Naslovni baner
Ponuda Tema

Najbolje Slike Sa Humorom - No 50

ISTINE O MUŠKARCIMA

■  Muškarci su kao … ČOKOLADICE …slatki, glatki i kreću pravo ka vašim usnama!
■  Muškarci su kao… LAKSATIV …izvuku sva sranja iz tebe!
■  Muškarci su kao… BANANE …što su stariji, to su mekši!
■  Muškarci su kao… VREME …ništa se ne može učiniti da se promene!
■  Muškarci su kao… BLENDERI …potreban ti je jedan, ali nisi bas sigurna zašto!
■  Muškarci su kao… PARKING MESTA …sva dobra su zauzeta, a ostala su samo ona za invalide!
MAJMUN KOJI TREBA DA POSTANE ČOVEK

I ČOVEK: Šta ćemo danas da radimo? Dosadno ovo kameno doba...
II ČOVEK: Mnogo dosadno. Da bar imamo televizor... Ali, znam šta ćemo danas da radimo. Znam jednog majmuna koji sledeće nedelje treba da postane čovek. Da napravimo razgovor s njim.
I ČOVEK: Sve je više takvih slučajeva. Evo u susednom selu ima dva prijatelja... Jedan čovek, jedan majmun i druže se. Nemaju nikakvih predrasuda. Valjda taj majmun 'oće da upozna ljude dok je majmun, pa da mu posle kad postane čovek bude lakše...
II ČOVEK: Sigurno! 'Oćemo da krenemo?
I ČOVEK: 'Ajde.
    (Dolaze u pećinu gde ih dočekuje domaćin)
DOMAĆIN (Majmun koji treba da postane čovek): Dobar dan. 'Ajte izvolite ljudi moji. Ovo je moja žena Mirjana. Čuo sam sta želite. Izvolte.
MIRJANA (Upoznaju se): Mirjana. 'Oćete nesto da popijte? Imamo hladnu, toplu, I mlaku vodu. Vrela mi je nestala.
I ČOVEK: Neka hvala, nećemo ništa. Prestao sam da pijem, a i žurimo. Samo ćemo nekoliko pitanja pa idemo.
MIRJANA: Kako hoćete.
I ČOVEK: Pa, da počnemo.
DOMAĆIN: Možemo. Izvolite.
II ČOVEK: Vi ste majmun. Pita ga. Za nedelju dana bi trebalo da postanete čovek. Kako se osećate?
DOMAĆIN: Pa, šta da vam kažem. Dosta sam se majmunisao. Vreme je da postanem čovek. Ali znate, mislim da je danas teško biti čovek. Kada ste majmun niko ne može da vas napravi majmunom. A kada ste čovek, a gledaju na vas kao na majmuna, to može da vas povredi.
II ČOVEK: Dali se bojite da se ne osetite odbačenim kada postanete čovek. Kako će reagovati vaši bližnji: žena, deca, prijatelji?
DOMAĆIN: Najoštrije je reagovala moja žena. Boji se da kad postanem čovek ne počnem da se ponašam kao životinja. Znate, ima svakakvih ljudi. Ona se boji da kad postanem čovek ne počnem da je tučem i maltretiram, što kao majmun nikada nisam radio. Eto, šta da vam kažem. Ja sam kao majmun živeo časno i pošteno, bio sam jedan od najuglednijih majmuna, pa mnogi smatraju da je prava šteta da od takvog majmuna postane čovek. Ja za života jednu bananu nisam ukrao. Svestan sam da će mi kao čoveku biti mnogo teže da budem pošten.
I ČOVEK: Ipak, Dali ponekad zažalite što ćete postati čovek?
DOMAĆIN: Sada je kasno za kajanje. Kao majmun sam napravio toliko grešaka
da ću sigurno postati čovek. Pored toga, u zadnje vreme sve češće lupam glupoosti, što je najbolji dokaz da ću postati čovek.
II ČOVEK: Hvala vam na razgovoru.
DOMAĆIN: Hvala i vama. Vrata moje pećine su vam uvek otvorena.

Smesni posteri, smesne slike i smesni natpisi
Smesni posteri, smesne slike i smesni natpisi
Smesni posteri, smesne slike i smesni natpisi

RADNA JEDINICA

    Jedinica rada je radna jedinica. Jedna radna jedinica je jednako: vrednost člana pomnoženo sa smelošću brigadira podeljeno sa budnošću radničke kontrole.

RADNO VREME - Najkraće odstojanje između dva prepuna autobusa. Zbir radnih dana je radna nedelja. Sastoji se iz dva dela:

    1. Priprema vikenda.
    2. Odmor od vikenda. - Vikendom radnička klasa ide u raj.

RADNA VOLJA - Ima pet stepena, najmanja je u ponedeljni. Ponedeljno gađenje prema radu danas je već državno-građansko pravo. A, u utorak - kako je to rekla jedna plavuša posle žurke - ili će stići, ili ne...
OBUSTAVA RADA - Prvi put je primenila jedna atinjanka po imenu Lusistrate, a zadnji put jedan električar iz  Poljske.
POMOĆNI RADNIK - Kod gradnje pomoćnik radnika je pomoćni radnik, a pomoćnik pomoćnog radnika je vlasnik gradnje. Platu pomoćnog radnika određuju stroga pravila. Ne može biti manja od plate univerzitetskog  docenta, i ne može biti veća od plate predsednika vlade.
RADNIČKO POREKLO - U sterilnom obliku danas se već retko javlja. U pedesetim godinama najčešće poreklo je bilo intelektualac radničkog porekla i radnik intelektualnog porekla. Od ovih brakova su nastali najbolji seljaci.
RADNICKI DOM - Kod otvaranja prisutna je i televizija. Posle najviše kad izgori.
FIZIČKI RADNIK - Fizički radnik je naprimer jedan električar koji sedi pored jednog preklopnika i sa jednim pokretom obustavi energiju celom rejonu.
INTELEKTUALNI RADNIK - Intelektualni radnik je npr. hirurg koji od osam ujutru do četiri poslepodne neprekidno operiše stojeći. Fizički i intelektualni rad kod nekih privatnika se javlja zajedno. Fizički rad je stručni rad a intelektualni je utaja poreza.
×


Twiter dugme Facebook dugme Linkedin Dugme RSS FEED-OVI ZA VAŠ SAJT NAJBOLJA WEB SKOLA NAJBOLJI SAJT SA BESPLATNIM SLIKAMA