Naslovni baner
Home Dugme
Meni
Novo na sajtu
Kratke Vesti
Omiljeno na sajtu
Kratke Vesti Evropa
Kratke Vesti Balkan
Kratke Vesti Sport

Srbski Horoskop

    Srbski horoskop je pronađen tokom branja pečuraka na obroncima planine Babin Zub krajem prošlog veka. Još pre Kosovskog boja, astrolozi iz tadašnje Srbije su se pomno bavili njime izučavajući zvezde na nebu i predviđajući buduće događaje sa neverovatnom preciznošću.

Osmeh gore Osmeh na lice:  
   Priča se da su predvideli i sve ovo sadašnje sranje u državi. Sa dolaskom Turaka, ova veština, prenošena s kolena na koleno, zaboravljena je jer su svi Srbski astrolozi ubijeni krajem XV veka u čuvenom masakru astrologa kod Pirota...
    Sasvim slučajno, pravim čudom, sačuvan je jedan veliki rukopis na staroslovenskom koji otkriva sve elementarne tajne dugo čuvanog Srbskog horoskopa. Moderni astrolozi upustili su se u proučavanje ovog neočekivano inventivnog pristupa problemu gledanja u zvezde i došli do iznenađujućih zaključaka.
    Kao i svaki drugi horoskop, tako je i Srbski krajnje univerzalan, tako da moramo da napomenemo, budući da nam je to pitanje često postavljano, da se on može odnositi na svakog živog stvora, pa čak i na vašeg kućnog ljubimca, znači od kučeta i mačeta, pa sve do grinja u krevetu i dušeku.
    Za razliku od dosad poznatih horoskopa, znak u Srbskom se određuje po tome u koje ste doba dana rođeni. Kao i svi horoskopi i ovaj ima 12 znakova, a podznak se izračunava na osnovu godišnjeg doba, tako da ima samo 4 podznaka, dok se uticaj Meseca određuje u odnosu na nivo oblačnosti u trenutku rođenja. Pošto u davna vremena nije bilo teleskopa da bi se videle ostale planete, one uopšte i nisu bitne za ovaj horoskop. Ovo je prvi put da se javno objavljuju podaci i predviđanja na osnovu Srbskog horoskopa.

KAJMAK - (od 00.00 do 01.00 i od 12.00 do 13.00 časova)

Posao: Osobe rođene u znaku Kajmaka neće imati sreće na finansijskom planu u ovom periodu. Uticaj rasporeda zvezda sugeriše da će čitav ovaj period biti prakticno bez ijednog dinara. Vrlo lako bi moglo da se desi da neće imati ni šta da jedu. Na odmor zaboravite. Preporučujemo vam da nađete neki posao na crno ili da počnete da se bavite kriminalom.

Ljubav: Ne bi se baš moglo reći da vam cvetaju ruže. Moguć je ozbiljan sukob s partnerom i period neprestanih svađa koji bi lako mogao da rezultira rastankom ili razvodom.

Zdravlje: Pazite kako prelazite ulicu i redovno uzimajte lekove koje vam je lekar preporučio ukoliko ih nađete u apoteci.

TRAVA - (od 01.00 do 02.00 i od 13.00 do 14.00 časova)

Posao: Trenutno je vaš najveći problem nedostatak gotovine. Ne uspevate da naplatite svoj rad. Potpuno je svejedno da li radite ili ne radite pošto novca ionako nemate. Najbolje da se prijavite za neki program za obnovu zemlje jer ćete u okviru toga mozda dobijati hranu.

Ljubav: Vaš partner vam zamera što stalno zanovetate što je i inače karakteristicno za Trave. Na fizičke napade ne odgovarajte istom merom, nego udrite još duplo jače. Ako vas krevet ne pomiri neće ni predsednik države.

Zdravlje: Izbegavajte gradski prevoz i tuširanje na javnim mestima.

NESTAŠICA - (od 02.00 do 03.00 i od 14.00 do 15.00 časova)

Posao: Pare za vas nikada nisu bile problem jer ih nikada niste ni imali. Vaša najbolja osobina je prilagodljivost. Probajte s preprodajom deviza. Ako nemate prave probajte sa falsifikovanim i nastavite dok vas ne uhvate.

Ljubav: Na ljubav zaboravite. Nemate vremena sad da mislite o tome. Uostalom, ljubav ni ne postoji, nju su izmislili partizani da bi u ratu lakše nešto povalili izmeđšu bitaka.

Zdravlje: Jezivo. Imate utisak da su vas napale sve boleštine ovog sveta. Nestašice su sklone hipohondriji, ali vi ovaj put zaista imate razloga za zabrinutost, pogotovo otkad vam je perut napala kosu.

PREŽIVLJAVANJE - (od 03.00 do 04.00 i od 15.00 do 16.00 časova)

Posao: Nikad vam poslovi nisu bolje išli. Jedino što nemate ni filera. Uložite svu svoju inventivnost i snagu da do njega nekako dođete. Radite još manje nego juče.

Ljubav: Željenu osobu nećete osvojiti neprestanim kukanjem. Unesite malo više optimizma u vaš odnos.

Zdravlje: Smanjite upotrebu teških droga. Pređite na lakše koje se lako nabavljaju.

PROMAJA - (od 04.00 do 05.00 i od 16.00 do 17.00 časova)

Posao: Zvezde vam nisu naklonjene u ovom periodu. Nikako da dođete do novca. Finansijski problemi su toliko veliki da bi se to već moglo nazvati tragedijom. Zaboravite na novac i pređite na alternativne načine preživljavanja.

