Naslovni baner
Najnovije vesti -Vesti -NAJNOVIJE VESTI IZ SRBIJENAJNOVIJE VESTI IZ 
CRNE GORENAJNOVIJE VESTI IZ BOSNE I
HERCEGOVINENAJNOVIJE VESTI IZ HRVATSKENAJNOVIJE VESTI IZ
MAKEDONIJENOVICE IZ SLOVENIJE IN TUJINEVESTI IZ SVETAVESTI IZ SPORTATV PROGRAMI 
BALKANSKIH TELEVIZIJA
Meni

Crtani Filmovi Online

Spajdermen

     Crtani filmovi o superjunaku Spajdermenu. Bio je običan mladić Piter Parker, sve dok ga jednog dana slučajno nije ujeo pauk. A, tada počinju negove neverovatne moći i njegova večita borba za pravdu. Sigurno je da ćete u ovoj bogatoj ponudi crtanih filmova naći one koje najviše volite, kao i one na koje ste zaboravili. U svakom slučaju, nadamo se da će svi ovi crtani filmovi usrećiti vašu decu, a i vas odrasle, naravno. Želimo vam prijatno gledanje crtanih filmova, i navratite ponovo...

    Spajdermen ili Čovek Pauk je superheroj iz stripa izdavačke kuće Marvel Comics. Autori stripa su scenarista Sten Li i crtač Stiv Ditko. Lik se prvi put pojavio u stripu avgusta 1962. u 15. broju edicije Amazing Fantasy i vremenom je postao jedan od najpopularnijih, najdugotrajnijih i komercijalno najuspešnijih superheroja širom sveta, i nesumnjivo najpoznatiji lik izdavača Marvel. Ranih 60-ih godina 20 veka, kada se Spajdermen prvi put pojavio, tinejdžeri su u stripovima o superherojima uglavnom imali ulogu pomoćnika glavnog lika iz serijala.
    Serijal o Spajdermenu je na strip-scenu doneo lik Pitera Parkera, Spajdermenovog alter ega, srednjoškolca sa čijim su se 'strahovima od odbacivanja, neprilagođenošću i usamljenošću' mlađi čitaoci lako mogli identifikovati. Za razliku od Bakija i Robina, Spajdermen nije imao mentore kao što su Kapetan Amerika i Betmen i sam je morao da nauči lekciju 'uz veliku moć ide i velika odgovornost'.

Najbolji Crtani FilmoviNajbolji Crtani Filmovi - Ostali Crtani
Ponuda TemaPogledajte i ostale super zanimljive rubrike na sajtu

NAPOMENA: Nijedan video snimak koji možete videti ovde nije u vlasnistvu sajta www.conopljanews.net i nijedan od ponuđenih crtanih filmova nije hostovan na našem serveru. Radi se o preuzetim kodovima (embed code) koje je Google i Youtube ponudio webmasterima za postavljanje na sopstvenim sajtovima. Zbog toga sajt www.conopljanews.net nije odgovoran za kršenje autorskih prava. Ukoliko naiđete na snimak za koji mislite da krši vaše ili nečije autorsko pravo molimo vas da se prvo obratite sajtovima na kojima su hostovani ti snimci i prijavite ih kako bi ih Youtube uklonio. Kada ih oni uklone više neće moći ni ovde da se prikazuju.