Naslovni baner
Ponuda Tema

Meme Posteri i Ostale Provale - No 9

NESPORAZUM KOD PROVALE

    Čovek pobegne iz zatvora gde je proveo 15 godina i provali u neku kuću, tražeći novac i oružje. Pronalazi mladi par u krevetu. Naređuje momku da izađe iz kreveta i veže ga za stolicu. Dok je privezivao devojku za krevet, popeo se na nju, ljubio joj vrat i šaputao na uho, a onda je ustao i otišao u kupatilo.
    Dok je bio tamo, muž kaže svojoj ženi: 'Čuj, ovaj tip je osuđenik koji je pobegao iz zatvora, pogledaj mu odeću! Verovatno je proveo mnogo vremena u zatvoru i nije video ženu godinama. Video sam kako te je on poljubio u vrat. Ako želi ljubavni odnos, ne odupiri se, ne žali se, uradi sve što ti on kaže. Zadovolji ga bez obzira koliko ti je sve to odvratno. Ovaj tip je verovatno vrlo opasan. Ako ga razljutimo, on će nas ubiti. Budi jaka medena, volim te.'
    Žena šapućući odgovara: 'A, ne, on nije ljubio moj vrat. Šaputao mi je u uvo. Rekao mi je da je peder, misli da si sladak, a pitanje je bilo da li imamo vazelin. Rekla sam mu da je u kupatilu. Budi jak medeni, i ja tebe volim!
POMOZITE LEPOSAVI

    Prošle godine Leposava M. iz Gornjeg Mrkovca zadobila je teško oštećenje jednog centralnog i dva temena pramena, prilikom korištenja neispravne sušilice za kosu u frizerskom salonu 'Kikica'.
Nesretna Leposava, kojoj inace nedostaje samo jedno dete da bi bila samohrana majka, našla se u iznimno teškoj poziciji, jer je, usled prirode ostećenja, posle trebala kosu dodatno skratiti, oprati, te napraviti trajnu frizuru.
    Na nesreću, ova delikatna operacija, čak i uz humano sniženu tarifu vlasnice salona 'Kikica', iziskuje materijalna sredstva od 2.000 dinara. Sirota Leposava, dodatno opterećena kupnjom drugog auta i ugradnjom saune, ovakav iznos ne može ni izbliza pokriti sama, a porodica je, po njenim rečima, samo u malo boljoj situaciji od nje, tako da ni oni ne mogu u većoj meri participirati u troškovima. Srećom, vlada Srbije odlučila je povući izvanredno plemenit potez: naime, za svaku prosleđenu kopiju ovog e-maila, odlučili su uplatiti 100 dinara nesretnoj Leposavi i time dati svoj doprinos da se ova hitna i nužna operacija izvede.
    Stoga, dragi prijatelju, pošalji ovo pismo dvadesetorici svojih najbližih prijatelja i pomozi da ova akcija urodi plodom. Time nećeš samo novčano doprineti ovoj hvale vrednoj inicijativi, već  ćeš i raširiti lanac dobre volje i hriišćanske ljubavi među građanima, što će, prema opštepoznatim, transcedentnim, sveprožzimajućim i umalo međunarodnopriznatim kosmičkim zakonima, rezultirati i Tvojom srećom, naklonjenošću sudbine i bogatim polnim zivotom. Ukoliko se ovom pozivu ne odazoveš, logično je da Te čeka upala bešike, jogunast stav lokalnih vlasti i ubrzana korozija metalnih delova pokućstva a pogotovo automobila.
    Na primer, izvesni Raul, skromni gaučoa iz sela Toquieras kraj Bogote u Argentini je 1983. primio ovo pismo. Ne samo da ga nije poslao dalje, već ga nije ni pročitao do kraja. Već sutradan nije uspeo lobirati u vladi da se prihvate nove smernice fiskalne politike, a navečer su mu ustanovili zapaljenje maternice, uprkos uverenoj pripadnosti muškom polu. Činjenica da nije razumio srbski ga nimalo ne opravdava.
    Godine 1865. , Sherlock H. iz Londona primio je ovo pismo. Nije ga posebno zanimalo, te ga je bacio. Sutradan je saznao da ga dr. Watson vara s kočijašem, a za nedelju dana je poginuo u okršaju sa profesorom Moriartijem.
    Godine 1997, Miloš R. sa Donjeg Rudnika, primio je ovo pismo i prezrivo ga odložio. Sledeci vikend, niti jedan od njegovih učenika nije se kvalifikovao na državno takmičenje iz geografije. Kasnije se predomisilio i poslao ga dalje i već sutradan mu je lični automobil Volkswagen Golf II prošao iz prve na tehničkom pregledu.
Smesni posteri, smesne slike i smesni natpisi
Smesni posteri, smesne slike i smesni natpisi
Smesni posteri, smesne slike i smesni natpisi
    S druge strane, oko 5 veka  pre naše ere, izvesni princ Gautama iz Indije, primio je ovo pismo. Umnožio ga je i poslao u sve kutke države. Sledeće nedelje je shvatio princip Svega, te dostigao prosvetljenje. Doduše, Leposava je na isplatu morala čekati oko 2500 godina, jer je indijska financijska policija u to doba bila prilično oštra i zahtevala da se čeka da se uvede mogućnost slanja novca preko Interneta.
    Negde posle Drugog svetskog rata, izvesna Jovanka, rodom iz Like, ovo pismo je poslala ne dvadesetorici, već pedesetorici ljudi i već sledeći mesec se udala za Josipa Broza Tita, jednog od tvoraca pokreta nesvrstanih.
    Stoga, pruži i Ti ruku onima kojima je najteže i pomozi ubogoj Leposavi da prestane nositi šesir pod smešnim izgovorima da joj je hladno za uši. Bog će ti trostruko platiti.

