vrh
Meni


Kako Nekome Preoteti Ribu

    AKO MISLITE DA BI DELOVALO, POKUŠAJTE! Ima ih raznih. Lepih, sisatih bogatih, brkatih, daščastih, mutiranih, ali svima koje valjaju zajedničko je samo jedno: imaju dečka! Jer u suprotnom, da ne valjaju, bile bi same. A kad i prekinu sa dečkom, ne oporavljaju se barem šest meseci. I zato, svi vi koji maštate da otimate tuđe ribe, naučite ovo napamet! Nadamo se da će vam se posrećiti. Devojke su, to se zna, nekih 749 puta pametnije, snalažljivije, promućurnije i sklonije spletkama kad nekoj fufici treba maznuti dečka. A gde je tu muški deo? E, oni su tu dosta nespretniji, ali ako baš žele da probaju neke originalne metode, mogu da urade na sledeće načine.


NA SILU: Kada vidiš kako se tebi zanimljiva riba muči sa nekim štreberom sa cvikerama kao pepeljare, priđeš i kažeš: 'Devojko, tebi treba energije, vožnja BMW-om i 20 centimetara svežeg mesa, mnogo više od ovog kretena. Pri tome bi sve ovo nabrojano trebalo i da imaš, ali ona izazovu ipak neće moći da odoli. U krajnjem slučaju, bar ćeš joj pipati cice i saznati gde živi.

KOJA VRSTE RIBE: Plave sponzoruše, tupe kao mladunče od kombajna za branje šećerne repe.

POSLEDICE: Štreber sa naočarima možda ti napiše uvredljivu pesmicu ili uputi oštar protest, ali mala sponzorušica će te sigurno preporučiti i svojim drugaricama. Možda i podeliti istovremeno, ako baš budete imali toliko sreće.

NA PREVARU: Predstaviš se mladom paru u kafiću kao vlasnik manekenske agencije vrlo svetskog imena i iz nekog poznatog evropskog grada. Kažeš da si na odmoru jer ne možeš ni da prdneš po dosadnim Londonima i Parizima, a da te ne saleću novinari za intervjue. A ona ti je baš nekako zapela za oko. A onda ona počne da moli dečka, dečko tu opet vidi laku zaradu, a ti iste večeri poševiš jednu od 20 zainteresovanih potencijalnih manekenki. Prilikom ove operacije obavezno treba poneti neku lažnu vizit kartu!

KOJA VRSTA RIBE: Mršave, bez grudi (obično na grudima nose natpis: 'U slučaju upotrebe, ovo je prednja strana'), one sa teškoćama pri upisu na fakultet.

POSLEDICE: Ako ne ponoviš istu ovu stvar deset puta u deset dana u istom kafiću, onda nema problema!
NA EMOCIJE: Priđeš joj onoga trenutka kada ju je njen grmalj od dva metra i 150 kila, nakon sitne svađe, ostavio na cedilu. Otopiš je nežnim rečima, tipa: 'Dušo moja, on je grubijan i divljak. Tebi treba neko ko će te paziti, maziti i skidati ti zvezde sa neba, kome ćeš biti kraljica i sve u životu!' (Dosta sranja, ne treba baš preterivati). Onda lagano ponavljaš prideve 15 minuta, i počneš da je skidaš. Kao nožem kroz puter!

KOJA VRSTA RIBE: Sponzoruše koje su još kratko vreme iskoristive i koje će uskoro postati prave kurveštine.

POSLEDICE: Jako gadne ako te ono njeno brdo mesa nađe, ali i mizerne ako uspeš da mu podmetneš neku drugu kalašturu.

NA SREĆU: Vidiš starog prijatelja na ulici koji pod rukom vodi predivni ženski primerak. Zagrliš ga od sveg srca i zaurlaš neku proverenu fazu, kao naprimer: 'Gde si brate, jel još pišaš u vazu sa cvećem?', ili: 'Ej, jel se sećaš kada si ga istresao po babinom tosteru?', ili onu najbolju: 'Jel ti to ona što guta?'. Nakon toga samo otrčiš za njegovom devojkom, istračaš ga još više i uvališ joj par komplimenata dok je ona još krhka i u šoku. Onda joj ga ladno umočiš.

KOJA VRSTA RIBE: Romantična, naivna i nezrela, tek propupela.

POSLEDICE: Ostaćeš bez prijatelja. A njih ionako imaš koliko hoćeš. Znači, potpuno bezbolno.

NA BLEF: Sretneš staru drugaricu koja ti se uopšte nije nikad sviđala dok je bila sama, ali sad kada ima nekog bogatuna, pomisliš da možda i zna dobro da se kresne. Hvataš je na suvom i tamnom mestu, nasamo i počneš: 'I ti stvarno ideš sa tim kretenom? Ne mogu da verujem, ovako me niko nikada nije razočarao. Moram na balkon da udahnem svežeg vazduha!' Grcaš, jecaš, a kad ti priđe i zagrli te da te uteši - uvališ joj jezičinu. Ovo često prolazi!

KOJA VRSTA RIBE: Ružno pače sa fakulteta koje se nikad ne sredi kako treba sve dok ne ukapira da je ima tamo gde treba, ali je onda već uglavnom kasno.

POSLEDICE: Takve vole odmah da se udaju, pa ga izvadi nakon dva minuta. A njen frajer? U ovom slučaju nebitan.