Ljubav: Vaš partner će vas uskoro ostaviti. No, ne očajavajte, vreme leči sve rane. Za 490 godina nećete se sećati ničega.

Zdravlje: Nikad gore. Posavetujte se s hirurgom i dermatologom, a navratite i kod baba vračare ako vam je blizu.

IZBEGLICA - (od 05.00 do 06.00 i od 17.00 do 18.00 časova)

Posao: Ne očajavajte. Vaši prazni džepovi nisu razlog za toliku zabrinutost. Štednja će vam pomoći. Probajte da se naviknete na manje količine hrane. Nauka je ionako dokazala da čovek ne mora svaki dan da jede.

Ljubav: Iako partnera već dugo želite da ostavite, nikako da se odlučite na taj korak. Učinite to sada! Pozovite se na zdravstvene i psihičke probleme, kao i na globalnu političku situaciju.

Zdravlje: Ko ne rizikuje ne dobija. Koristite kondome sa raznim ukusima.

PICAJZLA - (od 06.00 do 07.00 i od 18.00 do 19.00 časova)

Posao: Niste zadovoljni svojom finansijskom situacijom. Pozajmite novac uz objašnjenje da ne znate kad ćete biti u mogucnosti da ga vratite. Upotrebite sav svoj šarm.

Ljubav: Vaš seksualni život je zakazao, ali to nije razlog za paniku. Ukoliko ste homoseksualno opredeljeni, ovo je pravi period za rastanak. Ako vam nešto ispadne na ulici, ne saginjite se!

Zdravlje: Bensedin nije dobro rešenje za vaše tegobe. Obratite se stručnjaku, možda vam prepiše nešto mnogo jače.

PROJA - (od 07.00 do 08.00 i od 19.00 do 20.00 časova)

Posao: Ne bi se baš moglo reći da je ono čime se bavite posao. Nema potrebe da sad tražimo drugi naziv, ali, u svakom slučaju nema veze što to što radite ne donosi prihode. Savet: kad ste gladni, otiđite u neki udaljeni restoran, najedite se i pobegnite dok vas konobar ne gleda.

Ljubav: Vaš partner vas već mesecima vara a vi to ne primećujete. Otvorite oči!

Zdravlje: Jebo zdravlje, ko je danas zdrav taj nije normalan.

SELJAK - (od 08.00 do 09.00 i od 20.00 do 21.00 čas)

Posao: Vaša finansijska situacija je katastrofalna. Osim što nemate ni dinara, u dugovima ste do guše. Jednostavno u ovom momentu nema rešenja za izlazak iz krize.

Ljubav: Osobe rođene u ovom znaku sklone su avanturama i nezakonitim seksualnim radnjama. Čuvajte se policije i prijava komšija. Pošto vam zvezde u ovom periodu nisu naklonjene, možda je najbolje da se prepustite svojoj desnoj ruci sa kojom imate najdugovečniju ljubavnu vezu.

Zdravlje: Nema razloga da toliko odugovlačite s operacijom zanoktica. Stvari bi se samo mogle zakomplikovati, pogotovo ako ne perete noge.

SKLONIŠTE - (od 09.00 do 10.00 i od 21.00 do 22.00 časa)

Posao: Nije što nemate novca, nego što nema načina u dogledno vreme ni da ga zaradite. Prepustite se snovima o nekim lepšim vremenima.

Ljubav: Ne vredi, sve ste pokušali. Probajte s osobom istog pola, kad je ceo svet poludeo, što bi vi bili normalni.

Zdravlje: Triper jeste neprijatna bolest, ali nije neizlečiva. Zamolite rođake iz inostranstva da vam pošalju penicilin.

AGRESOR - (od 10.00 do 11.00 i od 22.00 do 23.00 časa)

Posao: Posao i nije toliko bitna stvar u životu. Istina je da nemate ni posla ni novca niti je na vidiku ikakvo poboljšanje, ali ostaje vam nada u neka bolja vremena.

Ljubav: Manje gledajte porniće, ili promenite ruku da vam ne utrne.

Zdravlje: Posetite psihijatra. Ako perete čarape u supi, pazite da vam ne puste boju na rezance.

NEMA PROBLEMA - (od 11.00 do 12.00 i od 23.00 do 24.00 časa)

Posao: Nije vreme za nove projekte. Oskudica koja vas je odjednom snašla posledica je nepažnje u novčanim transakcijama. Bolje sačekajte neka druga vremena.

Ljubav: Moguće je da ćete se ovih dana zaljubiti u osobu koja vam je u rodu, a nije isključen ni odnos s nekom životinjom. Čuvajte se perverzija - ako vas neko gleda!

Zdravlje: Problemi s varenjem. Manje jedite mesingane viljuške, pređite na nešto plastično i papirnato.¦ Klik Gore na Sliku - Prikaz; ¦ Ponovni Klik - Brisanje

Najbolja Zabava Na SvetuNajbolja Zabava Na Svetu - Ostali Tekstovi
Ponuda TemaPogledajte i ostale super zanimljive rubrike na sajtu
Vic Ovog Dana
Verovali ili ne
Jeste li znali ovo?
Ludi svet
MoLitva dana
Testiranje Refleksa
Mesec i Njegove Mene
Testirajte Reflekse