Naslovni baner
Home Dugme
Meni
Novo na sajtu
Omiljeno na sajtu

Preslovljavanje Online
Sa Ćirilice Na Latinicu i Sa Latinice Na Ćirilicu!

   Konverzija slova online! Sigurno ste mnogo puta došli u situaciju da imate tekst na ćirilici koji ste iz nekih razloga trebali prebaciti na latinicu i obrnuto. Ukoliko se radi o jednoj ili par rečenica, tada i nije bio neki problem sve to prekucati na latinicu ili ćirilicu.

Osmeh gore Osmeh na lice:  
    Ako imate duži tekst, tada to predstavlja problem, jer vam oduzima mnogo vremena. Ovde možete jednostavno da iskopirate vaš tekst u ćirilici ili latinici u donju formu i samo jednim klikom miša vaš tekst će biti prebačen sa ćirilice na latinicu i obrnuto, sa latinice na ćirilicu. U prvo - gornje polje unosite tekst u ćirilici, a u drugo - donje polje u latinici. Kada ste uneli - iskopirali tekst u ćirilici u prvo polje, jednostavno pritisnite dugme 'Prebaci u Latinicu' i u donjem polju će vam se naći latinični tekst.
    Ako imate tekst na latinici koji želite prebaciti u ćirilicu, tada tekst u latinici stavite u donje polje, pritisnite dugme 'Prebaci u Ćirilicu' i u gornjem polju će vam se pojaviti ćirilična verzija željenog teksta. Ukoliko želite još neki tekst da obradite, pritisnite dugme 'Obriši Sve' i ponovite postupak. Maksimalan broj karaktera koje možete uneti je 10.000. Ukoliko imate veći tekst za prevodjenje, tada ga prebacujte i obrađujte u delovima.

Kopiraj Ceo Tekst



Kopiraj Ceo Tekst






Klik Gore na Sliku - Prikaz; Ponovni Klik - Brisanje

Internet i WebInternet i Web - Ostali Tekstovi
Ponuda TemaPogledajte i ostale super zanimljive rubrike na sajtu
Vic Ovog Dana
Verovali ili ne
Jeste li znali ovo?
Ludi svet
MoLitva dana