Naslovni baner
Home Dugme
Meni
Novo na sajtu
Omiljeno na sajtu

SMS Zabava - No 3

Poštovani korisniče, vaš račun za ovaj mesec iznosi 1500 poljubaca, molimo vas da račun uplatite kod vlasnika ove kartice

Osmeh gore Osmeh na lice:  
Ako ti bilo kada, bilo gde, u bilo koje vreme, ikada išta zatreba, slobodno me nazovi! Ja ću uvek biti tu da te pošaljem u tri pi... materine!

1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 100, 1000, 10000, 100000, 1000000, 10000000, 1000000000 poljubaca za tebe plavušo.

Hitno trazim osobu za otvaranje rent a kara. Zaradu delimo pola-pola, meni renta tebi kara.

Volim kad me diras njezno svojim prstima, volim kad mi sapuces na donju rupicu, volim kad me napunis do kraja, voli te tvoj MOBILNI APARAT!

U Americi su vrsena istrazivanja koja su pokazala, da oni koji drze mobilni u desnoj ruci nisu dobri ljubavnici. U kojoj ti ruci drzis mobilni?

Pritiskom na taster pokrenuli ste program samounistenja. Molimo, sto pre se udaljite od svog mobilnog aparata. 5... 4... 3... 2... 1...

PAZNJA! Ova poruka zna da misli. Usla je u moj imenik i vrsila pretragu za najsladjom osobom u njemu i sa razlogom izabrala tebe!

Reci 2 vrste sladoleda! Jesi? Sad reci 2 vrste cigareta! Jesi? A sada reci dve reke u  Argentini... Sta je? Lizanje i pusenje ti ide, a geografiju pojma nemas!"

Traze se zelene oci, braon kosa, pobjegao iz mojih misli, a presao je granicu mog srca. Poslijednji put vidjen u zagrljaju druge djevojke!

Molim TE, nemoj se IZNENADITI, Ja sam u BBOLNICI!! Pronasli su MI KAMENAC na BUBREGU, PJESAK u CRIJEVIMA i ... TEBE u SRCU.

Javljam se na vas oglas da ste vatrena i da se palite ko sibica. Javite se na moju sifru: Dobro kresivo. 612.

Ako zadrzis ovu poruku - VOLIS ME, ako je ignorises - OBOZAVAS ME, ako ne odgovoris - ZELIS ME, ako odgovoris - NE MOZES BEZ MENE... Bre da te pitam, jel imas bikloner za gemanzovanje sto se stavlja na pufnu da ne susnjaju vimbroni kod leve spelvrcne za restabulizovanje na cincilatinu???

Ja u svom zivotu trebam 3 stvari: sunce, medvedica i tebe. Sunce za dan, medvedica za noc a tebe zauvijek

Ti imas sve. Ti imas ono nesto sto ja trazim. Ti imas savrseno telo, a tek guza... Tvoji poljubci su kao u snu. Ti imas savrsen osmeh, a ja imam pogresan broj.

Kad sam pao na zemlju pretvorio sam se u mobitel to sto sada diras su moja jaja i vidim po izrazu tvog lica da ti se svidja.

Policija trazi jednu osobu, posebno lepu, pametnu, duhovitu, sarmantnu i veoma privlačnu. Ne boj se - tebi ne mogu nista, samo mi reci gde Ja da se sakrijem.

Odkad tebe nema i vrijeme je stalo,kava je ostala neispijena, kniga neprocitana, stala je muzika i sve oko mene je crno. P.S. VRATI NAM SE STRUJO.

Zelim da te osjetim u sebi, da te znoj obliva dok sam u tebi, da se lomis i uvijas kao zmija...POZDRAV OD TVOJE GRIPE !!!

Ova sms poruka nije Vama namenjena, zato je ne smete pročitati. Ako ste je već pročitali, onda s glavom udarajte u zid, dok je ne zaboravite!

Stojeći sam je molio, sedeći mi je dala, od pozadi sam je polizao, spreda pritisnuo, a ipak se nije branila. Oh ta mala poštanska marka!

Znas li da zbog svog sastava ANDOLI se gutaju a MIDOLI se sisaju zato gutaj ANDOLE a sisaj (MI)DOLE…

Pas je covekov najbolji prijatelj jer krava ne ume lepo da se ponasa ali, ti si to naucila pa smo zato najbolji prijatelji.

Evo sreco moja saljem ti poruku da ti cestitam sto su te proglasili za najljepseg, najboljeg, najpametnijeg, najprivlacnijeg, najsarmantnijeg, .... MAJMUNA!

Ti si privlacan, sarmantan, pametan, neodoljiv, zgodan, osjecajan i ... Ups, pogrijesila sam broj-izvini!

Posalji mi svoju sliku. Okaci cu je na tavan da bi je pacovi videli i vise nikad se ne pojavili!!!

Postoji samo jedna pametna droga na ovom svetu: LJUBAV! Ako zelis, ja cu da ti budem diler.

Mozes mi skinuti maicu. Mozes mi skinuti i grudnjake pa ako mora bas biti mozes skinuti i donje rublje ali samo molim te ostavi mi stipaljke na zici!!!

Cujem da ti je dobra, lepa, cupava... Cujem da je na otvoru vrlo uska i da jedva prolazi glava i ako je rastegljiva! Ako je tako strava ti je-ROLKA!

Sunce sija ko tepsija u mom srcu depresija, kisa pada cvjetaju bandere ja te volim ti si moja cigla.

Sta ti u ruci to ti u guzici!!!

Ako mi ne odgovoriš za 25 sekundi od cega je vec prošlo 15 i ako ne stigne za 10 od cega je vec prošlo 8 duguješ mi 100 poljubaca... Vreme isteklo, duguješ mi.

Pre nego se na mene popnes podmazi me dobro. Volim kada me zajasis, cvrsto obgrlis svojim nogama i ponekad napumpas do kraja. Zauvek te voli tvoj BICIKL!

Posalji ovu poruku nekome koga volis, nekome koga mrzis, nekome ko ti je drag i nekom sa kim bi u krevet, pa se pitaj zasto sam ja tu poruku poslala tebi.

I  Obavestavamo vas da gasimo nas casopis 'Kreten' jer nam se ne isplati stampati ga za samo jednu osobu.

Duzina vaseg 'alata' nije dovoljna za kandiaturu u Ginisovoj knjizi rekorda. Pokusajte u kategoriji male nobicne izrasline.

Obavjestavamo vas da ce sutra komunalaci obaviti skupljanje krupnog otpada. Zato vas molimo da stanete na vidno mesto.

Oh, kako samo volim kada diras moje dlacice, kada onako grubo guras moju glavicu u svoja usta, a najvise volim kada me namazes onim sluzavim. Tvoja ZUBNA CETKICA!
Vic Ovog Dana
Verovali ili ne
Jeste li znali ovo?
Ludi svet
MoLitva dana