Naslovni baner
Home Dugme
Meni

Obrnute Vesti - No 25

    Opustite se uz ovako nešto! Ukoliko volite otkačene vesti - uživajte! Najobrnutije vesti na svetu ! Budite informisani, jer mi izmišljamo informacije i vesti koje će vam izmamiti osmeh na lice. Uživajte i nasmejte se najnovijim obrnutim vestima iz sveta i zemlje. Smejte se i uživajte jer smeh donosi odlično zdravlje i dug život!

Osmeh gore Osmeh na lice:  
DETEKTOR ZA NEPOSLUŠNE

  Sadašnja vlast u Srbiji strahuje do bola zbog eventualnog gubitka vlasti, ali se ipak nadaju da će na neki način ponovo pobediti i posle toga krenuti u obračun sa svima koji ne misle kao oni.
Zbog toga su patentirali detektor koji će na sledećem izborima otkrivati ko sve nije glasao za njih. Detektor će biti postavljen iznad svake glasačke kabine a toliko je mali da ga niko neće moći otkriti. Radiće na principu prepoznavanja moždanih talasa glasača koji nisu kompatibilni sa moždanim talasima koja prepisuje Evropska Unija. Posle izbora vlast će svima pokazati ko su izdajnici naroda koji se protive Evropskoj uniji bez alternative.

VELIKI LOV

   U Srbiji je nezaposlenost sve veća i narod nema posla. Nakon što se neka svetska sredstva informisanja objavila kako kod nas niko ništa ne radi i kako svi hvataju zjale mnogi u svetu su se pitali otkud u Srbiji toliko lovaca. Kada su čuli ovaj izveštaj o tome kako 80% Srba hvata 'zjale' mnogi veliki lovci širom sveta požurili su u Srbiju da se i oni pridruže lovu na ovu čudnu zverku. Mnogi od njih još tumaraju po Srbiji i traže je dan i noć, a 'pokvareni' Srbi neće da im kažu istinu.

BORIS ZOVE ČAK NORISA

   S obzirom da je predizborna kampanja već uveliko počela, naši političari preduzimaju najneverovatnije poteze u cilju pobede na izborima. Tako je Boris Tadić odlučio da angažuje - Čak Norisa. S obzirom da narod masovno okreće leđa Borisu Tadiću i njegovoj humanoj demokratiji, Čak Noris treba da odigra višestruku ulogu. Kao prvo, biće šef obezbeđenja Borisa Tadića, a kao drugo treba da svojim miroljubivim metodama da ubedi srbski narod da glasa na izborima za Borisa Tadića.

PSIHOLOGU DOSTA SVEGA

   Poznati psiholog iz Švedske Gunar Jonar Palamudsen došao je u Srbiju da upozna karakter i narav srbskog naroda radi svoje najnovije knjige o ponašanju ljudi. Međutim, posle samo dva dana izučavanje ponašanja i mentaliteta srbskog naroda počeli su mu veliki bolovi u glavi koji su se postepeno širili na celo telo, da bi mu posle toga i pozlilo. Hitno mu je pružena prva pomoć, a kad je došao k'sebi lekari su mu dobronamerno savetovali da je za njegovo dobro bolje da pređe na izučavanje nekog drugog naroda.

BESPLATNA STRUJA U SRBIJI

    Vlada Srbije u cilju raznih ušteda ima neverovatne ideje i nadmašuje sama sebe. Zbog problema sa strujom vlast u Srbiji došla je na revolucionarnu ideju koja će rešiti ovaj problem. Odlučila je da svakom domaćinstvu u Srbiji podeli po par električnih jegulja. U Vladi kažu da ovakav par jegulja može da osvetljava celo jedno prosečno domaćinstvo, tako da će svaka kuća morati da svoje sijalice priključi na jegulje. O tome šta će jegulje da jedu, vlada je naglasila da svako domaćinstvo treba samo da odluči, jer oni ne mogu o svemu da razmišljaju.

NOVI ČLAN RIBLJE ČORBE

    Naš legendarni roker Bora Đorđević, vođa Riblje Čorbe, priznao je da ima manjak inspiracije u komponovanju novih pesama za svoj bend.
    Zbog toga je odlučio da u Riblju Čorbu primi Mlađana Dinkića kao redovnog člana. Bora Čorba ovaj postupak objašnjava rečima da neko ko ima mašte da izmisli besplatne akcije za narod, sigurno ima mašte i da stvori još mnogo novih pesama za Riblju Čorbu.

LEKOVITE GAĆE

   Svi smo se uverili kakve probleme Rafael Nadal ima sa svojim gaćama i 'upalom'- kad mu gaće upadnu u guzicu. Mnogi smatraju da je to razlog njegovih slabih igara u poslednje vreme. Zbog toga je jedna seljanka iz centralne Srbije kojoj je Rafa simpatičan ištrikala Nadalu posebne vunene gaće koje ne ulaze u guzicu.
    Kako sama kaže, bilo joj je žao jadnog Rafe jer zna dobro kako je to, pošto se i njen muž dugo mučio sa istim problemom, sve dok mu ona nije ištrikala 'lekovite' gaće.
SAPUNICA ZA SAPUNICU

   Ako se pitate otkud tolike turske serije kod nas, sada je otkriveno da su dobijene razmenom. Menjane su za sednice naše skupštine, jer su Turci toliko oduševljeni tom sapunicom i mnoštvom neverovatnih likova u njoj, da kažu da oni sami takvu maštovitu tragi-komičnu sapunicu nikada neće moći da snime.
    Kako sami kažu, oni nemaju takve ideje, a niti imaju takve glumce koji tako nešto mogu da odglume.

NIJE SVE CRNO U SRBIJI

   Ko kaže da je u Srbiji sve crno od kad je došla ova vlast. Svi se mogu uveriti da je danas sve belo pod ovom vlasti. Vlast se svojski potrudila da zabeli celu Srbiju i već nekoliko dana cela Srbija gleda samo belo.
    Na ovaj način vlast je zapušila usta svim pesimistima koji su tvrdili da će u ovoj zemlji, sa njima na čelu, sve biti crno.
    Prema tome, nek srbski narod uživa u ovoj belini koju mu je, na opštu radost, donela ova vlast.



¦ Klik Gore na Sliku - Prikaz; ¦ Ponovni Klik - Brisanje

Najbolja Zabava Na SvetuNajbolja Zabava Na Svetu - Ostali Tekstovi
Ponuda TemaPogledajte i ostale super zanimljive rubrike na sajtu
Vic Ovog Dana
Verovali ili ne
Jeste li znali ovo?
Ludi svet
MoLitva dana