Naslovni baner
Home Dugme
Meni
Novo na sajtu
Omiljeno na sajtu

Obrnute Vesti - No 26

    Opustite se uz ovako nešto! Ukoliko volite otkačene vesti - uživajte! Najobrnutije vesti na svetu ! Budite informisani, jer mi izmišljamo informacije i vesti koje će vam izmamiti osmeh na lice. Uživajte i nasmejte se najnovijim obrnutim vestima iz sveta i zemlje. Smejte se i uživajte jer smeh donosi odlično zdravlje i dug život!

Osmeh gore Osmeh na lice:  
VLADA REŠAVA FINANSIJSKU KRIZU
 
  Sneg je prekrio celu Srbiju, svi kukaju, samo vlast u Srbiji trlja ruke. Pošto su čuli da je na polovima globalno otopljavanje glečera i snega, ova delotvorna vlast je u tome videla veliki izvozni potencijal i ponudila Eskimimima sneg najboljeg kvaliteta u pola cene.
     Zbog ovih grandioznih planova u Vladi Srbije čak planiraju da izgrade masovno skladište snega u centralnoj Srbiji koje će koštati samo 500 miliona eura i koje će samo sebe isplatiti u narednih 149 godina. U Vladi ponosno ističu da će posle toga sav profit od snega koji se proda ići u kasu Srbije.

FUDBALSKI OPTIMISTI

   Kriza uveliko pogađa i velike fudbalske klubove, a kamoli one male u selima. Ali, u nekim selima se ne predaju i pokušavaju na sve moguće načine da se izvuku iz krize. Tako su u selu Donji Trljevci poslali apel najvećim zvezdama sveta, kao što su Mesi, Runi i Tevez i ostali da dođu kod njih i besplatno odigraju koju utakmcicu dok klub ne izvuku iz najniže lige.
    U selu su im naglasili da će na raspolaganju imati najbolje domaće proizvode koje mogu zamisliti - šunke, kobasice, kajmak i domaća šljivovica. Svi u selu željno očekuju odgovor od fudbalskih zvezda i nadaju se najboljem.

LJUBAVNO VASPITANJE

   Ljubavno vaspitanje polako ulazi u škole, ali učenici nisu baš oduševljeni svojim nastavnicima. U jednoj osnovnoj školi učenici su bili razočarani znanjem nastavnika o toj temi i morali su da ulože protest zbog nestručnosti predavača. Tako su oni morali da nastavniku objasne neke osnovne stvari u ovoj temi. Takođe, đaci su bili razočarani što nastavnici nisu umeli da im predlože nijedan dobar sajt za odrasle, ali su zato oni nastavnicima predložili najbolja mesta na internetu takve vrste i što se toga tiče nastavnici su bili vrlo zadovoljni informiranošću učenika.

BRIGA ZA NATALITET

   Ljudi danas pokušavaju da šfercuju preko granice šta god stignu, i zbog profita, a i zbog nekih drugih razloga. Mašti švercera nema kraja. Tako su i sad na graničnom prelazu otkriveni šverceri koji švercuju probušenim prezervativima. Kod njih je pronađeno 50.000 probušenih prezervativa, a kada su uhvaćeni, izjavili su da su se na ovaj korak odlučili kada su u večernjim vestima videli prilog o velikom padu nataliteta u zemlji. Tada su se jako zabrinuli i kako sami kažu, odlučili da preduzmu nešto u cilju povećanja nataliteta. Pa, ko zna, možda bude delovalo.

TESTOVI ZA POSAO

    Nekoliko zadnjih godina nezaposlenost u Srbiji je dostigla zastrašujući nivo. A naći zaposlenje je veoma teško, jer privatnici su vrlo probirljivi u izboru radnika. Morate proći razne testove i zadovoljiti mnoge uslove koji se postavljaju pred vas.
    Izgleda da ni to nije bilo dovoljno, pa je u cilju zapošljenja što boljih radnika, vlast donela novi zakon po kome svaki kandidat za zaposlenje mora da ide na vađenje krvi i da donese uzorak 'stolice'. Iz ovih uzoraka vlast će da zaključi da li vam je posao u krvi ili vam se sere od njega. Sad je svima postalo jasno kakva je avantura naći posao u današnjoj demokratskoj Srbiji.

MUZIČKI DINAR HARA

    Vlast u Srbiji izmislila je svojevrsni 'muzički dinar' koji je doveo do poskupljena računarske opreme, a na osnovu njega naplaćuju se i razne druge takse za svako puštanje muzike. Shodno tome vlast je oformila i 'muzičku policiju' koja ima zadatak da šeta gradom i naplaćuje svaki vid muzike koji čuju.
    Tako su pale i prve žrtve muzičkog dinara. U jednom gradu naplaćena je kazna mladiću koji je šetao gradom i zviždukao poznatu melodiju, dok je u jednom selu u Vojvodini 'nastradao' čovek koji je prdnuo tri puta, a čiji su prdež 'muzički policajci' okarakterisali kao vrlo harmoničan i muzikalan. Muzička policija je napomenula narodu da će kažnjavati i one koji u kući drže ptice pevačice kao što su kanarinci, a razmatra se i naplaćivanje za harmonično lajanje pasa.

NOVO BIO GORIVO

    Srpski naučnici su na tragu novoj vrsti goriva za automobile! S obzirom da većina stanovnika Srbije pati od gojaznosti naši naučnici došli su na ideju da iskoriste ljudsko salo koje se odstranjuje liposukcijom kao ekološko gorivo koje će posebno odgovarati automobilima.
    Smatra se da će ovo, osim što će doprineti lepšem izgledu ljudi, doprineti i očuvanju planete, a naša vlast smatra da će ovo postati značajan izvozni proizvod kao i da će doprineti povećanju zaposlenesti u zemlji. Zbog svega toga vlast moli narod da se 'tove' što je više moguće.

POSETA BRATSKOM PLEMENU

    S obzirom da Srbija liči na veliki rezervat, oformljeno je udruženje Indijanaca Srbije koje smatra da će imati sve više pristalica. Za sada traže tri odbornička mandata u skupštini Srbije, a nadaju se i boljim mestima u vladi.
    Čuvši za svoju braću u Srbiji za pomoć se javio i poglavica ujedinjenih indijanskih plemena Severne Amerike, Tvrdoglavi Bizon. On bi vrlo rado došao sa svojom delegacijom i doneo pomoć u ćebadima, koži i ukrasnom nakitu, a nadaju se i susretu sa vlastima u Srbiji. Vlast jedino muči šta će oni za uzvrat pokloniti poglavici.



¦ Klik Gore na Sliku - Prikaz; ¦ Ponovni Klik - Brisanje

Najbolja Zabava Na SvetuNajbolja Zabava Na Svetu - Ostali Tekstovi
Ponuda TemaPogledajte i ostale super zanimljive rubrike na sajtu
Vic Ovog Dana
Verovali ili ne
Jeste li znali ovo?
Ludi svet
MoLitva dana