Naslovni baner
Home Dugme
Meni

Slobina Pisma Iz Haga

  Pozdrav svima iz sunčanog Haga ! Evo me, pijem kafu sa drugarima. Ovde nije loše (bolje nego CZ). Srbi, Srbini i Bošnjaci zajedno igraju košarku, karte, šaha ...

Osmeh gore Osmeh na lice:  
    Krstić (dobio doživotno) je šampion u ping-pongu, Dario Kordić (dobio 25 godina) priprema balkanske specijalitete, jedino Blaškić (45 godina) kunja. Ima ovde i nekih plaćenika i domaćih izdajnika, ali, niko ne sme da nas bije!
    Pozdrav mojoj Miri od prije Biljane i kuma Momčila. Miro srce, ne sekiraj se, proći će ovo brzo, ovde se šapuće da Rusi spremaju iskrcavanje u Holandiji. Od sada ću da vam se javljam češće. Volim i ja vas! Slobodan (malo morgen !)

Mira - Jun 29, 2001 14:43
    Dragi & voljeni moj,
    Drago mi je da su te pustili da nam napišeš mail. Nemoj mnogo da laješ sa strane, kao što si i sam primetio, ima mnogo plaćenika i domaćih izdajnika, vodi računa šta pričaš (nemoj da bi mene slučajno drukao!!!).
    Deca su fala Bogu dobro, mala Marija ne prestaje da roni suze sve viče otiso mi tajo, otiso mi tajo (i sam znas koliko te je volela tj da si joj ti bio najbolji sparing partner), mali Marko je zvao juče, i on je jako tužan, ponajviše mu krivo jer tajo neće biti u mogućnosti da mu daje džeparac, naviklo dete, al  dobro, tu sam ja, i sam znaš kakve su ovdašnje penzije-plate, valjda ću uspeti da mu skrpim za šteku duvana-no nećemo sad o tome.  Toliko za ovaj put, piši mi, da budem u toku, puno te voli i ljubi tvoja Mira.

Biljana - Jun 29, 2001 15:10
    Kumo, ništa ne brini, kum je dobro sa zdravljem samo je malo ošinut u glavu. Čuvari kose čupaju, ne znaju više šta da rade, kum stalno uzvikuje parole i ubedjuje da NIKO NE SME DA VAS BIJE.  Ako ovako nastavi, presešće nam svima sudjenje! Kumo moja, ti znaš da sam ja ovdje dobrovoljno došla i da sam jedina žena. Dodji nam. Ne smijem te moliti da ostaneš ali, mislim da bi te primili.  Poljubi mi malu Mariju, srce kumino.

Marija - Jun 29, 2001 15:33
    Dragi tata,  Diktiram poruku mami preko mobilnog. Nalazim se u BMV-u sa obezbedjenjem, i idem ka Crnoj Gori da privedem kraju kupovinu zemljišta mog pokojnog, nikad prežaljenog, dede. Kao sto i sam znaš, Srbija je puna Cigana, Jevreja, Muslimana i domaćih izdajnika pa se selim u Crnu Goru, gde toga nema.
    Dragi tata. Žao mi je što si sada TAMO DALEKO pa tvoja maca ne može da te posećuje i donosi sveže sarmice, ali ništa ne brini. Čula sam da teta Biljka odlično kuva. Teši me pomisao da u ovim teškim časovima nisi sam. Sa Momčilom, Milanom, Biljkom, Blaškićem i ostalima možeš da praviš nove mape, a čula sam da se rado vidjate na kafi i pevate domaće pesme, poput one Nema raja bez rodnoga kraja. Dragi tata, ponekada Marko, mama i ja razgovaramo, pa dodjemo do zaključka da bi ti bilo pametnije da si povukao na dedu, i završio kao on. Život je smrtan.  Dragi tata, budi jak. Ništa nemoj da im priznaš. Željno iščekujemo tvoj pobedonosni povratak. Podje mi  suza kad god vidim tvoj orden narodnog heroja. Posebno su nestrpljivi tvoji verni SPS-ovci kojima nije ostalo još puno godina na ovome svetu, pa ti se nadaju u što skorije vreme. Malopre se javio jedan, hoće da uplati za ZAJAM ZA PRIVREDNI PREPOROD SRBIJE. Sladak stvarno neki čikica. Tvoja kćerka Marija.

