Naslovni baner
Home Dugme
Meni
Novo na sajtu
Omiljeno na sajtu

Test - Šta Biste Promenili Na Sebi

   Voleli biste da ovaj ili onaj deo vašeg tela izgleda drugačije? Ipak, da li se iza takve želje zaista krije samo nezadovoljstvo fizičkim izgledom tog dela tela ili i nešto drugo? Razmislite dobro šta je to što biste promenili, a onda u donjem tekstu pronađite odgovor. Proverite...

Osmeh gore Osmeh na lice:  
KOSA

    Imate jaku volju i želju da uspete po svaku cenu. Veoma ste senzualni i duboko u duši nosite potrebu da se oslobodite porodice koja vas sputava u slobodnom seksualnom životu. Žubitelj ste prirode, dugih šetnji, uzbudljivih putovanja. Imate široke vidike i bujnu maštu.
KOŽA

    Vi  intuitivno prilazite ljudima i situacijama i vaša vas preterana osetljivost sprečava da u svakodnevne kontakte unesete više diplomatije. Plašite se samoće i iz straha da ne ostanete sami, u sebi gušite jaku potrebu za nezavisnošću i samostalnošću. Ponekad se nepotrebno povlačite u sebe.

OČI

    Često se osećate ogoljeno pred drugima. Na sve promene u životu reagujete sa puno emocija. Rodbinske veze vas sputavaju. Želeli biste da budete odlučniji i samostalniji, ali za to ne nalazite dovoljno snage. Neugodne situacije vas zbunjuju i tada se redovno povlačite u sebe.

NOS

    Neumoran ste radnik i imate jaku potrebu za potvrđivanjem i priznanjima. Veoma vam je stalo do mišljenja okoline i od toga zapravo zavisi vaše raspoloženje. Skloni ste naglim promenama raspoloženja i gotovo stalno lebdite između pesimizma i optimizma, između materijalnih i duhovnih pitanja.

USTA
   
    Vi ste plemenita i osećajna osoba, ali to ne umete da pokažete. Povučeni ste, stidljivi i stalno se plašite da ćete biti odbačeni. Verni ste i ponekad posesivniji nego što bi trebalo da budete. Na poslu želite da budete autoritativni, ali u tome često ne uspevate jer ste prema ljudima suviše popustljivi.

VRAT

    Realna ste osoba, svesna svojih mogućnosti. U tome nekada preterujete jer sebe ograničavate, a mogli biste više. Najviše vas obeshrabruju materijalne prepreke. Oni koji vas posmatraju sa strane ponekada misle da patite od kompleksa niže vrednosti. Želeli biste da sanjarite, da mislite na lepe stvari, ali vas svako opuštanje plaši.

GRUDI

    Vi ste osoba svesna svoje zavodljivosti. U stalnoj ste potrazi za senzualnim zadovoljstvima koja su po vašem mišljenju najbolji lek protiv depresije. Fizički izgled je za vas veoma važan. Ipak, nemojte precenjivati biološke faktore.

RAMENA

    Mnogo ste jači nego što mislite. Naročito vas plaši preopterećenost u poslu jer ste sistematični i rad vam oduzima puno vremena. Ne podnosite 'nadiranje' drugih u vaš privatan život i ljubomorno čuvate svoju intimu. Pokušajte da se opustite i otvorite prema drugima. Bićete puno srećniji.

RUKE

    Rođeni ste da budete detektiv. Čvrsto stojite na svojim nogama i za vas postoje samo konkretne činjenice. U poslu težite savršenstvu i ikada niste zadovoljni svojim dostignućima.

NOGE

    Volite da maštate i sanjarite. Osećate se zarobljenikom svoga tela i ponekad ste veoma nervozni. U odnosima sa drugima ne znate za polovičnost: ili ste krajnje otvoreni, ili veoma zatvoreni i rezervisani.

STOPALA

    Volite da razmišljate o prošlosti i na taj način često pomutite sadašnju sreću. U poslu ste neodlučni i ne umete da iskoristite sva sredstva koja su vam na raspolaganju. Budite realniji i manje tvrdoglavi, pa ćete lakše uspeti.

BUTINE

    Vesela ste, miroljubiva i prijatna osoba, ali uvek ostajete na distanci. Bliskost vas plaši i guši. Uvek ste na oprezu kako ne biste upali u nečiju zamku, jer slobodu i nezavisnost volite više od svega.

ZADNJICA

    Kod vas stalno postoji želja da budete aktivniji, racionalniji i uravnoteženiji. Međutim, snovi su jedno, a stvarnost drugo. Vi ste senzualni, instinktivni i gotovo uvek se prepuštate drugima da vas vode. Veoma razvijen osećaj griže savesti ne dozvoljava vam da se opustite i uživate u ovozemaljskim zadovoljstvima.
Vic Ovog Dana
Verovali ili ne
Jeste li znali ovo?
Ludi svet
MoLitva dana