Naslovni baner
Home Dugme
Meni
Novo na sajtu
Omiljeno na sajtu

Smešne Vesti - No 16

    Opustite se i uživajte uz najobrnutije vesti na svetu ! Budite informisani, jer mi izmišljamo informacije i vesti koje će vam izmamiti osmeh na lice. Uživajte i nasmejte se najnovijim obrnutim vestima iz sveta i zemlje. Smejte se i uživajte jer smeh donosi odlično zdravlje i dug život!

Osmeh gore Osmeh na lice:  
NAFTAGAS NUDI POMOĆ GADAFIJU

     Zbog očajne situacije u kojoj se nalazi naš prijatelj Gadafi, koja se pre svega ogleda u nedostatku goriva za njegove tenkove i kamione za snabdevalje vojske, naša vlada je odlučila da preko Naftagas Srbije pošalje pomoć u nafti pukovniku Gadafiju, jer kod nas nafte ima, zbog mizerno male cene,  koliko hoćete na svakom ćošku.
    Vojni analitičari smatraju da će ova pomoć biti možda i najbitnija za konačnu pobedu pukovnika Gadafija. Takođe, iz neslužbenih izvora saznajemo da je Gadafi bio strašno ganut ovim gestom naše vlade, da je obećao našoj vladi pokloniti, čim se rat završi, 10 kamila i 4 žirafe !!!

ANDREA MERKEL OBOŽAVA SRBIJU

    Nemačka kanselarka Andrea Merkel koja je bila u supertajnoj poseti Srbiji, izrazila je ogromno divljenje želji Srbije da se otcepi od Kosova.
    Napomenula je da je to jedna od ključnih stvari koje će omogućiti srpskom narodu da nikada ne primirišu Evropsku uniju.
    Šta joj je u tom momentu srpski narod pokazao, i za čega se uhvatio dok je sedeo ispred svojih TV ekrana, možete samo da zamislite.

SUDIJE U HAGU TRAŽE ODMOR

    Sudije u Hagu zbog izuzetno teških uslova rada, traže od svojih nalogodavaca i finansijera da im dodele beneficirani radni staž, raniji odlazak u penziju kao i udvostručen broj dana godišnjeg odmora. Kao jedini razlog naveli su osumnjičene sa Balkana koji se tamo nalaze i zbog kojih im dođe da polude. 'Šešelj, Gotovina, Mladić - ili ih puštajte ili nas šaljite na godišnji da malo dođemo sebi' - ovo je pisalo u zahtevu haških sudija. Kako smo još saznali, jedan sudija dobija koprivnjaču na Šešelja, drugi osip na Gotovinu, a skoro svi boluju od šuljeva zbog višegodišnjeg sedenja u foteljama!

JADRANKA KOSOR NAMERAVA DA POSETI SRBIJU

    Predsednica Hrvatske, Jadranka Kosor, namerava da poseti najjužniji deo Srbije. Očarana je prirodnim lepotama i pogotovo naglašava mirnoću kojom odiše južni deo Srbije. Pošto je taj kraj poznat u celoj Evropi po pravljenju vrlo kvalitetnog belog brašna, predsednica Kosor se nada da će njena poseta omogućiti još bolju snabdevenost Hrvatske sa ovim prirodnim i iznad svega zdravim proizvodom. I narod na jugu Srbije oduševljen je budućom posetom ovako uvaženog gosta, pa su obećali da će joj pripremiti pravi vatromet.

POPUSTI U SRBIJI

    Ovih dana širom Srbije u toku su nezapamćeni popusti u prodavnicama i velikim tržnim centrima. Prodavci kao da se utrkuju ko će da pruži povoljnije uslove kupcima. Tako, u većini tržnih centara važi pravilo: 'Kupiš 10 - platiš 11', a oni najdarežljiviji prodavci čak idu i dotle da pružaju uslugu: 'Kupiš 10 - platiš 15'.
    Naš narod, poznat po urođenoj sposobnosti da ga niko ne može praviti budalom, požurio je da potroši i zadnji dinar, dok se prodavci ne predomisle i ukinu neverovatne popuste. Kako saznajemo, popusti su izazvali veliki odjek i u svetu, pa tako se očekuje prava navala kupaca iz inostranstva koji jedva čekaju da potroše pare ovde kod nas.

