Naslovni baner
Home Dugme
Meni

Obrnute Vesti - No 24

    Opustite se uz ovako nešto! Ukoliko volite otkačene vesti - uživajte! Najobrnutije vesti na svetu ! Budite informisani, jer mi izmišljamo informacije i vesti koje će vam izmamiti osmeh na lice. Uživajte i nasmejte se najnovijim obrnutim vestima iz sveta i zemlje. Smejte se i uživajte jer smeh donosi odlično zdravlje i dug život!

Osmeh gore Osmeh na lice:  
PREOPTEREĆENA ŽELEZNICA

  U poslednje vreme primećeno je da sve više naroda koristi železnicu za prevoz.
Zbog toga je Železnica Srbije izdala saopštenje za narod da zbog preopterećenja ne putuju samo železnicom nego da koriste i ostala sredstva javnog prevoza. Sve ovo je posledica od pre nekoliko dana kada se u šinobus na relaciji Sombor - Vrbas naguralo čak pet putnika i zbog čega se šinobus jedva dovukao do Vrbasa. Šinobus je odmah dopremljen u železničku radionicu gde su mu postavljena ojačanja u slučaju da se ovako nešto desi ponovo.

ONI NISU KRIVI

    Na vest da je Haški tribunal raspisao poternicu za Karađorđem Petrovićem zbog genocida nad Turcima, javno pismo predsedniku Srbije Borisu Tadiću zajedno su uputili Marko Karaljević, Musa Kesedžija, Gavrilo Princip, Žikica Jovanović Španac, ekipa Otpisanih, kao i Mirko i Slavko, gde mu detaljno objašnjavaju da oni nemaju veze sa bilo kakvim ratnim zločinima. Kako sami kažu, ovo pismo su bili primorani da pošalju jer misle da ovoj vlasti može pasti na pamet da i njih optuži za ratne zločine i isporuči ih u Hag. Boris Tadić im je poručio da ako se nađu na njegovom putu u Evropsku uniju, nemaju čemu da se nadaju.

SRBSKI SATELIT ZA POSEBNE NAMENE

  Iznanađujuće je u celom svetu odjeknula vest da se Srbija sprema lansirati svoj prvi satelit u svemir. Svi svetski vojni analitičari vrte glavom i pokušavaju da odgonetnu šta će Srbija sa tim satelitom? U vrhu srbske vlasti saopštili su da će ovaj satelit imati primarnu namenu da prati bespravno izgrađene odjekte po Srbiji i prati meteorološke promene nad Srbijom, ali doušnik iz redova vlasti saopštio je da je prava namena satelita da se špijunira gde se peče najbolja rakija i gde se pravi najbolji roštilj, sve zbog stvaranja najidealnijih uslova za rad naših političara.

ZABRINUTI POLITIČAR

  Mlađan Dinkić, u Srbiji poznatiji kao Crni Robin Hud jer otima od sirotinje da bi davao bogatima, požalio se da u zadnje vreme ne može da spava jer se nalazi u velikoj nedoumici - da li i pred ove izbore obećati narodu još 1000 eura ne bi li on i Boris Tadić ponovo pobedili na izborima.
    On se nada da narod u Srbiji još nije evoluirao u svom razvoju i da je i dalje naivan kao i pre četiri godine. Ali, narod Srbije zabrinut za probleme svog voljenog političara, širom zemlje, u svim gradovima i selima organizuje masovne skupove podrške Mlađanu Dinkiću i poručuju mu da mirno spava jer postoji mogućnost da će njegova najbliža rodbina dati glas za njega i njegovu ideju opšteg rasparčavanja Srbije.

KRAĐA VELIKOG PATENTA

  Patent za detektor koji je umnogome trebao pomoći srbskom narodu u budućnosti nestao je iz zgrade za prijavu patenata. Samouki pronalazač iz Malog Petlovca pronašao je detektor za prljave i korumpirane političare koji ne samo što otkriva ove stvari kod sadašnjih političara, već sve to može da otkrije i kod budućih, koji još nisu zagazili u političke vode. Ko je ukrao planove za ovako revolucionaran pronalazak, može samo da se nagađa, međutim vrlo je zanimljiva izjava jednog neimenovanog političara sa vlasti povodom ovoga: 'Niko neće kontaminirati našu političku scenu sa tim čistim, moralnim i savesnim ljudima'.

PALA MAGLA...

  Vremenske prilike u Srbiji su se skroz 'pojebale'. Dolaskom proleća narod je očekivao dolazak sunca, ali nije računao i na dolazak predizbornih kampanja. One su uzrok što su političari narodu servirali maglu i to toliko gustu da narod ne vidi prst pred nosem, a to je i jedan od njihovih osnovnih ciljeva pred izbore. Magla je toliko gusta da čak i ptice u Srbiji više ne lete nego idu peške ulicom, a računa se da se sve do izbora neće razići, a veliko je pitanje kako će biti i posle izbora. U svakom slučaju, ako ova vlast ostane i posle izbora, narodu u Srbiji daleko je Sunce.
JOŠ JEDNA POTRAGA

  Iz Haškog tribunala potvrdili su vest da je podignuta optužnica protiv Karađorđa Petrovića zbog genocida nad Turcima. Takođe su naredili vlastima u Srbiji momentalnu potragu za njim, a iz kanselarije Evropske unije su napomenuli da dok se ovo ne reši Srbiji neće biti omogućen ulazak u EU. Ministar policije Ivica Dačić izjavio je povodom ovoga da će lociranje Karađorđa Petrovića biti veoma teško, jer mu se još od pre 200 godina gubi svaki trag i oni ne znaju gde bi se trenutno on mogao nalaziti, ali je napomenuo da je policija locirala njegove jatake i da je pitanje dana kada će biti privedeni i saslušani. Takođe, policija moli svakoga ko je primetio osobu sa slike da javi najbližoj policijskoj stanici.

NAJVEĆI MAĐIONIČARI NA SVETU

  Predizborna kampanja u Srbiji je počela i političari se utrkuju ko će obećati veću stvar. Tu se obećavaju stvari koje prkose zdravom ljudskom razumu, ali zato ona i dolaze od političara, a ne od normalnog naroda. Zbog ovih izbora javilo se i svetsko udruženje mađioničara, koje izražava divljenje političarima u predizbornoj kampanji, jer kako kažu ovakve trikove niko od njih ne ume da izvede. Svi mađioničari su najavili svoj dolazak u Srbiju radi doobuke kod naših političara, a svoje divljenje izrazio je i slavni Mandrak.



¦ Klik Gore na Sliku - Prikaz; ¦ Ponovni Klik - Brisanje

Najbolja Zabava Na SvetuNajbolja Zabava Na Svetu - Ostali Tekstovi
Ponuda TemaPogledajte i ostale super zanimljive rubrike na sajtu
Vic Ovog Dana
Verovali ili ne
Jeste li znali ovo?
Ludi svet
MoLitva dana