Naslovni baner
Home Dugme
Meni
Novo na sajtu
Omiljeno na sajtu

Opičeni Tekstovi - No 36

    Molitva za frustrirane na poslu, važno upozorenje za muškarce, evolucija, smešni video o pevačima, nudistička kolonija, kad bi muškarci uređivali ženski časopis... 

Osmeh gore Osmeh na lice:  
VAŽNO UPOZORENJE ZA MUŠKARCE

    Policija upozorava sve muškarce koji posećuju klubove, barove i kafiće, da paze kada im neka žena ponudi piće.
Mnoge žene koriste drogu za silovanje na sastanku zvanu 'Pivo'. Droga se nalazi u tečnom stanju i svuda je ima: u flašama, čašama, u burićima i na točenje..
    Pivo koriste ženski ljubavni napadači na žurkama i u barovima da bi ubedile svoje muške žrtve da idu njihovim kućama i da spavaju sa njima. Ženi je dovoljno da navede tipa da popije nekoliko komada Piva i onda ga jednostavno pozove svojoj kući na odnos bez obaveza. Muškarci ispadnu bespomoćni ovakvim nastupom. Posle nekoliko Piva, muškarci podležu želji da spavaju sa odvratno pokvarenim, ružnim ženama, koje ih, normalno, nikada ne bi privukle.
    Posle pijenja Piva, muškarci se često bude sa bledim sećanjem na to šta im se dogodilo prethodne noći, najčešće sa dalekim osećajem da se nešto loše  dogodilo. U drugim prilikama, ovi nesrećnici bivaju lišavani svojih životnih ušteđevina, putem poznate prevare zvane 'Veza'. U najgorim slučajevima, žene bivaju dovoljno lukave da uhvate nespremne muškarce u duži oblik ropstva i kažnjavanja, poznat kao 'Brak'.
    Muškarci su mnogo prijemčiviji na ovu varijantu posle korišćenja Piva i posle ljubavne ponude od strane grabljivih ženki. Molim vas, prosledite ovo upozorenje svim muškarcima koje poznajete. Ako ste žrtva ove 'Pivske' prevare, postoje udruženja za podršku muškarcima, gde možete da popričate o užasnim pojedinostima ovih susreta sa slično prevarenim muškarcima.
    Najbližu grupu za podršku potražite u tel. imenicima, pod 'Kursevi pecanja i ribolova', ili 'Škola lova'.

NUDISTIČKA KOLONIJA

    Tip prvi put u nudističkoj koloniji. Šeta po kampu, malo razgledava i odjednom vidi predivnu sisatu plavušu. Nenaviknutom na golotinju tih kvaliteta digne mu se u sekundi. Plavuša priđe i pita:
- Zvao si me?
Njemu je neugodno i odgovara da nije. Ona nastavlja:
- Kad se nekome digne to znači da me je zvao.
    Zatim ga odvede do ležaljki, divlje ga poševi i ode. Sretan, on nastavi sa svojim razgledavanjem, vidi saunu i uđe. Uživa, ali se previše opušta i sočno prdne. Čuvši to obrati mu se ogromni dlakavi lik:
- Zvao si me?
    Zbunjeno mu odgovara da ga nije zvao, ali gorila nastavlja:
- Ovde imamo pravilo da kad neko prdne to znači da me zvao.
    Zgrabi zbunjenog tipa, okrene ga i pošteno naguzi. Ovaj zaključi da mu je bilo dosta, ode na recepciju i kaže da otkazuje odmor te da odmah želi svoje novce natrag. Začuđena recepcionarka ga upita:
- Ovde ste samo jedan dan, zar vam se naš kamp toliko ne sviđa?
    On odgovara:
- Gospođice, ja imam 68 godina. Digne mi se dvaput mesečno, ali zato prdnem barem petnaest puta dnevno. Ovo mesto nije za mene i moju guzicu!

MOLITVA ZA FRUSTRIRANE NA POSLU

    Daj mi smirenosti da prihvatim stvari koje ne mogu promijeniti, hrabrosti da promenim stvari koje ne mogu prihvatiti I mudrosti da sakrijem tela onih koje sam danas morao ubiti jer su me raspizdili. Takođe, mi pomozi da pazim na čije ću prste danas gaziti, jer oni mogu biti povezani s guzicama koje ću sutra možda morati lizati i ljubiti. Pomozi mi da uvek dajem 100% na poslu:
12% ponedjeljkom
23% utorkom
40% sredom
20% četvrtkom
5% petkom
    Kad imam stvarno loš dan i kada mi se čini da me svi samo žele raspizditi, pomozi mi da ne zaboravim da su potrebna čak 42 mišića da se namrštim, a samo 4 da im pokažem srednji prst. Amen!!!!

EVOLUCIJA

Muškarac otkrije reči i izmisli razgovor
Žena otkrije razgovor i izmisli brbljanje

Muškarac otkrije zemljoradnju i izmisli hranu
Žena otkrije hranu i izmisli dijetu

Muškarac otkrije prijateljstvo i izmisli ljubav
Žena otkrije ljubav i izmisli brak

Muškarac otkrije ženu i izmisli ljubav
Žena otkrije ljubav i izmisli migrenu

Muškarac otkrije posao i izmisli novac
Žena otkrije novac i sve ode dođavola

SUPER VICEVI

Na ispitu iz veronauka veroučitelj pita Ivicu:
- No reci mi, tko je bio Sv. Pavao?
Ivica pogleda naokolo, možda će mu netko pomoći. Učitelj koji je sjedio
po strani vidi malog Ivicu u neprilici pa mu tiho šapne:
- Apo...
- Apotekar!! - veselo će Ivica.


Šta kaže plavuša mužu kad im se rodi crno dete?
- Svetsko, a naše!