ČINI MI SE DASAM VIDEO CICA-MACU

  U studiju televizije u kojoj je nedavno gostovao Ivica Dačić prerovali su ceo studio ali nisu našli mačku! Uzrok ovoj neviđenoj potrazi za mačkom je izjava Ivice Dačića, koji tvrdi da je usred intervjua na dotičnoj televiziji video cica-macu. Kako sam kaže cica-maca je bila crna i on je sada prilično preplašen da mu dotična cica-maca ne napravi neki maler. Rukovodstvo televizje još nemože da shvati kako je cica-maca dospela u studio i to baš za vreme intervjua sa Ivicom Dačićem!

NOVO NAORUŽANJE U LIBIJI

    Naš prijatelj, pukovnik Gadafi, nalazi se u teškoj poziciji. Svetski moćnici već su podelili Libiju na tri pokrajine: Bezolovni, Dizel i Super. A, još pored toga atakuju na našeg prijatelja iz sve snage. Ali, on im ne ostaje dužan.  Opkoljava plaćene pobunjenike i polako im oduzima ratnu moć. Naoružanje pobunjenika uništava se besomučno, tako da oni polako postaju razoružani. Međutim, dok im strane sile ne doture novo oružje pobunjenici su prinuđeni da se snalaze kako znaju i umeju. Tako su i izmislili novo protivraketno sredstvo, čija slika je procurila u javnost i ekskluzivno se sada na našem sajtu pokazuje prvi put u svetu. Kako smo obavešteni, kamila sa slike, koju koriste pobunjenici oteta je iz ličnog krda pukovnika Gadafija.
KAKAV PROPUST

    Fudbalska reprezentacija Srbije porazom od Slovenije nije izborila baraž za Evropsko prvenstvo, a uopšte nije trebalo da bude tako! Kakav nesporazum se samo desio! Utakmica je bila dogovorena između dva fudbalska saveza i trebalo je da slovenci puste naše fudbalere da pobede, ali došlo je do neviđenog propusta - niko nije obavestio fudbalere Slovenije da je utakmica dogovorena !!!
    I oni su, naravno, odigrali pošteno i pobedili. Ali, rukovodstvo reprezentacije zajedno sa trenerom Pižonom nadaju se da će utakmica biti ponovljena, jer, kako kažu, u pravilima piše da u kvalifikacijama ne vredi gol postignut sa više od 50 metara! Kako bilo, naše debilne 'zvezde' nisu izborile očekivano doigravanje, jer su ih Slovenci doigrali pre vremena !

SENZACIONALNI PRONALAZAK

    Anonimni N.N. kupio je rudu salame koju proizvodi renomirana firma mesne industrije iz Srbije i kada ju je načeo nije mogao da veruje - u salami je pronaša parče mesa! Kako je meso zalutalo u salamu, još se ne zna, a inspekcije svih vrsta tragaju za odgovorom.
    Zabrinjavajuće je da je ovo već treći slučaj pronalaženja mesa u salami ove godine. Dotična mesna industrija strahuje od propasti ako se ovo bude ponavljalo i meso ovako bude rasipalo. Takođe, vlada Srbije na čelu sa premijerom sazvala je vanredni sastanak u vezi ovoga jer, kako kažu, ovo je u potpunoj suprotnosti sa njihovim programom štednje radi oporavka zemlje, a narod, narod je totalno zgrožen ovom pojavom, i još neveruje da mu neko potura meso da jede!



¦ Klik Gore na Sliku - Prikaz; ¦ Ponovni Klik - Brisanje

Najbolja Zabava Na SvetuNajbolja Zabava Na Svetu - Ostali Tekstovi
Ponuda TemaPogledajte i ostale super zanimljive rubrike na sajtu
Vic Ovog Dana
Verovali ili ne
Jeste li znali ovo?
Ludi svet
MoLitva dana