Naslovni baner
Ponuda Tema

Super Smešne Slike i Ostale Provale - No 77

KRATKI OPISI ALKOHOLNIH PIĆA

TEKILA: Liznuo, popio, zagrizao limun!
HENESI: Kupio, postavio za gledanje.
MARTINI: Naručio, popila, dala.
ZOZOVAČA: Otvorio, pomirisao, prosuo!
VINO: Popio, popio, popio, popio... popio... udarilo!
RAKIJA: Popio, prišao, udvarao se, djuskao, osramotio se, zaspao.
ŠAMPANJAC: Kupio, popila, smejala se, plakala, zaspala, odvezao kući!
PIVO: Popio, piškio, popio, piškio, popio, popio, zaspao, piškio!
ČITULJA ZDRAVOM RAZUMU

    Danas žalimo odlazak voljenog prijatelja Zdravog Razuma koji je bio sa nama mnoge godine.
Niko ne zna tačno koliko je bio star s obzirom da je njegova krštenica davno zagubljena u birokratskoj crvenoj traci. On će biti zapamćen po tome što se držao dragocenih lekcija:
Znati kad se skloniti sa kiše.
Zašto ko rano rani dve sreće grabi.
Život nije uvek fer.
Mozda sam ja kriv.
Zdrav Razum je živeo po jednostavnim ekonomskim pravilima (Ne troši više nego što zarađuješ) i oprobanim strategijama (Odrasli, ne deca, vode stvari).
    Njegovo zdravlje je počelo naglo da propada kada su uvedene dobro zamišljene, ali preopterećujuće regulative.
Izveštaji o 6-togodišnjem dečaku optuženom za seksualno uznemiravanje jer je poljubio devojčicu.
Tinejdžeri suspendovani u školi jer su koristili pastu za zube posle ručka i učitelj koji je otpušten jer je kaznio nevaspitanog učenika su samo pogoršali njegovo stanje.
Zdrav Razum je izgubio tlo pod nogama kad su roditelji napali nastavnike jer rade posao koji su oni propustili da urade u disciplinovanju njihove nevaspitane dece. Propao je još više kad su škole morale da dobiju roditeljski pristanak da bi deci dali losion za sunčanje ili aspirin, ali nisu smeli da obaveste roditelje ako je učenica trudna i želi da abortira.
Zdrav razum je izgubio želju za životom od kako je crkva postala biznis a kriminalci počeli da dobijaju bolji tretman od svojih žrtava.
Zdrav Razum je prebijen od kad niste mogli da se branite od provalnika u sopstvenom stanu i provalnik je mogao da vas tuži za napad.
Zdrav Razum se konačno odrekao želje za životom kad je jedna žena propustila da shvati da je kafa koja se puši vruća, prosula je u krilo i odmah dobila ogromnu nadoknadu.
Zdrav Razum ce biti ispraćen od njegovih roditelja Istine i Poverenja, od njegove supruge Diskrecije, od njegove kćeri Odgovornosti i njegovog sina Logike. Iza njega ostaju njegova 4 polubrata:
    Znam svoja prava
    Hoću odmah
    Neko drugi je kriv
    Ja sam žrtva.
    Pogrebu nije prisustvovalo mnogo jer je vrlo malo njih shvatilo da je otišao.

Smesni posteri, smesne slike i smesni natpisi
Smesni posteri, smesne slike i smesni natpisi
Smesni posteri, smesne slike i smesni natpisi

PROSEČAN SUBOTNJI IZLAZAK

    Oko 14 h pišu, svaka svakoj na zid 'Danas luuudniiiiicaaaa, bit ćemo glavne '.  Od 14h do 18 h slijedi šminkanje, a počinje tako što iznajme avion za oprašivanje komaraca koji natovare puderom, onda se šminkaju 2 sata od kojih 45 minuta plaču pred ogledalom jer im se vide brkovi.
E, nakon što su gotove i liče otprilike na mumificiran leš faraona Ramzesa II, počinje oblačenje.
    Dakle, obrati pažnju ovamo, na NE depilirane, celulitne noge obuku štikle od 28 cm, neku haljinicu u kojoj naravno sijevaju i guzovi i sise. Tada se odluče da se sve nađu kod jedne od njih koja je sama kući, jer su roditelji otišli na vikendicu.
    U kućnoj atmosferi piju bocu 'kvalitetnog vina' do 5 eura i odmah padaju statusi tipa 'drusshtvo se skupilo, vino nas ubilo'. Sada kad su sve strašno pijane, tipa 0.002 promila, krenu prema nekom klubu. Obzirom da svaka ima 5 eura kod sebe, naruče red-bull votku sa slamćicom i cuclaju je 3 sata. Odjednom, njihova najdraža pesma 'MEŠAJ MALA' i kreću sa igranjem k'o epileptičar na heroinu. I pošto su stravično pijane, dok plešu, sudaraju se s nekim momcima, a najzgodniji od njih izgleda k'o specijalac za rad u ruskoj nuklearnoj podmornici, al iz džepa mu vire ključevi od X6, naravno.
    Sekundu kasnije, ova debela mu zabije jezik do tankog creva i uputi se s njim do njegovog auta, 45 minuta kasnije vraća se raščerupana k'o guska koju je neko rafalom iz puške pogodio, a hoda k'o da na leđima nosi plinski bojler. I tu se sve završava….
    Sutradan se sabiraju utisci debilnog provoda i naravno objavljuju masovno na društvenim mrežama, a onda se ceo dan prebrojava i proverava koji su sve kreteni lajkovali ovako nešto....

NA PUSTOM OSTRVU

Tri muškarca na pustom ostrvu. O čemu razgovaraju ???
- O pivu, fudbalu i ženama.

Tri žene na pustom otoku. O čemu razgovaraju ???
- Dve se odvojile i ogovaraju onu treću !!!
×


Twiter dugme Facebook dugme Linkedin Dugme RSS FEED-OVI ZA VAŠ SAJT NAJBOLJA WEB SKOLA NAJBOLJI SAJT SA BESPLATNIM SLIKAMA