Naslovni baner
Home Dugme
Meni

Put u Središte Žene

  Postoji jedan zagonetni oblik života u svemiru, koji se prepoznaje uglavnom po tome što piški u čučećem položaju i ima celulita za izvoz.

Ljubav To malo ljubavi:  
    Čitave generacije muškaraca pokušavale su bezuspešno, a to čine i dan danas, da proniknu u tu svetu tajnu, obično tražeći centar sveta u centralnom predelu tih divnih i misterioznih bića. Koliko im u tome mogu pomoći statistike, ankete, istraživanja i slična naučna lupetanja?
    Uvereni smo - skoro nimalo ne pomažu. Ipak, evo nekoliko zanimljivih pitanja za koja važi da biste radije pregrizli sopstveni jezik nego ih uputili nekoj ženi. Pa, sad vidite. Ako vas to približi konačnoj velikoj tajni beskonačnog nam univerzuma, blago vama i nama. Ali, upamtite: ovde su neuporedivo najvažniji istraživačka praksa i mukotrpni 'terenski rad'!

■ ŠTA NAJVIŠE GLEDAJU NA MUŠKARCU? - Zavisi, kako na kom. Ta draga bića su u stanju da izmisle nejneverovatnije odgovore, pa se nemojte začuditi ako vam kaže da je na vama prvo zapazila: vene na ruci, čeonu kost, šuplju četvorku gore desno  među zubima kada ste joj se osmehnuli, pramen kose, nokte na rukama...
   A sada loša vest. Žene imaju oko sokolovo koje vas skenira u sekundi, a to znači da im baš ništa ne može promaknuti. Ako ste atletske građe, šanse da ćete ostati umemorisani u njenoj atrhivi - vrlo su velike.

■ A ŠTA ONE GLEDAJU JEDNA NA DRUGOJ? -
  
Sve potpuno isto kao i u prethodnoj tački, plus cipele. S tom razlikom da ovde akcija odmeravanja od glave do pete ne mora nužno da bude izvedena diskretno.Naprotiv, poželjno je da se akcija što upadljivije ponovi nekoliko puta zaredom, tako da se kod posmatrane osobe izazove osećaj ekstremne nesigurnosti.

■ DA LI JE ZABAVNO IMATI SISE? - Da naletite na neku feministkinju, odmah biste čuli: 'kako da ne, isto kao i vama da nosite jaja'! Ima u takvom besnom odgovoru i zrno zdravog razuma: ponekad, naime, stvarno može biti zabavno, ali očigledno ne toliko da bi žene o tome mislile 20 sati dnevno. Ali, ako su im srednje veličine, čvrste, simetrično oblikovane, ako ih zasipate komplimentima i zadivljenim pogledima, ako im kupujete najfinije rublje, velike su šanse da i one postanu opsednute svojim grudima u meri u kojoj ste njima opsednuti i vi.
     Sa druge strane, grudi ponekad modu da budu pravi teret. Pogotovo ako su prevelike, pa žena ne može da nosi majice na tanke bretelice i pošteno potrči a da se sve ne zatrese i tako zaustavi saobraćaj u gradu.
    Da ne spominjemo oticanje i bolove u vreme PMS-a. Ulje na vatru može doliti i vaš pogled, ako njime poručujete: 'Hmm, zar su silikoni baš tako jako opasni?'

■ IMAJU LI ŽENE STVARNO MANJU BEŠIKU OD MUŠKARACA? - Nemaju! Žene i muškarci imaju bešike sličnog obima, pa je jedini razlog što žene toliko trče u toalet - da bi proverile svoj izgled. Šalu na stranu, prema statističkim podacima, žene su podložnije infekcijama urinarnog trakta i cistama, što onda prouzrokuje i češće trčanje na WC.

■ O ČEMU ONA MISLI U TOKU ŠEVE? - Evo nekoliko primera: 'Hajde da preskočim ručak i izgubim tri kilograma', 'Uhm zaboravila sam da odmrznem povrće', Kakvo dupe ima onaj novi tip iz komšiluka', 'Ah, da mi je da se dohvatim Džonija Depa'.
    Zar samo to i baš ništa drugo? O, kako da ne! Ima još mnogo lepih stvari koje joj se vrzmaju po glavi dok se mi papci nemilice znojimo da im udovoljimo. Na primer: 'Kako izgledam', ?da li se oseti pod rukom taj odvratni celulit', 'Kako bi bilo dobro da se još malo priguši to odvratno svetlo'...
    Slobodno možete i sami da nastavite razne varijacije na ovu temu. Nema šale, 90 odsto žena za vreme 'parenja' je naprosto opsednuto sopstvenim izgledom. Jedini efikasni recept protiv te bolesti je naizmenično bodrenje i divljenje.

■ ZAŠTO IH JE TAKO TEŠKO NAGOVORITI DA SE OBRIJU DOLE? - Pa, ovde kao uvod možemo početi sa jednim vicem koji kaže: Došao Mujo iz Nemačke, pokupio tamo nove modne trendove i kaže Fati: 'Znaš Fato, sad je u modi da se skroz obriješ dole među nogama'. A Fata će njemu: 'Jesi li ti normalan, pa da mi se celo selo smeje'!
    A sad ozbiljnije. Zato što niste poslušali mudri savet don Vita Korleonea: 'Daj im ponudu koja se ne može odbiti'. Na primer, mito u vidu avionske karte plus boravak 10 dana u nekom luksuznom hotelu, gde će joj u salonu za lepotu uspešno izvesti depilaciju.
    Ako nastavite netaktično da je nagovarate da ona sama, kod kuće, u svojoj režiji izvede tu osetljivu operaciju, cela priča bi se mogla završiti tako što će vaš brižno čuvani arhiv 'prljavih časopisa' odleteti kroz prozor. A postoji i plan B - probajte sa hipnozom!