Htio Mujo da parkira auto i pita Hasu da mu pomogne. I on mu govori:
- Haj još... još... još...
Ovaj ga posluša i udari u zid. Haso će njemu:
- Haj' sad izađi da vidiš što si uradio!

Smesni natpisi, smesni oglasi i smesne slike
Smesni natpisi, smesni oglasi i smesne slike
Smesni natpisi, smesni oglasi i smesne slike
Smesni natpisi, smesni oglasi i smesne slike

KAD BI MUŠKARCI UREĐIVALI ŽENSKI ČASOPIS

PITANJE: Moj suprug želi probati ljubav u troje sa mnom i s mojom sestrom.
ODGOVOR: Suprug vam je očito vrlo odan. Ne može vas se zasititi, pa želi isprobati i najbolju posle vas - vašu sestru. To nipošto nije problem, čak naprotiv, porodica će time postati prisnija. Zašto ne biste uključili i neke sestrične? Ako se i dalje dvoumite, dopustite mu da ode s nekom od vaših rođakinja, kupite mu lepi,  skupi poklon, skuvajte mu fini ručak i ne spominjite taj oblik njegova ponašanja.
PITANJE: S mojim suprugom nikad nisam doživela orgazam.
ODGOVOR: Ženski orgazam je mit ustoličen od strane militantnih feministkinja koje mrze muškarce. Kao takav, opasan je za porodično zajedništvo. Nemojte ga
nikad više spominjati svom suprugu i pokažite mu svoju ljubav s nekim lepim, skupim poklonom i slasnim skuvanim zalogajem.

PITANJE: Moj suprug neprestano trazi oralno uživanje.
ODGOVOR: Udovoljite mu. Sperma nije samo sjajnog ukusa, već ima i samo 10 kalorija u jednoj kašikici. Hranjiva je, pomaže da očuvate figuru i daje izuzetan sjaj
vašoj koži. Zanimljivo, ali to muškarac dobro zna. Njegova je ponuda za oralno uživanje je potpuno nesebična, jer oralno uživanje je za muškarca ekstremno bolan. On tako samo pokazuje koliko vas voli. Najbolje što možete učiniti je da mu zahvalite, kupite lepi, skupi poklon i skuvate fini ručak.

PITANJE: Moj suprug previše često provodi noći sa svojim muškim društvom.
ODGOVOR: To je posve normalno ponašanje i treba ga poticati. Muškarac je lovac i mora se dokazivati među drugim muškarcima. Daleko od bilo kakvog zadovoljstva, noć s dečkima je vrlo stresna i povratak kući je pravo olakšanje za vašeg partnera. Pogledajte samo kako je raznežen i sretan kad se vrati svom stabilnom domu. Najbolje što možete učiniti je da mu kupite lepi, skupi poklon, skuvate mu fini ručak i ne spominjete taj oblik njegova ponašanja.

PITANJE: Moj suprug ne zna gde se nalazi moj klitoris.
ODGOVOR: Vaš klitoris nije briga vašeg supruga. Ako se morate igrati s njim, činite to u svoje slobodno vreme. Da biste pomogli porodični proračun, možete se i snimiti kamerom dok to radite pa potom traku prodavati na buvljaku. Krivnju zbog sebičnosti ublažit će kupovina lepog, skupog poklona i spremanje slasnog obroka za vašeg dragog.

PITANJE: Mog supruga ne zanima predigra.
ODGOVOR: Predigra je za muškarca vrlo bolna. To znači da ga ne volite dovoljno, jer zašto bi se inače morao toliko truditi da vas dovede u pravo raspoloženje. Napustite sve želje u tom području i iskupite se kupovinom skupog i lepog poklona, te kuvanjem finog ručka.

PITANJE: Kako da znam kada sam spremna za ljubav?
ODGOVOR: Pitajte svog dečka, on će znati kada je pravi trenutak. Kada su ljubav i odnos u pitanju, muškarci su puno odgovorniji, budući da nisu emotivno konfuzni kao žene. To je dokazana činjenica.

PITANJE: Trebam li se upustiti u odnos na prvom izlasku s nekim?
ODGOVOR: Da. I prije, ako je moguće.

PITANJE: Sto se zapravo događa tokom čina vođenja ljubavi?
ODGOVOR: To u potpunosti ovisi o muškarcu. Važno je da zapamtite da morate raditi ono što vam on kaže bez ikakvih zapitkivanja. Ponekad od vas može tražiti i
stvari koje vam se isprva čine malo čudnima. Svejedno ih učinite.

PITANJE: Koliko bi dugo trebao trajati čin vođenja ljubavi?
ODGOVOR:: Ne postoji prosečno vrijeme, ali sve iznad dve minute je dobro. Ukoliko odnos traje kraće od toga, vrlo verovatno vi požurujete svog muškarca. Nakon što je vaš partner završio s vođenjem ljubavi, dobiće prirodnu želju da vas naglo ostavi i ode sa svojim prijateljima igrati golf. Ili se posveti nekoj drugoj aktivnosti, kao na primer odlasku do kafane s društvom u cilju konzumiranja velikih količina alkohola i pokretanja intimne diskusije s ekipom. Nemojte se osećati izostavljenom dok ga nema, nađite si posla perući mu rublje, čisteći mu stan ili čak možete otići i kupiti mu skupi poklon. Vratiće se kad bude spreman.



¦ Klik Gore na Sliku - Prikaz; ¦ Ponovni Klik - Brisanje

Najbolja Zabava Na SvetuNajbolja Zabava Na Svetu - Ostali Tekstovi
Ponuda TemaPogledajte i ostale super zanimljive rubrike na sajtu
Vic Ovog Dana
Verovali ili ne
Jeste li znali ovo?
Ludi svet
MoLitva dana