ONA TEBE SMUVA, ALI TI PRIKAŽE KAO DA SI TI NJU: Dolaziš na žurku, sedaš tamo gde ti pokaže domaćica, pored tebe seda neka riba koja ti se smeška i priča sa tobom. Po nju dođe njen dečko, a ona se izdere na njega i kaže: 'Kako li si samo odvratno ljubomoran, beži i odlazi iz moga života. Neću da te više vidim nikada!
Njen sad već bivši tip šalje je u p.... materinu, lupa vratima, a ona ti plače na ramenu. Zahvaljuje ti se i polako pribija svoje sise na tvoje bicepse. Ništa ne sluteći, vodiš je u drugu sobu i skoro pa je poševiš, ali i iskamčiš njen broj mobilnog. Najsrećniji si na svetu, ali sutra već svi osim tebe znaju da se maloj sviđaš već mesec dana i da ti je u dogovoru sa drugaricama sve namestila.

KOJA VRSTA RIBE: Amazonka koja zna šta hoće i koja to i dobije, ali koja se brzo i zasiti.

POSLEDICE: Nema ih, osim ako ne saznaš o kakvom se triku radi, jer možeš bez razloga da se uobraziš.

DVOBOJEM: Izazoveš joj majmuna na dvoboj i upucaš ga kao Bata Živojinović švabe.

TUČOM: Prilično si razbacana tip, nerviraju te psi i crnci, voliš da popiješ i poduvaš, ali nigde ni 'p' od one stvari. Možda prođe sledeći scenario, dok lunjaš sa društvom, i tražiš žrtvu po mračnim ulicama, a onda sretnete zagrljeni par. Vrađajući, izazivaš tipa na dvoboj, a kad on pristane, onda vas desetorica ubijete boga u njemu. Onda uletiš njoj sa pričom: 'Mala, ja sam pravi frajer za tebe'. E, sadm ako ona ne voli grubijane, onda udrite svi i po njoj, a posle se dobro napijte.

KOJA VRSTA RIBE: Ako i postoji neka koja će pristati, onda neće dugo.

POSLEDICE: Za tebe ih nema. Policije ionako nema nikad kada su najpotrebniji, a i žene su potrošna roba. Što bi reko naš čovek U njujorku kada je video kako plavuša pada gola sa 40 sparata: 'Eh, što ti je standard ovde - kresneš pa baciš'.

MIRNIM SPORAZUMOM: Njih dvoje sede u restoranu. Predstaviš se i sedneš do njega. Šapćući na uvo, odaš mu tajnu da tvoja draga sestra od strica (ona sa dekolteom i porno facom za susednim stolom koja onako pušački liže kašičicu od kafe) totalno luduje za njim. Kada on navali na nju, mirno priđeš njegovoj devojci i kažeš joj: 'Vidi s kakvim si đubretom hodala. Isplači se na mome ramenu...'

KOJA VRSTA RIBE: Pristojna ekonomistkinja ili moderna bankarka bez privatnog života

POSLEDICA: Dosta ćeš morati da iskeširaš svojoj lažnoj sisatoj sestrici - i to je sve.

OPKLADOM: Na žurci, pred kompletnim društvom kažeš njenom dečku da imaš veću prangiju u gaćama od njega i navedeš ga da se skine pred svima. Ako se frajer usere i pobegne - riba je tvoja. Ako se i skine, onda ga uslikaš i pošalješ slike u neki žuti časopis, pa mirno pokupiš ženu koja ga se gnuša. Ako mu je čak i prangija veća od tvoje, nema veze, silovaće ga neka prakljača sa žurke.

KOJA VRSTA RIBE: Neka iz dugotrajne veze koja zna samo jednu i po pozu i žudi za pravim osveženjem.

POSLEDICE: Ako joj se svidi, nadrljao si ko žuti, jer takve ne puštaju olako kad jednom stisnu.

LAGANJEM: Načuješ od dežurnih tračerki da njen tip prebrzo svršava i odmah posle toga zahrče. Onda kao slučajno sedneš pored nje i izlažeš se ko pseto. Da imaš komplekse, da možeš sat vremena bez vađenja, da ližeš savršeno i nikad ne natežeš cice, da ti je važno da i ona uživa. Na kraju je pozoveš na srceparajući film. 'Hoćemo li zajedno da ga pogledamo? Neću ti ništa...'

KOJA VRSTA RIBE: Naivka velikih očiju i malog iskustva.

POSLEDICE: Nema ih, jer neće dugo trajati kad ukapira prevaru.

IZNENAĐENJEM: 'Ej, ćao. Ja sam Đuro. Ajde da se poj...mo!

KOJA VRSTA RIBA: Kresnuta.

POSLEDICE: Uglavnom shvatiš da je to ipak bio samo san.

ROMANTIKOM: Dugo se planira, skupo je, ali ako upali... Tog poslepodneva kada si otkrio da se nalazi sa svojim tipom u skupom restoranu na godišnjoj romantičnoj večeri, jednostavno nađeš tog tipa i metneš mu deci ricinusa u kafu, sok, pivo ili bilo šta drugo, bitno je samo da se zalepi za WC šolju. Tip će naravno da kasni, ona će da čeka i šizi od muke, a onda se pojavljuješ ti u svoj svojoj veličini. Teraš sve iz restorana, gasiš svetla, sveće se pale, a ti joj poklanjaš najlepšu ružu i spuštaš poljubac ovlaš na njene usne. Ona definitivno pada na sve ovo!

KOJA VRSTA RIBA: Ona koja nije gledala Džoni Depa u 'Don Huan de Marku'.

POSLEDICE: Nekad nećeš moći da skupiš dovoljno love da to sve ponoviš.

     RSS FEED-OVI ZA VAŠ SAJT  NAJBOLJA WEB SKOLA
Povratak Na Vrh Strane