Šešelj - Jun 29, 2001 18:25
    Slobo, Nemoj ništa da se bvineš. Posećujem ti Miru i vedovno joj poklanjam po koji cvetić da ne bi zaostajala u modi dok ti piješ kafu sa tvojim vevnim dvugavima. Ovde je sve pod kontvolom i nemoj da se bvineš. Pve nego što vam se i ja tamo pvidvužim, pvedložicu zakon o ispitivanje gena i kvomozoma svih gvadjana - da vidimo ko su pvavi Svbi. Do skovog viđenja. Puno pozdvava od tvoga Šekija. 
    PS. Ako te budu divali ti samo veci da ćemo ih gadjati vaketama !!!

Jeljcin - Jun 29, 2001 22:18
    Tovarishch Milošević! Mi smo upotrebili naš uticaj (koji NIJE MALI i poznat je u svetu) da vas oslobode ! Ruska flota će ako treba ponovo u Jadran, kao prilikom bombardovanja (sećate se dragi tovarishch, NATO nije smeo da zucne dok nisu potrošili svu municiju i dok vi niste potpisali). Na moj zahtev, NATO je pustio ruske tenkove da prvi udju u Prištinu. Sada ćemo ako treba da dignemo glas, da se čuje. Ako treba... Prekidam. Stigo Putin. Doneo vodku ! Samo hrabro kolega, dižem ovu čašu u vaše zdravlje! hik...

Sloba - Jun 30, 2001 17:48
    Miro moja draga, pišem ti iz Haga dokaza još nema, još uvek se traga, nije loše, skoro da mi prija da ste sa mnom ti i Marija.  Malo je dosadno, ali mi ne smeta nastaviću knjigu godine raspleta, smeštaj je komforan, stvarno nema mane baš jutros sam bio kod Plavšić Biljane. Ima li šta novo, i kakvo je stanje?
    Čuva li nam narod kuću i imanje? Kako se osećaš, dal si dobre volje? Kako nam je Marija, čisti li pištolje? Piši draga Miro kako su nam deca, možeš li sa platom do kraja meseca? Opusti se draga, gore biti neće i u kosu stavljaj uvek sveže cveće. U životu mora svašta da se proba, sve vas mnogo voli i pozdravlja SLOBA

Kostunica - Jun 29, 2001 22:47
    G. Miloševiću! Ja NIŠTA NISAM ZNAO, časna pionirska. Čak sam i svog čoveka u saveznoj vladi simbolično skinuo; dao je ostavku (jeste, dogovoreno je bilo, a i nije mogao da odbije ponudu koju sam mu dao... uzgred, njemu čist ćar.. uskoro neće imati čega da bude predsednik, baš kao ni ja...), ali.. znate i sami da nisam imao izbora...
    Inače, šta kažete za donatore ?. . . Kao na Titovoj sahrani ! . . ( Šta, bravar je bio bolji ? mislite ?) ... Pa, leeeepa se cifrica skupila.. eto, moj život do skora nije vredeo ni pišljiva boba, lani mi se posrećilo i rejting digao pa su mi par mačaka preživele i spasle se neminovnog zamrzivača (kriza koju ste Vi izazvali !), ali vi, bogami.....milijardica, pa još i preteklo... i-haaaa... moglo je možda i više (da smo vas dali ranije) ali tako mi treba kad nisam slušao Đinđica.... Računajte na skoro okupljanje porodice - kod vas sad.. Inače, ja NIŠTA NISAM ZNAO (ne obavestavaju me, izdajnici ... &^%$##@$# !), a i neću da znam ubuduće...

