Naslovni baner
Home Dugme
Meni
Novo na sajtu
Kratke Vesti
Omiljeno na sajtu
Kratke Vesti Evropa
Kratke Vesti Balkan
Kratke Vesti Sport

Crtani Filmovi Online

Pera Detlić

    Crtani filmovi o Peri Detliću i njegovim zgodama i nezgodama. Pera Detlić je delo trojice ljudi: Bena Hardawaya, Woldera Lentza i Alexa Lovya. Nastao je 1930- ih godina. Pera Detlić je prvi put prikazan 1957. godine, a dobio je i svoju zvezdu na Holivudskom bulevaru slavnih.

Osmeh gore Osmeh na lice:  
   Ovi crtani filmovi koji su ovde su primarno za vašu decu, ali isto tako i za vas koji ste ih gledali kao deca i koji vas danas vraćaju u vaše detinjstvo kada ste uživali da ih gledate, ali niste imali ovoliko mogućnosti.¦ Klik Gore na Sliku - Prikaz; ¦ Ponovni Klik - Brisanje

Najbolji Crtani FilmoviNajbolji Crtani Filmovi - Ostali Crtani
Ponuda TemaPogledajte i ostale super zanimljive rubrike na sajtu

NAPOMENA: Nijedan video snimak koji možete videti ovde nije u vlasnistvu sajta www.conopljanews.net i nijedan od ponuđenih crtanih filmova nije hostovan na našem serveru. Radi se o preuzetim kodovima (embed code) koje je Google i Youtube ponudio webmasterima za postavljanje na sopstvenim sajtovima. Zbog toga sajt www.conopljanews.net nije odgovoran za kršenje autorskih prava. Ukoliko naiđete na snimak za koji mislite da krši vaše ili nečije autorsko pravo molimo vas da se prvo obratite sajtovima na kojima su hostovani ti snimci i prijavite ih kako bi ih Youtube uklonio. Kada ih oni uklone više neće moći ni ovde da se prikazuju.

Vic Ovog Dana
Verovali ili ne
Jeste li znali ovo?
Ludi svet
MoLitva dana
Testiranje Refleksa
Mesec i Njegove Mene
Testirajte Reflekse