Naslovni baner
Home Dugme
Meni

Obrnute Vesti - No 27

    Opustite se uz ovako nešto! Ukoliko volite otkačene vesti - uživajte! Najobrnutije vesti na svetu ! Budite informisani, jer mi izmišljamo informacije i vesti koje će vam izmamiti osmeh na lice. Uživajte i nasmejte se najnovijim obrnutim vestima iz sveta i zemlje. Smejte se i uživajte jer smeh donosi odlično zdravlje i dug život!

Osmeh gore Osmeh na lice:  
ONE HOĆE DA BUDU LJUBIČASTE

    Ne stišava se priča o sada već slavnom ljubičastom teletu, rođenom u jednom selu u Srbiji i uspehu naših genetičara.
Svi zavide teletu na popularnosti, a pogotovo mnoge pevaljke u Srbiji sada žale što se one nisu rodile sa ovakvim ljubičastim šarama.
    Smatraju da bi tada one imale velike šanse da se nađu na omotu čokolade, a to bi za njih predstavljalo neprocenjivu reklamu. Neke od njih pokušavaju da stupe u kontakt sa tajanstvenim genetičarima i zamole ih da i njima usade gen koji bi im napravio ljubičaste šare po telu, pa da tako i one dođu u centar pažnje.

KO OVDE ŠTRAJKUJE?

    Već više od mesec dana slušamo kako novinari na jednoj domaćoj televiziji štrajkuju zbog neisplaćenih zarada i raznih dugovanja. Zbog toga svega trpi programska šema.
    Ali, narod u Srbiji gledajući program svih televizija još ne može da utvrdi koja to televizija štrajkuje. Zbog toga je radio stanica iz Donjeg Krkojevca organizovala nagradnu igru gde narod u Srbiji treba da gledajući program na raznim kanalima utvrdi koja je to televizija. Prva nagrada biće obilazak redakcije te televizije kada se završi štrajk.

ODLIČNA POLOVNA ROBA

    Od prošlih izbora ostala su mnoga predizborana obećanja koja više nisu nova već polovna. Ali predstavnici vodećih stranaka koji su tada dali ta silna obećanja, sada su odlučili da ih prodaju kao polovne onim strankama koje ne znaju šta da obećaju svojim glasačima na sledećim izborima.
    Kako navode iz vladajućih stranaka, ova obećanja su vrlo očuvana, malo su ili nikako korišćena, registrovana su sve do narednih izbora, a posebno naglašavaju da kod potencijalnih birača pale iz prve.

BITKA SA ANĐELINOM DŽOLI

    Slavna glumica Andjelina Džoli svojim novim filmom razgnevila je celu Srbiju, jer je Srbe pokazala u najnegativnijem svetlu, a tu su se i umešale njene svakojake izjave na račun Srba. Zbog svega toga sada se javljaju mnogobrojni srbski dobrovoljci koji bi da se obračunaju sa bezobraznom glumicom i to isključivo u obračunu prsa u prsa.
    S obzirom da se priča kako je glumica jednom davno bila u vezi sa jednim Srbinom, kako smo saznali, ni ona nema ništa protiv okršaja, ali da dobrovoljci nastupaju jedan po jedan.

NOVI DETEKTORI

    Danas svi moraju da plaćaju pretplatu, ali mnogi to i nerade. Državna televizija je stoga prvo sklopila pakt sa Elektrodistribucijom, pa se TV pretplata naplaćuje preko računa za struju, a sada su sklopili pakt i sa javnim komunalnim preduzećima!
    Na svim kamionima za odvoženje smeća biće montirani detektori koji će otkrivati televizore za koje se ne plaća pretplata. Ti naizgled smetlarski kamioni biće unutra opremljeni najsavremenijom opremom, pa tako kad vidite da vam se takav kamion mota oko kuće znajte da ne kupi samo smeće. Tako će kod nas kamioni za smeće otkrivati ko ne plaća za gledanje smeća.

TAJNA AKCIJA ŠPIJUNIRANJA

    Vlast u Srbiji angažovala tajne službe da vrbuje decu u obdaništima, zabavištima i među osnovcima da bi im deca otkrila čiji roditelji ne podržavaju današnju humanu demokratiju i ko neće glasati za njih na sledećim izborima. Za svaku informaciju koju o svojim roditeljima dostave posebnim osobama, deca u obdaništu i zabavištu dobijaju pojačanu ishranu kao i pakovanje eurokrema od 500 grama, dok osnovci dobijaju zaključenu peticu za pet predmeta po sopstvenom izboru. Vlast u Srbiji se nada da će ova akcija utvrditi ko su sve neprijatelji ove zemlje, a decu će od malih nogu naučiti kako se stiču razne koristi.

GENETSKA MODIFIKACIJA POLITIČARA

    Jedna otkrivena tajna često za sobom povlači otkrivanje još nekih velikih tajni, nekada nedostupnih običnom čoveku. Tako je i nedavno otrivena tajna kako su naši genetičari klonirali omot papira sa poznate čokolade i u jednom srbskom selu stvorili ljubičasto tele otkrila i frapantnu tajnu o radu naših genetičara na našim političarima.
    Otkriveno je da su naši genetičari specijalnom genetskom modifikacijom od nekada potpuno crvenih, kao najzreliji paradajz, političara, stvorili političare koji su danas žući i od samog limuna. Kako saznajemo, isti ovi žuti političari, zahtevaju od genetičara da stvore proces koji će ih ponovo, ako zatreba, vratiti rumenu crvenu boju, a takođe su, kako saznajemo, usluge ovih naših genetičara ponudili i političarima iz ostalih balkanskih država, uz naravno prethodnu uplatu na račune u nekoj stranoj državi.

MOLBA ORGANIZATORIMA TURNIRA

    Počelo je otvoreno prvenstvo Australije u tenisu i mnogi teniseri se nadaju najboljem, mada oni najrealniji znaju da je naš Novak Đoković neprikosnoven i mnogi mu daju najveće šanse za osvajanje prvog mesta.
    Toga su izgleda svesni i Nadal i Federer, pa su zbog toga zamolili organizatore turnira da za drugo mestu daju tepsiju nekog drugog oblika, a ne okruglu. Kako kažu, dosta im je okruglih tepsija za druga mesta, a pošto se zbog Noleta ne nadaju velikom peharu, onda barem da imaju kolekciju različitih tepsija.

BRIGA ZA PODZEMLJE

    Nijedna zemlja ne može bez kriminala, a Srbija pogotovu. A, ovde kod nas počelo je da se priča da je srbsko podzemlje ostalo bez šefa. Ovo je jako zabrinulo vlast u Srbiji, tako da su političari na vlasti ozbiljno počeli da razmišljaju da srbskom podzemlju uvedu prinudnog upravnika koji treba da sredi stvar.
    Ovo je izazvalo pravu paniku u podzemlju, jer i oni vrlo dobro znaju šta su prinudni upravnici koje je vlast postavila uradili srbskim preduzećima. Zbog svega toga odlučili su da što pre nađu novog vođu, ali iz svojih redova.




¦ Klik Gore na Sliku - Prikaz; ¦ Ponovni Klik - Brisanje

Najbolja Zabava Na SvetuNajbolja Zabava Na Svetu - Ostali Tekstovi
Ponuda TemaPogledajte i ostale super zanimljive rubrike na sajtu
Vic Ovog Dana
Verovali ili ne
Jeste li znali ovo?
Ludi svet
MoLitva dana