Naslovni baner
Home Dugme
Meni
Novo na sajtu
Omiljeno na sajtu

Crtani Filmovi Online

Paja Patak

     Crtani filmovi o otkačenom Diznijevom patku i njegovoj ludoj družini. Paja Patak je crtani lik iz filma i stripa, kojeg je izmislio Volt Dizni. Paja je bela patka sa žuto-narandžastim kljunom, nogama i stopalima. Obično je obučen u mornarsku bluzu i kapu, ali bez pantalona - sem kada ide na plivanje.

Osmeh gore Osmeh na lice:  
   Paja Patak je naš prevod njegovog originalnog imena Donald Dak, kojeg je izmislio prevodilac u izdavačkoj kući Politika, u kojoj se Pajin lik prvi put pojavio na našim prostorima. Paja ima četiri prsta na rukama da bi se lakše i brže crtao. Paja Patak ima devojku Patu koju nikako da oženi i tri sestrića Raju, Vlaju i Gaju. Ima bogatog strica Baju, koji je velika škrtica. Njegovi prijatelji su Miki Maus, Mini Maus, Mića, Belka, Horacije, Pluton, Hromi Daba. Prema crtanom filmu Donald Gets Drafted iz 1942.godine, Pajino puno ime u originalu je Donald Fauntleroy Duck. Prvi put se pojavio u crtanom filmu koji nosi naziv Pametna mala koka.




¦ Klik Gore na Sliku - Prikaz; ¦ Ponovni Klik - Brisanje

Najbolji Crtani FilmoviNajbolji Crtani Filmovi - Ostali Crtani
Ponuda TemaPogledajte i ostale super zanimljive rubrike na sajtu

NAPOMENA: Nijedan video snimak koji možete videti ovde nije u vlasnistvu sajta www.conopljanews.net i nijedan od ponuđenih crtanih filmova nije hostovan na našem serveru. Radi se o preuzetim kodovima (embed code) koje je Google i Youtube ponudio webmasterima za postavljanje na sopstvenim sajtovima. Zbog toga sajt www.conopljanews.net nije odgovoran za kršenje autorskih prava. Ukoliko naiđete na snimak za koji mislite da krši vaše ili nečije autorsko pravo molimo vas da se prvo obratite sajtovima na kojima su hostovani ti snimci i prijavite ih kako bi ih Youtube uklonio. Kada ih oni uklone više neće moći ni ovde da se prikazuju.
Vic Ovog Dana
Verovali ili ne
Jeste li znali ovo?
Ludi svet
MoLitva dana