Naslovni baner
Najnovije vesti -Vesti -NAJNOVIJE VESTI IZ SRBIJENAJNOVIJE VESTI IZ
CRNE GORENAJNOVIJE VESTI IZ BOSNE I
HERCEGOVINENAJNOVIJE VESTI IZ HRVATSKENAJNOVIJE VESTI IZ
MAKEDONIJENOVICE IZ SLOVENIJE IN TUJINE
Meni

Otkačeni Tekstovi - No 34

   Zašto broj sedam ima crtu, objašnjenja balkanskih pojmova i izraza, smešni video prilozi sa fudbalskih terena, snalažljivi mladić, muškarci i ljubav... Otkačeni, čudni, zanimljivi i do bola smešni tekstovi. E, baš svašta ima na ovom svetu! Pogledajte ove smešne tekstove koji će vam izmamiti osmeh na licu. Smejte se što više, jer smeh je zdravlje...!

OBJAŠNJENJE BALKANSKIH POJMOVA I IZRAZA

■ KLASUSTROFOBIJA - Strah od zatvorenih prostora. Krenuo si u kafanu, ali te je strah da je zatvorena...

■ SRPSKI SAFARI - u ovom lovu obično nastrada desetak Lavova i desetak Jelena (pivo).

■ ODLIČNO PITANJE - To je pohvala koju često dobiješ od strane profesora nakon što mu postaviš pitanje na koje ni sam ne zna odgovor, ali ga blam da prizna. (Učenik: Profesore, a kako se na engleskom kaže 'đuture'? Profa: Odlično pitanje! To je jako jedan zanimljiv izraz! Za domaći imate da pronađete kako se kaže 'đuture'.)

■ BIO JE FIN MOMAK, STALNO SE JAVLJAO KOMŠIJAMA - Prva rečenica kojom rodbina i komšije opisuju ubice, kriminalce, psihopate ili nesrećno nastradale, njima barem iz viđenja poznate osobe. Kad pročitaš u novinama da je čovek poludeo i izleteo na ulicu i po okolini pobio osmoro ljudi, a onda u daljem tekstu pročitaš kako su susedi zatečeni, jer kako kažu bio je fin momak i uvek se javljao komšijama.

■ MLADI GOSPODINE - Oslovljavanje, kojim sagovornik pokušava da te diskredituje kao sebi ravnog u poslovnoj, ili bilo kojoj drugoj, komunikaciji. To je isto kao da kaže: 'Poslušaj šta čika ima da ti kaže, ti si još mlad i zelen, da ne kažem glup i neiskusan, a ja sam toliko toga prošao u životu.', i sve to u samo dve reči.

■ VANILIN ŠEĆER - To je ono što muž ili dečko donese iz prodavnice kad ga žena pošalje po prašak za pecivo. (1. Oba su vrlo česta u kulinarskim receptima, ali mnogima nije najjasnije čemu koji služi; 2. Pakuju ih u slične kesice; 3. Stoje na istom mestu u prodavnici, koje se nalazi van uobičajenog muškog trougla kupovine 'hleb - neko meso - pivo'.)
■ FIĆA - Fiatov nacionalni srbski auto.

■ TANGE - Gaće koje nikad neće postati krpa za prašinu.

■ LOŠ DAN U ŠVAJCARSKOM ZATVORU - Mleko je mlako, kasni hladnjača iz Hainekena, pokvarili se džojstici na PS3 a Milka Lufle nema dovoljno mehurića...

■ TOI TOI - Plastični klozeti na parkinzima, koncertima i gradilištima po Srbiji iza kojih uvek možeš da se sakriješ kad pišaš.
■ DEEP PENETRATION - Kad ti sneg kroz čizme i dvoje čarapa opet pokvasi noge.

■ PRIDRŽI MI PIVO - Rečenica izgovorena par sekundi pre ozbiljnog samopovređivanja... 'Burazeru, pridrži mi pivo i gledaj sad ovo šta će bata da uradi...'

■ HRVATSKA - Ironijom sudbine, zemlja čije se ime može savršeno napisati na ćirilici, koristeći se isključivo latiničnim pismom.

■ STONEHENGE - Imali bi mi to i u Srbiji, al' kiselimo kupus, pa nestalo kamenja za pritiskanje.

