Naslovni baner
Najnovije vesti -Vesti -NAJNOVIJE VESTI IZ SRBIJENAJNOVIJE VESTI IZ
CRNE GORENAJNOVIJE VESTI IZ BOSNE I
HERCEGOVINENAJNOVIJE VESTI IZ HRVATSKENAJNOVIJE VESTI IZ
MAKEDONIJENOVICE IZ SLOVENIJE IN TUJINE
Meni

Smešni Tekstovi - No 55

    Kako je šupak postao šef, sulude vesti plasirane u Severnoj Koreji, lapsusi i blamovi TV voditelja, vožnja vozom, otkačeni zakoni, najbolji zdravstveni savet... Otkačeni, čudni, zanimljivi i do bola smešni tekstovi. E, baš svašta ima na ovom svetu! Da li je nemački jezik lak za učenje, nesporazumi, mala postarija gospođa i direktor, otkačeni patenti... Pogledajte ove smešne tekstove koji će vam izmamiti osmeh na licu. Smejte se što više, jer smeh je zdravlje...!

SULUDE VESTI PLASIRANE U SEVERNOJ KOREJI

    Severna Koreja, kako je uveliko poznato, ima dugu istoriju izvrsne medijske manipulacije. Ova država nezamislivu propagandu prodaje u obliku vesti, a najskorija od njih – o astronautu koji je stigao na Sunce – podstakla nas je da se podestimo nekih sličnih 'događaja'.

■ PRONALAZAK VODOOTPORNE TEČNOSTI - Svetski naučnici, izgleda, moraju da progledaju kroz prste kada severnokorejski sajt  objavi vest o generacijskom pronalasku, vodootpornoj tečnosti. Da, dobro ste pročitali. Primarna upotreba ovog proizvoda trebalo bi da bude u građenju temelja, kao podnog zaptivača, a navodno je već korišćen u kontrukciji mnogobrojnih stambenih zgrada širom Pjongjanga.
 
■ PRONAĐENA JAZBINA JEDNOROGA - Zaista, čak ni Nacisti se ne bi usudili da tvrde ovako nešto. Međutim, stvarni dokaz nije narušio diktaturu kada je 2012. godine Institut Akademije društvenih nauka objavio da su arheolozi iskopali pravu mitsku jamu u kojoj se kriju jednorozi, i to samo 200 metara od Hrama u Pjongjangu. To nije sve, još su tvrdili i da su u blizini pronašli kamen sa uklesanom rečju jednorog.

■ KINA KAO NAJBOLJE MESTO ZA ŽIVOT - Televizijski kanal Chosun Central Television proglasio je 2013. godine Kinu najboljim mestom za život na planeti, dodelivši joj 100 od 100 poena, dok su severnokorejci viteški preuzeli 98 i bili na drugom mestu. Naravno, na listi su odmah iza njih sledili Kuba, Iran i Venecuela.
  
■ 103. GODINA - Stanovnici ove neverovatne države, uz razne druge razlike, čak i vreme mere drugačije. Naime, alternativni kalendar počinje rođenjem osnivača Rebublike, Kim Il Sunga, a uspostavljen je 1997. godine od strane Kim Jong-Il-a. Moguće je da je i ovaj vladar planirao da u nekom trenutku promeni merenje vremena u odnosu na sopstveno rođenje, koje se navodno dogodilo na planini Paektu, ispod duple duge dok se stvarala nova zvezda.
■ SVETSKI REKORD U GOLFU - Davne 1994. godine, objavljeno je da je tadašnji lider Kim Jong-Il oborio svetski rekord u golfu. Ne samo da je bio čak 25 poteza bolji nego njegov navodni prethodnik, već je ovo bio prvi put da se čuveni vladar uopšte našao na golf terenu i uzeo štap u ruke. Donekle je razumljivo što je objavio da se povlači odmah nakon ove prve runde, budući da mu očigledno Tiger Woods i drugi nisu dorasli.
■ BIZARNI PRENOS SVETSKOG PRVENSTVA U FUDBALU - Skoro da prevazilazi navijačku sumanutost (a za ove navijače se priča da su volonteri komunističke partije), mediji koji su pokrivali reprezentaciju Severne Koreje na Svetskom prvenstvu u fubalu 2010. godine nisu našli za shodno da pomene mnoge stvari. Vest o utakmici sa Brazilom nije sadržala gubitnički rezultat od 2:1, a o meču u kom su 7:0 izgubili od Portugala nikada nije bilo ni reči.