Tudjman - Jun 29, 2001 23:51
    Štovani Kolega, Da si bil razboritiji, sad bi bil ovdje sa mnom. Mi smo svi ovdje sa nestrpljenjem čekali šta ćeš zdelati sa onim pištoljom kojim si prijetil srbijanskim redarstvenicima tijekom tvog uhićenja. Al eto nisi imal jajca.
    Ovdje nije ni tak loše, čak je i bolje neg dole, cijela škvadra je skupa, samo čekamo tebe i Sadama. Hitler ti zavidi (Srbe u njemačke tvornice, Njemce na Jadran - to je i on želio). Staljin uvijek ponavlja Vidi moga Slobe moje dike, a Joža ti veli da mu pozdraviš najljepšu od sve njegove dijece, Mirjanicu i unuka Markića i unuku Marijicu.
    Tam u Hagu pozdravi moje, naročito Blaškića i Kordića, al' i svoje i reci im da ih Francek nikad neće zaboravit. Toliko smo tuluma imali, tak je bilo fino. Sjećaš se kad smo cijepali Jugu, a ti mi rekal da mi daješ Krajinu al da moram i stoku uzeti smenom. Pa sjećaš se kad si prodaval zapadnu Republiku Srpsku, kad si me pustil da do Banjaluke dodjem. Pa kad si tjeral svoje Srbeke da potpišu Wens-Ovenov plan, da ih srtpaš u tri kantona. Kak je i to bilo smiješno. Pa kad si rekal da tvoj Marko brže vozi od moga Miroslava? I da je pametniji, al više je bio za business nego za politiku pa nije htio postat šef tajne policje kao moj Mićo. Tako lijepo se prisjetit uspomena. I viđet da je naše sjeme proklijalo. Jesi li vidio moje Splićane ? Ne daju Mirka, heroja obrane Gospića, u Hag ! Svi smo mi Mirko Norac ! A tvoji: Đinđicu, pizdo - Srbiju si izdo !  Na kraju da te zamolim, ak te pitaju nešto za Karadjordjevo mi se tam nikad sastali nismo. Ni na Brijunima. Ti znaš kak ja tebe volim i štujem, al ne bih volio da u povijesti budem uz tebe.
Bok. Tvoj Francek

Izetbegovic - Jun 30, 2001 00:57
    O, jarane, jarane, jarani smo mi.  Što mene prodje, tebe snadje... Ma gdje si Slobo, ugursuze nijedan ! Sunašce Ti kalajisano, maksum sam konto da proslavimo desetak godina ove naše ujdurme i zajebancije, kad se ti ciftno. Gledam BBC plaho su te ljepo dočekali, namah si dobio dva hamala da te ljepo provedu sokacima do bajbukane. Francek nas ostavi ha se preselio na Ahiret, a ti po prvije put u inostranstvo, pa namah na kahvu u Hag.
    Nego predade li onaj bošcaluk našoj dragoj Bilji ?  Mislio sam vam poslati bošnjacki suvenir, par džezvi i fildžana, ali koliko vas ima tamo ni sve kujundžije grada ne bi mogle tp špdmiriti.  I na kraju haber moj gazijo, neće nam ove muke dugo trajati, život je kratak. Odoh ti na aksam namaz, da se pomolimo našem Allahu, i da te Kadija u haškoj mehcemi nagradi da što duže ostaneš s tom rajom u ljepom rahatluku. Tvoj Alija

Marko - Jun 30, 2001 10:08
    T T T Tataaa uhhh uhhh bam tras sljljljkkk huh evo k kopam tunel iz Turdžikistana, ka Hagu i nosim ti silna pisma podrške od Fadilja Hodže, Pinochea, donskih rudara... Drž se tatice junački kao ja kad su mi razbili parfimeriju, m m m mislim da ću sa tunelom stići za 64 godine pa drž se tatice do tada. Cmok od tvoga mezimca, evo suze mi naviru čak više nego kad ste mi otvorili Bambilend iako sam ja zaradio te pare nošenjem gajbi pivskih flaša. Tata tako sam tužan i usamljen ovde, i pored milijardu dolara ... ali bez vas, mojih najmilijih ...

Karadžic - Jun 30, 2001 12:19
    E moj Slobo, dobro sam ja tebi govorio da se ne zalećemo toliko, ali ti nisi sluš'o. Nego molim te reci mi kako ti je tamo? Da l' tuku? Čujem da imaš i tuš. Blago tebi. Ja se lomatam po ovim bosanskim gudurama i nisam se okup'o godinu dana. A i ova pećina u kojoj živim je vlažna. Zaradio sam reumu, bole me krsta. Mladić me više ne obilazi kao nekada. Zavuk'o se u svoje jazbine, nosa ne pomalja. Šuška se da flertuješ sa Biljanom. Pa zar ne znaš bolan da je ona moja. Nikada se nije htela udati, bila mi je vjerna. Kažu da te Krajišnik bije u šahu. Čekaj samo dok i ja dodjem pa ćeš viđeti ko je šah majstor. A tek Mladić. Čim stignemo organizovaćemo šahovsku olimpijadu. I ta hrvacka djubrad te bije u šahu. Eeeee moj Slobo. Haj' zdravo, Bog čuva Srbe. Tvoj Radovan

Clinton - jun 30, 2001 12:21
    Hallooo Slob ! Tražio sam od Busha special protection for you. Nikako da shvati koliko si nam pomogao: vaskrsao NATO, baze na Balkanu, uništio yu ekonomiju . . . Obećao mi je, dooon't worry Slob! Hilary je pročitala Mirinu knjigu. Ooooduševljena! Slusaj Slob, AMERIKA OČEKUJE TVOJE MEMOARE. Holbruk honorare. Ali pazi ! Ni u šali ne pominji Vijetnam! Vi ste na Kosovu ubili više od hiljadu ljudi, a mi u Vijetnamu više od milion. Braneći ih od komunizma, OOOOK ? And remember the golden rule : whoever owns gold, makes the rule. Have a nice time, your Bill.

