Ponuda Tema

Smešni Natpisi i Ostale Provale - No 25

BALKAN
    Mesto gde su Rimljani tukli Avare, da bi potom Avari i Sloveni tukli njih, a onda Sloveni tukli Kelte i Avare, te potom bili tučeni od strane Turaka i Ugara, koji su se tukli i medjusobno, da bi na kraju Turci bili potučeni, a Slovenima ostalo da se tuku s Ugarima, potpomognutim Austrijancima, koje su potpomogli Nemci, kojima nije bilo dovoljno da se jednom tuku, nego su došli po još, da bi, na kraju, kad nije bilo više nikog s kime bi se tukli, Sloveni počeli da se tuku medjusobno.
   Nema šta, stvarno najzanimljivije mesto na svetu, gde dosada nema šta da traži...
KAD TERORISTI DOĐU U BEOGRAD

Dvojica terorista iz jedne bliskoistočne zemlje došli su u Beograd s namerom da sprovedu kaznu nad srpskim nevernicima.
Evo kako je to izgledalo:

Nedelja, 20:47 - Stigli su u Beograd. Napuštaju aerodrom u Surčinu osam sati posle dolaska, jer su izgubili prtljag. Njihova avio kompanija ne preuzima odgovornost za gubitag prtljaga, a jedan aerodromski službenik predlaže teroristima da dođu sutra, pa uz malo sreće, možda. Sedaju u taksi. Nabusiti taksista pogledom u retrovizor zaključuje da su nesumnjivo stranci i vozika ih noću po gradu sat i po. Kako teroristi ne prigovaraju čak i kada taksimetar dođe do 16.000 dinara, taksista odlučuje da pokupi i svog ortaka na kružnom putu. Odmah su ih opljačkali i pretukli, a onda izbacili u blizini Petlovog brda.

Ponedeljak, 10:30 - Pošto su se osvestili, obojica terorista uspevaju da dođu u hotel, i tamo naručuju rent-a-car. Posle toga se opet upućuju na surčinski aerodrom, ali ostaju blokirani zbog protestnog marša prosvetara i lekara. Zatim im beogradski taksisti, koji su takođe stupili u štrajk, zaprečavaju prolaz.

Ponedeljak, 14:30 - Nekako dolaze do Novog Beograda gde u privatnoj menjačnici zamenjuju novac. Umesto dolara, sačuvanih u đonovima cipela, sada u džepovima imaju falsifikovane novčanice od po 1.000 dinara.

Ponedeljak, 15:45 - Dolaze na aerodrom Surčin, čvrsto odlučni da avion skrenu sa rute i sruše ga na Palatu federacije. Piloti i stjuardese JAT-a štrajakaju, traže četvorostruko veće plate. Isti problem imaju i kontrolori leta koji se pridružuju štrajku iz solidarnosti.
Jedini raspoloživi avion na pisti je kompanije Montenegro airlines sa destinacijom do Nikšića , koji u polasku već kasni 8 sati. Službenici kompanije, zajedno sa putnicima, sede na podu i pevaju hitove sa Montevizije 2006, povremeno izvikujući parole u korist referenduma. Dolaze pristalice crnogorske opozicije, i počinju da dele udarce levo i desno svima, a svoj bes posebno iskaljuju na dvojici Arapa.

Ponedeljak, 19:05 - Konačno se malo smiruju strasti i dvojica terorista, prekriveni krvlju dolaze do pulta Pink air kako bi kupili kartu za avion koji će skrenuti na Palatu federacije. Službenik Pink air, koji im je prodao karte prećutkuje da je let, zapravo, otkazan.
Ponedeljak, 22:07 - Sada već teroristi raspravljaju da li da nastave sa planom ili ne. Više nisu sigurni da li je uništenje Palate federacije teroristički čin, ili
čin milosrđa!?

Ponedeljak, 23:30 - Izgladneli, odlučuju da prezalogaje nešto u aerodromskom restoranu, i naručuju pljeskavice na kajmaku.

Utorak, 08:35 - Kajmak je bio žešće pokvaren, pa završavaju u Kliničkom centru, pošto su celu noć čekali u hodniku Urgentnog centra. Stvar ne bi trajala više od par dana da se nije pojavila sumnja na salmonelu iz pljeskavice.

Nedelja, 17:20 - Posle 12 dana izlaze iz bolnice i nađu se u blizini Partizanovog stadiona. Partizan je izgubio, na domaćem terenu, od Crvene zvezde sa 4:0. Ogorčena grupa Grobara, videvši dva tamnija čoveka zamenjuju ih za navijače Cigana i počinju da ih gađaju kamenjem i letvama. Da bi stvar bila gora, šef navijača Grobara, seksualno iskorišćava obojicu.

Nedelja, 19:45 - Konačno navijači odlaze, a obojica terorista odlučuju da se napiju prvi put u životu (iako je greh!!). Na jednom splavu kod Pristaništa, natoče im veštačku lozovaču sa metanolom i ponovo završavaju u Gradskoj bolnici zbog trovanja, a testiranje je pokazalo da su obojica pozitivni na HIV.

Utorak, 23:42 - Dvojica terorista, kao slepi putnici, teretnim brodom beže iz Srbije u Rumuniju. Izmoreni trovanjem metanolom i sa gomilom novih infekcija, zaklinju se da više nikad neće doći u Srbiju.

Smesni natpisi, smesni oglasi i smesne slike
Smesni natpisi, smesni oglasi i smesne slike
Smesni natpisi, smesni oglasi i smesne slike
Smesni natpisi, smesni oglasi i smesne slike

MUŠKARCI NA NEBESIMA

    Nakon što su umrli svi ljudi na Zemlji, čekali su put na nebesa. Pojavio se Bog i reče:
- Hoću da se svi muškarci organizuju u dvije kolone. Jedna vrsta za muškarce koji su glavni u braku, druga vrsta za muškarce koji su podređeni ženama. Žene neka se sve postroje pred Sv. Petrom.
    Muškarci se razvrstaše. Kolona podređenih muškaraca bila je na kilometre duga, a u koloni muškaraca koji su glava porodice ostao je samo jedan. Bog reče:
- Vas podređene bi trebalo biti sramota! Stvorio sam vas da budete glave porodica, razočarali ste me! Od svih vas je samo jedan ispunio moja očekivanja, učite od njega!
    Pa se okrene onom jednom:
- Reci mi, sine moj, kako ti je uspelo da si jedini u toj koloni?
A, muškarac odgovori:
- Nemam pojma, žena mi je rekla da tu stanem.

PISMO SRBSKOG TURISTE IZ SIRIJE

    Ovde nam je super i osećamo se kao kod kuće. Doduše, suzavac bi mogao biti jači a paljevine vidljivije iz svih delova grada. Policija bije, naravno ne tako kao kod kuće, ali se zaista svi trude da nas maksimalno ispoštuju. Ovde smo glavni jer znamo cake da uđemo preko reda kad se čekaju namirnice a imamo i svoje ljude ako treba da se nabavi nešto preko veze. Ako izadju tenkovi, uplatićemo još dve nedelje.
    Pozdrav iz Sirije, 14. 07.2017

TIPIČNA SITUACIJA U BOSNI

Priča jedan prijatelj drugom:
- Jarane žena mi razbila Golfa!
- Joj užas jarane, pa jel povrijeđena?
- Nije još, zaključala se u kupatilo!
×

Twiter dugme Facebook dugme Linkedin Dugme RSS FEED-OVI ZA VAŠ SAJT NAJBOLJA WEB SKOLA NAJBOLJI SAJT SA BESPLATNIM SLIKAMA