Naslovni baner
Home
Najnovije vesti -Vesti -NAJNOVIJE VESTI IZ SRBIJENAJNOVIJE VESTI IZ 
CRNE GORENAJNOVIJE VESTI IZ BOSNE I
HERCEGOVINENAJNOVIJE VESTI IZ HRVATSKENAJNOVIJE VESTI IZ
MAKEDONIJENOVICE IZ SLOVENIJE IN TUJINEVESTI IZ SVETAVESTI IZ SPORTATV PROGRAMI 
BALKANSKIH TELEVIZIJA
Meni

SMS Zabava - No 1

Naučna istraživanja na temu ljubavi
su dokazala da lošu ljubav imaju osobe
koje poruku čitaju palcem!
Sada je kasno da menjaš prst!

Volim Te kad kišeš, kad ti je crven nosić... kad imaš temperaturu i boli te glava, ja znam da si ti ona prava. Ispuši nos i stavi cvijeće na stol, voli te paracetamol tvoj !

Neka Gospod sa nebesa podari tebi Mercedesa, a po želji dobrog Hrista neka bude dizel 300. Jer je Mercedes uvek u modi, mir Božiji Hristos se rodi !!!

Sinoć sam sanjala da si kocka šećera, ali ja sam htela šećer u prahu, pa sam morala da te tucam celu noć u mraku...

Ispred kuće metar drva, ti si moja ljubav prva...

Beba je beba, beba je moć, beba se pravi za 1 noć. Krevet je 1, a nas je 2, za 9 meseci biće nas 3 3!

E, ćao je si prno. Ja sam prno kad sam čuo da imaš telefon, a usraću se kad čujem odgovor na ovu poruku !

Danas sam bio u zoo vrtu, dao sam 100 dinara da vidim noja, dao sam 50 dinara da vidim zmiju, dao sam 20 dinara da vidim tigra i dao sam 10 dinara BUDALI KOJA ĆE OVO DA PROČITA !

Kad se osetiš hladnom poput stene, seti se tada mene, jer ja švercujem ćebad iz Turske u pola cene !!!
...Nisam Extra... Al... Sam Zgodan... i Neophodan !!!

Od cimanja do dopisivanja, od dopisivanja do sastanka, od sastanka do poljubca, od poljubca do skidanja, od skidanja do odnosa, jesi li za cimanje?

Ti si ono bez čega cveće ne može da živi. Ti si đubre.

Preko sedam gora i sedam mora udariću te kamenom, jer si mnogo lepa !!!

Kad lengnem u krevet ja se setim tebe, pa umesto tebe ja zagrlim ćeba, pa od muke i tereta, ja spadnem sa kreveta, a kad mislim da te ljubim, ja se, uh probudim!

Stalno mi šetaš po mislima, pa se pitam kako te noge ne zabole...!

Dajem 2 stare za jednu mladu ženu. Šifra, vratit ću i ovu kad bude takva ko te dvije!

Danas se snima ljepota naseg grada. Zato vas molimo da ostanete kod kuce. Unapred zahvalna nezavisna radio televizija.

Budi hrabra, zube stegni, raširi noge i na njega sedni. I dalje budi hrabra dok sve u tebi gori, pa da vidiš sestro... kako se voze MOTORI !

Ljubav je ljubav, ljubav je moć, gotovo dete za jednu noć.

Parfimerija "Armani" Vas obavestava da smo nakon silnih neuspeha uspeli proizvesti parfem koji moze konkurisati smradu kakav ste Vi!!

Srećo moja volela bi da u ovoj hladnoj noći zagrejem tvoje telo i da svojim glatkim jezikom prelaziš preko mojih oblina.Voli te tvoja ŠOLJA MLEKA!

Prija ti moj dodir, toplota i nežnost kada se privijem oko tebe. Postoji li lepši osećaj odtoga kada si go a ja sam na tebi. Voli te tvoje ĆEBE!

Sanjao sam da sam carobnjak i da sam te pretvorio u pusku i okacio na zid, ali posto mi se ne uklapas u enterijer odlucio sam da te skinem, nategnem i opalim!

Volim te gledati ujutro dok spavas mirno, poremetiti ti sne, poskakivati te po licu, gledat te kako se zbog mene budis. Bit cu s tobom i nocas, tvoja MUHA!

Volio bih da te oborim u krevet, da tamo ostanemo sto duze, da buncas zbog mene , znojis se i da ti tijelo gori zbog mene. Tvoj neodoljivi GRIP !!!!

Momak,21,170,dobro situiran, stan u Beogradu, kuca na moru,vikendica na Zlatiboru, dobar auto. Ne trazim nista samo se hvalim

Kakav je to ljubavni rodeo? Skocis na zenu odpozadi, uhvatis je za sise i kazes da njena prijateljica ima bolje, a zatim se samo cvrsto drzi. SRECNO!!!

Stojeci sam je molio, sjedeci mi je dala, od pozadi sam je polizao, sprijeda pritisnuo, a ipak se nije branila Oh ti moja mala postanska marka!

Sanjao sam jedan san. Kako sam krao kokoske i jaja. Utom snu ti si bila sudija, za kokoske si mi dala 3god. A za jaja si me pomilovala.

Svemocna crnka , tako vrela, zanosnih oblina,bujnih grudi,spremna da vase snove pretvori u stvarnost prodaje motokultivator 15 cmm kubnih.

Nisam lep kao Brad Pitt,nemam lepu guzu kao Mel Gibson,nisam brz kao Van Dam,niti sam jak kao Rambo,ali zato lizem kao LESSIE