Naslovni baner
Ponuda Tema

Crtani Filmovi Online

Šiljo

   Šilja je nespretni, neintaligentni, detinjasti i neiskvareni tupan. Osim toga on je veoma simpatičan i veoma šarmantan. Miki i Paja ga ponekad smatraju dosadnim, ali neprestano brinu za njega i smatraju ga za bliskog prijatelja. Mnogo puta, u klasičnim crtaćima, on zanemi zbog žene, a intersantno je da je jedini od svojih prijatelja koji nema svoju izabranicu. Međutim, Šilja je romantično uparen sa Belkom s vremena na vreme.

    Iako je po prirodi bezbrižan, Šilja je često viđen kako preterano brine, najčešće kada je u pitanju njegov sin Maks. Kao i mnogi roditelji, Šilja je strog kada je to neophodno i trudi se da bude siguran da nešto ne ugrozi sponu između njega i njegovog sina. Iako je Maksu često neprijatno zbog stvari koje pravi njegov otac, on je rekao da je njegov otac 'visoko animiran'. Njegova ozbiljnost se može primetiti i u slučajevima kada se on oseti uvređenim iako je najčešće to samo nesporazum. Iako se on ponosi time što je šeprtlja, nikad se ne može čuti da ga prijatelji nazivaju pogrdnim imenima kao što je idiot ili imbecil a jedini izuzetak je Paja koji često grdi Šilju.
    Šilja je Diznijev lik. Nastao je 1932. godine. Prijatelj je Miki Mausa i Paje Patka. Zajedno sa time što nije baš puno inteligentan, njegove mane su predvidljivost i nezgrapnost, otuda njegovo ime jer na engleskom Šiljino ime (Goofy) znači 'glupan'.

NAPOMENA: Nijedan video snimak koji možete videti ovde nije u vlasnistvu sajta www.conopljanews.net i nijedan od ponuđenih crtanih filmova nije hostovan na našem serveru. Radi se o preuzetim kodovima (embed code) koje je Google i Youtube ponudio webmasterima za postavljanje na sopstvenim sajtovima. Zbog toga sajt www.conopljanews.net nije odgovoran za kršenje autorskih prava. Ukoliko naiđete na snimak za koji mislite da krši vaše ili nečije autorsko pravo molimo vas da se prvo obratite sajtovima na kojima su hostovani ti snimci i prijavite ih kako bi ih Youtube uklonio. Kada ih oni uklone više neće moći ni ovde da se prikazuju.


Twiter dugme Facebook dugme Linkedin Dugme RSS FEED-OVI ZA VAŠ SAJT NAJBOLJA WEB SKOLA NAJBOLJI SAJT SA BESPLATNIM SLIKAMA