■ DRŽAVNO PRVENSTVO U RIBOLOVU - Zaboravite na rasprostranjenost gladi, svakodnevna pogubljenja i prepune logore – Severna Koreja ima veći ulov kojim se hvali (i to mislimo bukvalno). 2010. godine je već pomenuta nacionalna mreža na svom sajtu objavila da 60 ribolovaca učestvuje u ovom takmičenju koje se odigrava na reci Tadedong u Pjongjangu. Ovom prilikom, uspeli su da se pohvale kako su ugostili stanovnike iz svih provincija koji su uživali 'u slobodnim aktivnostima i prirodnom okruženju'  koji su im bili omogućeni.

KAKO JE ŠUPAK POSTAO ŠEF

    Organi ljudskog tela su se borili ko će da bude šef. Viče, viču bubrezi: 'Hoću ja da budem šef jer kroz mene hrana izlazi i ja ipak to koordiniram izlaskom ovo ono'.
   Viče želudac: 'Pa ja koordiniram ulaskom jer kroz mene ulazi i ja to preradim i vama ide dole'.
    Viče srce: 'Ja sam svakako šef, jer ja, ako ja stanem svi stajete'.

 
Viče mozak: 'A ko komanduje vama? Ja što zamislim vi morate odraditi, znači ja sam šef'.
   Isto tako šupak viče: 'Ne, ne, hoću ja da budem šef.
 A ostali će u glas, 'Pa, gde ćeš ti bit šef budalo, marš, neš ti valda bit šef.
   Naljuti se šupak i kaže: 'A sad klapna se spušta!
Heeej za tri dana, blokada želdaca, bubrezi otkazaše. Jetra već dreka. Mozak stade i viče šupku: 'Šupak pusti nas eto budi šef'.
     Znači tako je šupak posto šef…!
VOŽNJA VOZOM

    Voz je bio poprilično popunjen, i američki marinac je hodao celom dužinom u potrazi za sedištem, ali jedino slobodno sedište je zauzela pudlica od jedne dobro odevene sredovečne Francuskinje. Mrtav umoran, marinac je upitao:
- Gospođo, mogu li dobiti to mesto za sesti ?
   Francuskinja je samo podigla nos i rekla naizgled nikome posebno:
- Amerikanci su tako primitivni. Moja mala Fifi koristi to sedište.
   Marinac je opet prohodao celi voz, ali jedino slobodno mesto je bilo ispod tog psa.
- Molim vas gospođo, mogu li sesti ? Vrlo sam umoran.
   Ona je zafrknula nosem i izustila:
- Ne samo da ste vi Amerikanci primitivni, nego ste i arogantni.
    Ovaj put marinac nije rekao ni reč, samo je pokupio malog psa, bacio ga kroz otvoren prozor i seo. Žena je zavrištala:
- Neko mora obraniti moju čast. Pokažite ovom Amerikancu gde mu je mesto.
    Jedan enleski gospodin, koji je sedio u neposrednoj blizini progovori:
- Gospodine, izgleda da vi Amerikanci imate sklonost obavljanju krivih radnji. Držite viljušku u krivoj ruci. Vozite krivom stranom ceste. A sada ste, gospodine, krivu kuju izbacili kroz prozor.

NAJBOLJI ZDRAVSTVENI SAVET

  Naučno je dokazano da, ako dnevno pijete litru vode, za godinu dana u organizam unesete više od kilograma bakterija Escherichia coli koja se nalazi u fekalijama.
   Drugim rečima, to znači da - za godinu dana pojedete kilogram fekalija. Tako nešto se NE MOŽE dogoditi ako pijete vino. Zbog alkohola u vinu nema bakterija Escherichia coli, takođe i zbog toga što vinova loza biološki profiltrira vodu koju ugrađuje u grožđe.
   Zato, mnogo je primerenije piti vino i srati gluposti - nego piti vodu i jesti govna!
Najbolja Zabava Na SvetuNajbolja Zabava Na Svetu - Ostali Tekstovi
Ponuda TemaPogledajte i ostale super zanimljive rubrike na sajtu