Naslovni baner
Home Dugme
Meni
Novo na sajtu
Omiljeno na sajtu

Smešne Vesti - No 18

    Za ljubitelje vesti, najotkačenije vesti na svetu ! Budite informisani, jer mi izmišljamo informacije i vesti koje će vam izmamiti osmeh na lice. Uživajte i nasmejte se najnovijim obrnutim vestima iz sveta i zemlje. Smejte se i uživajte jer smeh donosi odlično zdravlje i dug život!

Osmeh gore Osmeh na lice:  
TAJANSTVENA MINISTARKA

  Srpski sportisti beleže uspehe na svim stranama sveta i u svim sportovima. Nagađa se da najveće zasluge za to ima tajanstvena ministarka sporta koja nikako da se pojavi u javnosti, a koju niko nikada nije video ni na televiziji niti u novinama. Tajanstvena žena je samo izjavila da se jako nelagodno oseća pred kamerama i fotoaparatima i da je to jedini razlog njenog nepojavljivanja u medijima.
    Narod u Srbiji je rekao da jedva čeka da vidi kako izgleda ta tajanstvena žena, a čujemo da će biti raspisana nagrada onome ko uspe da je fotografiše ili snimi kamerom.

OTKAZANA PARADA ZANATLIJA

  Iz potpuno nerazumnih razloga, policija je zabranila današnju paradu otpušivača cevi u Beogradu - zanatlija okupljenih oko svog udruženja 'Lokomotiva Ćihu-Ćihu-Hu'. Otpušivači cevi su hteli još jednom na ovoj divnoj manifestaciji da traže svoja prava da mogu da otpušuju cevi kad god hoće, kome god hoće i gde god hoće.
    Narod u Beogradu je razočaran što nije mogao da pozdravi ovu simpatičnu grupu zanatlija, a ministar policije poručuje da zbog krize svako treba svoje cevi sam da otpušuje.

KRAJ KRIMINALU

  Kriminal u Srbiji je veliki problem, a vlast i policija pokušavaju na sve načine da ga suzbiju i smanje na minimalnu meru. Policija želi da rasvetili što veći broj kriminalnih delatnosti, a povodom toga ministar policije Ivica Dačić došao je na izuzetnu ideju koja će pomoći u tome.
    Da bi osvetlio podzemlje ministar policije je naredio da se sva ulična rasveta izvadi, a onda ponovo vrati u zemlju okrenuta - naopačke. Na taj način će on i srpska policija potpuno osvetliti podzemlje i rasvetliti sva dešavanja u njemu, a tada će biti mnogo lakše rešiti problem kriminala. Narod u Srbiji je oduševljen ovom genijalnom idejom, a policije širom sveta čude se kako njima tako nešto nije palo na pamet.

NESTANAK VAŽNOG MIKROFILMA

  Iz centralne državne poslastičarnice u Beogradu ukraden je mikrofilm sa receptom za pravljenje krempite bez jaja. Krađa ovog mikrofilma može prouzrokovati veliki pad potražnje za jajima što će opet prouzrokovati i nestabilnost na tržištu pernate živine.
    Zadatak je poveren posebnoj jedinici policije koja treba da nađe mikrofilm i tako vrati stabilnost i mir u promet jaja u Srbiji.

OBEZBEĐENA GREJNA SEZONA

  Približava se zima, a sa tim i problemi sa grejanjem. Toplane strahuju od nestašice goriva, ali to ne treba da brine narod, jer ova vlast brine o svemu. Da bi obezbedili nesmetano grejanje i sprečili eventualno smrzavanje naroda tokom cele zime, Vlada Srbije je odlučila da podeli 100 litara antifriza po glavi domaćinstva. I to nije sve!
    Da bi narod lakše mogao da konzumira ovo najnovije sredstvo za grejanje, Vlada Srbije je obezbedila antifriz sa raznim okusima, pa su tu okusi svih vrsta voća, čokolade, vanila...
    Za narod sa ovakvom vlasti nikad neće biti zime!

IZVOZ ZA JAPAN

   Srbija je specijalno za izvoz u Japan projektovala spektakularno vozilo na šinama, kojem je dala i japansko ime, Š'INO - BUS. Ovim autobusom na šinama  ekstremne brzine japanska delagacija bila je oduševljena čim ga je prvi put videla. Nisu mogli da veruju da je to prevozno sredstvo, sve dok im naši predstavnici nisu to i praktično pokazali.
    Komfor i svežina mirisa bili su, osim brzine, glavni aduti koji su prevagnuli da se Japanci odluče za kupovinu naše tehnologije i njenu implementaciju u železnički saobraćaj u Japanu. Vlada Srbije se nada da će Š'INO - bus postati pravi hit u svetu.

POTRAGA ZA PTICOM

   Frka oko vakcine protiv ptičijeg gripa se povećava! Vlada Srbije i policija odlučile su da se dadu u potragu za bezobraznom pticom koja je navodno unela ptičiji grip u Srbiju i tako na podmukao način naterala Vladu i političare da kupuju ove humane vakcine protiv ovog gripa i troše novac srpskog naroda.
   Stručnjaci srpske policije za obradu lica su napravili i foto robot ove ptice za koju se sumnja da je unela ptičiji grip i mole se svi koji su videli pticu da to prijave najbližoj stanici milicije. Za hvatanje ptice posebno je zainteresovan predsednik Tadić, jer je on kao promoter vakcinacije naroda, bio 'primoran' da se javno vakciniše pred TV kamerama.

EVROPSKA UNIJA U SRBIJI

   Vlada Srbije već duže vreme razmatra zahtev Evropske unije za ulazak u Srbiju. Evropska unija želi što pre ulazak u Srbiju jer će to doneti život iz snova svim članicama Evropske unije. Ali, analitičari u Srbiji smatraju da bi ulazak EU u Srbiju mogao znatno da smanji inače visok standard života srpskog naroda koji je mnogo iznad ostalih zemalja.
    Zato Vlada Srbije traži da EU ispuni mnoge zahteve za ulazak u Srbiju. Neki od njih su: Srbija se može otcepiti od Kosova kad god to poželi, Srbija će biti jedini distributer šljivovice i ćevapa na teritoriji cele EU, srpski narod može putovati bez vize u sve susedne zemlje, svaki stranac koji uđe u Srbiju dužan je da da prilog od 1000 eura za siromašne srpske političare...



¦ Klik Gore na Sliku - Prikaz; ¦ Ponovni Klik - Brisanje

Najbolja Zabava Na SvetuNajbolja Zabava Na Svetu - Ostali Tekstovi
Ponuda TemaPogledajte i ostale super zanimljive rubrike na sajtu
Vic Ovog Dana
Verovali ili ne
Jeste li znali ovo?
Ludi svet
MoLitva dana