Naslovni baner
Home Dugme
Meni
Novo na sajtu
Omiljeno na sajtu

Smešne Vesti - No 19

    Vestoljubci, ovde su najsmešnije vesti na svetu ! Budite informisani, jer mi izmišljamo informacije i vesti koje će vam izmamiti osmeh na lice. Uživajte i nasmejte se najnovijim obrnutim vestima iz sveta i zemlje. Smejte se i uživajte jer smeh donosi odlično zdravlje i dug život!

Osmeh gore Osmeh na lice:  
DEBATA O SKUPŠTINI

   Narod u Srbiji gledajući zasedanja Skupštine na televiziji stalno se samo jedno pita 'Šta se to tamo dešava i ko se sve tamo ne nalazi'?    
  Zbog toga je održana i diskusija u TV emisiji pod naslovom 'Skuština ili cirkus', gde su učestvovali stručnjaci raznih oblasti javnog života.
   Nakon dvočasovne diskusije, učesnici su zaključili da nije tačno da Skupština liči na cirkus, jer cirkus čine vrhunski artisti i pametne životinje !!!

NOVOHRVATSKI JEZIK

   U želji da budu jedinstveni i bežeći od ogavnog srpsko-hrvatskog ili hrvatsko-srpskog jezika, u Hrvatskoj se razvija novi evropski jezik. Ali, nikako se naviknuti na taj novohrvatski jezik i njihove novojezičke umotvorine.
    Najnovija vest iz Hrvatske, gde je muž uhvatio ženu u preljubi sa ljubavnikom, u hrvatskim novinama nosi naslov: 'Jebnik uhvatil jebnicu sa dojebnikom u krivoprcu'! Pa, ovo pola Hrvatske neće razumeti, a kamoli ostatak Balkana!

SRBIJA PRETEKLA NOVI ZELAND I AUSTRALIJU

   Novi Zeland i Australija su donedavno bile zemlje sa najvećim brojem ovaca na svetu. Ali, u zadnjih nekoliko godina ove države ne mogu da se mere sa Srbijom. Od 2001. godine u Srbiji je zabeleženo enormno povećanje broja ovaca, a svake godine ih je sve više. Ni najbolji analitičari ne znaju dokle će da raste broj ovaca ovde u Srbiji. Dok se u ostalim zemljama od ovce dobija mleko, meso i vuna, ovde u Srbiji pored svega toga dobija se još i glas na izborima za one koji vas šišaju do gole kože!

PLJAČKA VELIKOG IZUMA

   Iz zavoda za patente u Beogradu nestao je strogo čuvani prototip nove tave za pečenje palačinki! Policija je na nogama i danonoćno se traga za počiniocima ove spektakularne pljačke. Ovaj prototip razvija se već 15 godina i uskoro je trebalo da se obelodani njegovo postojanje, a strahuje se da bi pljačkaši mogli zloupotrebiti ovaj genijalni izum i iskoristiti ga za pečenje jaja i pravljenje kajgane.

FAMILIJA PROSINEČKI POBEDILA U ČAČKU

   Zvezda zadnjih nekoliko godina nije uspevala da pobedi Borac u Čačku i to ju je koštalo i titula. U zadnjem kolu pobedila je sa 3:0 i to je začudilo mnoge kako se to desilo. Ali, nema nikakve tajne kada se zna da je majka Roberta Prosinečkog iz Čačka i da se Robiju tu nalazi mnogobrojna rodbina.
    Tako je i Robi oko utakmice angažovao svu svoju rodbinu preko majčine strane, a ujaci, tetke, teče i braća su se bacili na posao i uspeli svome Robiju da srede da iz Čačka ode sa tri boda. Još jednom se pokazalo da ovde u Srbiji nema ništa bez rodbinskih veza.

ZAKON O PENZIJAMA DONOSI PRVE POZITIVNE REZULTATE

   Fenomenalni penzioni zakon Vlade Srbije ide u pravom smeru. U Novosadskom kliničkom centru, 87-godišnjem hirurgu R.P. se juče dogodio nemio događaj dok je obavljao rutinsku operaciju trbušne duplje. Tokom operacije mu je u trbušnu duplju pacijenta ispala zubna proteza, što je lekar primetio tek nakon operacije, jer još nije dobio nove naočare za svoju dioptriju (9+, 7+).
    Hirurg se nada da će naočare dobiti za nekoliko dana, jer želi da do odlaska u penziju za 10 godina uradi još 100 ovakvih operacija. Kako smo još saznali, mlađani hirurg je zapretio tužbom ako mu pacijent ne podmiri troškove za novu protezu.

KLONIRANO TELE

    U životinjeskom svetu dešavaju se mnoga čudesa, a najnovije je ono koje se desilo u domaćinstvu Radmile Glavonjić u čačanskom selu Jezdini, gde je njena krava Đurđa otelila muško tele bledo ljubičaste boje.
    Kako smo zasnali iz tajnih izvora ovo ljubičasto tele je proizvod tajnog projekta srbskih genetičara koji su uspeli da sa slike poznate krave sa omota popularne čokolade izdvoje njen gen i tako kloniraju pravu i živu ljubičastu kravu. Švajcarci su u totalnom ludilu jer se njihova papirna ljubičasta krava nalazi u Srbiji u originalnom živom obliku. Nadamo se da ovu tajnu naši naučnici neće nikome prodati, jer ne možemo ni pretpostaviti šta bi se sve kloniralo tada u svetu.

EGIPATSKA PEVALJKA

    Arheolozi su u Dolini kraljeva u Egiptu otkrili grobnicu devojke za koju veruju da je bila pevačica u iz vremena 22. egipatske dinastije. S obzirom da su u Srbiji najpoznatije pevaljke i najveći stručnjaci za pevaljke, egipatske vlasti su od naših vlasti potražili pomoć.
    Naši stručnjaci su otkrili da je dotična mumija bila preteča turbo folka u celom svetu. Otkriveni su tragovi enormne količine šminke na licu, pa čak i nešto slično botoksu. Pored nje je pronađena i kamena ploča sa tekstom koji nema nikakvog smisla, a za koji se smatra da predstavlja reči njene najpoznatije pesme koju je tada izvodila. Zbog svega ovoga neki stručnjaci sada tvrde da prvi Srbi vode poreklo iz starog Egipta, a tako je otkriven i razlog zašto smo toliko muzikalni.



¦ Klik Gore na Sliku - Prikaz; ¦ Ponovni Klik - Brisanje

Najbolja Zabava Na SvetuNajbolja Zabava Na Svetu - Ostali Tekstovi
Ponuda TemaPogledajte i ostale super zanimljive rubrike na sajtu
Vic Ovog Dana
Verovali ili ne
Jeste li znali ovo?
Ludi svet
MoLitva dana