Naslovni baner
Ponuda Tema

Super Smešne Slike i Ostale Provale - No 84

PISMO ELEKRO DISTRIBUCIJI

- Mog komšiju, sa kojim ne razgovaram već deset godina, je udarila struja i OSTAO JE ŽIV, pa vas ja pitam: 'KAKO JE TO MOGUĆE' danas u 21. veku. Sram vas bilo! Još pre 150 godine kad bi nekoga udarila struja, taj bi na mestu poginuo, a šta je ovo danas? Molim vas da to popravite!
    Odgovor elektro distribucije povodom preduzetih mera:
- Poštovani, naš čovek će to srediti sa sekirče, ništa ne brinite. Srdačan pozdrav!
PESMA O JEDNOM ALEKSANDRU

    Ako me pitaš koga volim.
lako ću da ti odgovorim.
Aleksandar njegovo je ime
i njemu posvećujem ove rime.

Po 14 sati WC on ne traži
i svakog trena sve mi je draži.
Ja se njemu divim celim bićem svojim,
o kad bi samo znao da u Srbiji,
sem njega još neko postoji.

Demokrate plaču, znoje se i piške,
a on samo elegantno diše u šiške,
iznese metaforu, potegne argument,
Živković pada, a Borko vene ko cvet.

Ta bešika njegova uzor je svima,
poslanicima i ministrima.
A ja grešan, izdržao nisam,
oprostite, al' moram da pišam.
U njegovim očima pao sam, znam,
al' voljeni Aco, nikad više, obećavam.

Lepotom svojom on sve nas pleni,
i njegovu žrtvu narod zna da ceni.
Skupštinski WC vapi za njim,
dok mu aplaudira ceo njegov tim.
Kakvog je junaka samo majka uspela da rodi,
pa on daonosi Beograd na vodi!

ŠTA NABAVITI

Ako želiš nekoga ko će pojesti sve što skuvaš i nikad neće reći da nije ukusno ...
... nabavi psa!
Ako želiš nekoga ko će uvek izaći s tobom bez obzira na koliko vremena ...
... nabavi psa!
Ako želiš nekoga koga ne zanima samo sport, kome odgovara bilo koji kanal na TV i rado će sediti pored tebe dok gledaš romantičan film ...
... nabavi psa!
Ako trebaš nekoga ko će ti u krevetu ugrijati hladne noge i koga možeš izgurati i sa kreveta ako hrče ...
... nabavi psa!
Ako trebaš nekoga ko te neće kritikovati, neće ga zanimati kako izgledaš, koliko si debela, jesi li mlad ili star, ko će paziti na svaku tvoju izgovorenu reč i uvek će te voleti ...
... nabavi psa!
Ali, ako trebaš nekoga ko nikada neće obratiti pažnju na tebe, ko će za sobom uvek  ostaviti svoje stvari, do zore ostajati izvan kuće, dolaziti kući samo da se naspava i najede,  te ko je sasvim uveren da ti postojiš samo radi njega ...

Ha, mislili ste da je odgovor MUŠKARAC - možda bi to i bilo u redu, ali ...
... nabavi mačku!
Smesni posteri, smesne slike i smesni natpisi
Smesni posteri, smesne slike i smesni natpisi
Smesni posteri, smesne slike i smesni natpisi

HERCEGOVINA ZAVIJENA U CRNO

    Gastarbajter se nakon 30 godina rada u Njemačkoj u selo vratio sa Škodom! Šok, tuga i nevjerica ovih dana proširili su se Hercegovinom, a vijest je toliko tragična, šale se mještani, da bi bilo potrebno deset Andrija Jaraka da se dočara sva tuga i žalost.
- Ja imam devedeset godina i svačega sam se u životu nagledao i doživio. Bilo je tu svega, svećenika koji su tvrdili da crkva treba biti skromna i siromašna, pireva sa manje od 5000 uzvanika, pa evo čak sam u poodmakloj dobi doživio da se i Papa uroti protiv nas. Ali ovo… - traži riječi Martin R. (90) iz Međugorja koji ni sam ne zna što je snašlo njegovog prijatelja i poznanika.
    Naime, sedamdesetogodišnji Hrvoje B. prije nekoliko dana u Posušje se vratio iz Njemačke u kojoj je proveo posljednjih 30 godina. Ali, za razliku od drugih, umjesto s Mercedesom Hrvoje se, iz još neutvrđenih razloga, kući vratio, da oprostite, sa Škodom Fabiom.
- Znali smo da dolazi, a kad se u prilazu pojavila Škoda svi smo se nasmijali i komentirali da je baš lijepo što je svom četverogodišnjem sinu poslao autić da se malo uči voziti. Šokirali smo se kad je stric izašao iz auta - prepričava nećak Matija koji je uvijek mislio da je stric malo čudan, ali da u trideset godina rada u Njemačkoj neće doći do Mercedesa ipak nije mogao zamisliti.
    Do izjave spornog gastarbajtera nismo uspjeli doći, ali susjedi, mještani i prijatelji sada se kunu da je Hrvoje oduvijek bio čudan.
- Hrvoje vam je, kao i većina nas, početkom osamdesetih u Njemačku otišao trbuhom za kruhom. Ali, za razliku od nas ostalih, on devedesetih nije govorio da je u Njemačku otišao zbog neslaganja s jugoslavenskim režimom i jer je mislio previše hrvatski, nego je i dalje tvrdio da je otišao u potrazi za boljim životom. Eto, to vam je naš Hrvoje, pa ako vam to nije dovoljno da čovjek nije svoj onda mu pogledajte kuću. Jednokatnica. Dovršena, ožbukana, umjesto da, kao sav normalan svijet, na krovu ostavi skele za nova dva kata i nikad ih ne napravi - zgrožen je jedan poznanik koji je želio ostati anoniman.
×

Twiter dugme Facebook dugme Linkedin Dugme RSS FEED-OVI ZA VAŠ SAJT NAJBOLJA WEB SKOLA NAJBOLJI SAJT SA BESPLATNIM SLIKAMA