Naslovni baner
Ponuda Tema

Smešni Natpisi Do Bola - No 27


DOVITLJIVI STUDENT
    Student veterine na ispitu. Profesor mu pokaze napola pokriven kavez gde se vide se samo noge neke ptice. Pita ga profesor:
- Koja je ovo ptica?
Student će:
- Ne znam.
Profesor:
- Vaše ime?
Student podigne nogavice pantalona i kaže:
- Pogodite.
MODEL DANAŠNJIH FIRMI

Osnovao Lav novu firmu i zaposlio magarce da rade. I, na početku sve je išlo odlično.
Lav je rukovodio, magarci radili, a firma se dobro razvijala. Posle nekog vremena Lav je uvidio da ima mnogo novca, ali da nema slobodnog vremena pa je odlučio zaposliti menadžera.
    I zaposli Lav Medveda kao menadžera da rukovodi firmom. Kao profesionalni menadžer Medved je tražio razne izveštaje da bi mogao što bolje upravljati firmom, ali i da izveštava Lava. I tako je Lav uživao, Medved rukovodio, a magarci radili i još pored svega pisali izveštaje za Medveda. Posle nekog vremena Medved zaključi da suviše vremena provodi analizirajući te izveštaje pa zaposli tri Vuka kao voditelje poslovanja čiji će posao biti da od svih tih izveštaja prave jedan sažeti izveštaj Medvedu.
    Da bi pokazali Medvedu koliko su oni stručni i vredni, Vukovi su magarcima uveli još novih izvještaja. Sada su magarci pored redovnog posla i starih izveštaja dobili pisanje i novih brojnih izveštaja. To ih naravno nije činilo sretnima pa su počeli gunđati jer su morali ostajati duže na poslu da bi završili sve te izveštaje za Vukove. Medved je uočio da moral u firmi opada te je zaposlio Lisicu da ga podigne.
    Lisica je provodila ankete, organizovala razne kurseve, događaje i skupove u svrhu podizanja morala u firmi, ali sve to izvan radnog vremena i vikendom. Magarci su sada već otvoreno pokazivali nezadovoljstvo jer su imali sve više i više posla i sve manje i manje slobodnog vremena. U isto vreme Lav je primetio da profit firme drastično opada te je pozvao Medveda, Vukove i Lisicu na sastanak da odluče što i kako dalje.
    Na sastanku je odlučeno: - Otpustiti pola magaraca da bi se smanjili troškovi poslovanja, a preostalim magarcima umanjiti platu za 35%.
    Svaka sličnost s aktualnim događanjima u zemlji je sasvim slučajna i za to se ova basna unapred odriče bilo kakve odgovornosti! Sva odgovornost je na magarcima!
5 PRAVILA CRNOGORSKOG FUDBALA

1. Šutni loptu što dalje od sebe
2. Ako ne mozes da trčiš glumi da si fauliran i odmaraj što duže
3. Ako ti nije dobro ispala slika u novinama šutni loptu u fotoreportera da se osvetiš
4. Dodaj loptu golmanu što više puta možeš da bi više odmarao a da bi on ostao budan
5. Pazi da nepokvariš frizuru jer sve se vidi na televiziji
Smesni natpisi, smesni oglasi i smesne slike
Smesni natpisi, smesni oglasi i smesne slike
Smesni natpisi, smesni oglasi i smesne slike
Smesni natpisi, smesni oglasi i smesne slike

OPLJAČKANA TRAFIKA

     Još uvek nepoznati počinitelji sinoć su usred Beograda opljačkali trafiku, a šteta se za sada procenjuje na pola miliona eura iako će nesumnjivo biti puno veća. Inspektor policijske uprave kaže za medije:
- Naši ljudi još uvek utvrđuju što je nestalo. Za sada smo ustvrdili da nedostaje dvesto šteka cigareta, petsto kineskih smartphoneova, deset kopirnih aparata, dva skenera, pravi afrički slon koji je trebao biti deo novog projekta o cirkusu u trafikama. Zečevi koji su trebali biti prodavani za vreme Uskrsa pušteni su na slobodu, a za sada je uhvaćeno i u trafiku vraćeno njih 500, dakle deset odsto ukupnog broja. Šteta će nesumnjivo biti veća pošto smo, u utvrđivanju što je nestalo, pregledali tek dva odsto trafike. Istraga će, bojimo se, trajati nedeljama.
    Inače, orobljena trafika spada u kategoriju manjih trafika, dakle onih koji sadrže manje od dva miliona različitih artikala. Sreća u nesreći je i ta što u vreme pljačke nije bilo nikoga, a samo nekoliko sati pre otpušten je pacijent koji se odmarao u bolnici unutar trafike gde mu je prodavačica pre nekoliko dana napravila operaciju slepog creva.
    Podsetimo, trafika je nedavno srušila zakone fizike stare nekoliko hiljada godina o tome da neki prostor može primiti samo onoliko predmeta koliko je sam velik. Za sledeći mesec planirano je prvo slanje rafike u svemir radi dopreme materijala na Međunarodnu svemirsku stanicu. Još se ne zna kako su tačno lopovi odneli ukradene stvari, pretpostavlja se da su došli s četrdeset kamiona.

OPIČENE KORNJAČE

Išle 3 kornjače na piknik i kada su stigle tamo provale da su zaboravile da ponesu vodu. Izvlače slamku koja će da ide po vodu i izvuku onu najgluplju, a ona će:
- E neću da idem, prošli put ste sve pojeli kada sam ja otišla po vodu!
- Ma, obećavamo da nećemo ovaj put!
Ode kornjača i vreme polako prolazi, 1 dan, mesec dana, godinu dana. Kornjače već postale nervozne i raspravljaju se da li da jedu:
- Da mi krenemo da jedemo?
- NE! Obećale smo.
Prođu 2 godine, 3 godine, a tek će jedna drugoj:
- E, ne mogu više da čekam, ajde da jedemo!
U tom trenutku izlazi treća kornjača iz žbuna i kaže:
- E, tek sada neću da idem po vodu !
×

Twiter dugme Facebook dugme Linkedin Dugme RSS FEED-OVI ZA VAŠ SAJT NAJBOLJA WEB SKOLA NAJBOLJI SAJT SA BESPLATNIM SLIKAMA