisam.
    U tom trenutku, skinuo mi je povez i dvanaest gostiju koji su sedili za stolom u glas je uzviknulo: - SRETAN ROĐENDAN!
    Pala sam u nesvest.

DAME PROTIV PRAVIH ŽENA

DAME - Ako slučajno presolite jelo dok se kuva, ubacite jedan oguljeni krompir i on će upiti višak soli za automatski fix-me-up.
PRAVE ŽENE - Ako presolite jelo dok kuvate, to je vraški loše. Molim ponavljajte za mnom moto Pravih žena: 'Ja sam to skuvala i ti ćeš to jesti i ne zanima me koliko je loš okus'.

DAME - Lek za glavobolju: Uzmite limun, prepolovite na pola i utrljajte u čelo. Pulsiranje će nestati.
PRAVE ŽENE - Uzmite limun, pomešajte s tekilom, ohladite i popijte. Možda ćete još uvijek imati glavobolju, ali koga je to briga! Drmnite još jednu tekilu.

DAME - Na dno korneta stavite mali komad čokolade da bi sprečili curenje sladoleda.
PRAVE ŽENE - Jednostavno isišite sladoled odozdo. Za boga miloga, ionako verojatno sedite guzicom na kauču s podignutim nogama.

DAME - Da bi sprečili klijanje krompira, ubacite jednu jabuku u vreću s kromprima.
PRAVE ŽENE - Kupite kutiju gotovog krumpir - pirea i nećete morati brinuti o krompiru kojem rastu noge i ruke.

DAME - Kada recept za kolače zahteva pobrašnjivanje kalupa, upotrebite malo suve smjese za kolač pa neće biti belih tragova s vanjske strane kolača.
PRAVE ŽENE - Idite u pekarnu - slastičarnicu - oni će čak i dekorirati kučkinog sina za vas.

DAME - Premažite izmućeno belance preko korice pite pre pečenja da bi ste dobili prekrasan sjajni finiš.
PRAVE ŽENE - Upute na gotovim zamrznutim pitama ne uljučuju premazivanje belanaca, prema tome to ne radite.

DAME - Ako imate problema s otvaranjem tegli, pokušajte upotrebiti gumene rukavice za pranje suđa. One onemogućavaju proklizavanje stiska i čine otvaranje tregli lakšim.
PRAVE ŽENE - Idite pitati jako zgodnog komšiju da to uradi umesto vas. Ako vam je 'tegla' lepa, sigurno vas neće odbiti.

Smesni natpisi, smesni oglasi i smesne slike
Smesni natpisi, smesni oglasi i smesne slike
Smesni natpisi, smesni oglasi i smesne slike
Smesni natpisi, smesni oglasi i smesne slike
I na kraju, najvažnije....
DAME - Ne bacajte ostatke vina. Zamrznite u kockice leda za buduću upotrebu u saftovima i gulašima.
PRAVE ŽENE - Ostaci vina? Pa, zar tako nešto neko može da uradi?!

FATINI SAVETI ZA USPEŠAN BRAK

■ Tri puta nedeljno vodi me na burek da me razveseli. Ja ga napravim i ispečem, a on mi kaže: 'Hajd' izađi iz kuhinje i pojedi i ti malo.'
 ■ Popodne nikad ne spavamo zajedno: on spava sam na kauču u dnevnom boravku, a ja brišem prašinu i perem suđe.
■ Svakog meseca, čim dobije platu, vodi me da mi kupi razne poklone:
- deterdžent za suđe da se ne mučim i perem na suvo, wc sanitar da ne moram samo četkom i vodom trljati kadu i pločice.
■ Rođena sam u novembru, pa mi za rođenadan kupi četiri metra drva i onda gleda kako uživam u poklonu, dok ja unosim drva u podrum. To veče uživamo kraj vatre u peći iako znam da ga živcira što ja odmah spominjem da bih za Novu godinu volila dobiti na poklon dve tone ćumura. Vidim da u njemu kuva od besa, da se suzdržava da me ne odalami i da u sebi broji:
- Tek je jedan poklon otvorila, a već misli o drugom.
Ali takve smo mi žene. Što se tu može.
■ On vodi računa o mom izgledu i kao dobar muž pazi na moju liniju i tera me da držim dijetu kako bi dobro izgledala. Stavio je ključ na frižider da ne bih mogla doručkovati. Ako napravim batake za ručak, on pojede sve, a meni, duša moja, ostavi samo krompir, a onda ja kažem:

- Pa nisu deca na dijeti.
- Jesu li ženska deca u nas? - pita.
- Jesu. - odgovorim.
- E pa, moraju na dijetu k'o i majka. - kaže on.

    Takav ti je moj Mujo, pravi moderni domaćin koji vodi računa da žene izgledaju moderno. Pročit'o je negde da je jabukovo sirće dobro za dijetu, pa mi je prošle nedelje zabranio da jedem i samo mi davao po čašu jabukovog sirćeta tri puta dnevno, sve dok se nisam zasrala i dobila proliv.

■ Posebno vodi računa o mom tenu i održavanju kože. Moj Mujo je tako dobar muž da me svako veče natera da stavim masku na lice tako da mi nije video lice za vreme ljubavnog odnosa ima sigurno deset godina. Čim dođe s posla, odmah me opet natera da stavim masku na lice da bi mi koža bila mekana. Subotom i nedeljom ne da mi nikako da skidam masku s lica i moram da je držim celi vikend. Ja ga molim da mi je skine makar dok Mančester igra protiv Liverpula.
■ Kad se šetamo robnom kućom, izgledamo kao pravi zaljubljeni par, jer me on drži za ruku, tj. zavrne mi ruku da ne mogu ništa da pipam.
■ Po noći me istera iz spavaće sobe da ne bih morala slušati njegovo hrkanje.
■ Što jest - jest: ne da mi da ništa radim po kući sama. Uvek natera i mene i moju majku da zajedno radimo.
■ Nikad se ne kupa bez mene. Svaki mesec kad se nakani okupati, fino me zamoli da mu ugrijem vodu i naspem u kadu, pa da mu istrljam leđa i uvek plače i šamar mi zvekne ako ga, nedaj Bože, šampon ujede za oči, pa pazim jako, a ako budem dobra i ne ujede ga nikako za oči, onda me pusti da se i ja okupam u onoj istoj vodi kad on izađe iz kade... Eto, kako je pažljiv i štedljiv moj Mujo, duša moja...



¦ Klik Gore na Sliku - Prikaz; ¦ Ponovni Klik - Brisanje

Najbolja Zabava Na SvetuNajbolja Zabava Na Svetu - Ostali Tekstovi
Ponuda TemaPogledajte i ostale super zanimljive rubrike na sajtu
Vic Ovog Dana
Verovali ili ne
Jeste li znali ovo?
Ludi svet
MoLitva dana