POPUNJAVANJE PORESKE PRIJAVE

   Članak objavljen u britanskim novinama, amogao bi važiti i za nas. Evo primera kako je važno dobro popuniti vašu poresku prijavu. Na pitanje: KOLIKO OSOBA IZDRŽAVATE? jedan građanin je odgovorio ovako:
  2,5 milion ilegalnih imigranata,
  4,0 miliona nezaposlenih,
  900.000 kriminalaca u zatvorima
  1.550 kretena u Skupštini i Vladi
  celu Europsku komisiju.
     Osoblje poreske uprave mu je vratilo prijavu izjavljujući da je njegov odgovor neprihvatljiv. Podnosilac prijave ih je onda upitao: ZAŠTO, ZAR SAM NEKOG ZABORAVIO?

POZIV NA ZABAVU

    Jedna starija gospođa organizovala je zabavu za svoju unučicu, i sve je sredila... katering, bend, i unajmljenog klovna. Baš u trenutku kad je zabava trebala početi, pojavile su se dve skitnice, tražeći milostinju. Pošto se sažalila nad skitnicama, žena im kaže da će im dati topao obrok ako joj nacepaju drva iza kuće u šupi. Zahvaljujući se, oni krenu iza kuće. Gosti su došli, i sve je išlo u redu sa mnogo dece koja su se zabavljala. Ali klaun se nije pojavio. Nakon pola sata, klaun je napokon nazvao i javio da je zapeo u saobraćajnoj gužvi, i da najverovatnije neće uopšte moći stići na zabavu. Žena je bila vrlo razočarana i neuspešno je pokušavala sama zabaviti decu. Tada slučajno pogleda kroz prozor i ugleda jednog od skitnica kako sekirom udara po panjevima a drugi radi kolutove napred po travnjaku. Ona nastavi oduševljeno posmatrati dok se on izvijao, uvijao, pravio okrete u vazduhu i odskočio visoko u vazduh. Ona pozove drugog skitnicu i kaže mu:
- To što vaš prijatelj radi je fantastično. Nikad nisam videla tako nešto. Mislite li da bi htio ponoviti to pred decom na zabavi? Platila bih mu 100 eura.
    Drugi skitnica odgovori:
- Pa, ne znam. Čekajte da ga pitam. HEJ MILUTINE, DA LI BI ZA 100 EURA ODSEKAO DRUGI NOŽNI PRST?
×


Twiter dugme Facebook dugme Linkedin Dugme RSS FEED-OVI ZA VAŠ SAJT NAJBOLJA WEB SKOLA NAJBOLJI SAJT SA BESPLATNIM SLIKAMA