Naslovni baner
Home Dugme
Meni
Novo na sajtu
Omiljeno na sajtu

Smešne Vesti - No 20

    Vesti su nekada tako zabavne! Ukoliko volite vesti - uživajte! Najobrnutije vesti na svetu ! Budite informisani, jer mi izmišljamo informacije i vesti koje će vam izmamiti osmeh na lice. Uživajte i nasmejte se najnovijim obrnutim vestima iz sveta i zemlje. Smejte se i uživajte jer smeh donosi odlično zdravlje i dug život!

Osmeh gore Osmeh na lice:  
SRPSKI SNOVI

 Nedavno je vršena anketa širom Srbije 'O čemu sanjate?' Posle mesec dana anketiranja napokon su rezultati objavljeni i došlo se do odgovora na postavljeno pitanje.
    Prvih pet mesta u veoma tesnoj trci zauzeli su sledeći odgovori: 1. Da radim u državnoj službi, 2. Da sam rođak sa Borisom Tadićem, 3. Da sam rođak sa Mlađanom Dinkićem, 4. Da sam rođak sa Mirkom Cvetkovićem, 5. Da sam rođak sa Božidarem Đelićem. S obzirom kako narod u Srbiji danas živi, ovi odgovrori su skoro i očekivani. Ovo istraživanje je pokazalo da Srbi vrlo apstraktno sanjaju i da su to uglavnom nemogući snovi.

UVREĐENI PROFESOR

 SREMAČKI DOBOŠAR JAVLJA:
U jednoj srednjoj školi u opštini Ruma nastavnik matematike dobio je 100 evra da bi dao pozitivnu ocenu učeniku P.L. Iz pouzdanih izvora saznajemo da vest nije tačna.
    Naime, ne radi se o 100 nego o 200 evra, pa se očekuje tužba nastavnika matematike za nanetu mu uvredu.    Poslao:Vasilije

POMOĆ GOLUBOVIMA

  Vreme novogodišnjih praznika neki proslavljaju tiho, a najviše ima onih koji uživaju u petardama i vatrometu. Petarde sveih vrsta prodavale su se na svakom ćošku iako su mediji apelovali da se to smanji. Tako se pucalo i grmelo na sve strane za novu godinu, a ono što se ne potroši dolazi na red narednih dana.
    Zbog svega toga je udruženje gradskih golubova u svim većim gradovima Srbije poslalo apel vlastima da se donese zakon protiv petardi jer su gradski golubovi oboleli na živce usled ovih neprestanih kanonada. S obzirom da im drava ne pokriva zdravstveno osiguranje, golubovi mole narod da ubuduće misle i na njih kada budu slavili Novu godinu !!!

TREBAĆE IM DOZVOLA

  Svi znaju da danas javne ličnosti u svim sredstvima javnog informisanja žele da izgledaju što lepše, a to je pogotovo vidljivo na televiziji. Sve voditeljice, pevačice, glumice i ostali viđeni svet troše sate i sate na uređivanje dok ne izađu pred kamere. Sve ovo podrazumeva kao prvo nanošenje velike količine šminke i ostalih kojekakvih materijala. Baš zbog te ogromne količine materijala je po novom zakonu koji je izglasan u Skupštini Srbije za šminkanje ovih osoba od sada potrebna građevinska dozvola. Kako su objasnili u Skupštini, i na građevinama na kojima se troši toliko materijala potrebna je dozvola, pa zašto onda praviti razliku kad je nema !!!

ISPUNJENE ŽELJE

  Najaktuelnija vest je da su članovi vlasti pronašli Aldinovu čarobnu lampu! Nisu odoleli iskušenju da je protrljaju i upoznaju se sa dobrim duhom iz lampe. Čim je duh izašao napolje vlast je odmah je obećala da će mu ispuniti tri želje što je duh sa oduševljenjem prihvatio.
    Kako se saznalo dobri duh iz lampe je sada ponosni vlasnik tri fabrike, jednog rudnika uglja, dva sportska kluba i brda besplatnih akcija srbskih preduzeća. Vlast je duhu obećala da će mu, ukoliko pobedi na izborima, ispuniti još tri želje.

PRONAĐITE REŠENJA

  Ministarstvo obrazovanja već je počelo pripreme za ovogodišnje ispite za srednje škole. Zadaci koji čekaju buduće srednješkolce već su brižljivo odabrani i spakovani. Ali, svake godine javlja se problem sa smeštajem tih zadataka, to jest, njihovim čuvanjem do ispita, jer uvek ih neko nađe, pa reši sve zadatke i zatim ih raznim putevima doturi u javnost.
    Zbog toga je ove godine Ministarstvo obrazovanja rešilo da zadatke sakrije na neka od dva, po njihovom mišljenju, najbezbednija mesta - u Skupštinu Srbije ili u Ministarstvo policije. Koje god mesto da izaberu u Ministarstvu obrazovanja su sigurni da niko neće moći da reši zadatke, a samim tim ih posle toga i distribuira učenicima širom Srbije.

KOJI SMAK IZABRATI

   Ova godina je predviđena kao godina najspekakularnijih dešavanja u svetu, a i kod nas. Najspektakularnije kod nas biće izbori, a u svetu, to je već nekoliko zadnjih godina prorican smak sveta. Stanovnici Srbije su u nedoumici kako da razlikuju ove dve stvari, koje daju nagoveštaje da će biti vrlo slične.
     U Vladi Srbije su odmah reagovali i spremili su obaveštenje za narod u kojem će biti blagovremeno obavešteni kako da ih razlikuju i koji će smak biti gori po narod. Kako smo zasnali, u ovom obaveštenju se kaže da ako narodu bude lepo, onda je nastupio onaj svetski smak sveta, u suprotnom, posle izbora je na vlasti ostala stara dobra demokratija. Predsednik Srbije je ponosno izjavio da ni smak sveta neće zaustaviti Srbiju na njenom evropskom putu.

POSLEDICE IZBORA

   Ove godine su izbori u Srbiji i svi ih nestrpljivo očekuju. Od naroda kojem je dosta humane demokratije do političara sa vlasti koji žele da ostanu tamo i nastave sa raskalšnim životom. Političarima su ovi izbori 'biti ili ne biti' i eventualni poraz će svima teško pasti. Zbog toga su svi političari, ukoliko izgube na izborima, najavili - štrajk glađu.
    Ta vest dovela je čitav narod u nevericu i brigu, jer narod je zabrinut gde pronaći toliko prasića, jarića i ostale hrane da bi se podmirili političari koji štrajkuju glađu, jer narod vrlo dobro zna kako to izgleda kad neki političar štrajkuje glađu. Do izbora je još malo i narod mora da se dobro pripremi da bi rešio ovaj problem.



¦ Klik Gore na Sliku - Prikaz; ¦ Ponovni Klik - Brisanje

Najbolja Zabava Na SvetuNajbolja Zabava Na Svetu - Ostali Tekstovi
Ponuda TemaPogledajte i ostale super zanimljive rubrike na sajtu
Vic Ovog Dana
Verovali ili ne
Jeste li znali ovo?
Ludi svet
MoLitva dana