SPS+JUL - Jun 30, 2001 12:28
    Druže PREDSEDNIĆE, narod na ulicama masovno zahteva vaš povratak. PRAVDU traže, ISTINA im treba, a ne milijarde. U vaše vreme, svi smo imali stotine milijardi u džepovima. A ovi danas, prodali vas, za jednu milijardu.
    Vaš program 100.000 stanova nešto zapinje, ali, kad se vratite, kladimo se, biće visestruko premašen! Osim svakodnevne podrške iz Rusije i Kine, nedavno smo je dobili i iz Francuske. Pariski Balkan Infos je u broju 57 opalio domaće izdajnike Koštunicu i Vesnu Pešić, koji se ujka Samu prodaju za čokoladne bonbone. Takodje je objasnio kako je CIA (a ne narod, što ovde neki misle) vas oborila. Sretni smo da taj časopis, a verovatno i Francuska, podržava borbu Jugoslovenske levice. Vaši, Ivica i Branislav

    PS : KOSTUNICA = COST UN CIA. (lepo se vidi ko ga plaća)

Tači - Jun 30, 2001 12:43
    Cenjeni Gospodin Sljoba, samo kratko da se javim, nije ljepo da se sad priljatelji na muka zaborave. Nešto se šuska da se uskoro vidimo, pa sam nešto busy. Moram sam ovaj kokain rasprodat, skupljam pare za advokate. Gde si ti našao svoje? Možda mi možeš preporučiti kojeg. Al da nije Srbin, naravno... Eto, samo ukratko. Moja žena će ti ispeći tuljubme pa ću ih poneti kad podjem kod tebe. Drugarski pozdrav, tvoj Hashim

Djukanovic - Jun 30, 2001 14:14
    Slobo, sokole, ne daj se, junački sine! Ja sam te vazda pomaga, od Žute Grede, do zadnjije izbora. Nijesmo glasali! Do jučer, kada smo čekali bolje sjutra. A danas, ljude - naše najveće bogatstvo, izvoze u Hag. Zakoni su ka paukova mreža u koju se muhe vataju a zunzare proleću. Ali vidiš! Ništa nije kao što je bilo! Ni čojstva više nema. Slobo, ne daj sebi na starog drugara. Zaboravi! Tvoj Milo.

Kertes - Jun 30, 2001 16:34
    Dragi ŠEFE, ne znam zašto se ljudi boje Haga. A za lovu šefe ne brini, obezbedili smo ti van carinskih područja nekoliko milijardi, pa delimo za sto godina kad izadješ. Bolje živeti sto godina kao milioner nego sedam dana u bedi. Šefe, čuvaj zdravlje ! Ne jedi šećer! Tvoj stari Mihalj

Narodni pokret OTPOR - Jul 01, 2001 07:55
    SAMO VAS GLEDAMO ... Od Slovenije do Makedonije ... 10 godina ratne igre. Posle Igre, majzad se ruke uhvate za trbuh, da trbuh od smeha ne pukne, kad tamo trbuha nema. Jedna se ruka jedva podigne, da hladan znoj s čela obriše, ni čela nema. Druga se ruka maši za srce, da srce iz grudi ne iskoči. Nema ni srca. Ruke obe padnu. Besposlene padnu u krilo. Ni krila nema. Na jedan dlan sad kiša pada, iz drugog dlana trava raste. Šta da ti pričam.



¦ Klik Gore na Sliku - Prikaz; ¦ Ponovni Klik - Brisanje

Najbolja Zabava Na SvetuNajbolja Zabava Na Svetu - Ostali Tekstovi
Ponuda TemaPogledajte i ostale super zanimljive rubrike na sajtu
Vic Ovog Dana
Verovali ili ne
Jeste li znali ovo?
Ludi svet
MoLitva dana