Naslovni baner
Home
Najnovije vesti -Vesti -NAJNOVIJE VESTI IZ SRBIJENAJNOVIJE VESTI IZ 
CRNE GORENAJNOVIJE VESTI IZ BOSNE I
HERCEGOVINENAJNOVIJE VESTI IZ HRVATSKENAJNOVIJE VESTI IZ
MAKEDONIJENOVICE IZ SLOVENIJE IN TUJINEVESTI IZ SVETAVESTI IZ SPORTATV PROGRAMI 
BALKANSKIH TELEVIZIJA
Meni

SMS Čestitke - No 1

Neka Badnjak,
sveto drvo,
udovolji mojoj želji,
da uvek srećno žive moji prijatelji !!!

Sigurno se sada pitaš dok poruku ovu čitaš ko ti piše-ko se javlja itko drži do PRAVOSLAVLJA? Ja se javljam. Ja ti želim sretan Badnji Dan srcem celim.
Badnjaci Ti sretni bili Bog neka Te blagoslovi! Nek ti srećom dom zablista jer rođenje slaviš HRISTA. Budi sretan Badnjeg jutra I SRETAN TI BOŽIĆ SUTRA.

PO ZAKONU 129 tačka 4 osudjujem te NA DOŽIVOTNU ROBIJU U MOM SRCU. Na ovu drugostepenu presudu nemoguće je podneti žalbu!

Dok čitaš poruku ovu i čekaš godinu Novu, iz mog srca primi želju, dočekaj je u veselju. Neka ti je život pun sreće i snova, neka ti je srećna godina nova !!!

Uveče na BADNJE VEČE usni divan san i ujutru se probudi čio, vedar nasmijan i poželi najmilijima SREĆAN BOŽIĆ !!!

Šaljem ti zvezdu najlepšeg sjaja... Šaljem ti puno sreće bez kraja... Šaljem ti ljubavlju ispunjen san i najlepše želje za Badnji dan.

Lepog li jutros jutra, a još lepše biće sutra. Sveto drvo kuću krasi, nek se vidi Srbin da si. Okićena srpska kuća, rakija se pije vruća... Post se posti, vera čvrsta a krsti se sa tri prsta. Daruje nam pravoslavlje: ljubav, radost, sreću, zdravlje... Svako dobro, miran san nek donese Badnji dan.

Nek se čuje plotun pravi, kad junačka kuća slavi, DANAS VALJA ZAGALAMIT U TRI BOMBE I DINAMIT. Nek dušmani vide šta smo i da dušu mi ne prodasmo !!! SREĆAN BOŽIĆ.
Poštovati treba veru, badnjaci se jutros beru. Prekrsti ih kako valja, to je simbol pravoslavlja. Da se koren ne bi utro na zdravlje vam badnje jutro !!!

Srpski mislim, srpski pišem, srpski zborim, srpski dišem, srpsku crkvu obilazim, moje milo srpstvo pazim, za njega se Bogu molim, pravoslavlje sveto volim, i krstim se sa tri prsta, tradicija to je srpska, i dičim se jer ja imam srpsko srce u grudima, pa ću noćas kao i ti srpsku novu proslaviti. U to ime imam želju da je čekaš u veselju, u radosti i ljubavi, ukućani da su zdravi, svaka sreća da vas prati da se dobro dobrim vrati !

Evo nama divnog dana, naše slave SVETOGA JOVANA! On Krstitelj beše našega Gospoda, Preteča i Prorok Boga istinoga. O Jovane sveti, mi ti se molimo za sve one koje u Hristu volimo. Zastupnik nam budi pred prestolom Tvorca, izmoli nam milost kod Sina i Oca! Srecna slava, zdravi bili, u zdravlju je proslavili!

Dok čestitku šaljem ovu, PRAVOSLAVNU SLAVIM NOVU, čestitam je svim Srbima, a posebno mojim najmilijima. Ko je slavi ovog dana, Bog ga čuva od dušmana, ko čestitku ovu primi, živeo u zdravlju i veselju, neka ga sreća uvek prati, jer dobro se dobrim vrati. SREĆNA SVIM SRBIMA SRPSKA PRAVOSLAVNA NOVA GODINA !!!

Dok se mučiš sa posnim oslićem, nešto lepo miriseš nosićem! To u rerni prasence se peče, DOBRI DOME SRETNO BADNJE VEČE !!!

Nek Ostroški Vasilije čuva tvoje najmilije, a nebeska dobra vila od pomoći uvek bila, a Bog dragi nek ti reče: SRETNO TI BADNJE VEČE !!!

Noćas usni divan san, s mirom slavi Badnji dan, nek ti radost kroz dom teče, s mirom slavi Badnje veče, nek ti srećom dom zablista, na rođendan Boga Hrista !

Neka se pred tobom otvori put, neka vjetar bude iza tvojih leđa, neka te prati samo ljubav i sreća, i neka Isus bude tvoja zaštita najveća! SRETAN BOŽIĆ !!!

Neka ti badnjeg dana sve krene na bolje, da imaš za sve snage i volje, da ljubav ti bude ko najlepši san. Želim ti sve najlepše za BADNJI DAN !!!

Neka vam Bog daruje snagom ovog vaskršnjeg jutra svako novo bolje sutra, neka vam daruje blagoslov večni i neka su vam svi Uskrsi srećni! HRISTOS VASKRSE !

Nemoj danas ništa da te brine, SRETNA SLAVA DOMAĆINE, na stolu je slavski kolač, žito i vino, trpeza je postavljena fino, (ime slave) se večno slavi, živi bili i da ste zdravi.

Sveti je dan nek takav i bude, GOSPODA slavi a voli ljude. Podigni čašu takav je red,u čaši vino u duši med. Da dugo slaviš u zdravlju i sreći da ti posed bude sve veći i veći. Ovo je zdravica iz duše prava SREĆNA TI DOMAĆINE KRSNA SLAVA.

Šta da ti poželim što ti niko poželeo nije. Badnje veče je sveto, srcu najmilije. Rodio se Isus da nas izbavi iz greha i nek ti duh sveti useli u srce da otera tugu i podari sreće, puno lepih snova i pahulja belih. Čestit Badnjak !

Ispod okićenog Borića tvoja slika stoji, Snegovi beli nadvili nad grad, u daljini praporca čuje se glas, u ruci čaša i bezbroj lepih misli i želja upućene tebi, jer ipak si daleko, a srcu si drag. Sretan Božić!

Nisu svi prsti na rukama isti, a ni rođendani nisu svi isti, ali svi su bitni, a ne podjednako sretni, retko se ostvare željeni snovi i obicno su putevi trnoviti i teški, ali ako na ovom svetu postoji i jedna sreća JA JE ŽELIM TEBI !
Sretan Rođendan !!!

U zidinama Hilandara rodila se jedna VERA STARA, rodila se još od Hrista, ja je volim, jer je čista. Ta vremena behu davna, SREĆNA NOVA PRAVOSLAVNA svim Srbima na svetu !!!