Naslovni baner
Ponuda Tema

Smešne Slike Do Suza i Ostale Provale - No 67


MOZAK KOD NJE I KOD NJEGA
    ŽENSKI MOZAK
- Aaaaa kako me samo gleda, sigurno mu se sviđam! Nrvozan je i pali cigaretu. Čekat ću da mi priđe, vidim da je jako zagrejan!
MUŠKI MOZAK
- 'Bem ti Juventus krvavi, da ti 'bem i njega i sve ove igrače, samo će mi on faliti na tiketu. Ovo mi je već peta cigara, moram ostati smiren. A, vidi one krave za susednim stolom što je blenula u mene ko da sam ratni vojni invalid...
LEPA REČ I VRATA OD WC-a OTVARA

    Nikada neću zaboraviti porodicu koja me je ljudski primila u svoj toalet kada sam, dok sam bio momak prolazio peške iz grada i imao velikih problema da ukrotim debelo crevo koje samo što nije eksplodiralo.
Od ove velike nevolje, pokucah neznancima do tada, na vrata, a sada već velikim prijateljima, i zamolim ih da li mogu da se olakšam u njihov toalet.
     Gospođa starijeg doba mi je otvorila vrata i čak me pod ruku uzela i odvela do wc šolje, jer sam već zauzeo krajnji položaj za nuždu. Čak su i ostali ukućani skočili nesebično da mi pomognu. Kada sam počeo da se olakšavam, toj porodici ne da to nije bilo odvratno, nego su stajali na vratima od wc-a i držali papir, sa dubokim saosećanjem čakajući da završim. Kada sam završio i uzem papir, njihove ljudske i poštene reči nikada neću zaboraviti: 'Ne štedi ga, imamo ga dosta'.
     I dan danas se redovno posećujemo, ali ne u nuždi, nego iskreno i prijateljski. Zauvek vam hvala dobri ljudi.

PROBLEM SA PESKARENJEM

   Imam Citroena C3 1.4 mašina, i već dugo planiram napraviti nešto za povećanje snage i preporučili su mi nekakav port&polishing. Pitao sam prijatelja koji inače sređuje Opele dal zna to raditi... On je rekao da je to peskarenje, a pošto nismo imali nikakav drugi abrazivni materijal, uzeli smo vreću nekog sitnog peska. Spojili smo tu vrećicu peska na usis i probali upaliti auto, ali morali smo dosta držati gas da bi radio, pa sam ja malo na vrhu vrećice probušio za vazduh. Hteo sam da mašina povuče pesak tako da bi se isbrusio usi i ispušna grana.
   Prijatelj je mislio da će biti problema, al je rekao da ako ne držimo puna gas da će sve biti OK. Ja sam pustio da lagano vuče taj pesak i nakon jedno 2 kg peska upalila je ona lampica 'engine check' i čuo se neki čudan lupkajući zvuk iz mašine.
   Ugasili smo auto i makli vrećicu i pesak, probali smo ga opet upaliti ali išlo je teško. Kad smo ga upalili dosta je čudno zvučao i nije mogao držati okretaje. Probali smo ga provozati i teško je išlo, dosta je nešto strugalo i lupkalo.
Jel zna neko šta smo krivo napravili, šta bi sad trebalo popraviti. Ovaj moj frend ne radi baš na francuzima, već samo na Opelima. Hvala unapred.

Smesni posteri, smesne slike i smesni natpisi
Smesni posteri, smesne slike i smesni natpisi
Smesni posteri, smesne slike i smesni natpisi
KAKVA IZJAVA
 (Izjava je prepisana u autentičnom obliku)


    MUP SRBIJE - SUP LESKOVAC. Izjava povodom izgubljene lične karte. Prošlu nedelju dal beše utorak ili sreda jebem li ga vika me moj drugar Slave što ga otpustili iz Jugobanku i vaik citiram: Brate najebaja sma pare imam malko a ladno, nego ako možeš da pođeš s mene u šumu u Suvopolje da mi pomogneš da sečemo drva ja tam imam jednog drugara sa stilku a tast će gi dotera sa traktor.
    Dobro be reko znam ja koje je muka ja svaku godinu po sneg cepim drva ću idem ko pa ćeć i dogovorimo se za subotu. Dođe i subota. Vreme mrčkavo. Kupimo leb, salamu, rakiju i pivo i odomo u šumu. Pogodim ose za četiri ara po šesetpet marke i počemo gi trupimo. majke muga na prvi ar zavrnu kiša. Pomisli najebamo ga.
I utoj vrtenje po onu maglu, kiš u granjke brknem se za cigare one mokre e reko do mojega a u drugi džep za rezervne kurac ni cigare ni lične karte ogleda oko mene ono samo blato i lisje, granjke, trup čiki poloče od rakiju povrte se povrni i mislim da je govno ja bi ga nagazija a ličnu kartu kurac ću nađem.
    Ete takoj sam gi izgubija a vi ako oćete dajte mi drugu ako ne ja ću živim dokle mogu ko skojevski ilegalac.
01.10.2002. Leskovac

TIPIČNI POLITIČAR I ISPOVED

    Nakon dvadeset i petogodišnje službe u istoj župi, sveštenik je trebao održati govor na svojoj oproštajnoj večeri pred odlazak u penziju. Jedan ugledni član zajednice - vodeći političar u zemlji - je bio zamoljen da najavi sveštenika i održi kratak predgovor, ali je kasnio na događaj. I zato je sveštenik preuzeo na sebe da ispuni vreme do njegovog dolaska, te je stao pred mikrofon i počeo:
- Sećam se prve ispovedi koju sam čuo pre dvadeset i pet godina i zabrinuo sam se u kakvo sam to mesto došao ... Ta prva ispoved je bila najgora koju sam ikad čuo. Čovek je priznao da je on ukrao televizor iz susedove kuće i lagao policiji prilikom ispitivanja, uspešno prenevši krivicu na lokalnog beskućnika. Rekao je da je krao novac od svojih roditelja i svojih poslodavaca, imao je nekoliko avantura sa ženama svojih prijatelja, uzimao je teške droge, spavao je s drugom ženom i prenio joj bolesti... Možete zamisliti što sam si mislio ... . Međutim, zadovoljstvo mi je kazati vam da sam uskoro shvatio da je taj čovek bio žalosna iznimka u ovoj župi i da je ovo mesto puno prekrasnih i pristojnih ljudi ...
U tom trenutku je došao političar i ispričao za kašnjenje, te se odmah uputio na pozornicu, preuzeo mikrofon i izvukao svoj govor iz džepa i počeo:
- Uvek ću se sećati dana kada je naš sveštenik prvi put došao u našu župu, u stvari, ja sam poprilično siguran da sam bio prva osoba u župi koja se kod njega ispovedila...
×

Twiter dugme Facebook dugme Linkedin Dugme RSS FEED-OVI ZA VAŠ SAJT NAJBOLJA WEB SKOLA NAJBOLJI SAJT SA BESPLATNIM SLIKAMA