■ ZAŠTO NIKAKO DA IZAĐU IZ KADE KAD SE JEDNOM U NJU SPUSTE? -    E, da slučajno znate šta se sve događa u njenom telu kada uđe u toplu kupku, ne bi vam nikada više palo na pamet da je požurujete da izađe iz kade. Ukratko, postoje bar četiri razloga zašto je treba pustiti da se banja u kadi do mile volje:

       ■ krv brže putuje prema genitalnim područjima
       ■ nežna sapunjanja dozivaju u podsvest neke druge radnje
       ■ nakon kupanja se oseća neverovatno lepom, sigurnom i seksi
       ■ posle zajedničkog kupanja ju je lakše nagovoriti na oralno zadovoljstvo

    Loša vest: istraživanja pokazuju da sa godinama raste i broj sati koje žena provodi u kadi.

■ ZAŠTO IM JE UVEK HLADNO? - Uglavnom zato što na sebi nose prozirne i oskudne krpice, sve u nadi da će se svideti muškim svinjama. Ali, ako ponekad i obuku nešto toplo i debelo, a opet im je hladno, onda nauka kaže da imaju veći postotak telesne masti koji sprečava prodiranje spoljne toplote u njihovu unutrašnjost.
    Ako tome dodate i famozni fenomen usporene cirkulacije, onda nema druge nego da: date im da popiju litru antifriza, ili bolja varijanta, da im predložite jedno zagrevanje tipa 'telo uz telo'.

■ ZAŠTO ŽIVE DUŽE?  GDE JE TU PRAVDA? - Zato što imaju jači imunološki sistem i poveći broj trombocita. Osim toga, imaju izdržljivije srce i luče estrogen, koji ubija loš holesterol u krvi, čime se muškarci ne mogu pohvaliti.     Što se ponašanja tiče, žene su možda i zaslužile da žive duže, jer se ne kockaju sa svojim životom. Ne skaču toliko na bandži džampingu, ne jurcaju kolima po ulici, ne pucaju iz sačmarice i ne loču.

■ ZAŠTO IH IMA VIŠE? - Totalno ste izgubljen slučaj i ne razmišljate uopšte - upravo vam je gore lepo objašnjeno kako žene žive duže i da nema pravde - svetom vladaju gola sila i nepravda.

■ ŠTA SU KLJUČNE RAZLIKE IZMEĐU MUŠKARACA I ŽENA? - Osim one stare priče o 'prašnicima i tučku', tu su još i enzimi za razgradnju alkohola. Eto šta je - žene ih nemaju dovoljno i zato ne mogu da vam prave društvo u kafani do 7 sati ujutro.
    Zauzvrat, majka priroda ih je nagradila viškom čulnih ćelija za razlikovanje ukusa. One i bolje čuju, imaju bolje razvijeno čulo mirisa, ne moraju se bojati da će zbog poveće količine testosterona već u ranoj mladosti početi da gube kosu i imaju slonovsko pamćenje.
    Zato vam prijateljski savetujemo da ovog časa bacite pogled na kalendar. Čisto da proverite kad vam je godišnjica veze ili braka - da ne bi kasnije bilo: 'Kako to da se ta draga bića iznenada pretvaraju u krvoločne vampire?'


HEMIJSKI ELEMENT ŽENA

ELEMENT: Žena
SIMBOL:
Že
PRONAŠAO: Adam
ATOMSKA TEŽINA:
Optimalna oko 54 kg, ali varira od 40 do 200 kilograma, a u   estremnim slučajevima i više.
UČESTALOST ELEMENTA: Veće količine se mogu naći u urbanim sredinama.

FIZIČKE OSOBINE:
 ■ Površina obično presvučena premazom u boji
 ■ Proključa odjednom, zaledi se bez razloga
 ■ Topi se ako se primeni odgovarajući postupak
 ■ Neukusna je ako se pogrešno proba
 ■ Element se retko nalazi u devičanski čistom stanju

HEMIJSKE OSOBINE:
 ■ Lako se jedini sa zlatom, srebrom i dragim kamenjem
 ■ Apsorbuje velike količine skupih materijala
 ■ Može da ekspodira iznenada, bez prethodnog upozorenja i bez razloga
 ■ Ne rastvara se u vodi, ali joj se aktivnost znatno uvećava ako se natopi alkoholom
 ■ Najefikasniji poznati element za smanjenje količine novca koji čovek ima u banci

NAJČEŠĆA UPOTREBA:
 ■ Pre svega kao ukras, naročito u sportskim kolima
 ■ Odličan medikament za relaksaciju
 ■ Vrlo efikasno sredstvo za čišćenje i može se koristiti i za takozvano pražnjenje

IZVRŠENI PREGLEDI:
 ■ Pocrveni kada se zatekne bez ambalaže
 ■ Pozeleni kada se stavi pored boljeg uzorka
 ■ Proključa - na bilo kojoj temperaturi i bez obzira na pritisak - kada ste vi sa istim elementom u okolini

OPASNOSTI:
 ■ Veoma opasan element, osim u rukama stručnjaka
 ■ Ilegalno je imati više od jednog primerka, mada  se može posedovati i više pod uslovom da se drže na različitim lokacijama, sve dok elementi ne dođu u direktan kontakt jedan sa drugim.



¦ Klik Gore na Sliku - Prikaz; ¦ Ponovni Klik - Brisanje

Ljubav i Sve Oko NjeLjubav i Sve Oko Nje - Ostali Tekstovi
Ponuda TemaPogledajte i ostale super zanimljive rubrike na sajtu
Vic Ovog Dana
Verovali ili ne
Jeste li znali ovo?
Ludi svet
MoLitva dana