■ MOBILNI PARE KLJUČEVI CIGARE - Najpoznatija mantra koja se mrmlja prilikom kretanja bilo gde iz kuće, uz opipavanje unutrašnjih i spoljašnjih džepova. Majstori ove mantre nikada ne moraju da se vraćaju po jednu od ove četiri stvari, što je do jaja...

■ VAZDUH - Nešto što je svuda oko nas, ali nikad u autobusu gradskog prevoza..

■ METAN ETAN PROPAN - butan, pentan, heksan, heptan, oktan, nonan, dekan... Brojanje do 10 kada se igraju žmurke u Pančevu. Što je najbolje ne mora da se žmuri.

■ JA BIH, KARO KARO KARO KARO - Ovako švaleri igraju igru skočko u TV slagalici.

■ DVE ČAŠE PIVA PRE 3 SATA - Univerzalna količina popijenog alkohola kada vas zaustavi saobraćajna policija, ako ste u tom trenutku pijani.

■ SAJDŽIJA  - Čovek koji pravi sajtove.
■ HIBERNACIJA - Stanje u kom se nalazim dok stojim ispred butika sa bezbroj kesa u rukama, čekajući devojku da završi šoping.

■ USAIN BOLT - Čovek kojem bi u Srbiji, po novom Zakonu o saobraćaju, bilo zabranjeno da trči kroz naseljeno mesto i čovek koji će uvek stići pre do WC šolje nego što će se usrati.

■ ŽENA - Nešto poput senke. Kada se nalazi ispred tebe i trčiš za njom ne možeš je stići, a kada je iza tebe i bežiš od nje, nemožeš pobeći.

ZAŠTO BROJ 7 IMA CRTU

    Mnogi ljudi i danas kada pišu brojku 7 stavljaju crticu u donji deo broja. Ta crtica u teoriji ne postoji, ne može se naći ni na tastaturi, ni na kalkulatoru. No, znate li odakle dolazi ta navika? Ona je, naime, nastala još davno u doba kada se Mojsije popeo na planinu da bi zapisao deset Božijih zapovesti. I kad je došao do sedme zapovesti reče mu Bog:
  - Ne poželi ženu bližnjega svoga!
    Nakon muka i tišine narod poviče:
  - Precrtaj 7, precrtaj 7!
    I tako nasta crtica na sedmici.

SNALAŽLJIVI MLADIĆ

   Mladić ulazi u apoteku i kaže apotekaru: 'Dobar dan, mogu li da dobijem jedan kondom? Moja devojka me je pozvala na večeru i mislim da ona i očekuje nešto od mene.' Apotekar mu daje kondom, a mladić izlazeći zastane pa se vrati: 'Molim vas dajte mi još jedan kondom, zato što je i sestra moje devojke slatka, a uvek prekrsti noge na tako provokativan način da ja mislim da i ona nešto očekuje od mene!'
    Apotekar mu daje i drugi kondom, kad se mladić opet obrati: 'Najzad, dajte mi jos jedan kondom, jer je mama moje devojke jako zgodna žena, a kad god me vidi ona pravi aluzije ... a pošto me je ona pozvala na večeru, mislim da i ona nešto očekuje od mene!' 
    Za vreme večere, mladić je sedeo sa svojom devojkom s leve strane, dok su sestra i majka sedeli nasuprot njima. Kada se pojavio otac, mladić je spustio glavu i počeo da se moli: 'Dragi Bože, blagoslovi ovu hranu ... hvala ti za sve što nam daješ ...!!!'  Par minuta kasnije mladić se dalje molio: 'Hvala ti Bože za tvoju milost ...' Deset minuta kasnije, mladić se i dalje molio držeći glavu pokorno spuštenu.
    Drugi su se zgledali iznenađeno, a najviše se čudila njegova devojka. Približila mu se i šapnula mu na uvo:
    'Nisam znala da si toliko religiozan !!!
A, mladić joj odgovori:
    - Ni ja nisam znao da ti je tata apotekar !!!

MUŠKARCI I LJUBAV

Sa 30 godina muškarac vodi ljubav kao mačor - grebe i frkće,
Sa 40 kao konj - 5 min trke i 7 dana odmora,
Sa 50 kao golub - malo, malo pa zasere,
Sa 60 kao pas - onjuši i ode !
Najbolja Zabava Na SvetuNajbolja Zabava Na Svetu - Ostali Tekstovi
Ponuda TemaPogledajte i ostale super zanimljive rubrike na sajtu